Hangi taytlar sizi daha cok tahrik ediyor? Penye olanlar var biliyosunuzdur o mu daha cok ilginizi cekiyor? Desenliler de tahrik ediyor mu? Sogudum artik burdaki dusuncelerden ogrenelim de biz de ona gore tayt giyelim veya giymeyelim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi siz bu konuya açıklık getirelim demişsiniz usturuplu bir şekilde ama yarın bir başka kullanıcı bir başka açıklık getirecek 1 hafta sonra bir başkası açıklık getirecek derken mevzu hepten açılıp gidecek :) ..
İsteyen istediği gibi giyinir kimsenin karışma gibi bir durumu yok ( anne, baba, ağabey, erkek arkadaş harici, onlar müdahale edebilirler muhtemelen ) ama dışardan biri kalkıp da niye bunu giyiniyorsun deme hakkına sahip değildir
Denebilecek durumlar var mıdır? Olabilir ( yazın Sultanahmet'te denk gelmiştim bir turisti kibarca uyardılar camii içinde, milletin abdestini kaçırmasın diye:)
Renk renk olanlar var düz siyah olanlar var desenli olanlar var vs.. Hadi arkadan gömlekle, kazakla montla örttün.. Eyv
Lakin geçen Zorlu center'da gördüğüm tayt... akıl sağlığımı bozdu resmen.. Yürürken pek öyle sağa sola bakan biri değilimdir nadiren bakarım ne oluyor ne bitiyor nerelerdeyiz n'oluyoruz diye..
Kız mavi bir tayt giymiş, ince... Kız fiziken ince... Tayt öyle bir yapışmış öyle bir yapışmış ki cidden biraz bir sıksan suyu çıkacak kızın... önden/arkadan bütün hatlar belli oluyor ( bu cameltoe) dedikleri mevzu. sağ lob sol lob alt üst ne varsa...
Kızın yanında erkek arkadaşı.. döndüler dolandılar... pat yanıma gelmezler mi sigara içmeye ( metal sigaralıklar var)
Ben mi sigarayı içtim, sigara mı beni içti neremle nasıl içtim bilemedim..
Bir de deri/ latex ya da görünümlü taytlar var ki..
Bakın söylüyorum...
-------------------------altını çizeyim , bigün biri paaat diye poponuza bir şaplak indirirse..
Ben olma ihtimalim kuvvetle muhtemeldir...
( yok , yapmam.. ama tutuyorum kendimi)02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler arkadasim :)
- +1 yıl
Rica..
En İyi Cevaplar
+1 yılDurunnn.. :) Ben geldim.. Benimde konuşmam lazım bu konuyu.. Aslında hem uzaklardan, hem yakından geliyorum.. :) Dünya çapında psikolojik araştırmalar yapan biriyim ve tuhaf olan şey asla psikoloji bölümü ve psikoloji dersi okumadım.. Ama lise döneminin bir kitabını gözümün önüne getiremiyorum.. Kitabın ön sayfasında felsefe yazıyor diye düşündüm ama emin değilim.. Bir tek lisede o dersten 1 adet alıp almadığımı bilmiyorum.. Başka hiç ders eğitimi almadım.. :)
Evet, konuşmaya bir yerden başlamalıyız.. Ne dersin? :) Uygun mudur? :)028 Yorumla
Soran+1 yılSorum gayet acik basla istersen :)
- +1 yıl
Evet, konumuza baya sağlam başlıyacaz.. :) Birkaç tayt türü demişsin ama ben ne yazık ki taytları ve cinslerini bilmediğimden türleri için net bişey diyemiyecem.. Ama daha açıklayıcı şekilde konuşabilirim..
