AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
326Cevap
Sığ düşüncem yoktur tek korkum o dövmenin bir erkeğe adanarak yapılmış olmasıdır. Ayrıca dövme yakışıyor insanlara
Ben de karşıyım vucud saf temiz olmalı ama yakışanda var acikcasi ha seksi gosteriyor mu bir cok sey var seksi gosteren bunlardan biride dövme. kişinin kendi tercihi kişiye kalmış beni bağlayan bişy yok. Bence dövme yasaklanmalı.
bende 3 tane var öyle aptalca bir düşünce ilk defa duydum bugüne kadar. Tabi hayatının sonuna kadar taşıyacağın şeyi doğru seç dövme karakterini belirler biryerde. Göğsünün üstüne "horny" yazdırırsan öyle algılarlar :)
Üf ne alaka ya. Nereye yaptırmak istiyorsan yaptır diyeceğim ama bir yıl geçmiş ve karşıma çıktı sorun.
Dövme yaptıranlara sözüm yok ama ben yaptirmam. Temiz bembeyaz kalsın
Aynen
Bu konuda biraz ön yargılıyım yalan yok. Göğüstü, bikini bölgesine yakın yerlerdi, bana da pek normal gelmiyor.
Dövme yaptıran kız karaktersizdir denemez ama özel yerlere yapılan dövmeyi kimin yaptığı benim için önemlidir.
Ne alakası var yakıştırıyosan yap bu saçma düşüncelere sahip olan zaten anormaldir ki düşünmeye değmez
Bir iki tane eline koluna yaptırmış küçük bir şey olabilir ama göğüsmüş şu fotoğraftaki gibiymiş olmaz tabiki de
Karakterini bilmem ama yollu GİBİ görünüyor lafını neden yadırgadınız? Emin olun çoğunluk öyle düşünür.
Memesine dovme yaptiran kiz karsi tarafa özgür kadin imaji verir.
Yani buda demekki kimse ozlestri bile yapmadan sana yürür
Çatala dövme yaptıran kız, çatalına dikkat çekmeyi sağlamak istiyordur. Buda benim evleneceğim kişiliğe ters. Çocuk haklı.
Aslında dövmeyi nereye yaptırdığına bağlı göğsüne dövme yaptıran kızda ne bilim yani açıkçası banada yollu gibi gelir teşekkürler
Dövmeyi insanlar göstereceği yere yaptırır sen 7 24 göğüs çatalı açıyorsan bunu hangi arkadaş iyiye yorumlayabilir biri onu söylesin.
Bu zihniyet sapık yetiştiriyor işte. Yolluymuş. Ya doğum lekesi olsaydı oradaki ne bahanesi olacaktı. Utanıyorum bazen erkek olduğumdan da insan olduğumdan da.
Bence de yaptır. Oldukça güzel olur.
Ama çabuk sıkılacağın birşey yaptırma.
Göğüste küçük bir dövme daha hoş duracaktır. 👍
bu sıg dusunmekmı.. sımdı gıdıcen elın tanımadıgın adamına dobdurcen sonra bız sıg sen modern olacaksın oylemı..
Alınma.. Kişisel değil yorumum ama sığ düşünceden önce kendin arınmalısın. Bak gizli sorarak tepki gösterdiğin olayın değişik bir versiyonunu da sen yapmış oldun.
Yollu kötü bir kelime ama orasına dövme yaptıran birini görünce kesin birileriyle yatıyodur algısı oluşuyor insanlarda. Dövmecileri genelde erkek olarak düşündükleri için kesin dövmeci ellemiştir diyede düşünüyorlar
yoo ben sanmıyorum çoğu dövmeci kız, ama genelde bazı erkek dövmecilerle yatan kızları tanıyorum, bu olayı da 9 yıl önce yaşadım ama genellikle de çiçek dövmesi olan kızlar bakire değildir hatta öz abisiyle kardeşiyle ensest ilişkiye girenlerin şahididir bu net.
