28 yasindayim bakireyim. daha once bir kisiyle bir kez yuzeysel birsey yasadim... sonra baskalariylada görüstum ama hoslandiklarim hep benden kacti zaten cok kusiden hoslanamadim. bide bakire oldugumu ogrenincede kaciyolar. ya neyse yillar gecti bir sey yasamadim. gencligim gitti. onla bunla yasayanlar evlendi cocuk bile yapti. bir arkadasim var yakisikli. benim durumlari biliyor. surekli tahrik ediyor beni bu ara siklasti. evine cagiriyor. kiz ligiini bozmam diyor. bende istiyorum cok bunaliyorum. stresim hep. iste falan cok sinirliyim.. rahatlatirim seni diyor. gun icinde msjlar falan... istekli biriyim. su dustugum duruma bakin.. kinayanlar yazmasin lutfen..
Cevabın nedir?
+1 yılZaten 28 yaşında birisi olarak artık neyin doğru ve yanlış olduğunu bilen birisisin...
Arkadaşla sevişmek nasıl olur dersen, ben sana en basitini şöyle diyeyim, şimdi geçmişten beri gelen bir arkadaşlığın var birisi ile, sen bununla birliktelik yaşadıktan sonra bir daha yaşamak isteyeceksin, sonra bir daha, sonra tekrar, tekrar, tekrar yaşamak isteyeceksin.
Bu sefer şu soru işareti belirecek kafanda, böyle böyle nereye kadar devam edecek?
Şimdi burada bahsettiğim şey, madem yapıyorsun, bunları göz önünde bulundur ve ona göre kararını ver. Ha şu durumun içinde de kendine göre haklısın, en azından bazı şeyleri göz önünde bulundurarak yap bazı şeyleri.
cut.22 Yorumla
Soran+1 yılYa sorun olmaz.. gittigi yere kadar gider..
- +1 yıl
Senin bileceğin şey o zaman, bize bir şey söylemek düşmez.
En İyi Cevaplar
ben buradan şu 2 şeyi çıkardım 1. si çok çirkinsin evlenemiyorsun 2. si orta güzellikte bir kızsın ama çok zengin erkek aradığın için çok zengin erkeği bulamadın o sevişeceğin erkekle önden yapmak istememe sebebin de bu eğer o sevişeceğin adamla önden yaparsan zengin erkek seni istemez
01 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi cirkin olsam bu tas gibi cocuk beni arzulamaz.. ikincisi zengin adama ihtiyacim yok calisan okumus biriyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel bu yaşına kadar korumuşsun canım kesinlikle arkadaşınlada birşey yaşama. Bu nasıl bir teklif resmen seni seks için çağırıyor. Ona zıt cevaplar ve sakın ama sakın birlikte olma. Sana yemin ederim çok pişman olucaksın. Seni kötü gözle görmesine sebep olucaksın.
Bunun aynısını ben yaşadım ve deli gibi pişman oldum. Artık beni hiç aramıyor sormuyor. Allaha olan utancımda cabası. Kesinlikle yaşama kendi kendini tatmin et ama onunla birşey yaşama.23 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum haklisin. ama O beni aramazsa problem olmaz.. sevmiyorum zaten onu
Cevap sahibi+1 yılSen benim ablam gibisin ben 20 yaşındayım daha iyi bilirsin birçok şeyi ama senin yaşamak istediğin şeyi ben yaşadığım için sana söylüyorum kesinlikle yapma. O hep arıyacak elde edene kadar sürekli zorlicak ve üzerine düşecek ve elde ettikten sonra da çekip gidicek emin ol.
Soran+1 yılE gitsin o benim umrumda degil ki
+1 yılbestfriends filmini öneririm. ciddili ciddili. sonu aşkla biten bir ilişki ben karşı değilim tam tersi cinsel istek için sevgili olanlara aşık gibi davrananlara karşı olduğum kadar en azından.
05 Yorumla
Soran+1 yılSanmsm biz asik olmayız
- +1 yıl
dudaktan kalbe. ruhtan bedene. o belli olmaz insan bedene değil ruha aşık olur bir nevi. sevişmekte ruhların birleşmesidir.