Öncelikle, kızlarda, kadınlarda, karşı cinste, baldır, bacağın etli kısımları ve bacakların bunlarla beraber uzun ve prüzsüz görünmesiyle birlikte, popoyu sıkan ve baldırları sıkan neredeyse her türlü şey erkekleri %85-%90 gibi oranda ve belkide daha fazla oranda tahrşk etme ihtimali vardır.. Her ihtimalde büyük risk oluşturur.. Yani ordaki önemli etken, daha önceleri kışın içlik olarak tayta benzer şeyler kullanırmışız ama bunları kimse içimizde olduğu için görmezdi.. Ama şimdi dışarıya alınmış görünüyor.. Popoyu ve baldırı saran, biraz ya da daha çok sıkan, malum yerleri belli eden bu taytların erkeklere her an tahrik etmek için bir sürü sebebi ya da ihtimali vardır.. Yani hiç uygun bişey değil.(Devam edicem yazıma.. :))
Soran+1 yılMasallah baya heyecanli arkadas :)
- +1 yıl
. Başka bir örnek daha istersen, bu tayt denen şey cinsel içerikli videolarda da kullanılır.. Ve bir sürü fantazi videosunda vardır.. Ve bir iç çamaşırı ve bir etekli kızdan çok daha etkilidir çoğu zaman bu giyilen tayt denen şey.. Bak buraya dikkat neler diyorum ben.. :))
Bu tayt o kadar tahrik edici bir unsurdur ki, çıplak bir kızdan erkeklerin çoğunluğu nerdeyse, tayt giymiş halinden etkilenecek kadar etkilenmeyebilir.. Elbette bu erkeğin o anki ruhsal durumunada bağlı ama yinede çok büyük tehlike içeriyor..
Fiziği güzel olan tayt giysin demişler.. Bunun saçmalık olduğunu düşünüyorum çünkü.. Yine bir sürü erkeği tahrik etme ihtimali vardır.. Yani bir türlü tahrik unsurundan kurtulamadık, kaç dakikadır tüm anlatımlarımda konuyu açarak, aslında tahrik oranını minumuma indirebilecek yöntem arıyorum..
Sanırım, siyah tayt ve pamuklu tayt giyen çok kişi var..(devam ediyorum..) - +1 yıl
Siyah tayt kızlar bedenleri görünmesin diye giyiyor ama yinede erkekler tarafından çok dikkatlerini çekebilecek durum.. Sonra pamuklu olamsı, çoğu erkekte dokunma duyusunu aktif edebilir.. Bu da tecavüzün bir kaç alt tabakasıdır.. Ve tehlikelidir.. Herkes tecavüz etmez ama tecavüzü yapabilcek kişilikte, yapıda erkekler var.. Onlar acımadan bu ihtimali ve tahriği kullanabilirler.. Yani bir tür, yine tetikleiyi durum oluşmuş yani.. Elbette, gazetelerdeki tacavüz konuları bambaşka olabilir.. Onları bilmiyorum, yakındanda incelemedim, yakından incelemek demek olayda özel olarak tutulmuş dedektik olamamı gerektirir.. Yani onları için bişey diyemem, o tecavüz durumları için.. Ama normal tacavüzün bir kaç alt tabakası tetiklenme ihtimali olduğunu açıkcası söylüyorum..
Tayt için yakışan giysin diyorlar.. Yakışan giymesi demek, kızın onu istedği gibi kombinleyip bir sürü erkeği tahrik etmesine yol açabilir.. Şişko giymesin kötü oluyor diyorlar.. (devam ediyorum..)
Soran+1 yılEvet bekliorm )
- +1 yıl
Aslında kötülük durum yok, tahrik olmadılar ya bazıları , hemen giymesin kötü.. Ama şunuda belirtmeliyim, bu ifadeyi kullanan her erkek aynı düşüncede değil.. Göz zevki farklı olan ve belli kombinlerle taytı tam olarak o anda tahrik olarak algılamayanda çok erkek var.. Düşünce yapılarından olsun, karakterlerinden, iç yapılarından, o anki ruhsal yapılarından ve özellikle günümüzde olan başka kızla cinsellik yaşamış olamsı evlenmeden.. Onu tayta bakışını ya da kıza bakışını değiştirebilir.. Ynai her etken önemlidir diyebiliriz.. Ama ben yaptığım psikolojik araştırmalara göre, yani tahrik olan baya insan var denebilinir.. Bide şöyle bir saçmalık var.. Ben avrupa'ya gittim, her ülkeye değil ama bazı ülkelere.. Bu taytı bu şekilde bizim kızlar kadar bazen iyi ve tahrik edici kullanabilen yok.. Yani çoğu zaman göremedim.. Onlar modayı aşmış, sanki ilgi çekice değil gibiler.. Nedenini net anlıyamadım.. (devam ediyorum)
- +1 yıl
Ama biizm türk kızları öyle bir şekidle giyinor ki bu türk erkeklerini malesef pek suçluyamıcam.. Çünkü avrupada adamlar cinsellik yaşıyor yine belki bizim kızlar gibi kız göremiyor tahrik edicek vücud bazen.. Benim tabi bahsettiğim bölge İstanbul veya çevresindeki yakın illerdeki üniversite kampüsleri.. Her yere gitmedim.. Yörelere göre değişiklik gösterebilir bu tayt konusu..