Çoğu dövmeci kız da insanlarda dövmecilerin hep erkek oldugu algısı var
aslında o düşünce gerçekte öyle değil kız dövmeciler de gördüm erkek de ama erkek dövmecilerinin çoğu gerçekten sapık düşünceli, aslında yapması gereken şey müşteriye dövme yapmak parasını almak hayatına devam etmekken bazı dövmeciler dövmeyi kadının veya kızın uygunsuz yerine yapıyor bunu müşteri istediği için ama erkek dövmeci de bu duruma şehvetini engelleyici şekilde yapamıyor ve kadına veya kıza farklı gözle yaklaşıp amacına bir şekilde ulaşıyor kadı bu kadın veya kız bakire olsa bile erkek dövmeci amacına ulaşıyor. ben dövmeci olup da o erkek dövmecinin yerinde olmayı hiç istemezdim. bir kere ben islam dinine aşık bir insanım ve öyle bir şey yapamam benim gibi dini islam olanlara haramdır öyle bazıları gibi putları tanrı bilenlere her şey serbesttir onlar her şeyi yapabilirler.
Sen aşıksın ama dine çok bağlı olmayanlarada saygı duyman gerekir herkesin kendi tercihi sonuçta
Ama sen şimdi böyle diyerek beni umursamaz bir adem oğlu yapıyorsun, ben o lezbiyen kız arkadaşımı bu fani dünyada kendi haline bırakıp yaptığı terbiyesizliğe yaptığı sapıklığa göz yumarsam o kızın ahiret hayatını kötü yönde etkilemez olmaz mıyım güzel arkadaşım, dinine sahip çıkmak en büyük kazançtır ve bu dini Allah'a inanmayan adam oğlu kızlarıyla paylaşmak o kişilere faydalı bir şeyler yapmak onları yaptıkları gittikleri hayatı islam üzerine değiştirmek islam ailemi için çok büyük bir kazançtır, ben o lezbiyen kızın cehennem ateşinde yanmasını istemiyorum, yanmasın diye ona yardımcı olmak istiyorum ama o bana ben bakire bir kızım sen beni tanımadan böyle yorum yapamazsın gibi beni üzücü kalp kırıcı sözleri yazmaktan hiç çekinmiyor, ben mükemmel bir din adamı değilim, ama bende dinine sahip çıkan insanlara uyarak din adamı olma yolunda çok büyük bir savaş veriyorum, tabii nefis bir bedene sahip olmak isteyince o kişi o anda şeytanın hizmetindedir, o yoldan dönmesi için bir nebze de olsa Allahu Teala'ya inanması gerekir.
Bu sığ bir düşünce tarzı değil ama abartarak söylemiş bence yaptırma her dövme yaptıran pişmanım diyor
.
Durum sizin için;
" basit ve sığ düşünenler "
Diye dillendirilirken,
Karşı taraf için çok ciddi bir mesele olabiliyor.
.
Her iki cinste de dövmeyi itici buluyorum evli değilim eşimde dövme asla istemem Dövmesi olan bir kadınla da Evlenmem ama yoll ve benzeri gibi tanımlamalari da doğru Bulmam sadece benim inanç yapıma aykırı düşüyor
Bişr gerçek var ki dövmeli kızlar asla sadık değiller. Benim beraber olduğum dövmeli kız ve kadınların ya sevgilisi vardı ya da evliydi. Dövme yaptıranlar diğer kızlara göre daha azgın ve ögürlükçü oluyorlar.
olur olmadık yerlerini dövme yapıp orayı göstermek içinde elinden geleni yaparsa yoludur ama gerçekten güzel dövme yaptırmış çok şık duran bayanlar var. tercih olarak hiç bir bayanın yaptırmasını tavsiye etmem.
Sığ düşünceleri boşver de neden böyle birşey istiyorsun zaten dövme piercing vs. şeyleri bir yaptırmaya başlarsan önünü alamassın bir taneyle kalmassın bence yaptırma Dini boyutunuda biliyorsundur zaten.
Arkadasim dovme yapmak vardir. ama birde erkeklerin genelde ilgi odagi olan yere yaptirmak vardir. bence bir kizada yakismaz. hani diyosun ya basit ve sig dusunenler varmi. bende sana soruyorum acaba senin gibi ne kadar genis dusunen var
Bunlar ruh hastası. Sen o manyağı hayatından at gitsin
bence daha çekici ve göğüsüne piercing ya da dövme yaptıran kız alfadır
Ne imajı verdiği önemli değil. Önemli olan efendimizin bu konu hakkında hadisi var dövme yapana lanet ediyor
Dövme yapanda yapdırand lanet gelmişdir Allah korusun
Eğer ki bir dövme yüzünden sana yollu diyorsa bir zahmet o kafadaki insanla birlikte olma
Yollu kız imajı ne ya? Yollu kız imajı sana güzel geliyorsa ve kendine yakıştığını düşünüyorsan insanları bir kenara bırakıp yaptırmalısın
Bence o arkadaşın baya bir geri kafalı. Dövmesi olan kız neden yollu olsun?
Erkekler dövme yaptırabiliyorsa kızlarda yaptırır. Benimde göğsümde dövmem var sonuçta banada diyorlar ama çok aldırmıyorum yaşamaya bakıyorum :)
olabılır neden olmasın ama muhattap oldugun insanlara dikkat et zaten herkes de aynı şeyi sölemiş dibine düşerler dövmeli kızlar daha bı dıkkat ekiyor ve sende göğüsüme yaptırcam diyon
Arkadaşınızın söyledikleri yanlış değil. Burası Türkiye! Hatırlatmak istedim. Ayrıca çok iyi düşünmeniz gerekir. Sonradan pişman olma durumunuz olabilir.
olurmu öyle şey ben kesinlikle karşıyım bu tür düşünceler ne yani dövme yaptırmayan kızların halinide görüyoruz bu bir zevk meselesi bir nevi makyaj gibi öyle düşün ve inanki her erkek böyle düşünmüyordur..
saygılarımla
Arkadaşım olarak nitelendirdiğim her kızın itili ufaklı dövmesi var. Niye yani dövmesi olanlar bir zamanlarki mahalle baskısı gibi baskı mı görecek :D evlenemicekler falan mı yani nedir bu işin akıbeti nasıl insanlar var
Ben bayılırım. Salak saçma dövmeleri saymıyorum tabi. Bir anlamı karakteri olan düzgün şeyler.. Dövme hoş bir şey.
Memelerime bakması için dövmeye gerek yok göteren birdaha bakıyor
vücudunun ilgi çekip herkes tarafından bakılmasını istiyordur
1+ yıl önceki soru nasıl ortaya çıktı ki? 🤔
Hayret..
Yani kendi secimi eger onunla evlenmek istiyorsam bu detaylar pek umurumda olmaz acikcasi yani
Bazılarında çok hoş ama bazılarında çok ucuz duruyo
Ben sadece dövme sevmiyorum yaptıranda yaptırmayanda pek umrumda değil
harika ben bayılıyorum oylesine birde kalça ve diz üstüne dövmeyi kadınlarda hos buluyorum
Yakışıyorsa isteyen istediğini yapsın, dövme yüzünden birilerine yollu imajını yakıştıranla zaten işin olmamalı
yollusu bellisi değil.
itici geliyor. saygı duyuyorum ama itici.
Genelde çoğu erkekte kötü imaj bırakıyor çok absürt yerlerde olan dövmeler
Dovdurmeyin kendinizi arkadaş ya gidin funhku öğrenin yakin doğu uzak doğu ne varsa öğrenin
maalesef o kadar basit ve sığ düşünenler var maalesef
Göğüs cinselliği çağrıştırdığı için ülkemizde iyi gözle bakilmiyor
yaw ne kadar sacma zihniyet... yobazca bir dusunce...
Senin vücudun senin seçimin millet ne düşünür diye yasarsan o hayat senin değildir...
Dövme sanat eseridir isteyen de istediği yere yaptırır
Kötü yaa göğüsler yalican misal dövme ler geliyor diline 😂😂
Alakası yok tercih meselesi ben dövme yapmam sevmem ama beğendiğim çok kişi var
Karaktersiz vs diyemem ama dövmeli bayanlar şahsen bana çok itici geliyorlar
Yobaz dindar kesimlerle görüşmüyorum, fikirlerini de dikkate almıyorum sende öyle yap
seni gören amin der mi acaba? şimdi bunu düşündüm. :D Seks yaparken de amin denmez ki.
itici aslında kolu anlarımda oraya dövme yaptıran veya poposunun oralara pekte sıcak bakmıyorum