Yatak odasından banyoya giderken duvara tutunmaktır Kontrolden çıkıp gözün dönerek ve partnerin canının yanmasını UMURSAMADAN ağzına ne gelirse söyleyerek sevişmektir ve bundan zerre rahatsız olmamak tabii ki Ertesi gün sanki saatlerce kardiyo yapmış gibi her yerinin ağrımasıdır çarşafların yatağın ortasına toplanmış olmasıdır her şey bittikten sonra, yatakta sarmaş dolaş uzanmış birbirine bakarken tırnka izlerini, ısırılan, moraran, tokatlanmaktan kızaran yerleri hissedip görerek gülüp yeniden başlamaktır.
5
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ohaaa 😍 Okurken kendimden geçtim! Ellerine sağlık 😄
hem zevk alıyorsun hemde canın yanıyor ama sen bundan daha çok zevk alıyorsun söyle ki göğüs uçlarının ısırılması ya da sıkılması vücudunun tokatlanilmasi saçlarından çekip sana hükmetme isteği sonrada hızlı hızlı girip çıkılması bunu değişik şekilde yapmak söylemek veya anlatmak kadar zor değil 😀
Ayık kafayla olmuyor ama partner lerin ikisi de Çakır keyif olunca, çokta güzel olan bir Seks. Kafa güzel olduğu için o anda yüzünümü tokatladım, içine girerken boğazından sıkarak yüzünemi tükürdüm yoksa sırtımı kanatarak mı çizdi hiç umurumuzda olmuyor
Arzularının ilişkiye olan yansıma halidir... Çok sevdiğin bir meyveyi yavaş yavaş değil de hapir hupur salyalarını akita akita yemek gibi... Saçını çekmek, tırnağını batırmak, hızlı olmak, ısırmak vb... Arzuların şiddetinin eyleme dökülmesidir.
o süreçte aldığın zevkteki değişimi eşine göstermek istiyorsun. bazen çok yükseliyorsun ve bunu hissettirmek istiyorsun daha da hızlanarak, boynunu kavrayarak, bazen de tokat atarak. ne kadar etkilendiğimin farkına varmalı diye düşünüyorsun o an.