adam ya da genc ne anlarsaniz anlayin. kimi rahatca hoslaniyorum kimi rahatca etkilendim diyebiliyor. bazisida hic tanimiyorum penisim diklesti diyor ya da penis fotosu gonderiyor. ki merhaba bile demeden. sirf bu yuzden profil fotosu koyamiyorum. boyle kiz cok mu hafif gorunuyordur? soruyorum birine yok sende hicbir sey yok diyorlar. ama reeldede bircokberkek gozlerime filan bakmaya calisiyor kimide bakmamaya calisiyor. sevgilisi olan bir cocuk var ayni etkilenmis gibi davraniyor. inanin etkilenmesinler diye pespaye geziyorum ama etkileniyorlar. kndimi sey gibi hissediyorum bazen :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEee bacaklarım nasıl?
Dudaklarım çok kalın, bir de erkek arkadaşım hergün yapıyo, şekli bozulur mu?
İki erkek arasındayım?
Ölçülerim şunlar...
Hangi renk ojeyle tutsam tahrik olursunuz?
Kardeşim mi güzel, ben mi/arkadaşım mı güzel, ben mi?
türevi binlerce soruyla ortalığı b*k eden hemcinsleriniz var. Böyle olunca, erkeklerde "kızlar burada döktürüyo" anlayışı gelişiyor. Sonra gerek ergenler, gerekse gençlik yıllarını çeşitli nedenlerle ıskalamış yanlız insanlar sizlere yazmaya başlıyor. Tabii, genelleme yapılması doğru değil ama böyle nedene böyle sonuç çıkar..53 Yorumla
Soran+1 yılaynen o mallar yuzunden bu aptallarda bizi buluyor
Cevap sahibi+1 yılMüstehcen içerik gönderenlere yasal haklarınızı hatırlatın, kesinlikle engellemeye alın, siteye şikayet de edebilirsiniz.
Saat 11'den sonra cinsel yaşam bölümünde seviye epey düşüyor, o saatten sonra diğer bölümlere ağırlık vermek daha iyi.
Soran+1 yılburada olmadi alahtan
En İyi Cevaplar
Yok deve Ne ya bu mantik disi ssna kendini cok abartiyorsun diyemem elbet ama ben boyle bir seyi hayatta yapmam. ahlak disi her seyden once sacma sapan bir sey bu kendimden bir erkek olarak gicik aldim. Sapkın onu yapanlar ya sözün bittigi yer ben bir sey demiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız oda bişeymi sevgilim gel yala yazıyor..
08 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin mi? ne kadar ileri gittiniz ki?
Cevap sahibi+1 yılEvet.. :D
Soran+1 yılciddi misiniz?
Cevap sahibi+1 yılEvet dedim yha hayatım
Soran+1 yılyok be sevgilin ciddi mi seninle dedim
Cevap sahibi+1 yılYani normal olarak elbette..
Soran+1 yılhmm daha once sevgilim olmasina hic izin vermedim de sevgililer ne yaoar eder bilmem bizim kizlar yaninda kufretse ayrilirlarda o yuzden sasirdim
Cevap sahibi+1 yılyok ya var da öğleleri samimiyiz biz artık
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
41Cevap
+1 yılOncelikle meraba diyim kizma sonra :) merak ettim seni cokmu guzelsinde boyle oluyo acaba tipin nasil cekicimisin yani gozlerine bakana sende dik dik bak bence kacirir gozunu birde insanlar etkilenmesin diye paspal dolasiyosunki kendin gibi ol birak etkilenen etkilensin sen yuz vermedikten sonra yanasamazlarki
00 Yorumla
+1 yılonlar abazalıktan ölmüs sen ona ıkı kelıme etsen bolalır o tipler * sanal kekoları
110 Yorumla
Soran+1 yılhaah iste aradigim cevap
- +1 yıl
Ben erkek oldugum halde Bana bıle yolluyolar ya kekolar gtunun resmını cok tatlısın ben pasifim falan en son bı tenesını kotu skcem ama bakalım :D
Soran+1 yılbiri kurtarmaz abicim bunlari birbirine gecirip baglamak lazim 6 saat dursunlar bakalim bir daha yapabiliyorlar mi
- +1 yıl
Bunları elektrk dıregıne baglayıp getlerıne elektrk vercen bak bıdaha yapabılıyolarmı
Soran+1 yılaynen elektrik aslinda hemoroit yapsak bir omur ders olur
- +1 yıl
oda mantıklı :)
Soran+1 yılaynen :) ölseler daha kesin ama onlarda nefes aliyor canli yazik iste ondan yoksa ölsunler
- +1 yıl
yok yok ölsunler acınmaz bunlara
Soran+1 yılCok tatsizlar keske ölseler :) bu kadar lafa bn olsam ölürdüm hadi bee ölün artık helvası bnden
- +1 yıl
onlarda utanma olsa zaten onu yapmazlar teneke cakmıslar yuzlerıne
yani çok güzelsin denmesini mi bekliyorsun penis fotosumu yoksa bekliyorsun ortaya yem atıyorsun
bilemedim derdin ne senin bana da genelde evliler asılıyor artık ne yapacağımı şaşırdım buyur sende buradan yak :)024 Yorumla
Soran+1 yılbeklentim yok olsa burada isim yok diyorumki bnde bir terslik varda haberim mi yok :) anladin sen beni umarim
- +1 yıl
haberin yok dünyadan senin bence vatandaşa delik olsun da bakımlı bakımsız önemli değil güzeliğinle pek ilgilenen olduğunu sanmıyorum kalçalar dolgunsa dudakalr öpülecek gibiyse göüsler dikse bakışlar üzerinde olur ruh güzeliğin yüz güzelğin önündedir bu saydıklarım kendim içinde pek tpim yok ama bir dul yapmıştım boru salam kalın namım yürümüş duyan evli geliyor ruh güzleiim mühim değil mala bakıyor artık vatandaş :)
Soran+1 yılanlamadim yani sadece olay afederain terbiyesizlesiyorum delik dedigin sey gogus ve kalca mi yani ee bunlarda bir kadina ait degil mi ha bir dk ka erkektede delik dedikleri sey var tabi o biraz farkli ama. hoslanmak etkilenmek bunun altinda bunlar illaki vardir ama yani hic mi gerceklik payi yok bu adam sevmiyor olabilir bundan gondermis olabilir ama bana niye gonderiyor benim vucudum fit degil. ve hoslandgni soyleyen kisilerde beni sadece gormus en fazla knsmustur yani
Soran+1 yılAynen uan biriyle knstuk bir hafta arkds kalalim deyince kndine iyi bak dedi bnde sende kndine iyi bak dedim 9 gun olmus beni aradi istememe ragmen az knstu bn cikaramadim filan dedim okuldayim vs snra knsrz do zaman dedi kapadim. onun beni sevmesini istiyorum cok hoslanamasamda cok etkilendim ondan o da hslaniyorum vs dedi ikimizde ogrenciyiz onu snrim kybetmek istemem o da beni ama imknszlik iste tnmiyoruz bir birimizi ve onun yalan soyleme ihtimali var olabilir
Soran+1 yılaynen yaa iste bundan korkuyorum ya gercek degilde sadece amac seks se illa iluski evliloge de gitse olacak ama beni kndine baglayip terk ederse dsncesiyle bunu yapmak ister bn bise diyemez ortada kala kalirsam hic yanlis yapmadim ve yapmak istemiyorum ama ondan cok etkileniyorum dusunmek bile yetebiliyor onu degilde hissettirdigi duygu cok etkileyici o da etkileyici ama :( napayim sen baya tecrubelisin ona kanmali miyim yoksa karsida koymak gelmiyo icimden ama ailem var ve onlari mahcup etmek en son isteyecegim sey dunyadaki :(
Soran+1 yıliste bundan korkuyorum ya varsa bir tek senin icin sosyal medyaya giriyorum dedi ve bn ne zaman sosyal medyadaysam hic cikmiyorsun filan dedi bir keresinde bilsem az daha knsrduk filan dmsti. ilkindede benden mesaj bkldgni bilmiyordum baskalariylada yazstgni sanmistim vs dedi snra baya ustume dustu canimlar optumler ama snra zamana birakalim dedik bn sabah arkds kalalim diye mesaj attim veda ettik gibi bir hafta snra bugun aradi beni
Soran+1 yılne gibi gercekler onun yalan olma olasiligi mi yoksa gercekten hoslanma olasilifimiz mi:(
Soran+1 yılo zaman neden aradi sence
Soran+1 yılx biraz gec oldu ama beni neden aradin dedim o bir hataydi unut onu dedi tmmdedim bikac dkka sonrada sil bnmarami o zaman bir daha yapma boyle bir hata hoscakal. dedim cevap yok.