Soran+1 yılBilmem ben biraz bu ise erkek gibi bakiyorum
- +1 yıl
bir erkek tarafından kadınlığı hissettiğin yaşadığın zaman değişiceğini düşünüyorum. film alakalı alakasız güzel bir filmdir tavsiye mi etmiş bulunayım. hayatta bol şanslar.
Soran+1 yılSagol izlicem
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni bu site de gerçek anlamda en iyi anlıcak (benimle aynı durumda olan biri daha yoksa) kişi benim.. yaşım 34 daha cinsel ilişkiye girmedim işin kötüsü şehveti bedenini esir alacak kadar arzulu bir yapım var, insanların burada yaşadıklarını okudukça bunalıma giriyorum geceleri balkonda içinde bulunduğum ruh halinden ötürü ağladığımı bilirim.. saba gelince hassasiyetlerin kırmızı çizgilerin varsa gitme derim kızlığını bozmucağının garantisi mi var? O an aklun sağlıklı karar veremeyeceği bir evre.. sadece rahatlamak isticeğin için sonra olacakları düşünemeyeceksin ve sonrasında büyük ihtimalle pişman olacaksın, sürekli mast yap ama yine de gitme derim evet sevişmek bir karşı cibsin bedenini hissetmek belki doyumsuz ama bunun sonrası var üstelik adam geleceğe dair birşey düşünmediğin biri ve sizinki sadece bedenlerinizden faydalanmak olacak.. Gitme ve Yapma inan pişman olacaksın..
10 YorumlaŞimdi bakiresin güzel bir şey (kendi adına),
tut ki anal seks yaptınız, ileride de evlendin ve sevgilin sordu hiç daha önce birliktelik yaşadın mı diye? Hayır diyeceksin ve yalana girecek.
Bakire olmak çok mu önemli? 28 yaşına gelmişsin neden erteliyorsun ki... Yobazlar saldıracak bu dediğime ama tercih senin.00 YorumlaBak benim cinsellik yaşadığım eski ve iyi bir arkadaşım var ama bizim ilişkimiz bu şekilde başlamadı. Yani ben ona "kızlığını bozmam, seni rahatlatırım" gibi kelimeler kullanmadım, bana inandırıcı da gelmiyor o cümleler. Belli ki bunları fazlasıyla yapacak ilk fırsatta. Ama seni bir araç olarak kullanacak, yani bedenine saygısı olmayacak. Dikkatli ol, doğru kişiyi bul derim ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlıklar saf arkadaşlık boyutunu geçmemeli, bahsettiğiniz duygular var ise ya bir adım ileri taşınmalı ya da hiç olmamalı, sonrası arkadaşlıktan bahsedilemez zaten, bunları ancak erkek arkadaşınız veya bu duygularınızı tatmin edeceğiniz başka biri ile yaşanmalısınız...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDediklerini bizzat bende yaşadım is yerinde bir arkadaşımla kısa aramızda hiç bir bağ yoksa arkadaştik sonra is cikisi bunu evine bıraktım yukarı davet etti yemek yedik sonra bir anda sevişme ye başladık ve ikimizde rahatladık sonrada buna ihtiyacım vardı aramızda kalsın dedi o şekilde de kaldı şu an da gayet normal arkadaşız.
02 Yorumla
Soran+1 yılEft olabiliyor bole durumlar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Bence önce kendinden emin ol. Yazdıklarından halen kararsız oldugun kanaatine varıyorum. Bir anlık gafletle belki daha sonra büyük pişmanlık yasyacaksin
00 YorumlaBu tur durumlarda mastrbsyon cozumdur yuzeyselde olsa zina grubuna girer diye dusunuyorum uzak dur hem o nasil arkadas ki sana bunlari diyebiliyor senin o arkadasin azmis ve biraz uzaklas ondan ac interneti iki prno izle masturbsyn yap gecer
02 Yorumla
Soran+1 yılYok gercekten yasamak istiyorum
Bence YanLiş gerçekden bunala bilirsin kendini tatmin ede bilirsin filim vs yapa bilirsin ama sana sunu söyleyim kesinlikle yapma bunu ve o bir arkdas deyil şu an ihtiyacn var diye arkdasm diyorsun kesinlikle yapma uzaklaş ondan
00 Yorumlaeger bırseyler hıssedıyorsan neden bırseyler yapmayacaksınki.. yok ama arkadasım hıc bırsey hıssetmıyorum dıyorsan asla yapmaa.. yapmak ıstedıkten sonra bırseyler bulursun kolaylıkla dogru durust bırını..