Her neyse.. Unuttğum bişey var mı acaba.. aklımada gelmiyor.. Aynı şekilde sıkı ve popo kısmı belirgin bir sürü türkiye^de kızların üzerinde görebileceğimiz kot pantolonlarda tahrik unsurduru.. Yani sıkı olarak giydiğiniz, her türlü elbise erkeği tahrik etme unsuru oalrak sayılma ihtimali var..
Bunun dışında desenli taytlar, belli desenler veya her desen her erkeğe aynı oranda etkilemez.. Çünkü bakış açılarını desenler bozacaktır.. Ama tam tersi desenden ötürü bir erkeği çok etkileme de ihtimali vardır.. (devam ediyorum..) - +1 yıl
Sonuca gelirsek pantolon, tayt türü şeyler çoğu zaman bir erkeği etek ve bir kadının çıplak olmasından fazla etkileme ihtimali yüksektir veya bazı zamanlar vaya kimi zamanlar yüksektir denebilinir.. Sıkı şeyler bize göre moda değil, tahminen bir sürü erkeğe tahrik unsurundan başka bir anlam ifade etmez.. Bu yaklaşımada şurdan vardırm.. erkeklerin her zaman karışık ve karman düşünemmesinden bu sonuca varıyorum.. :)
Tüm bunların dışında şu örneği vermem gerek..
Ülkerin rondo sade kremalı bisküvisini düşün.. Ondan bir tane allalım ve masaya koyalım.. Ortdaki beyaz görünen yuvarlak top şeklindeki krema merkez olsun.. Ve onun çevresindeki tüm bisküviyi oluşturusan geri parçaların minimal parçalarının atomlarının her biri bir erkeği temsil etsin.. O biskivüde bulunan her atomun uzaklığı ve yeri o erkeklerin o anki düşünce, bakış açısı, ruh hali, iç yapısı ve karakteri olsun..(devam edicem..) - +1 yıl
Gördüğün gibi hiç biri aynı oranda her zaman cinsellik, başka şeyler olsun aynı anda düşünmez ve yapmazlar.. Ama bisküvi yuvarlak olduğundan, ortadaki beyaz olan yuvarlığı hayatlarının belli bölgelerinde yaklaştıkalrını ve uzaklaştıklarını düşün.. Bu durumda o yüvarlığı çok yaklaşan cinsel düşüncesi değişen ve çok cinsellik isteyen ve kızlara farklı bakmaya başlıyan erkek olsun.. Bunların tüm anlamı, her erkek, şu anki düşüncesi farklı, fikri farklıi karakteri farklı ve iç yapısı farklı olsa bile her zaman bir tuzağa ya da tahrike düşme ihtimali barındırır.. Bu şu anki düşünceleri farklı olsa bele geçerlidir.. Bununda anlamı; hayat bir nehir gibi olduğundan, bugün tayta farklı bakan bir erkek yarın tayrttan etkilenmeye bilir, daha önceki bir zaman göre.. ya da daha önce tayt hakkında farklı düşünen bir erkek, tayttan etkilenmeye başlıaybilir..
- +1 yıl
Devam edicem..
Soran+1 yıl:) et bakalm
- +1 yıl
Ve tüm sonuş oalrak duruma gelicek olursak,
dar kot, dar pantolon, dar ipeksi pantolon, pamuk dar pantolon ve tayt çeşitleri her zaman neredeyse tahrik unsuru oluşturabilir, denebilinir.. Bu dünya çapında psikolojik araştırma sonuçlarıdır.. Ve her sağlıklı erkek bunalrdan etkilenmek zorunda çünkü, bir gün evlendiklerinde aynı şeyle karşılaşıcakalr.. Daha önce yapamadıkları etkilenmeyi, birden evlilikte yapmalarını beklemeyin.. Ve sevgilim hiç cinsel belirti göstermiyor diye sevinen kızlardan daha sonra üzülenler gördüm.. Çünkü evlendiklerinde de yine aynı bellirtiyi göstermişler.. Ama burada en akıllıca sonuç şudur.. Cinselliği bilen, kızları tanıyan, onları tanımaya çalışan bir erkek ve cinselliği ne zaman kullanıcağını bilen erkek. . Asıl erkek olucak sanırım günümüzde.. Çünkü sağlıklı olanı bu.. Çünkü o kadar erkeklerin çevresinde tahrik unsuru var ki, ya da internette, kendisi için en akıllıca çözüm bu olabilir sanıyorum ki.. - +1 yıl
Ve sözlerim bitti sanırım.. :) Hayırlı uğurlu olsun.. :))
- +1 yıl
@Aleynaaf şişşt.. :) Çocuklara kötü davranmak yok.. :)
Soran+1 yılTesekkurlerrr ilgin alakan ve goruslerin icin :)
- +1 yıl
Sadece bir cümle mi.. :( O kadar yazı yazdım ya.. :) Ne anladğını ya da bişeyler deseydin en azından.. Yani ne düşünüyorsun? Sen teğki vermeden ben nerden anlıyayım.. :(:(
- +1 yıl
Ben bişeyler anlattım ama tartışma olmadan sonuç olmaz ki.. O kadar yazı yazdıktan sonra birden böyle ayrılman konudan hoş olmadı.. :(( Ben sonuca varmak için yazdım o kadar yazıyı.. :((
Soran+1 yılArkadasim hepsi algilamakla alakali.. Ben bir bayan olarak guzel olmak isterim yakistirmak isterim.. Simdi burdan yola cikarsak bayanlarin kiyafeti nasil yorumladigi onemlidir cogu kadin seksi gorunmek ister ama seksi olayim derkn bayaa abartiolar cinsel obje olarak giyiniyrlar ama burada bir aciklik olsun dersk genelde liselileri goruyorum bu sekilde ve dul olgun bayanlari v s.. Kendimi guzel gormek istiyorum mantigi farkli yorumlaniyor ve erkeklerin de algisi degisebiliyor..
- +1 yıl
Evt, algılamın zaten nasıl durumları değiştirebileceğini yukarda anlatmışım.. Elbette güzel olun ya da kendinize yakıştırın.. Ama bir kızda demişti, daha önce okumuştum.. Yani bu güzellik erkekler tarafından tahrik olarak algılanmasın sadece diye düşünüyorum.. Yani tayt konusunda ne karar verdin bu arada? :) Kendini güzel göstermek elbett farklı yorumlanabilir.. Ben bazı kızların dar giyinmeden çok güzel olabildiklerini görmüştüm ama malesef aranızda kıskançlık ve birbirinizde çok etkilenme olduğu için, çeşittlik sağlanamıyor ve bazı elbise türleri arada kaybediliyor diye düşünüyorum..
"cogu kadin seksi gorunmek ister" birde bu kısmı dikkatimi çekti.. Seki görünmek sence erkekleri tahrik eder mi? ya da nedir seksi görünmek? öyle sorayım..
Soran+1 yılSeksi gorunmek ister.. Kendini gercek bir kadin gibi gormek ister arzusunu cekiciligini disa yansitmak ister.. Etkilemek ister kisacasi..
- +1 yıl
Hmm.. Peki "ona gore tayt giyelim veya giymeyelim?" sözlerinde ne karar verdin? Yeni fikirlerin neler?
Soran+1 yılPenyeli giyceksek ki ben sevmiorm kalcalarimi ortmemiz gerekiyor :) ama ben desenli giyiyorum cok tatli oluyorum :) en azindan tayt giysem bile artik mont giymem..
- +1 yıl
Mont niye giymiyorsun o kısmı anlıyamadım.. Havalar soğuk, kış geldi.. :) Taytla beraber ne giyeceksin o zaman? :)
Soran+1 yılKisa montlar olur ya onlari demek istedim :)
- +1 yıl
Hmm.. Anladım.. :) Aman aman uzun bişey giy.. :D Yani bu anlattıklarım gördüğün gibi tacavüze kadar gidiyor.. O kadar tehlikeli, o kadar anlatmışken.. Aynı hatayı yapmamaya dikkat edelim lütfen.. Çünkü bazı erkekler bu durumu affetmiyor.. :((
- +1 yıl
Nasıl en iyi cevap olmuşum şaşılır.. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDesenli desensiz farketmez adam akıllı oturup kalkmasını bilin. Bir de içinize giydiğiniz iç çamaşırının tayttan beli olup olmadığına da bakın, gün ışığını da hesaba katın. Biz de insanız taştan değiliz :) he bir de araya kaçmasın ona da dikkat :) onun dışında hangi desen renk olursa olsun giyin tabi gençsiniz. Şimdi giyimeyip ne zaman giyeceksiniz? :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurleer
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olduysa ne mutlu
+1 yıltayt fiziği düzgün spor yapan kadınlara yakışıyor , vücut hatların düzgünse eğer her türlü taytdan tahrik olurlar benden sana söylemesi. Ben kadın olsaydım ve rahatsız olmak istemeseydim desenli giyerdim galiba, hiç olmazsa vücuduma yoğunlaşmalarını desen sayesinde biraz olsun engelleyebilirdim
04 Yorumla
Soran+1 yılBen cok sevdigim icin desenli giyiyorum :) ama erkekler sanirim her seyden tahrik oluyor popomuzu korumamiz gerekiyor anladigim kadariyla
- +1 yıl
e kızım kadın fiziği erkek için cezbedici ve heycanlandırıcıdır. sen tayt giyince vücut hatlarını ortaya çıkarıyorsun , erkekde bunu görünce iç güdüsel olarak heycanlanıyor. Benide heycanlandıran kızlar oluyor. Sorun burada tahrik olmak değil , tahrik olduysan bile bunu nasıl yansıttığın. Veya heycanlandıysan. Hayvan gibi bakıp , laf atınca sizler rahatsız oluyorsunuz haliyle ama efendiliğini korusalar sizde kötü hissetmezsiniz. totoyu korumaya gelince koruyun valla ne derim , bende koruyorum :)
Soran+1 yılKoru yani ne olur ne olmaz :)
- +1 yıl
eyvallah tavsiyen için :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
51Cevap
Şahsen öyle abaza biri değilim ama gerçekten abartanlar ve vajinasını belli edecek şekilde giyenler var. O şekilde giyilmedikçe şahsen tahrik olmuyorum fazla. Yani giyiyorsanızda poponuzun azıcık altına gelecek uzunlukta bir mini giyin ya da tişörtünüz uzasın ne bileyim. Yani rahat olsun diye giyiyorsanız poponuzu kapatabilirsiniz bence. Ama amaç gösteriş yapmaksa bişey diyemem
00 Yorumlasen kendine neyi daha çok yakıştırıyorsan onu giy... senin kendine yakıştırdığın her kıyafetin, beni tahrik etmek istediğin an mümkün olur. çünkü sen kendini o şekilde güzel bulmuşsun ki onunla karşıma çıkmışsın demektir.
00 Yorumla
+1 yılÇok ince olanlar, hafif transparan gibi olanları giymeyin. Bugün işe giderken gördüm bir tanesini, resmen tahrik için giyinmişti.
00 YorumlaTaytın düzgünü makbul :P Şu normal gri renkliler var ya onları çok seviyorum ve yakıştırıyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen desenli giyiyorum cok tatli duruyo ama erkeklerin boyle dusundugunu bilmiyordum desenlilerde bile
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenye tipi olanların tek renk olanları güzel duruyor ama kimin, nasıl giydiği de önemli.
Ama dizüstü çorabın seksapalitesiyle kıyaslarsak en güzel tayt tırt kalır :)00 Yorumlatayt giydikten sonra birde kıvırtmasanız. tayt giymeyi geçiyorum bak :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılAnliyorum
+1 yılartık yeter ya bıkmadınız tayt giymekten giymeyin bence :)))
00 YorumlaPenye olacak içine çekecek ile gireceksin g. t arkadan kabak gibi a. da önden mantar gibi çıkacak bir önüne bakıp iç gecireceksin bir arkasına hele birde kırıtiyorsa tamamdir
00 Yorumla
+1 yıltayt gıyılebılır ama gıydıkten sonra karsıdakı ınsanı tahrık edecek seylerden uzak tutmak ıcın uzerıne uzun salaş bırsey gıyılebılır.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen desenli ve pant. Gorunumlu taytlari cok sevdigim icin giyerim erkek arkadasm da hicbir sey demio aksine cok tatli olmus bunlar sana yakisio dio.. hicbir tahrik unsuru olmuo ama erkekler sanirim hp farkli baktiklari icin oluyo bnlar
- +1 yıl
erkeklerın bakıs acısı onemlı degıl sızın bakıs acınız onemlı. bazı taytların asırı vucut hatlarını bellı ettıgını dusunuyorum. taytın seklını bılemem gormeden demek ıstedıgınızı az cok anlıyorum elbet ınsan rahat olan seylerı gıymelı benım bakıs acım tahrık olmakla alakalı degıl bazı kısıler e yakısmıyor tayt afedersınız ama bı avuc fızıgı var tayt gıymıs bı tarafında zor duruyor tayt goruntu kırlılıgı yapıyor ama genelde olgun fızıklı bayanlara yakısıyor tayt herkes gıymesın sadece secıcı olmak benım derdım :)
Soran+1 yılErkekler de diyorki genelde zayif kizlara yakisiyor :) taytan tayta degisir bence..
- +1 yıl
tabıkı degısır. ben bılemem nerden ne alıyor kızlar ama bazıları yakısmıyor. kot gıysende aynı sonucta bakan erkek her turlu bakar arkasını döner yıne bakar
Soran+1 yılUnvde bir kiz var obez ama hep tayt giyer penye taytlardan ve kalcalarini felan ortmez yani onu gorunce ben bile dayanamiorm ki bakiormki o kiloyla goren erkekler bile fikirlerini soyledikleri zaman sasrp kaliorm :) yani kilolu olmakla alakasi da yok herhalde taytlarin kullanim tarzi yanlis oldugundan kaynaklanior
- +1 yıl
aynen sıze katılıyorum. guzel bı tespıt yaptınız. dedıgım gıbı secıcı olmak lazım. sıcakta sıyah gıymek yerıne acık bı renk gıyılebılır. yakısması ıcın secıcı olmak lazım
herkese yakışmıyor. fiziği güzel olan giysin.
ama kızlardaki mantık ''yakışanı değil yapışanı giy '' mantığı :)01 Yorumla
Soran+1 yılPeki kardesim :)
Kıçını kapat yeter canım. Tayt giyiyosan üzerine uzun bişey giyiceksin.
00 Yorumla
+1 yılTayt fizigi guzel olanda tahrik edici durur yani guzel kalcalar ve guzel bacaklar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ortelim uzun seyler giyelim dimi :)
- +1 yıl
Evet :) srni taytli merak ettim ama :)
+1 yılDesenliler genelde itici düz taytlar çekici. Ama giymeseniz daha iyi acayip fantaziler kurabiliyoruz bazen.
00 YorumlaVermiyceksen gösterme :/
Sonra ay bana tecavüz ettiler deme04 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var
Tayt giymesin kimse.
Tayt bildiğin kilotlu çorap be :S00 Yorumla
+1 yılderiye yapışan bide o ününüzü çekiyorsunuz vajinanız belli oluyor çok çekmeyin
010 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
keşke tüm kızlar çekmese okadar bide şişmanlar giymese
Soran+1 yılSismanlarin giydigine bende kiziyrm haklisin
- +1 yıl
iğrençler ya ayıptır söylmesi götündeki donu bırak götünün yanakları belli oluyor
Soran+1 yılAma iste o penyeyi giyiyorlar ya ondan belli oluyo desenlilerde oyle gorundugunu dusunmuyrm
- +1 yıl
bilmiyorum desenliyi
- +1 yıl
ama bazılarının belli yani 4 yanakda belli
Soran+1 yılPeki tesekkurler
- +1 yıl
ne demek rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüz olanlar daha iyi. Vücut hatlariniz kotuyse gitmeyin.
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGiymeyin
Soran+1 yılKalcalarimizi da ortelim demi sizin icin daha iyi olur :)
Cevap sahibi+1 yılBenim görüşümle şu an senin sordugunun arasindan bir anlam cikaramadim. Tayt fiziği iyi olana yakışır.
Soran+1 yılAma benim sorum yakismak degil tahrik edip etmeme?
Cevap sahibi+1 yılTahrik eder. Yirtip parcalarim :)
Soran+1 yılPeki sevgilinle geziyorsunuz veya bir cafedesnz vs. Vucut hatlarini belli eden strec tartlardan giymis diyelim diyeceginiz bir sey olur mu yoksa yakismis gzl olmussun mu dersn?
Soran+1 yılStrec tayt :)
Cevap sahibi+1 yılBen kıskanç insanım. . Mümkünse evde giysin. Erkeklerin sevgilime bakip tahrik olmalarına izin vermezdim. Bakan olursa kan cikar :)
Soran+1 yılTesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Valla ablacimm m beni taytlarin hepsi tahrih ediyor
00 YorumlaDuz sade favorim ama desenlilrrde bana bak diyo resmen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburadakılerın dusuncesıne gore mı gıyıp gıymemeye karar vereceksın?
01 Yorumla
Soran+1 yılAmac sormak tartismak sohbet etmek hey allahm..
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen güzel bir çıtır deriden bir tayt giymiş. hatun tam tay gibi olmuş ya. zaten taytlıların çoğu fıstık gibi oluyo. baya takip ettim kızı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılButun taytlar tahrik ediyor... hele ki mini etekler cldrtyr..
04 Yorumla
Soran+1 yılPantolonlar da tahrik eder o zmn hey allahm
Cevap sahibi+1 yılOnlarda pek tahrik olmuyoruz, kalcalar cikinti yaptiginda o zmn anca..
Soran+1 yılSallandigi zaman desene :)) peki tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılAynen sallandigi zaman vede ckinti oldugunda ister istemez tahrk oluyorz :P rica ederm ne demek :)
+1 yılSade ve desensiz tayt giyinen kadin candır...
02 Yorumla
Soran+1 yılAl iste :)
- +1 yıl
Neeeee:)))
+1 yılTaytın her türlüsü tahrik eder bence giyme.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz uzerimize bol duran giysiler giyinelim bari :)
- +1 yıl
Aynen :D
Desenliler berbat, özellikle leopar falan.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe leopari ya ne kadar gzl desenliler var..
+1 yılsapık adama ne giyersen giy tahrik olur
11 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin :)
+1 yılAmac t. Etmek mi etmemek mi
02 Yorumla- +1 yıl
www.gnckadin.com/.../...tek-Tayt-Ve-Bot-Kombin.jpg tayt ustune etek ya da uzun bir koyafet giyersen sorun olmaz
Soran+1 yılTesekkurler
Amaç tahrik etmek mi? Tahrik etmekten kaçınmak mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılTahrik etmekten kacinmak
Soran+1 yılCok rahatsiz oldum artik
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Düz siyah tayt giyin yeter ;) ona bitiyorum <3
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sorularim milatta kaldi bee
sen tahrik etmek mi istersin tahrik etmemek mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılGardropum desenli taytlarla dolu ve ben tahrik ettigini dusunmuyrm etmemek istyrm
Soran+1 yılO zaman dar pantolon da ayni sekilde dimi :)
Soran+1 yılNeyse konu sapmasin..
+1 yılTüm taytlar hoş seksi durur bayanlarda
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılSade penye gibi olanlar
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
+1 yılTahrik olmuyorum. burada sallıyorlar. Paso.
00 Yorumla
+1 yılBana ayakların olsun yeter
00 Yorumlaisteyen istediğini giysin beni ilgilendirmez..
00 YorumlaBence tayt giymeyin artık yeter doyduk tayta
00 Yorumlahiç biri tahrik etmiyor beni.
00 YorumlaKırmızı taytlar en iyisi
00 Yorumla
+1 yılseviyorsun herhalde sen giymeyi
00 YorumlaAlyakattan a bir bak derim
00 YorumlaDesenli olanlar güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Beyaz renk penye tayt ilgimi cok çeker
00 Yorumlatüm taytlar hoş seksi durur bayanlarda
00 YorumlaSenin giydiğin tahrik etmez beybi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence penye olanlar daha Seksi ve tahrik edici
00 Yorumlapentini göster bene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltayt zayıflara yakışıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılZayif degil bence guzel ve uzun bacaklara yakisir ;)
Cevap sahibi+1 yılorası öyle :) uzun bacaklara yakışıyor kilolu olanlar tayt giymesi yasak olmalı
Soran+1 yılKendini bilen giymez aslinda
Cevap sahibi+1 yılyani dış görünümde önem verseler giymezler
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. tayt giymesin kimse.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılVucud hatlarini gosterdigi surece kadin cekicidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeri olanlar
00 Yorumla
+1 yılSiyahh renk
00 YorumlaGİY DİTAHRİK OLDUK
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!