Sanal ilişkide sexting yaptım sizce napmalıyım? Lütfen açıklamayı okuyun?

Sanaldan tanıştık çok yakınız zevklerimiz tarzlarimiz gelecekteki eşlerimizden beklentilerimiz aynı. Bu biraz dindar ben de kapalı ve dininde biriyim. Biz bunla 3 4 gün her gece aralıksız gece 11den sabah 6lars kadar konuşuyorduk ama o kadar iyi kontrol ediyordu ki başkası olsa direkt cinsel muhabbet açardı ama bu, ben meyilli olmama rağmen kontrol ediyordu. Bir gece ko trol edemedik "dayanamıyorum artık ama bu ilişkimize zarar vermeyecek dimi" dedi asla dedim ve biz o gün yaptık. Sonraki gecelerde birbirimize daha çok bağlandık her gece yapmaya başladık ben de hayatımda kimse saçımı bile görmemiş olmasına rağmen buna birkaç foto attım bu da o kadar bağlandı ki gece gündüz arıyor sadece cinsel değil duygusal bağımız ds oluştu buluşma hayalleri kuruyor karım olmanı istiyorum senden başkasını istemiyorum diyor son görülmesi bana attığı mesaj saati ile aynı üzerime çok düşüyor ve beni incitmekten korkuyor sürekli bu yaptıklarımızın ilişkimize zarar vermemesini istediğini söylüyor sizce yanlış sularda miyim normalde ilişki koclari asla cinsellik ilk 6 ayda olmaz derler ama ben kendimi kullanılmış gibi de hissetmiyorum onu kocam yerine koymuş durumdayım o da beni karisi. Sizce sonu kotu biter mi lütfen yönlendirin.
Sanal ilişkide sexting yaptım sizce napmalıyım? Lütfen açıklamayı okuyun?