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ona aşık degilim ama sevismek istiyorum.. cekici biri..
Soran+1 yılIyide sakla sakla yasim gecti birsey yasamadan.. bu saatten sonra umrumda degilm
Soran+1 yılBulunmaz ama çaresizlik
+1 yılYaşını da dikkate alırsak kendini daha fazla mahrum bırakma o işten.
O zevki yaşamak hakkın, sana da yazık!03 Yorumla
Soran+1 yılBana cok yazik oldu
- +1 yıl
Bence de çok yazık olmuş.
Artık vakit kaybetme derim. - +1 yıl
Verdin mi kararını, yapacak mısın?
Sevmiyorum onu demekle onunla bu seyleri yasamak istiyorum demek arasındaki çelişkiyi bana anlatabilir misin?
Eger sevmediğin biriyse cok Yanlis bir Düşüncedesin.
Sakin!018 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum
- +1 yıl
Sakın yanaşma.
Tersle boz bir daha bana boyle seyler yazma yapmayacağım vazgeçtim de.
Senden umudu kessin.
Kesmez yine arada bir değdirir söyler sorar ama pek umutlu olmaz.
Ondan kurtulunca Baska biri ile dusunebilirsin sana kalmış artik.
Eger sevmiyorsan mutlaka geçerli sebeplerin vardır, yoksa neden sevmiyorum diyesin?
Hic tanımadığın birine bile güvenirsin ama sevmediğin birine guvenemezsin.
Tanımadığın birinin düzgün Çıkma ihtimali ona gore daha çoktur.
O baştan 1-0 geride zaten.
Soran+1 yılOlur mu canim tanidigima guvenirim. sonucta beni seksi buluyor ki oyleyim zaten.. bende cekici buluyorum.. tanimadigim adama niye guveneyim... bizim amacimiz eglenmek sadece
Soran+1 yılYa seksi buluyorum yatakda kesin uyumlu oluruz ama karekter bakimindan daha agir erkeklerden hoslaniyorum. m
Soran+1 yılUmarim biraz rahatlasam yeter...
Soran+1 yılYa hos bir tipi var. ama beyin yok... beni arzulsmasida tahrik etti...
Soran+1 yılIyide o bunu tahrik ederek yapiyo.. dun gece banyodan ciktim. mesaj attim. banyodan ciktim diye. cikar ustunu uzan dedi. tahrik etti msjlarla. goguslerini elle elini orana gotur hayal et beni dedi... super zevkli oldu... goguslerim büyüdü zatenn iri. ona resmini yolladim delirdi.
Soran+1 yılAmimin resmini istiyor simdide..
Soran+1 yılYapiyorum. dun gece ciplak bir sekilde yaptim
Bornozumu siyidim. yataga girdim... beni azdirdi. goguslerimin resmini gonderdim. uyarilmis bir sekilde... oda azdi iyice.. yumulurdum onlara diyor. kalcalarima vurucakmis..
Soran+1 yılAgzima bosalcakmis ole diyor...
Soran+1 yılYa durulmuyor istee... yalicam seni diyor birden yaziyor... islaniyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılee sen de ondan tahrik oluyomuşsun etkileniyomuşsun. bence bir şans vermelisin çocuğa seni rahatlatması için. ayrıca yaş ilerledikçe bişi yaşayamamak daha da fazla etkiler bünyeyi.
019 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılkendin de diyosun stresliyim rahatlamam lazım diye. ayrıca istekli ve azgın biriysen 28 yaşına kadar bişi yapmadan durmak çok daha zor olmuştur
Soran+1 yılEft zor.. aklimda hep.. bide surekli tahrik ediyor onu hayal etmeye başladım
Cevap sahibi+1 yılöyledir ya, ben de 25 yaşındayım, senden daha fena azgınım diyebilirim. bir süredir yok kimse o yüzden benim de her dakika aklımda. onu hayal etmeye başladıysan durumu senin için daha da zorlaştırma derim :) parmaklarının verdiği zevkten çok daha fazlasını verir gerçeği emin ol
Soran+1 yılEft.. ama iste ne bileyim ta kafam karisik.. dün yazmis yine... memelerini emicem falan iyice delirdim.. banyodan ciktim ustumde bornozu siyirip onu dusunerek mast yaptim.. cok zevkliydi...
