Bu soru kafamı çok kurcalıyor bu aralar. İki kız nasıl birbiriyle sevişir? Oyuncak aletler var ama onları kullanırken sadece birisi zevk alır? Diğeri nasıl zevk alıyor?
Aydınlatın beni :'))
Aydınlatın beni :'))
İki kadın da Aşk ve Romantizmden anladıklarından dolayı birbirleriyle sevişirken müthiş orgazm olurlar. Ben gay barda bir erkekle olurken heyecanlanmam ama karşımda 2 lez vardı orgazmın doruklarına ulaşmışlardı Takma penisden ziyade doğal sevişilse müthiş oluyor o 2 kadın için
Floresan kullanıyor olabilirler.. Hani takınca , aydınlanmış da oluyor kızlar :)
Çok espritüel arkadaşımız Soğuk espri can çıkarır yapma bir daha :')))
Uygulamalı gösteririm bebişim :)
Cevap
14Cevap
O oyuncaklar el değiştirebilir. Ayrıca bir dönem bu tarz şeyler sattığım için biliyorum aynı anda iki kadını da tatmin edecek oyuncaklar da var merak etme :)
Takma var onlar ile strapon diye arar çıkar. Hem anal hem vajinal herşeyi yapoyorlar. Daha çok zevk aldıklarını düşünüyorum özellikle Türk lezlerin çünkü daha rahat oluyorlardır.
bunlar sole bısey bırısı kendını erkk qıbı hıssedıyor dıgerı kadın erkk gıbı olan oyuncagıyla yapınca kendınce zevk alıyor cunku erkk zannedıyor kendını bıde yalamak oral var yanı bı kadını oralla saatlerce orgzma ulastırırsın
Galiba sende istiyor gibisin lezbiyenler gibi sevişmeyi belki birini arıyor gibisin
birbirlerinin mcıklarını emiyorlar yalamak benim kadar zevk veriyor
Bak senin gibi lez biri daha çıktı ama ben hakem olayım yanlışlarınızda uygulamalı gösteririm
Sirayla ilk önce biri zewkini alıyor sonra diğeri iyice birbirlerini yaliyorlar
Aç bir lezbiyen p*rnosu gör işte *
İzledim... Ama anlamadım. Cidden sadece yalamaya mı dayalı yani o kadarcık mı o sevişmeye girmez ki. s
Belden takmalı kemerler var onlarla hallediyorlar nasıl hiç denk gelmedin anlamıyorum
Zaten iki tane izledim. Çirkin kızların p*rnosu iğrenç gözüküyor özellikle güzel kızları aradım onlarda birbirini parmaklıyodu ama sadece bir tanesi diğerini hani üstte altta diye bir kavram yok yani
Full oral seks :)
Ama süper bunlar yahu:P
denemek laızm sen bir kız daha bul ben ızleyım
senin canında istiyor sevişmek :D
birbirlerini yalıyolar emmeli sadece gömme yok:D D
Sadece oral seksle nasıl orgazm olunur ki garip bence
dildo kullanıyolar bide :D
dildo dildo diloy diloy
Film izle gör
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar