Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçeği söylemk gerekırse haklısn, yatakta kontrolde üstünlükte bayandadır. Çünki herşey ona bağlıdır, zevk almakta karşısındakine zevk verip onu azdırmakta. Yapıcağımız pozisyonlar ona bağlıdr mesela, sevmediği pozsyonlarda seks yaprsak zevk alamayız, o inleyip çığlıklar atmazsa tadı çıkmaz, o bizi içine hapsedip sıcaklığıyla bizi kıvama getrmezse biz yapamayız. Yani sözün kısası, yatakta seksı dişi kuş yapar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHihhhh iste bu arkadas isi cozmuss bravo;))
Soran+1 yıl++++++
Cevap sahibi+1 yılhahahha, tşkkr ederm, gerçek neyse o tatlım, artılarıda baya vermişsın, galiba eic seçiceksın beni.:D
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. erkeğin performansı her zaman kadının aktivitesine bağlı. ölü gibi yatan kadında erkek de bir seferlik bir yaklaşım olur. ama kadın aktif ise erkek tekrar tekrar dirilir.
kısacası kadının elinde06 Yorumla
Soran+1 yılKabul eden erkek kazanan erkektir;))++++
- +1 yıl
yaşanan gerçeklere itiraz etmek aptalca olur. yaşıyorum görüyorum. bazı kadın vardır öyle aktif öyle azdırıcıdır ki. tabir yerindeyse ölüyü diriltir. bazı kadın da var erkeği tamamen pasifize eder hiç istek uyanmaz. yani yatağın patronu kadındır.
hani yarısı yalan da olsa konuşanlar var ya gecede 5 kez 10 kez yaptık diyen. onlar kendi performansı sanarak kasılıyorlar. ama ona bu performansı sağlayan kadındır farkında değil.
ben cinselliği yemek işlerine benzetirim hep. aşçı yemeği güzel süsler baharatını özenle seçer ve servisi düzgün yaparsa insanın iştahı açılır çatlayasıya kadar yer. bazıları da var çirkin bir masa kötü bir servis insanın iştahı kaçar
Soran+1 yılGencleeeerrrr gencleeeer soruda ustun biziz diye gorus yazip uzatanlaar yoruma geeeelll:))++++++sen olmussun:)))
- +1 yıl
bencil olan gençler öyle düşünür. yani kendini düşünüp boşalır döner yatarlar, kadın umurunda değildir. bunu da cinsellik zannederler. cinselliği böyle tanıyan elbette kendini üstün sanır. haaa bu arada elinde metre ölçüyle uğraşanlar da bunlardır. gerçek ölçünün en sonunda kadının göğüse yaslanıp mutluluk öpücükleri kondurduğunun ideal ölçü olduğunu bilmezler.
Soran+1 yılCok dogru noktalar tebrikler:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalniz cok guzel ezmissin yedirememisler salliyorlar yok ben sunlarla yaptim yok saatlerce yaparim. Oyle olsan senin burada ne isin ne allahin kekosu. Tabi kadin ustundur biz istemezsek olmaz.
16 Yorumla
Soran+1 yılHeheeeyt bildigin yediremediler yaaa:))
- +1 yıl
bence yatakta üstünlük yok sonuçta eğer cinsel birliktelik olacaksa iki tarafında tam olarak kendini vermesi lazım zaten iki taraf istekli değilse o seks olmaz ki tecavüz olur buda kişiye göre değişir kimisi sever kimisi sevmez ama eğer biri üstün çıkacaksa bu işten bence o kişi kız erkek değidir ikiside eşittir bizim erkekler soruyu bir hakaret olarak algıladıkları için biraz abartmışlar ama :D
Soran+1 yıl@Mesut0220 zevkler esit olmali tabi ama yatakta disardaki gibi erkegim ustunum diyemiyorsunuz vurguladigim bu soruda;)
- +1 yıl
ya tamam da biz yatakta erkekliğimizi gösteremeyiz ki seks olması için karşı cinse ihtiyacımız var ee seks sırasında kim normal davranıyor mesela sen seks yaparken dışarıda yemek yediğin gibi rahat mı davranıyorsun o zman beyinle yönetilmiyor ki yapılanlar üstünlük olamaz yani ne diyebiliriz ki " bak gördün mü nasıl koydum doksana ama" mı :D muhabete bak erkeklik yatakta seks sırasında geçmez... hıı şunu desen kabul ederim performans desen tamam derim erkeklik lazım ama üstünlük dersen kesinlikle sabaha kadar muhalefetim..