Cevap sahibi+1 yılsende durumlar baya fena anlaşılan ya. yalnız şimdi bornozu sıyırdım mast yaptım falan dedin beni de etkiliyosun ofiste yalnızım bence sus :)) şaka bir yana onu bu kadar arzuluyosan engel yok demektir. kafan neden karışık? hem kızlığına da bişi yapmıcağını söylemiş.
Soran+1 yılEft söyledi.. yapmaz ama ya kaybederse kendini ne bileyim korkuyor insan. daha oncede bakirelerle yapmis bozmamis ama
Cevap sahibi+1 yılyok ya kendini kaybetmesi için bir sebep yok. ben de daha önce bikaç kez bakire kızlarla seviştim. ne kadar tahrik olursam olayım asla kendimi kaybetmedim. o konuda endişen olmasın bence. hem bu zamana kadar en verimli yaşlarını bişi yapmadan geçirmişsin. bence artık tereddütleri bir kenara bırakıp zevk almaya bakmalısın. haksız mı düşünüyorum?
Soran+1 yılHayatim bombos gecti gitti
Cevap sahibi+1 yılmaalesef öyle olmuş. çünkü tutkulu ve istekli bir kadınmışsın. doya doya yaşayabilirdin bunları, en azından önden yapmasan bile sevişirdin. neyse hala genç bir kadınsın. önünde değerlendirebilceğin uzun seneler var :)) seni telefonda veya mesajda bile tahrik edebiliyosa gerçekte ne kadar tahrik ediceğini düşün.
Soran+1 yılEft.. dun gece onu dusunerek mast cok zevkliydi. bornozumu cozdum. goguslerimi oksadigini falan hayal ettim... emicem onları surekli diyor.. cok dolgun ne güzel... ciplak uzandim yataga banyodan yeni cikmis sevisiyor hayal ettim kendimi onla müthiş zevk aldim.
Cevap sahibi+1 yılduşta sevişmek de çok güzel oluyo, eğer onunla sevişirsen duşta da yapmayı deneyin mutlaka, tavsiye ediyorum. ben de göğüslere bir hayli düşkünüm. morartana kadar dakikalarca emebilirim, uçlarını ısırabilirim. yalnız sen şimdi bunları yine hayal ettin, kötü olucaksın bak.
Soran+1 yılOlmaz birsey.. aklimda hep seks var zaten...
Soran+1 yılSabah mesaj atti zaten... sanirim cok istiyor dayanamiyor artik..
Cevap sahibi+1 yılsen bu azgınlıkla bu zamana kadar nasıl yapmadan durdun ya? benim de öyle her dakika aklımda seks. ben de ofiste yalnızım zaten mast yapıyorum her yalnız kaldığımda
Cevap sahibi+1 yılee seni çok istiyo demek ki o da, sabahları daha bir azgın oluyoruz biz zaten o yüzden mesaj atmıştır
Soran+1 yılEftt oda oyle dedi sabahlari azgin oluyorum...
Soran+1 yılBilmiyorum dayandim iste.. hep evlenirim guzelce ozgurce yasarim dedim ama hoslandiklarim hep benden kacti.
Cevap sahibi+1 yılmast yapmak da bir yere kadar çünkü ya. insan gerçeğini istiyo. yaşımız oldu 25-28 zaten.
sn bekaret konusunda güveniyorsan git bence çünkü şu stres ve rahatla konusunda bu cinselliğin çok etkisi var cinsellik sana gerçekten yardımcı olur bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar beklemişsin, yine bekle, verme bence. Onun dışında naparsan yap. Ve sonuçta bu kişi arkadaşın. Sevişip kaybolacak biliyorsun? Onunla birşey olmayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılVermicem zaten.. seviscez sadece
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin kınamaya hakkı yok sadece daha sonra üzülmeyesin diye söyleyeyim bariz seni kullanmak istiyor ama arkadaşın olduğu için istekli olduğun için bunu algılaamıyorsun ileriye yönelik plan yapacagin biri olması senin için daha. mantikli
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun demekten başka birşey denmez../ Umarım doğru karar verirsin
00 Yorumla
+1 yılbiz ne güne duruyoruz aşk olsun.+ tanımadığın biriyle yapmak sorunları ortadan kaldırır. Arkadaşından olmak var. Dedikodular var. Rahatsızlık yaratacak durumlar yaşayabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılO konusmaz agzi sikidir
- +1 yıl
çok güvenme bence
- +1 yıl
Şehir ne sizin?
+1 yılSeni ihtiyaç giderici biri olarak düşünüyor bence duygusal bir ilişki yoksa cinsel ilişkide olmamalı
04 Yorumla
Soran+1 yılYemisim duygusalligini.. zevk akayim yeter
- +1 yıl
Zevk istiyorsan gel;-)
Soran+1 yılArkafasimla yapicam yakışıklı zaten...
Soran+1 yılIstedigini dusunsun rahatlatsin yeter.. her gece seks dusunmekten yoruldum...
+1 yılne deyim yasın gelmiş vajinana alev alev yanıp libidon tavan yapmış bence hiç yapma git evlen ve kocana ver güzelim dayanamaz kökler vajınana
013 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum
- +1 yıl
söyleyım ben ve daha önceden tecrübesi yoksa vajinaya ve sekse doygun değilse işin zor mesela ben övünmek ya da başka bişey için değil oral sekse ve sevişmeye bayılırım vajinana girmesse diyecek anal yapalım anal sekse karşı düşüncen fikrin ne güzelim
Soran+1 yılOnun bir cinsel hayati var..
- +1 yıl
hymm peki ters ilişkiden bahsettimi yani isticektir mutlaka ya da oral seks yapmanı tamam vajınan gimredi diyelim anal ya da oral derse ne yapacaksın
Soran+1 yılOral yaparız ama anal bilmiyorum o istiyir kalcalarimi cok begeniyor... kocan olsam her bir kere arkadan yapardim seni diyir
- +1 yıl
bence eşine ver kimseye verme eşine sakla ve anal yapma anal severım ben ama yapma
Soran+1 yılEs olsa vericez de nerde... hoslandiklatimla olmuyot... bazi kadinlar cok sansli. seks istemiyoruk biktim her gece istiyor diyorlar.. ben olsam istedigi zaman veririm...
- +1 yıl
süpersin güzelim cidden arzulu ve şehvet dolusun aaah
Soran+1 yılEvt sehvet doluyum ama farkedemedi salaklar...
Soran+1 yılIc csmsarlaromla beklerdim her aksam... tanga giyerdim hep... ne zaman isterse yapardim... keske bunlar olsa...
- +1 yıl
onlar p*rno izleyip masta devam etsin peki hiç camda ya da telde denedinmi? ben hep derim böyle istediği erkekler uzakta erkeklerinkide başka yerde olur hangi şehirdesin
- +1 yıl
umarım tangayıda siyah seviyorsundur ooof
- +1 yıl
yani varya
Bence ver arkadasina gitsin bacim daha bakire olma bosver vurdur vurdur rahatla :D
00 YorumlaŞuna kısaca metres diye biliriz. Diger adı, senin tabirinle arkadaşla sevişmek.
02 Yorumla
Soran+1 yılMetres olmasi icin onun evli olmasi gerek gerii
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünaydin benve kesinlikle yasamalisin ben cok stresli sinirli asabi bir insandim iliskiye girdikten sonra cok sakin biri olmaya basladim öpüsmek bile insani cok rahatlatiyo sana yavsiyem kendini mutlu et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlığı bozmadan anal yapma derim
Ve kıZlığınıda bozucak bozmadan zevk alamazsın yaşayamazsın
Eğer senin için sorun yoksa onunla ilşkiye gir
Ama bana göre yapma sevdiğin birine ver belki de evleneceğin biri cıkar karşına01 Yorumla
+1 yılSenin vucudunu ateş basmış, birkaç rahatlama önerim var canım
03 Yorumla
Soran+1 yılYaz
Soran+1 yılGelemem..
- +1 yıl
oK sen bilirsin
yorumlarini okudum biz ne kadar yapma desekte bu olacak
04 Yorumla
Soran+1 yılEft bu hafta sonu düşünüyorum ya da haftaya
Soran+1 yılBu hafta olabilir..
İki ucu bo*lu değnek. Ne desek boş. En iyisi kendin iyice düşün kararını sen ver.
Yalnız orada kızlığını bozmam lincol saçma duruyor.01 Yorumlabence seni çözmüş , açıklarından yakalıyor seni :) , senin kırmızı çizgilerini geçmeyecekse sorun yok
00 YorumlaArkadaş olmaz bu işlerde het nekafar durumunu bilsede sonra onu da kaybedersin olmaz deme oluyor yinede sen bilirsin sormussun bende fikrimi yazdim
00 Yorumla
+1 yılEvlenmelisin artık pişman olacağın birsey yapma iyi düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi bende istedim ama yok iste. benim begendikletim beni begenmiyor. m
- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmek istiyorsan dert edecek bişey yok. Kızlık falan hikayelerinden de kurtul artık
00 Yorumla
+1 yılGörüş sevişmek seninde hakkin stresini at rahatlarsin :-)
00 Yorumla
+1 yılkızlıgını nasıl bozmayacak seks yaparken anlamadım sonucta zevke gelırsın kızlıgı bozar
010 Yorumla
Soran+1 yılYa iste oral seks falan sürtünme. ben o şekilde yaptim bir kez zevkli oluyor. sokmadan iste yapiyor... o adamla ole yapmistik.. eliyle tatmin etti...
- +1 yıl
işte bu arkadsın sokmayacagı garantı degıl bende parmagını veya penısını sokarken zevke gelırse ılerı gıder bır anda sokar sonra kızlıgın gıder
Soran+1 yılYaladi falan iste vücudumu... yine oyle olsun istiyorum... gun icinde yaziyor kalcalatin cok taş falan. memelerin cok güzel.. emicem seni.. orani agzima alicam... dun gece yine yazmis. banyodan ciktim.. Cok tahrik oldum. bornozumu siyirip onu dusundum... bir kac kerede telde yaptik cok heyecanliydi.. birbirimizin sesini dinledik..
- +1 yıl
oyle amöa ıste canlı olunca oyle sanal gıbı olmaz gercekte yalarken parmalarken surtunurken bırden gaza gelırse ıcıne gırerse kızlıgın bozulur sen ıstırys
- +1 yıl
kalcaların nasıl
Soran+1 yılBilmem iyi heralde o cok begeniyor
- +1 yıl
anal yapmayımı ıstıyor acaba
onunkını gordunmu hıc
Soran+1 yılEftt. gormedim
- +1 yıl
anal ıstese senden ıstermsın?
Soran+1 yılBilmem.
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılvayy arkadaşşş demekten başka bişey gelmiyor içimden :D
00 Yorumla gayet normal bir durum içinden geldiği gibi davran ne yaşamak istiyosan takıl
00 Yorumla
+1 yılben senın qıbı bırını bulsam basımın ustune koyarım
10 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasin dikkat et ams volkan patlamasi olup hizi alamayip zarda gitmesin
00 Yorumla
+1 yılArkadasinla yapm bul burdan birini tek gece yap bak yoluna ozamn..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence sen nasibini ara anlık zevk için pişman olacağın şeyler yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Yasamak istiyorsan duygularına gem vurma.
00 YorumlaGit işte ömür geçiyor ne saklıyorsun kendini
00 Yorumla28 yılın patlamasını yaşama vaktin gelmiş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. nasıl rahatlatacakmış ki? omuzuna masaj filan mı?
00 YorumlaArkadaşla yapilir mi ya
00 Yorumlaeğer arkadaşın hoşuna gidiyorsa yaşa bence.
00 YorumlaMadem bu kadar yaniyosun git sondursun iste.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlıgının bıtmesını ıstıyorsan seviş
09 Yorumla
Soran+1 yılBitmez arada bulusur yapariz okadar
- +1 yıl
mesaj beklıyorum.
- +1 yıl
arkadasla olmaz hem rahat edemezsın.
ben bı arkadasımla yaptım sonra yuzume bakamadı kız.
arkadaslıgımızda bıttı
Soran+1 yılBirsey olmaz... biz bakarız yuz yuze.. biz keyfimize bakmak istiyoruz.. onu arzulamaya basladim iyice.. dun gece harika seyler dusundum.
- +1 yıl
azmışsın artık duramazsın zaten.
cocuk şanslıymıs kaçırmasın senı elınden
Soran+1 yıls*kmek isterse is fena. onu yapmak istemiyorum onla. ama herseyi yaparim geri kalan
- +1 yıl
olmadı anal yaparsın.
bu azgınlıkla sende duramazsın zaten içine bişey girmeden
Soran+1 yılIlla ordan yapicam diyor zaten arkadan
- +1 yıl
sende de istek var
+1 yılbiraz boşalman lazım durumun felaket ötesi
06 Yorumla
Soran+1 yılAynenn. surekli onu dusunerek mast yapiyorum.. islak vucudumu yalayip beni kendimden gecirdigini hayal ediyorum... memelerim diklesiyor dolgunlasiyor sanki onu düşününce... dun gece bornozumu cikardim. yataga girdim... goguslerimi optugunu kalcalarimi siktigini hayal ettim... muthis zevk aldim..
Soran+1 yılTelefondada bosaltti bir kac kez... cok guzeldi... amini yalamayi istiyorum diyor fena oluyorum..
- +1 yıl
sana tek kişi yetmez ki
Soran+1 yılYeter
- +1 yıl
nerede yaşıyorsun
- +1 yıl
git yaancıyla sevişş
Illa vericeksin yani tellam ya
00 Yorumla
+1 yılGit yaşa bişeyler ozaman
00 Yorumla
+1 yılkafana göre takıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bir arkadasimla seviştimm
011 Yorumla
Soran+1 yılOlur öyle
Cevap sahibi+1 yılOluyo zaten ama senin net olman lazim bu konuda ne istedigini biliyosan sorun yok hatta harika oluyo.. Çünkü sadece tatmin icin bir araya geliyorsunuz vahşi bir haz bence cok guzel yani
Soran+1 yılEvet... hayvani bir istekle.. yaniyorum diye mesaj attim dun.. banyodan ciktim.. sasirdi... uzan dedi Ciplak yalicam seni
Soran+1 yılBornozu siyirdim yataga girdim. saclarim islak. ciplak bir sekilde onu hayal ettim cok zevk aldim. memelerim tas gibi sert oldu...
Cevap sahibi+1 yılAynen böyle iste.. sadece zevk icin yapmanin hazzida bir baska dimi? Bu arada ozelden yazarsan daha rahat konusuruzz?
Soran+1 yılOzelden yazamam. sitede taniniyorum... evt farkli... bu cocuk beni delirtiyor iyice.. bu ara siklasti istegi.. surekli mesaj yaziyor..
Soran+1 yılInleticem seni fena diyor..
Cevap sahibi+1 yılBen siteye duyuru yapmicam merak etme.. ögretmenim ben sıkınti olmaz engellersin biter istersenn.. ayrica benimde sirlarim varrr seninke konusmak istedigimm... anlayacağıni dusunuyorumm...
Cevap sahibi+1 yılPeki argo konusuyomusunuz seks konusurken?
Soran+1 yılTabi yani... telde konusiyoruz. mesaj atiyor..
Cevap sahibi+1 yılMüthiş tahrik edici oluyo dimi sansurlemeden oldugu gibi konusmak mmmm şuranı yalarim falan gibi mmmmm.. dimi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkınamıyorum tabiki. arkadan yapılmak istermisin?
04 Yorumla
Soran+1 yılO arkadan istiyor
Cevap sahibi+1 yılsen istiyormusun peki?
Cevap sahibi+1 yılfilmlerde izlenimin oldu mu anal hk
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşla sevişme derim yaşadım cunku bunu
00 Yorumlaevlen artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke benim olsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadan yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkader utansın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldul bir mesai arkadaşımla onun istekleri üzerine seks yapmıştım bir kaç kere sorun olmuyor
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler