Yoksa o erkek tecrübeli bir kadın mı ister?
sıkıcı bulabilir belki
Yoksa o erkek tecrübeli bir kadın mı ister?
sıkıcı bulabilir belki
Olur ama kız sadece o erkeğin anlattığı yaptığı kadarını bilir farklı bişey görmediği için neyse öyle olduğunu düşünür aslında çok farklı şeyler vardır örnek erken boşalma gibi vs. Normal de 15-20 dk sürerken 5 dk da biter sen öyle olduğunu sanırsın aslında değil bu gibi şeyler varıdır bu açıdan araştırmak en iyisi derim tabi sana kalmış
birbirlerini seviyorlarsa böyle şeyler önemsiz bence. tecrübe dediğin şey edinilir, önemli olan birbirine karşı olan istek ve arzu. gerisi rayına oturur diye düşünüyorum.
Çok fazla kadını bilmem, sevgilisiyle bir şeyler yaşamış birisiyle daha iyi olur sanki. Çorap gibi sevgili yapmadıysa tabii... Bu hikayedeki kız sensin herhalde 😅
Cevap
13Cevap
Olmaz canim, çok şey yaşadığı kızlardan biri olursun sadece
Bilmem. 2 kere 10 dk kadınla paralı oldum. Yani hasret özlem çektim benden olur mu?
En güzeli ya da en iyisi değilsen başkasını ister yine
Ne sıkıcı bulacak dert etme biz erkekler için kadın olsun yeter tecrübesini umursamayız 🤤🤤
Hiç bi kriteri olmayan birini istemem ya 😂
Şu an libidom tavan o yüzden direk konuya böyle daldım 🤣 elbet kriterler de konuşulur ama senin tecrübe seviyen onun için önemli değil hatta tecrübesiz olman daha çok hoşuna gider sana öğretmen gibi davranır
Aman ya birbirilerini seviyorlarsa dürüstlerse birbirine olur niye olmasın
O kız o erkekle işi ne
Kız el değmemiş olsun 🤣🤣
Olmaz bende ayniyim olduramadik hic
Sebebi? Yetersiz gelmesi mi
Yani ben sevismeden duramiyorjm o da cekingen zaten tatmin konusu da sikintili
Olur mutlu olursun
Tecrübesiz seviyorum ben
Olmaz.
Olur tabii ki
sence olur mu
Bence olmaz