Soran+1 yılemin misin? cunku hayatimin en iyi seyini de en kotu secimini de yapmis olabilirim sonunda
Soran+1 yılya sevswydi aciklama yapardivheralde yapmadi snrim gitti
Soran+1 yılaman salak sey donerse belki bir sans yoksa gitsin yapcak bise yok bir hftaya anca ozguven toplamis onuda aksam baltaladi
Soran+1 yılhaklisin yaa hala ses yok snrim eski sevgilisiyle karistirdi heralde manyak zor adamim dedi ama zor oldugu kesinde adam mi degil mi bilemedim yani :)
Titredim birden elim ayağım boşaldı okurken arkadaş yea
013 Yorumla
Soran+1 yılne diyon yaaa?
Soran+1 yılyoo size ihtiyacim yokki benim zaten yeterince ilgilenen var sevgilimde var yani kendini onemseme sende hemen :)
Soran+1 yılebleh haaa yoluna amca yoluna.
Soran+1 yılbu zeka fazla sana harcaniyorsun maymunlarin arasina karis bey amca.
Soran+1 yılbirak gencligimi soldurdun be yaslandim iki dkkada zaten şu an birine cok gicigim bide sen cikma
Soran+1 yılyok bee varsin yoluna gitsin 2 hftadir gina geldi zaten manyak aslinda asiri derece etkileniyorum ama o kadar sinirliki ikinci postalayisim
Soran+1 yılyuzune bir yapistiricam kim ebleh goreceksin haa sus bence susunca daha cekicisin bak sevgilinde olur yknda bir sus her sey hallolacak
bu kadar önemseme kendini başkaları için paspal falan gezmene gerek yok abartı
01 Yorumla
Soran+1 yılyok artik o kadar abartmiyorum paspalligi bir ara baya abartmistim simdi biraz daha duzgunum uff insallah su sacma seyler birgun biter
Ne kadar Sapık varmış l*n sitede.
Şikayet butonuna basiyorsundur umarım?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVay arkadas anlata anlata bitiremedin, birde foto koysan memkekette savas cikacak 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılbise anlaadim arkds dedim bnde mi terslik yoksa bunlar mi bozuk
- +1 yıl
Bu terste bir işlik var amaaaa 😎
Bnde anlamadim
Soran+1 yılbizim univin gafi bu :) bn bozuk biri degilim ama boyke mi algilaniyorum dedim
- +1 yıl
Neyse bos ver engeli bas ve sktr et konusmaya bile degmez booos verr😎
Merhaba demeden penis fotosu atanlar buyuk sapik:))
10 Yorumla
+1 yılKizlar surekli orasini burasini açıp da resim paylasma bahanesiyle aranirsa daha çok ya*ak resmide alır herşeye de maruz kalir tecavüzde edilir
13 Yorumla
Soran+1 yılhic acik fotom yok tek acik yerim saclarim e birakin o da acik olsun disinda her yer kapali bir de boynum acik yani onlarida kesecek degilim
- +1 yıl
Genel konustum tatlim
Soran+1 yıliyi de bn özel sordum
+1 yılZaman kötü erkeklerde kızlarda çoğunlukla bozuldu anormal şeyler normal oldu artık
00 Yorumlahemen gönderirim istersen sana da gösterebilirim :D istermisin? pişt :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok güzel cekici seksi birimisinde böyle davranıyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılyok degilim bence ama tanimayanlar bpyle taniyanlarda etkilendim ama ynls anlama o manada degil ya da hoslaniyorum senden diyen cok oldu ama reelde hoslanmis gibi davranip bana ters davrananda cok nedenini bilmiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılSende şeytan tüğü var anlaşılan
Benimle cıkarmısın :)
Soran+1 yılhayir hic svgilim olmadi olmak isteyenide kabul etmiyorum şu an biri var ona karsi koyamasamda engellemeye calisiyorum ilk ve sonum olacak ins tabi allah nasip dderse ciddi biriyim ben
Cevap sahibi+1 yılAllahım kalbine göre versin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ol dostum tamam çok çekicisin çok güzelsin buna inanıyorum ben veya fiziğin çok güzel
03 Yorumla
Soran+1 yılFzk yok gzelde ddegilim cekicilik belki olabilir ama bunu bana soyleyen olmadi ama bakarken aptallasan ya da sevgilisi oldugu halde bakan cok oldu hatta şu an biri sanki hoslaniyor gibi ama o kadar cok kisi varki kim gercek bilemem allahtan kndime engel olabilen biriyim
Cevap sahibi+1 yılBayanların işi zor dostum çünkü bu zamanda doğru erkeği bulmak, erkeklerin doğru kızı bulmasından çok daha zor ve kızlar çok duygusal olduğu için erkekler çok çabuk kandırıyorlar. erkelerin %99 kızları seks için kullanıyor sonra bırakıyor. Eminim sana mesaj atanların hepsinin amacı aynı zaten bu siteden doğru kişi yi bulman imkansız hele de cinsellik bölümünden. Çok dikkatli ol dostum
Soran+1 yılburdan olmaz zaten eski arkiler bile seks manyagi olmus o yuzden guvenemiyorum ams birine ee guvenmek istiyorum artim bakalim allah yrdimcimiz olsun
+1 yılKarşılıklı olmadıktan sonra bu tür şeylere karşıyım...
00 Yorumladostum senin sıkıntın büyük :))
12 Yorumla
Soran+1 yılDalga olmasinda skntim ne?
- +1 yıl
Yaşın itibarı ile dış görünüşünün en şaşalı dönemindesin ve karşı cinste öyle bu sebepten dolayı ilgi çekmen çok normal kaldıki türk toplumunun cinsel bastırılmışlığı günümüz erkeklerinin hormonal seviyesiyle birleşince ortaya senin durum çıkıyor. bence buna alışmalısın ve normal karşılamalısın
Penis fotosu göndermek nedir ya? :S
Mal çok..10 Yorumla
+1 yılAciz insanlar atar kardeşim onu.
10 Yorumla
+1 yılo resimleri gönderenlerin hafifliğidir o.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılProfil fotosu koyma sen
00 Yorumla
+1 yılIsteyene veriyorum tabi güzel olmasi sart :)
00 Yorumlasende bıkmışsın artık desene:)
10 Yorumla
+1 yılenteresan ve ilgnç
125 Yorumla
Soran+1 yıloyle ama olmasa daha iyi
- +1 yıl
sana göre hosuan gidip beğennelerde vardır mutlaka :)):)):
- +1 yıl
ama tanıamdan direk göndermesi yanlıs tanıdıkca ve karsılıklı olunca sıkıntı yok
Soran+1 yılkarslkli mi simdi yani cok aptalca degil mi diyelim biri penisinin digeri vajina resmi dalak mi bunlar gonderiyor ha biseler yasamis ha gormus cok sacma ben gormek istemiyorum belki
- +1 yıl
ıstemıyorsan engellerın oyle yapanı olaybiter
Soran+1 yılengelliyorumda o da nereye kadar ben kuzenlerle resim koymusum biri kimden peydahladin yazmis ki hicte oyle sey gibi giyinmem ama mal mi ne bunlar yaa
- +1 yıl
ne deyim koy g ötüne gönder memletıne hepsini yolla neden gizli profil kullanmıyorsun
Soran+1 yılyaa ailem ne oldu diyor ne dicem adamin niri sunu bunu mu yoladi dicem anneme sulanoyor msjj atiyorlar dedim bunu bilse kullanmama izin vermez ki bn sosyal medyayi sadece takip ettigim sayfalar ve arkdslarim icin kullaniyorum
- +1 yıl
kgizli profilkullan kimse mesaj yazamasın ayarladan gizli yap profilini
Soran+1 yılsosyal medya da mi diyorum ya ailem o zaman hayirdir diyor neden fotonu kaldirdin bise mi oldu diyor canım oyle istedi desemde amir gibiler
- +1 yıl
sende kaldır resmini ne deyım ya kendı remsını ukullanma
Soran+1 yıltamam iste oyle yaptim annm bunalimdayim sndi snra koydum geri fotoyu annem cok sevindi bunalimdan ciktim sandi halbuki bunlar degildi neden
- +1 yıl
annen resmını internete koydun diye sevindimi
Soran+1 yılyok oyle degil prof vardi kaldirdim nedeni yoktu bunun sonucta herkesinki duruyor yerinde simsoyah bise koymustum bir erkek arkdsm gitmisti okuldan yastayim sandi fotomu koyuncada yastan ciktim sandi
- +1 yıl
bişey diyemicem valla hiç kafam allak pullak oldu ir halt anlamadım
Soran+1 yılya burada degil facebookta zaten bir erkek arkimiz vardi onu cok seviyordum annemede sevdgimi ssoylemesemde bahsetmistim arkdsimdan ondan hoslandgimi zannetmisti ki dgru dusundu o gitti dedim ve fotomu kaldirdim 7 8 ay snra geri koydum annem yastydim onu unuttum sandi mutluyum saniyor
- +1 yıl
ha ne bılıyım olayalr nerden nereye geçti şimdi anladım
Soran+1 yıliyi bari sonunda anlatabildim :) oyle iste o o sebepten dolayi sandi az cin gibidirde sormak yerine ipuclarina bakar ama bende pek iz birakmam bu konularda o bunu bilmiyor o siralar hala unutmamistim onu blkide hala biraz var dsncem
- +1 yıl
seni hak etmeyenı bence düşünmen bile hata koy götüne gönder memletine
Soran+1 yılşu an bosluktayim sanaldan biriyle knstum ondan etkilendim arkds kalalim dedim kendibe iyi bak dedi bnde sende iyi bak dedim bir hfta snra bugun aradi o knsmak istedi bn soguk knstum cikaramadim filan onu unutmam gerek o sanal ama o boslukta hoslanmaya basladim yani onunla tanismamda gitmeside zarar verdi simdi birde bu cocuk cikti
- +1 yıl
önce karadas olurusn zaten zamanal sevgili olursun oda olursa tabıı
Soran+1 yılana sanal sence guvenmeli miyim?
- +1 yıl
kişiye bağlı herkes bir değil ınsanalr klavye basında profil arkasıan saklanmış sükür tamam kımse hakkınd abirşey dıyemem ama benım herseyım doğrudur iyi ya da kötü kimseyede hava atmam ama çok var hemde çoook
Soran+1 yıletkilenmem dgrulugunu gostermiyor ama neden aramistir sence?
- +1 yıl
baska birini bulamamıstır
+1 yılsorunun asıl ana amacı nedir onu anlayamadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılya bu ergenler neden beni buluyor?
- +1 yıl
:D takılma boşver.
Şeyini kaldırmışlar senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani?
12 Yorumla
Soran+1 yılne yanisi? gonderiyorlar ya ben hic suslu degilim buna ragmen taniyanlar knsunca ya kacar gibi davranir ya da etkilendim hoslaniyorum cok hossun vs der hadi o bir yere kadar ama benimle yasit bir cocukta normal knsrken beni ynls anlayip etkilendim benimki kalkti demisti bu bikac kez oldu salak mi saniyorlar?
Cevap sahibi+1 yılOnlar insanlık nedir bilmeyen kişiler.
seks makinası gibi hissediyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılNey gibi hissediyorsun?
00 YorumlaBide biz gorsekte etkilenmesek ha?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtkileniyirsan ver gitsin yavrum ibivugug7
06 Yorumla
Soran+1 yılyok ya onlardan etkilenmiyor kotu hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılAsagida birisi için 2 defa kovdum çok etkileniyorum halbuki demişsin de.. ben onu kastettim...
Soran+1 yılo hoslandgm cocuk o sapiklar degil
Cevap sahibi+1 yılBen de hoşlanıyorum senden. Ve penisimi göstermek istiyorum. Sapık da değilim ayrıca ugguugug
Soran+1 yılhayir olmaz. bnden hoslanan cocuk penisini gondermez zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam sen yine görme
Ama dişiligini bileyim yeter
Açayım mi gizliliği? Jkbkbugugug
Sikinti yapma onlar abaza ergenler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay adriana lima burada beyler !!
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba . l.
08 Yorumla
Soran+1 yılne bu?
Cevap sahibi+1 yıl. l.
Soran+1 yılcok pissin pis dalgaci
Cevap sahibi+1 yılNee? Merhaba dedim ya başta ama
Soran+1 yılpatlarsin insallah
Cevap sahibi+1 yıl2dag var arasında bir vadi, nehir akiyor, sonra titanik oraya oturuyo
Soran+1 yılergeen ergeen. p
Cevap sahibi+1 yılkarşı koyamadıgınız tum zorluklarda ergen tabirini kullanın
+1 yılMerak ettim seni.