Soran+1 yıl@Mesut0220 diger cevap ve yorumlara goz atarsan biraz belki anlarsin simdi yazdirma bana bida bida:)
Tabü ki değiller penisleri dişerimizin arasında ;) :))
38 Yorumla- +1 yıl
yemekmi yiyon mk ne dişi :D :D
Soran+1 yılHahaha issiririiiizzzzz:))))
- +1 yıl
o nasıl bir korkutma şeklidir ya. tüylerim ürperdi kanım çekildi korktu düğme gibi oldu :)
Soran+1 yıl@yanlızmühendis ona goreee ayaginizi denk alin ahahaha:))
- +1 yıl
alıyorum zaten. korkulur siz kadın milletinden :)
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
:D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSexe üstünlük olarak bakmak çok saçma karakteri baskın olan taraf sevismeyi yönetir ama bazen ipi kadına vermek faydalıdır korkmasın kimse araba sürdükleri gibi acemi değiller dizgin onda olunca hatta daha rahatlar ama yeri geldiğinde elinden tuttuğum gibi altına alıp erkeğin kim olduğuna göstermesini bileceksin dediğim gibi bu karakterdeki baskinliklla alakalı biraz konu yu sanırım gayet açık ve anlattım soran :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seksde her zaman kadın üstündür çünkü tüm güzellikler onda.. Akıllı erkek zaten yatakta tüm patronluğu kadına bırakır ise yaşayacağı zevkleri 3 e katlar.. Sonuna kadar haklısın..
05 Yorumla
Soran+1 yılIsteee yine seks konusunda tecrubelerinden faydalanmaniz gerektigini ustune basa basa rica edecegim kisi ve yorumu:) herzaman hep dogru ve mantikli gorusleriyle sitede genclere isik olmali;)
Soran+1 yılSeks yasta degil yataktadir:)) genc erkek hizli baslar hizli devam eder hizli biter, tecrubeli erkek yavas baslar dogru dokunuslar yapar dogru hamleler yapar nerde hizlanip nerde yavaslicani cok iyi bilir ve genc kendi bosalmaktan bosaltamazken tecrubeli bosalmadan partner 4e 5e coktan ulasir:)))@mehcab bu yaziyi kopyalayip size olumsuz yorum yapanlara kapak olarak yapistirin:)))
Soran+1 yılFazlasiyla katiliyorum ogrenecekler zamanla o bebelerde herseyi:)))
+1 yılo. O üstün ya da degil bunda senin amacin ne? kadin üstün olsa gene s*k*lcek erkek üstün olsa gene s*kc*k. Sonucda kadının da erkekinde ihtiyaci olan bir şey? insan ergenlikden cıkar sen tekrar ergenliye girmisin..
12 Yorumla
Soran+1 yılErgenlik degilki bu bak kabul etmiyor arkadaslarin sende etmemissin oysa bu isin yasla ilgisi yok her erkek yatakta kadinin karsisinda kedi gibi olur minik bir yavru kedi o yuzden onlari en sevdigimiz yer yatak:)
- +1 yıl
Farkindaysan ben kabul etmiyorum vb. Bir cumle kurmadim. Ustun olan kadin ya da erkekde olsa ayni sey oluyor. Yatakda her sey eşittir. Tuaf cok tuaf ben hic kedi gibi olmadim
+1 yılvar mı uslandırıp dizginleyecek bir kadın beni şaşarım... :)
12 Yorumla
Soran+1 yılVarda hatta kimle yattiysan hep oyle dizginlemistirde yediremiyosunuz burada gurura:))
- +1 yıl
yoo yedirememe konusu yok dominant biriyim belki ondandır ama bir kadın da beni uslandırsın isterdim doğrusu bana hakim olsun...
+1 yılKim üstün sen karar ver... :))
https://www.youtube.com/watch?v=OcaMTBjimFo02 Yorumla
Soran+1 yılKadin:)))
- +1 yıl
"Karı karı değil ki" diyo erkek partner ama :)
Elbette kadın daha üstün çünkü daha güçlü daha dayanıklı daha enerjik ama seksi rekabet eder gibi değil müttefik gibi yaşamak gerek ortak zevk için
04 Yorumla
Soran+1 yılKabul edenlere bayiliyorum:))
Soran+1 yılTabiki sanada +++++:))
+1 yılDoğru diyosun kız istediği şekilde kullanır yatakta ama bide şöyle birşey var tecrübessizse :) yanlıyorsunuz bazı şeylerde canm baayan :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBide tersini dusun:)) erkek de tecrubesuzse:))) kisasa kisas esit sartlarda olani konusalim her durumda kadin yatakta ustundur:)))
- +1 yıl
Bana göre değil en azından şuana kadar hiç öylesini görmedim he gördüm ama o sadece biraz dağa istekli oluyo anladın sende böylesin ya da yetersiz birine sahipsin canm :)
+1 yılitirazı var ve evet
https://www.youtube.com/watch?v=WOOCeQU_9Oo02 Yorumla
Soran+1 yılBulentin itirazi varsa erkeklerde onu ornek aliyorsa gerisini soylemim:))))))
- +1 yıl
:):)):):
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜstünüm ki yıllaaar yıllar sonra halaaa arıyorlar. Boşandım diyip arayan bile olduktan sonra sanirim üstünlüğümün esiri olmuş😎
00 Yorumla
+1 yılNe benim gücüme dayanabilirsin, ne de bu güce karşı çıkabilirsin. O yüzden teslim olman senin için daha yararlı :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBen degil hicbi kadinla yatakta ustunluk saglayamazsiniz:))
- +1 yıl
Bu kadar tecrübeli olan bana mı söylüyorsun bunu :) saçma konuşuyorsun.
Soran+1 yılMum oluyosunuz mummm:))
- +1 yıl
Saçma sapan konuşma. Ne mumu? Gel potansiyelimi gör.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenle karşılaşmamışsındır 13 senelik aktif seks hayatımda hiç bir kıza üstünlüğü kaptırmadım amerikalısı rusu ingilizide buna dahil kaptırmadım kaptırmamda belki 50 yaşına doğru olur oda yorgunluktan :)
08 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz yatakta kedi yavrusuna donusuyorsunuz karsimizda klavye de 70 milletin kadiniyla da yapmis olursun:)))
Cevap sahibi+1 yılhiç yalana dolana ihtiyacım yok üniversiteyi ingiltere bournemouth üniversitesinde okudum ve şimdide bir ingiliz şirketinin türkiye şubesinde görevliyim önce kadın halinle bir düşünmen lazım erkek akfit olmasa ben nasıl zevk alabilirim diye kaldıki sizin aktif olduğunuz pozisyonlar bile sayılıyken kadınların üstün olduğunu düşünmek saçmalık bence.
Soran+1 yılEgitime yere yurda bakmaz seks isi:)) evrenseldir ve her erkek yatakta ipi birakir sende birakiyorsun;))
Cevap sahibi+1 yılya sen beni benden iyimi bilceksin ben kızları sok artık diye yalvartırken sen istediğin kadar ben üstünüm de.
Soran+1 yılBakma sen onlarin sok artik diye yalvardiklarina ister sok diye yalvarir dogruuu ama o bunu soylesin diye o anin oncesini dusun senin o kivamlara gelene kadarki hallerini dusun:))
Cevap sahibi+1 yılsenin karşına ana kuzusu tecrübesiz vajina gördümü gözleri şaşı olan bir dudak ısırmana saçınla oynamana frikik vermene göz kırpmana tav olan kişiler çıkmış herhalde :) kıza hiç bir yerde üstünlük sağlanmamalı bunun farkına varırsa elinde oyuncak eder adamı :)
Soran+1 yılYok oyle birileri cikmadi benim karsima catir catir yapani cikti da o ya da bir baskasi ya da baska kadinlarla olan erkekler hepsi o yatakta parmagimizin ucunda :) belki sen kabul etmiceksin ama kendine fazla guvenme belkide sen oyle saniyorsun performans onemlidir ama orgazm olmayi amaclayan ve olan hicbi erkek ustun degildir o yatakta bunu unutma:))
Cevap sahibi+1 yılorgazm olmayı hedefleyen siz değilmiydiniz ya erkekler her şekilde boşalıyor kaldıki 1 dakikada boşalan erkekte var 5 dakikada boşalan erkekte var ama 1 saatte boşalan erkeğe denk gelmekte zordur tabiki :)
Valla Yatakta Seni Ezerim Diyen bayan a aha meydan :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHi hi ezmek istesin yeterki;))
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kadını değil bence çok utangaçlar. Şöyle yapsam kızarmı şu olsa ayıp değilmi sorularınız kafanızda varken hiçbiriniz bir Rus gibi olamazsınız.
Türk kadının bence en çok eleştirilen yanı seks00 Yorumlaegemen sizsiniz buna itiraz yok ama erkek aktif olmazsa kadın hep yapabilir mi sen söylee :)
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek aktif degil demedim ama yatakta kuzu gibi oluyorsunuz orda guc bizde:))
Soran+1 yıl++++++:))
+1 yılDoğru olabilir kadınların büyük ihtirasları vardır boşuna dememişler dünya kadar Malın olacağına Fındık kadar vajinan olsun diye ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılFindik kadar vajina ve herseyimiz birazcik da isve cilve ve seksi oldukmu isiniz yatakta bitik:)))
- +1 yıl
O yönden Haklısın bişey diyemem canım
Dizginler bizde sen ne dusunmek istersen onu dusun.)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir si git egonu başka yerde tatmin et kezban seni
02 Yorumla
Soran+1 yılZoruna mi giti :))
Cevap sahibi+1 yılyooo siklemedim bile :D kezbanları dert etmiyortum
+1 yılYasamadigim konularda yorum yapamam
01 Yorumla
Soran+1 yılYasayinca anlarsin zaten;)
+1 yıltamam yatağa gel de sen üstte ol sıkıntı yok
07 Yorumla
Soran+1 yıl:))) ahahahh okadar açim diyosun
- +1 yıl
Şırnak dağlarında vatan bekleyince aç kaldık
Soran+1 yılKiyamam iste eger askersen saygimiz sonsuz vefamiz minnetimiz her daim..
- +1 yıl
Askeriz ya rütbeli de olsak dağda askeriz teşekkür ederim iltifatın için
Soran+1 yılIltifat degilki olmasi gereken bu az bile soyledim
- +1 yıl
O şimdi asker canı neler ister demi
- +1 yıl
He bu konudada benim açımdan haklısın yatakta ipleri kadın eline alsın onun bundan 1 zevk alması bana 10 zevk katar
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar üstündür haklısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler++++:))
- +1 yıl
Nedeni var bunun ondan söyledim.
Soran+1 yılMuhakkak nedeni vardir;)
- +1 yıl
Neyse meşgulsün sanırım ben çıkayım.
bir arkadaşa bakıp çıkıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılBakin sen belki buralardadir:))
Soran+1 yılHahaha girmisken cevap da yazim demissin:p
Soran+1 yıl++++:))
Misal nedir o bahsettiğin üstünlük?
120 Yorumla
Soran+1 yılHer turlu ustunuz yatakta her erkek kuzudur urkektir ve konrolu kaybeder:)
Soran+1 yılJohnny sins de gelse degismez:D e dusun iste:))
Soran+1 yılNaparsin jhonny yi sollayacak halin yok:D
Soran+1 yılOlay niye bize dondu bea onu anlamadim?
Soran+1 yılGaliba:) jhonny para kazaniyor kose oluyor bize noluyor:)
Soran+1 yılSorun burdan basliyor
Soran+1 yıl@ferrous
Soran+1 yılSorun ne sence?
Soran+1 yılHayir degil
Soran+1 yılHala gulumseyebilmen...
Soran+1 yılAnlayabildinmi simdi?
Soran+1 yılEngeller aşilir onemli olan insanca olmak.."bence".
bende idda ediyorum kadın istemezse olmaz :d
02 Yorumla
Soran+1 yılSanada bravo +++++:))
+1 yılSana çüksüzü gelmiş mk :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYooo tam tersi:))
- +1 yıl
güçsüz o güçsüüz git hap attır ona :D
ağaç var dalı çabuk kırılır
ağaç var dalında zıpla birşey olmaz :D
Soran+1 yılTecrubeyle sabit:))
+1 yılKadin beni becersin bence
08 Yorumla
Soran+1 yılBecerir merak etme becermese de her sekilde seni kuzuya cevirir orda:))
- +1 yıl
Hic gormedim oylesini hep ölu gibi yatiyolar
Soran+1 yılbir dusun bakim niye diye?:)
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılOlu gibi yatirtma sende burasi yeri degil acik yazamiyorum;))
- +1 yıl
Yaw yattigim kisilerle cok saygiliyiz birbirimize ondan yoksa dirrk agzina vrririm :)
Soran+1 yılYatakta saygi olmaz :)) onu bir cikartin aranizdan sonra bak noluyo:))
- +1 yıl
Keske oyle olsa
+1 yılBennn :) nolcak he nolcak :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe:)) itiraz mi ediyon hee itiraz mi:))
- +1 yıl
Evett itiraz ediyorum nolcak :) nolur canimi yakmaaaa :)
Soran+1 yılHahaha:))
- +1 yıl
Hihi :)
Itiraz ediyorm Ben üstünum kardeşim :)
06 Yorumla
Soran+1 yılHiii kesin oylesindir:))) bida dusun bakim sen:))
Soran+1 yılDaha buyu sen biraz:))
Soran+1 yılBenim icim rahat sende rahatla
- Cinsellik konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılyok. haddimi bilirim ben :P
06 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
sana denk gelenlerin performansı kötüdür belki, olamaz mı :)
Soran+1 yılI-ıh olamaz bana degil baskalarina gelenlei de biliyorum:)
- +1 yıl
yuh, nerden biliyosun be. siz arkadaşlarınızla bir araya gelip sevgililerinizin performanslarını mı değerlendiriyorsunuz :)
Soran+1 yılElbet bu da var ama tecrubeme dayanarak soyluyorum;)
- +1 yıl
çok ayıp yaptığınız :)
Doğru yatakta kadınlar üstündür üstün olmalı
10 Yorumlakadın altta erkek üstte ise üstünüzdür ;D
02 Yorumla
Soran+1 yılDuzmantik:)
Cinsellik konusunda 369 cevap paylaştı. Belliki çok tecruben yok :D
03 Yorumla
Soran+1 yılHii bir bilsennn :)))
+1 yılKişiden kişiye değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yok degismez:)
- +1 yıl
Erkegin ne kadar tecrbeli olduguna bakar is
+1 yılallta daha iyi hissediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılAlt ust degil ustunluk;))
- +1 yıl
o bende tabiki
Soran+1 yılDegil istee
- +1 yıl
nerden bilion?
+1 yılDeğildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyosun yani:)
- +1 yıl
yatakta ve savaşta hep hatun kazanır.
yani sonuç..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılustunluk dedigin nedir? hangi konuda :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYatak deyince aklina ne geliyosa:))
Cevap sahibi+1 yılseks geliyo ama bununda kisimlari var istektemi performanstami. yetenektemi bilgidemi? hangi konuda ustunluk
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende yatakta guru olmuşun o zaman :)
00 Yorumladeneyelımmi
02 Yorumla
Soran+1 yılDenemeden biliyorum ;)
Evet, oylesiniz )))
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası