Kaç yaşıma geldim helaline saklamış biri olarak böyle birini kendine layık görmüyorum ve sevip sevildiğim adam eň son 6 ay önce bir ilişkisi olmuş tabio zamanlar aramız da özel bişi yoktu ve ben bunu dün gece öğrendim yıkıldım 😭 Benden uzak durmasını söyledim ve heryerden engelledim tamam ergen yaşlarda yaşadığı ilişkileri biliyordum ama değilmiş sandım napcam ben içim almıyor onunla bi ömür + evlenme teklifi de etmişti geçen ay ama ňet bi cevap vermedim😭💔
Daha önce onlarca kızla sevişen erkek , eli erkek eline değmemiş bir kızı hak eder mi?
Az önce ıssız adam filmini izledim. Maalesef böyle erkekler bizim gibi kızları hak etmiyor. Kendilerini bu süreçte güvenilir akıllı sadık olarak tanıtıyorlar ve biz kızlar buna inanıp aşık oluyoruz sonra bizi kendi istedikleri tarafa çektikten sonra sen daha iyisini hak ediyorsun diyip yarı yolda bırakıyorlar. Çok yakın tarihlerde aynı durumu yaşadım birine ilk defa aşık oldum ve peşinden koştum ama karakteri geçmişi beni hak etmeyecek kadar kötüydü ona rağmen sevdim ama sevmek yetmiyor bazen. Artık kimseyi sevmek bağlamak istemiyorum.
kişinin cinsel geçmişine ve değerlerine bağlıdır. Bazı insanlar, cinsel geçmişi ne olursa olsun, herkesin mutlu bir ilişkiye layık olduğuna inanır. Diğerleri ise, cinsel olarak deneyimli bir kişinin, cinsel olarak deneyimsiz biriyle ilişki kurmasının zor olabileceğine veya hatta zararlı olabileceğine inanır. Cinsel geçmiş, bir kişinin değerini veya karakterini yansıtmaz. Daha önce onlarca kızla sevişen bir erkek de, eli erkek eline değmemiş bir kız da, saygı duyulmaya ve sevilmeye layıktır. Ancak, cinsel geçmiş, bir ilişkide uyumluluk açısından önemli bir faktör olabilir. Cinsel olarak deneyimli bir kişi, cinsel olarak deneyimsiz biriyle ilişki kurarken, beklentileri ve ihtiyaçları konusunda uyum sağlamakta zorlanabilir. Bu, ilişkide çatışmalara ve sorunlara yol açabilir. Sonuç olarak, daha önce onlarca kızla sevişen bir erkek, eli erkek eline değmemiş bir kızı hak eder mi sorusunun cevabı, kişinin cinsel geçmişine ve değerlerine bağlıdır. Ancak, cinsel geçmiş, bir ilişkide uyumluluk açısından önemli bir faktör olabileceğini unutmamak gerekir. İşte bu konuda dikkate alınabilecek bazı faktörler: Kişisel değerler: Kişi, cinsel geçmişi ne olursa olsun, herkesin mutlu bir ilişkiye layık olduğuna inanıyor mu? Cinsel uyumluluk: Kişi, cinsel olarak deneyimli biriyle ilişki kurmaya hazır mı? Güven ve saygı: Kişi, cinsel geçmişi ne olursa olsun, partnerine güven ve saygı duyabiliyor mu? Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, kişi kendi için en iyi kararı verebilir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzel yorumun için teşekkürler Benim kuşkum şimdi yapıp dürüst davranmayan ilerde de yapar mı yani güven bir evlilik de çok önemli sonuçta🥺
Sizi hakedenler zaten önüne gelenle yatıp kalkanlar hiçbir kız çapkın erkeği lekelediği halde onlardan vazgeçmez ve temiz erkeği övdüğünün 10 da biri kadar katlanamaz
Denk biri kültür farklılıkları olabilir o manada değil , bahsettiğim şey çalışma koşullar , işte bekar bakir , ondan sonra aklıma gelmiyor ama kast ettiğimi anladin umarim
Erkeğin inisiyatifine kalmış bi’ durum, ne isterse o. Toplumsal normlara göre bakire iyi zannedilse de, aktif seks hayatı olan birinin bakireyle mutlu olabilmesi söz konusu değil
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz şu an olsak da ben bir ömür boyu ona güvenemem ki size Güven problemi bile bir ömür boyu birbirimizi huzursuz etmemiz için yeterli defalarca ya defalarca yapmış bir insandan bahsediyoruz bir kere yapıp pişman olan birisinden değil bir de demez mi bağımlılık yapıyor olmayınca kafama vuruyor diye
Sen ona güvenip mutlu olsan da, o seninle olamaz zaten anlamıyor musun? İki eliyle bir çûkü doğrultamayan, yatakta beceriksiz ve tecrübesiz, muhtemelen uzun süre acı çekip utangaç olacak birisin. Haliyle tutkuyla şehvetle aktif seks hayatı olan adamın seninle yapabilmesi, uyum yakalayabilmesi imkansıza yakın. Gider aldatır
Böyle bir kafa yapısına da yeni şahit oluyorum tecrübe defalarca yapmakta değildir ki insanın içinde vardır Ben hiç yaşamama rağmen o bana yetmez eminim ama sadık kalmak her yüreğin harcı değildir
İstememen son derece normal de bu devirde bakir erkek var mı? Ben bakirim diyenler de bana samimi gelmiyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kafayı yiyeceğim ne yapacağımı bilmiyorum tamam öyle aşırı şekilde aşık falan da değilim bağlanmadım o kadar ama o kadar güzel seviyor ki onun sevgisini sevdim ama geçmiş geçmişte kaldı diyemiyorum işte kendime yakıştıramıyorum 🥺
Peki bn sana hiç yapmadım desem biriyle ama 100 kişi ile sevişmisem bu sana mantıklı geliyor mu.. sırf temiz diye hiç kimse ile yapmamış diye ama kötü bir insanla evlenir mi sence ya da kız bakire ama onun dışında herşeyi yapmış ki çok var ondan piyasada öyle birini temiz diye alsak ve kandırilsak daha mi iyi
Çok fazla seviyorsam ve onu öyle kabullenebiliyorsam tamam derdim ama içimde en ufak kötü bi şey varsa ona karşı ne kendimi ne de onu yormazdım daha yaşının da genç olduğunu düşünüyorum kimler kimler girecek hayatına bırak sal bunu bence