03 Yorumla
Soran+1 yılmerak etme lutfen
- +1 yıl
Çok allandırıp ballandırmışsın ama..
Soran+1 yılyoo olan bu abarti yokki net yazmisim iste
+1 yılgönderirim direk
054 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
penisimle gurur duyuyorum çünki
Soran+1 yıl. p ne sacma cevap. erkek olarak gurur duyabilirsin ama kizin cinsel organinin resmini bir erkege gonderse namusluyum diye gecinirsin
- +1 yıl
kız göstersin demiyom ki ben gösteriyom
Soran+1 yılama onu ancak boyle anlarsin kizina gonderse biri o zaman gerci haberin olmaz ama naparsin
- +1 yıl
gönderemez
Soran+1 yılhmm oyle diyoraun yani sen en seksi en guzelsin :) ama iste sende baskasinin kizina gonderemezsin
- +1 yıl
kız isterse gönderirim istemezse göndermem
Soran+1 yılHmm bunu isteyen kiza guvenirsin yani
- +1 yıl
güvenirim demedimsadece gönderirim dedim
Soran+1 yılya bir yerlere sizarsa
- +1 yıl
Sizsin nolcak ki
Soran+1 yılpeki senin kizinda svgilisinden bunu isterse ne olur ne yaparsin sevgilisine?
- +1 yıl
Kizi iman duygusuyla yetistirirsen boyle bisey olmaz
Soran+1 yılhmm sen imanli misin peki?
- +1 yıl
evet öyleyim
Soran+1 yılbir kiza penisini gonderecek kadar iman tebrik ederim
- +1 yıl
sanada gösterim istersen
Soran+1 yılisteseydim neden yakinaydim bu kadar saat sende yapma boyle saklabanliklar
- +1 yıl
istesende göstermem zaten 100 lira isterim :D
Soran+1 yılo paraya keserim bn onu fotosunu napiyim :)
- +1 yıl
niye kesiyon be uyuz lazım onsuz yaşamanın ne anlamı var :D
Soran+1 yılbaska anlamlar bulasin diue hem parada bosa gitmemis olur belki penisini bu kadar övmezsin artik :)
- +1 yıl
olur makyajda yaparız :D
Soran+1 yılaynen kanka bence makyaj yapip millete fotoyu daha pahaliya satabiliriz seninkini :)
- +1 yıl
hadi kız benim erkek halimledeki fotom yok satar :D
Soran+1 yılhani satmiyo hala burdasin :) makyaj nelere kadir bak bir susleyelim hemen alicin cikar hatta acik arttrmada cok zengin olabilirsin
- +1 yıl
escort muyum kız ben uyuz
Soran+1 yılbilmem olsan iyi para kazanirdin aslinda nü portrelerde mankenlikte yapabilirsin cok övdun ya herkes gorur hem
- +1 yıl
benim penisim portreye sığmaz kemer gibi belime doluyom :D
Soran+1 yıltarzanca ohaaa... abarttin ha yani :) yerinde degilim iyiki pantolon giymek zordur senin icin
- +1 yıl
pantolon iyide pijama giyince kötü oluyo ya inikken bile kabarık belli oluyo hep saklamak zorunda kalıyom bide minibüse ne zaman binsem kalkıyo hep minibüsten inemiyom önüm çadır kurulmuş gibi oluyo
Soran+1 yılyazik sana gulmekten öldum valla o itici penis sana aitmis demekki. sapka tasi bnce ise yarar saklar en azindan birde dra filan git surekli erekte penis mi olur bir ayari vardir elbet yoksada bilemicem sende esofman giy pjama incedir hepsi belli olur sadece seninki degil pantolonuda bol giy daha saglikli
- +1 yıl
kızlara özeniyom valla bazen önleri çok güzel duruyo ne kabarıklık var ne azınca belli oluyor işte hep kumaş pantolon giyiyom önümü görsen dilin uçuklar :D
Soran+1 yılsivilce cok zaten bir de ucuk istemem sahsen ki kizlar oyle durduk yere azmaz cok etkilenmesi gerek hem ykskli hem guvenilir olmali erkek ki onune gelenden etkilenen kizda belli ediyor kndini zaten bir seyleri kabarmadina gerek yok gogusleeini goze batiriyorlar yetersiz mi bu :)
- +1 yıl
meme cinsel organ değil ki :D bende göbeği vajinasına kadar dümdüz iniyoya ona bitiyorum kızlar belli etmesede çoğu azgın biraz güvenince hemen svişmeye başlıyolar :D
Soran+1 yıldikkat cekmek icin zaten yaptiklari hklisin ya cok saf kiz var hemen kniyorlar erkeklere eskiden kizlar nazliydi simdi erkeer nazli :)
- +1 yıl
valla benim tecrübelerime göre bazı kızlar 1 haftada sevişmeye başlıyo ama ilk seks yaptığım kız 3 aylık bir birliktelikten sonra kendi istedi yapmam demesine rağmen ama bana çok güvenmişti bende güvenini boşa çıkarmadım onunla se yaptığım 1 kişiye bile en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim bizim aramızda küçük sırrımız olarak kaldı ben kızların güvenini boşa çıkarmam
Soran+1 yılhaa yani herkes guvensin :) atladigin bise var kanks ayrilmissin guven bu mu?
- +1 yıl
biz sevgili değildik o evlenip boşanmıştı sadece çok iyi arkadaştık o kadar iyi anlaşıyoduk ki bunun etkisiyle seks yaptık sadece 1 kez oldu kız pişman oldu sonra keşke yapmasaydık diye hala çok iyi arkadaşız çok iyi dostuz yoksa bakire kızla asla seks yapmam ben
Soran+1 yılhaa anladim iyi o zaman kske inlada olmasaymis eee evlenin bari artik sende bekar degilsin sncta :)
- +1 yıl
o benden 10 yaş büyük ondan olmadı yoksa evlenirdim onunla :D seksten zevkte almadım aslında ya
Soran+1 yılNiye yptin bee o zaman :) hoslanmadgn icindir o kske hc ysmasaymissin umarim birgun ya onunla evlenirsin buyukte olsa ya da ayrilirsin o sehirden cunku esin olursa ve ona soylerse aran acilabilir ileride
- +1 yıl
neden zevk almadım çünki seks yapma amacımız onun bana kurs vermesiydi bir ara ona daha ömmce seks yapmaya çalıştığımı ama başarısız olduğumu o yüzden kızlardan uzak durduğumu tekrar başarısız olmaktan korktuğumu söyledim oda beni çok sevdiği için acısı sana kurs vercem dedi seks yaptık başarılı oldum seksten yarım saat önce viagra atmıştım sabaha kadar penisimm inmedi haha neden zevk almadığıma gelirsek kız bana muaele yapmadı yani oral yapadı öpüp yalamadı sadece altımda ölü gibi yattı o yüzden zevk almadım ama ona çok zevk verdim
Soran+1 yılafedersin sana sadece yeri gostermis sende oturmussun eee opustunuz mu bari
- +1 yıl
evet öyle oldu evet öpüşyük memelerini falan emdim ilk deneyimim olduğundan burada hep vajinanın koktuğunu söylüyolar bende vajinasını parmakladım sonra parmağımı çıkarıp kokladım hiç koku yoktu mis gibiydi ama parmaklarken klitolisinide emdim çığlık atarak orgazm oldu orgazmdan sonra bana ya buraya senin için mi geldik benim için mi geldik anlamadım dedi haha :D
Soran+1 yıltam bir safsin kiz hzrken bir yataga atma olmus o da bundan faydalanmis :) hm kankacim seksin ogrenilcek biseyi yok bee bnce her yerde var zaten ogrenirdin sadece Seksi bedavaya getirmissiniz birde o neden kabul etti boyle biseyi nasil arkdssiniz anlamdm bn
- +1 yıl
aynen otel parasını bile ortaklaşa ödedik o derece iyi arkadaşız ilk zamanlar ben bunu gece sahilde öpüyodum yanağından sonra boynunu emmeye başladım birkaç gün sonra bu hep diyodu beni tahrik etmeye çalışıyon ama ben yemem ergen değilim diye bir süre sonra dudağından öptüm sonra öpüşmeye başladık bir kez bir gün gene sahile gittim işte boynunu emince inlemeye başladı sonra memelerini açtım emdim zevke geldiği için sesini çıkarmadı o ara seni içime alasım var dedi :D o lafından sonra sözleştik 10 gün sonra falan otele gittik seks yaptık işte :D
Soran+1 yılne sexmis bree :) senin amac oymus zaten ama onunkide oymus demek bnce sz bidbirinizden hoslaniyorsunuz yoksa olmazdi bunlar gerci sahilde goguslerini emmen boyun neysede azicik hafife aldgni gosteriyor o da seni ilkini kaybettigi icin kaybetmemek adina ses cikarmamis gibi
- +1 yıl
ya oda boşandıktan sonra hiç seks yapmamış bana hiç söylemedi belli etmedi bile ama demekki oda istiyomuş ihtiyacı varmış belkide bana çok güvendiği için istedi ama seks yaptıktan sonra uzaklaştı benden pişman oldu bir süre görüşmedi yediremedi kendine sanırım masum arkadaşlığımız böyle bişeye dönüştüğü için şu an çok iyi arkadaşız ama eskisi gibi değiliz
Soran+1 yılbana bak canisi o kiz azgin biriymis veyahut kadin sanada guvendigi icin olabilir ama hoslanmadiysa biraz zor gozukuyor belkide baglamak icin yapmistir kadinlar seytandir unutma sonucta ilk Seksi onunla yptgn icin etkilenecegini dusunmuscolabilir yani evli olsada seks yapmayan kadinlar bile var cocuktan sonra filan. cunku evlilik illa seks degil bu kadin sehvete kapilmis sen zaten patlamak uzere tabi olmus bu is senden uzaklasmasi da belki gercekten yapmamaliydim dusuncesi belkide istedigini alamama somucta melek olsa sahilde goguslerini yalatmazdi ki ondan once ne boynunu nede dudaklarini opturmezdi bnce
- +1 yıl
oda benden hoşlandı ama 10 yaş vardı aramızda o seks ten sonra daha çok bağlancaktık birbirimize ve olmucak duaya amin denmezdi ondan uzaklaştı benden
Soran+1 yılnyse bn uyuyorum iyi geceler sen bilirsin kanka hep bu imkansizliklar bitirdi bizi belkide olucak duadir sonucta dini ornek olacak hz hatice 40 peygamberimiz 25 idi evlndiklerinde
- +1 yıl
Iyi geceler canim yaz ara sira bana
Atar
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama hic konuskadigim biri
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencede haklısın ne böyle ya :))
08 Yorumla
Soran+1 yılcok safsin o ne bee oyle?
Soran+1 yılne olamaz ne okabilir aciklasanda kurtulsak ugrasamicam
Soran+1 yılyaa uff sen beni gicik ettin haa yeter bee anladim neyseki daha atma bunu ve sakin bunu mu deme fena olursun
Cevap sahibi+1 yılTamam be ne atarlanıyorsun hemen senin aptal soruna aptal cevaplar bulmaya uğraşıyorum burada kapat mesaj kutunu profilini gizle istediğin resmini koy profiline resim koyanlar sanki senden aptal bir sen akıllısın :))
Soran+1 yılEvet aptal sorum kim aptal onu tespit icin :) bu arada burayi kastedmedim sosyal paylasim sitelerini kastedtim
Cevap sahibi+1 yılSenin de bilmen lazım burası cinsel açlığın afrikası türkiyedir sanal ortamda bunların olmasına artık şaşmaman gerek çünkü bastırılmış duygular sanal ortamda volkan gibi patlıyor ben onları hiciv ederken bile o konuma düşüyorum düşün artık gerisini :))
Soran+1 yıl. p bn biliyorum merak etme az cok tahmin ediyorum az cinimde bu konularda diger kizlardan az farkli dusunebiliyorum bunu. erkekler fark edebiliyor ama kizlar fark edemyor. bn zaten uzak dururum erkeklerden etkilenince filan cabuk belli ettigimden ama bunlari hic tanimiyorum ve beni bilmiyorlar sadece fotografa sulanmalari aczlik bnce ama benim scm yok bn hicbir erkege sulu davranmam digerleri gibi seksi filanda olmaya calismam dup duz bieiyim ama yinede bayanim demi bu olagan ama bn bunu hak etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin gibilerin benim gibilerin bu sanal alemde kafaya takmıyacan gırgırına nakacan geçecen kimseden etkilenmeden arkadaşlık kurmadan
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
+1 yılboşverrrrrr
00 Yorumlakıza göre değişir
00 YorumlaGösteririm utanmam
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir kıza rahatca nasil penisim diklesti der ya da penis fotonuzu gonderirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler