Şimdi efendim.. Ben göğsümün üst tarafına , yani göğüs çatalının başlangıç noktası hizasında sağ göğsüme dövme yaptırmayı düşünüyorum arap alfabesi ile. geçen gün bir erkek arkadaş dedi ki ben dövmeli kızla evlenmem, yollu kız imajı veriyor dedi. sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. gerçekten bu kadar basit ve sığ düşünenler var mı aramızda? dövme yaptıran kız karaktersizdir vs. gibi dövmeli kız
Göğüs üstüne dövme yaptıran kız hakkında ne düşünürsünüz?
kızda göğüste dövme pek önermem farklı bakışlara maruz kalabilirsin adam dövmene bakma bahanesiyle göğsüne bakar hatta sorar ne yazıyor bakıyım falan diye daha da içine düşer :) tehlikeli he takmam diyorsan orası sana kalmış ben pek iyi gözle bakmıyorum göğüste dövmeye kızlarda. benim göğsümde var iki omuz arası büyüklükte yine de sana kalmış :)
Ya nerde yaşadığına bağlı gidipde Yozgat Diyarbakır Van Erzincan gibi yerlerde değilse İzmir İstanbul Antalya Muğla Eskişehir gibi yerlerde ise sorun olma
Dövme Doğru birşey değil bence. Ama yapına saygı duyarım sonuçta herkesin kendi kararı. Ama göğüs üstü diyorsun.. Orada durmak lazım. Neden orası? Daha çok bakmaları için mi? Neden yani :) bence yollu imajı sadece yapana değil yapmayı düşünene de veriyor.
13
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok saçma. ben dürüst , zeki, erdemli, ahlaklı biri olabilirim belki de değil mi? yani yaptırdığım bir dövme yüzünden beni nasıl mimleyebilirsiniz? kusura bakmayın da tipik yobaz kafası. neden göğüs üstü çünkü bir isim yazdırıcam arap alfabesi ile. ve ismi yukarıdan aşağıya yükselerek yazdırıcam. en güzel orada duruyor.
Vessela_M Helal olsun, kız bir de diyor ki ben Ahlaklı biriyim, Ahlaklı bir kız bilir ki Allah'ın verdiği bu beden bize ölene kadar emanet bedenimize dövme, delici gibi saçma sapan şeyleri yaptırmamalıyız. Bunu namaz kılan ahlaklı kızlar daha iyi bilir. Sizin ki sadece merak.
O dovmeyi yapan eleman senin gogsune dokunacak bu bir. Ikincisi neden gogus sırt olsa hadi neyse. Ucuncusu sen gercekten ahlakli durust bi aile kizi olabilirsin ama, orada o dovme olunca guven vermiyo anladin mi, erkek olarak oyle bi kızla ciddi dusunemiyosun, sorgyluyosun, neden boyle, acaba gecmisi nasil diye guvenemiyosun, ama sen bunlari goze almak istiyosan yaptir
şu yollu lafına takılasım geldi. literatürümüz ne kadar değişmiş yav. eskinin lafları nere şimdiki nere. lafa bak 'yollu' Garip bir kelime :D
Bu kadar yazdım konuyla alakalı da beyan edem fikrimi madem, erkek arkadasına evleneceğin adam gozuyle bakıyorsan yaptırma. Yok anlık sevgiyse takma gitsin la senin dövmen kocanı ilgilendirir. :D
Yollu diyen erkekler sonuna kadar haklı bende öyle diyen erkeklerdenim bir kız neden ve ne zaman dövme yaptırır araştırmalarıma göre bir kız kızken sevgilisiyle cinsel ilişki yaşamışsa ve sevgilisinden ayrıldıktan sonra yani cinsel ilişki yüzünden dövme yaptırır ne alaka demeyin bir kere Allah katın dövme olarak Allah yazdırmak bile günah ise kocan kim oluyor ki dövmen sadece kocanı ilgilendirecek? Zaten aklı zıt olan özgür yaşamak isteyen Allah korkusu olmayan bir kız veya erkek dövme yaptırma cesaretine ulaşır, Allah'ın varlığına günahlarına ve o günahların cehennemde ki cezalarına inanmayan insan atatürk olmasaydı sen ben o bu şu olmazdı diyenlerin yani öyle düşünen müslüman olmayan insandır ben 22 yaşındayım ve dövme yaptırmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu araştırdıktan sonra öğrendim bu dünya bir sınav yeri o dövmenin cezasının öldükten hemen sonra değil kıyametten hemen sonra çekeceksiniz benim sevdiğim kızın dövmesi var hemde sol göğüsünün üst kısmında kalbin orjinal hali ve bir yazı mesela şeyma şubasının dövmesi var kızı melisa doğduktan sonra sağ dirseğinin altına bir yazılı dövme yaptırdı evlenmeden önce yani bakire olduğu zamanlar da dövmesi olduğunu hiç görmedim mesela youtube de saçma sapan bir video var dövmeciye veren kız videosunu izlemeyen yoktur herhalde o kızın videodaki rol icabı adamın adı ata snapchatte basrikovip olarak biliniyor 2 ay önceye kadar onun terbiyesizliklerine bakardım ama artık bakmıyorum, o adam 2000 doğumlu seçil yılmaz adındaki bir kızla seks videolarını paylaşıyor yani bu ismi geçen kişilerin Allah korkusu yok eğer olsaydı şeyma şubası evlenmeden önce çocuk yapmazdı acun ılıcalının sırf parası var diye ona yem olmazdı acun şeymaya aşık oldu ama şeymanın hayalleri bambaşkaydı ve hayallerine ulaştı, ünlülere baktığım zaman yaşı çok küçük yani 15 den başlayanların bile sevgilileri olduktan sonra dövme yaptırıyorlar öncesinde hiç birisi dövme yaptırmayı akıllarından bile geçirmiyorlar...
@Cute_but_psycho bak benim sana olan cevabım tamamen dolu olacak seni sosyete canısı seni, sen gereksiz abaza olan erjkeklerin canısı olmayı çok mu istiyorsun mesela merve taşkın gibi mesela merve sanay gibi orospulardan olmayı ve islam dininde gibi gözükerek gördüğü her erkekle seks yapmaya hazır bir kızsın o erkek zengin olsun altında son model araba evi son model olsun vücudunda acayip şekilli dövmeler olsun kaslı olsun yakışıklı olsun, kazığı johny sins gibi olsun, onların canısı olayım istiyorsun ben o zaman sana hiçbir şey demem bol kazançlar derim hadi işine
@Pınar-Günce pınar gelelim sana, gözümdeki diğer bir kaşar da sensin, çünkü islam dininde vücuda yapın mka bile Allah bile yazdırmanın günah olduğunu bildiğin halde islamı kabiri cehennemin büyüklüğü düşünmeden inadınla günaha girmeye ve şeytanın emrine köle olmaya razı olmuşsun, bu cevabımdan önceki söylediklerimi üstüne alarak sanaldan seks yaptığın erkeklerin sikini göre göre gerçekte de ağzına almışsın gibi ortaya söylediklerim seninde zorunda gitti, islam dinini gösterişli yapamazsın gizli yaparsın, ve bir diğer konu da neden senin kapak fotoğrafındaki bebekte cinsel görünümlü bir meyve var, senin aklın cinsellikte sen yoldan çıkmış bir zavallısın, bak "Aptal kızlar paralı erkekler için fahişe olmayı tercih eder, ama sonra pişman olurlar." bu sözü ben buldum ve bence de çok iyi ettim senin gibi islam dinine düşmanlara iyi bir kapak olur, çiçekli böcekli dövme yaptıran senin yaşındaki kızların bakire olmadığını çok iyi biliyorum, senin yaptığın sanal seks durumunu hiç yapmadım ama yandex de öylelerini çok gördüm, sende bir kereden bir şey olmaz diyenlerdensin, söylediklerim senin canını acıttı yaktı dimi, üzülme Allah'a tövbe et hepsi zamanla geçer, ama yaptıkların asla unutulmaz, seninde kim olduğunu buluruz o zaman bu rahatlığının nedenini anlarız, bakalım klavye delikanlısı olmak bu kadar kolay mı değil mi diye beni tanımadan böyle konuşuyor olmanda ayrı bir komik canısı. köpek olurum o havyanlar candır bir tanedir ama senin gibi orospuları erkekler hep zevki ve merakı için kullanıp parasını verip adını çıkarmak için yandex de benzer sitelerde görüntüsünü paylaşır. birisine sus köpek demeden önce o kişinin ne iş yaptığını önce öğren sonra ne dersen de ama senin kaşıntın var ki sanaldan seks yapmaya connected2. me gibi bir uygulama da yaptığın kaşarlıkların ifşalık olmasından korkanlardansın, gerçekten çok üzüleceksin ama buna değecek.
@RILEYCOOPER Şimdi de geleyim sana, senin zaten profil fotoğrafından belli ne kadar sapık bir kız olduğun, yaprak delisinden başka hiçbir şey değilsin, o elini burnunun üzerine neden o şekilde koydun ki, herhalde sakso çeke çeke elin alışmış, o hareket de ben sakso çekmeye hazırım mı demek oluyor, senin bakışların hiç iyi bakmıyor ya valla çok fena bakıyorsun, bir erkeğe gel beni hemen sik der gibi bakıyorsun, bu kadar sapıklık bir kız için fazla hem de henüz 20 yaşında bir saf salak olarak, sende sanaldan seks yapmayı bir marifet görmüş kızlardan birisin, zengin parası olan kaslı olan erkekler senin için çooook değerli onların elinde var olan ne varsa onlarla birlikte paylaşmak için namusunu şeyma subası gibi hiçe sayıp kendine güvenerek büyük bir hırsla yaptığın o cinselliği bir erkekle dudaktan öpüşmeyi sevişmeyi bir bacım gibi marifet görerek kendini kullandırmayı bir bok sanıyorsun, namus senin için bir hiç kadar değersiz, sen bir bakışta o erkekten etkilenirsin 25 dakika da o erkeğin altında olup o erkeğin elinin kiri olursun işte sen böyle bir güzelsin, böyle * bak "Aptal kızlar paralı erkekler için fahişe olmayı tercih eder, ama sonra pişman olurlar." ama sen olmazsın.
@xx1697 Seni a m biti. Senin kadar fesat düşünmüyorum. En fazla 5 satırını okudum senin gibi itler ancak boyle savurur. Çünkü saplantılısınız siz. Sizin beyninizin büyük bir kısmı bunlarda. Ben en azından asikare yapıyorum. Hah bir de a m biti bir anneyle nasil konuşacağını ogren haddini bil. Senin yobazligin benim a mımda degil.
@Pınar-Günce sen anne misin senin çocuğun mu var, ama terbiyen yok ve arkadaşım, ama doğru çiçeğini sikmişler gibi * biti nedir çok iyi biliyorsun ama cinselliği benden daha iyi bilirsin çünkü büyük ve sert deneyimlerin olmuş, ben pasifim cinsellik konusunda.
@RILEYCOOPER Sen yazın bikinesiyle poponu gösterip de kendini bir bok sanan kızlardan birisin, üzerinde pahalı kıyafetler olup da zengin düşük fiyatta giyinen insanlara kötü gözle bakan namussuz bir kızın birisin, sen birden fazla sevgili yapıp hala daha ben namusluyum diyen bacım kızlardan birisin, sevgiliyle, erkek olan kardeşle kuzenle öpüşmeyi marifet bilip onlarla da namussuz bir şekilde sohbet etmeyi kendine yakıştıran kaşarlardan birisin, benden küçüksün ama aklında küçük eğer olmasaydı seninle çok iyi anlaşırdık, bu bir kadını koruma veya korumama durumu değilken neden bana "sanane lan" diye cevap verdin hiç anlamadım, Elanurun - Bela şarkısını çok dinlemişsin biraz ara ver yanlış düşünceli fikirli beynin biraz oksijen alsın da doğru bilgilere de yer kalsın. bak ben uzun yazmaktan hiçbir zaman sıkılmam çünkü yazılım işiyle uğraşmak sabır ve emek gerektiren bir iştir, senin gibi sanaldan seks yaparak zengin yakışıklı erkek düşürenler bilmez anlamazlar, çok süslü olup da çirkin sivilceli yüzüne bir ton makyaj yaparak kendinin güzel olduğunu mu sanıyorsun, sen gerçekten de parası olan ama şerefi onuru olmayan erkeklerin anca senin hakkında bu kız daha güzeldi diğer gibi fazla naz yapmadan işimi hallettim diyen kızlar sıfatına çok kolay bir şekilde girenlerdensin, seninle ciddi bir şekilde ilişki düşünen erkek namuslu akıllı zeki bir insandır yoksa aptallar sadece senin gibi kızlar bağırtmak için on numaraya girerler, ne insanlar gördüm hem senin gibi havalı hem de parası var diye hackerların patron rolünü oynayan salaklar ama hiçbirisi benim gücüme meydan okuayamadı, siz de yenemezsiniz, bende şans var sizde işe şeytan tüyü var, siz kullanılır ayrılırsınız ben Allah tarafından daha sevgili bile olmadan ayrılırım.
@RILEYCOOPER Çünkü benim emanet vücudum Allah'a teslimdir, emanet bir bedeni sanki benimmiş gibi kullanamam, özenle bakarım, ufacık bir çizik bile bulamazsın vücudumda, çok beğenileceğim diye de cinsiyetimi değiştirmem, güzel olacağım diye şekilden şekile de girmem ama siz bunların hepsini yaparsınız siz kerimcan durmaz gibi tiplere bayılırsınız,
@RILEYCOOPER siz taha özer gibi parası olan 400 binden fazla kızla kadınla cinsel ilişkiye girmiş erkekle çok iyi arkadaş da olursunuz, çok iyi kanka da, çünkü sizin gibileri sadece kullanıp kirletip atarlar, ki bu sizi terk eden çocuk gibiler de zevkini merakını alsınlar diye ben bunları anlatıyorum ama ben hiçbir kadınla hiçbir şekilde yakınlığım olmadı,
@RILEYCOOPER ben senin gibi tipli kızları hep zeki olarak görüyordum ama tam aksine senin gibi kızlar sadece şöhret peşinde bacım olmak için namusunu kirletirmiş, sonra da sikildiği erkeklerin en yakın arkadaşı olurlarmış, sen vücudunda erkeklerin hoşlanacağı yerleri açarak o erkeklerin sana karşı veya diğer kızlara karşı sapıklık yapmasına izin veren sapık kızlardan birisin
@RILEYCOOPER bir de erkeklere derler sapıklar katiller diye, senin gibi kızlar erkekleri baştan çıkartıp yüz vermesinler sonra erkek çaresiz kalınca da sapık olsun, siz istediğiniz beğendiğiniz gereksiz abaza sapık erkeklerle cinsel ilişkiye girin sizin için hiç günah olmasın sapıklık olmasın ama bunu bir erkek yapınca sapık olur, siz kendinizi çok mu torpilli sanıyorsunuz, ben sapıklık yapanlara hak vermiyorum,
@RILEYCOOPER ben yapmam da senin gibiler yapar da bir de vücuduna dövme yaptırır vücuduna dövme yaptıranlara da hayretle sevgiyle bakar öyleleriyle cinselliğini paylaşırsın ama ben o lekeyi o günahı almak istemem, karşı cinsle cinselliğe girmek istiyorsan önce evlen sonra cinselliğini doyumsuzca paylaş ama sen azgın şehvet şöhret meraklısısın şeyma şubası gibi kızlardan olursan daha acun gibi çirkin sadece parası var diye mutlu eden erkeklerle çok olursun ama asla gerçek mutluluğu tadamazsın cennete de dünyada kullandığın torpillerle asla giremezsin ben yazdım sende oku şimdi, ama sen güzelsin okuyamazsın.
@RILEYCOOPER zoruna gider ama gereksiz abaza erkeklerin yazdığı her şeye komik olmasa bile güler karşılığında cevap bile verirsin, onların Allah korkusu olmadığı için zinaya giriyorlar ve zinanın ne kadar çok kötü bir şey olduğunu da bilmiyorlar, ama tövbe etmeden cehennemin çok kızgın affedilmez ateşinde yanarken pişman göz yaşları yüzünden süzülürken anlayacaklar Allah'ın günahların ve azapların var olduğunu, sen ve bana yorum yapan sen ve senin gibiler can yaman gibi erkeklerden hoşlanır hatta öyle erkeklerle ebru polat gibi kadınlar yatmak ister
@RILEYCOOPER öyle erkekleri çok arzularlar ama, işte yaptıkları sapıklık onlara darbe gibi bir hayat verecek işte bunu hiç düşünemezler. bak yaşın daha çok küçük ismi geçen kadınlar gibi olma bakire olmadıkları için kız değiller, ve birden bir şey olmaz ama sen yine de ikinci sevgilin olursa onunla ciddi düşünmeye bak, yoksa sen böyle alışırsın bu işten evlenemeden bacım olarak ölürsün, çok pişman olursun ama kabir de kimse sana yardım edemez,
@RILEYCOOPER sana kızmıyorum içindeki şımarık çocuk seni bu hale getirdi, her şeyin hep daha fazlasını istedin, ve hep sapık erkekler seninle sevgili olmak istedi, sen bazılarını kabul ettin, ve elini burnunun oraya koyarak fotoğraf çekinmeyi yaptığın pislerden belli ederek bunu tüm insanlara gösterdin, akıllı olmak istiyorsan çok fazla erkekle cinsellik düşünme, öpüşmek bile cinselliğin yarısı kadar günahtır, sen özentiden dolayı günaha giren kızlardan olma,
@RILEYCOOPER sen namusunu lafta koruyanlar gibi değil de gerçekten koruyanlar gibi ol, yoksa şaka yapmıyorum, çok pişman olursun, zenginlik bir süreden sonra biter,
@RILEYCOOPER yakışıklılık bir süreden sonra geçer gider karakter bir süreden sonra geçer gider ama namusun te en başından beridir varsa sen ölene kadar hiç gitmez, vajinana penis girince hiçbir şey olmuyor sadece zina yaparak bol bol günah kazanıyorsun, bu günahlarla cehennemden VİP üyeliği alıyorsun Allah dilerse ebedi olarak orada bedava olarak azap çekiyorsun bunların hepsi olacak, kıyamet kopacak, bunların hepsi gerçek, hata yaparsan cezanı çekeceksin bu işin şakası olmaz, Ailen sana bok gibi terbiye vermiş,
@RILEYCOOPER cidden bu ülke de senin gibi namusluğuna, islam dinine önem vermeyenlerden daha çok olursa bu ülke 2023 e kadar zor dayanır, cinselliği düşünmeden yaşarsan daha mutlu ve bereketli bir hayatın olur ben kesinlikle cennete girerim demiyorum ama senin gibi sapık kızlar olmasa.
@xx1697 ya kes kodumun abazasi, saydığın kisileri tanimiyorum bile. Eli sikinde gezip millete ahlak dersi vermeye çalışan abazanin tekisin. Millet istediği yere dövme yaptırır derdi sana mı düştü ezik seni hayatsiz mısın
@xx1697 bir şey diycem de yaşım haricinde bu "baştan yazdığın hayatım" da herşey yanlış. Bakireyim zaten, hiyatımda ne gerçek ne de sanal seks yapmadım. Üstüne bir de lezbiyenim.
@xx1697 beni o kadar erkeklerin fahişesi yaptığından sonrasını okumadım kısaca sana şu bilgileri veriyim sonra konuş. Öncelikle, lezbiyenim. Daha önce ne sanal ne de gerçek hayatta seks yapmadım. Hayatımda sadece bir sevgilim oldu, aramızda da cinsel bir şey geçmedi sonrasında ayrıldık. İyi arkadaşız. Ayrıca şu yüz verme şeyine gelince, senin mantığına göre bir kadın bir erkeği adam yerine koyup konuşunca yüz vermiş olur ve suçludur. Ama o adam sandığı erkek onu taciz edince suçsuzdur. Dövme, bikini ya da açık giyinme konusuna gelince, BANA AİT OLAN vücudumu istediğim gibi kullanıyorum. Hem ben bir lezbiyen olarak hiç birini erkekler için yapmıyorum, o da ayrı mesele. Yani, sus ve insanların hayatına karışma.
@RILEYCOOPER lezbiyen olmak haramdır, sen büyük günahı lezbiyen olarak günah hakkını tamamen kullanıyorsun zaten, bir kızla da sanal seks yapmış olabilir o zaman, bu ayet kuranda da geçer, haramdır lezbiyen olmak, ama bir kızın tipinden belli olur ne b o k yediği ama her insan anlamaz o kişinin ne b o k olduğunu normal insan gibi görür o insanı, senin ne olduğunu seni tanımadan anladım, sen hem putlara tapan bir canımsın hem de lezbiyensin cehennem sana ebedi ama tövbe edersen cennet sana ebedi olur bence ölmeden önce hakkını değerlendirmelisin, cidden güzel bir kızsın ama sana yavşamıyorum lezbiyen de olsan da olmasan da çünkü güzel olduğun kadar da iğrenç seçimlerin var.
@RILEYCOOPER beden senin mi beni güldürüyorsun vücudun emanet bir gün o bedeni terk edeceksin, lezbiyen olduğun için sana ayrı bir azap uygulanacak ben senin gibi yanlış yolda olan salak saf cahil insanların hayatlarını düzeltmek için faydalı bilgiler veriyorum ama senin gibi salaklar o bilgileri samimi bulmuyor ama senin gibi salak insanlar yaptıkları lezbiyenlik veya normal kızla erkeğin cinsel ilişkisini normal buluyor, ben senin gibi düşünen insanların doğru bildiğini sanıp yanlış olan bilgilerin ya gerçekten cahilsin ve yanlış yoldasın ben senin hayatına bile girmek istemem çünkü hayatın seçimlerin tamamen yanlış bir erkekle cinsel ilişki de lezbiyenlik de haramdır, sen kurana inanmıyorsun ki sen salak gibi putlara inanıyorsun. ama öldükten sonra Allah konuşacak bu dünyanın da evreninde tek yaratıcısı benim diyecek ama sizlerin çoğu yalan dolan olan putlara inandı onlara ebedi olarak azap verilecektir diyecek o zaman bakalım ne yapacaksınız o zaman ben hiçbir insanın azabını çekmesine karışmayacağım sana söz veriyorum.
@RILEYCOOPER ya lezbiyenlik sadece hoşlandığın kızlarla "öpüşmekle" olan bir şey değildir, sen o kızla veya kızlarla aynı evde vibratör ile bir şeyler yapabilirsiniz birbirlerinize oral da yapabilirsiniz, lezbiyenliği ben böyle okudum böyle biliyorum. birbirlerinizin vaginasını parmaklarken ve sonuna kadar sokarken o zaman sen nasıl oluyor da bakireyim diyorsun bence çok yalan yanlış konuşuyorsun bu dünya bu hayat ebedi olsaydı hiçbir insan ölmezdi.
@xx1697 lezbiyenlik normalde öyledir ama ben hiç bir zaman yapmadım. Ayrıca putlara da tapmıyorum. Ateistin anlamını bildiğini sanmıyorum. Ayrıca beni inanmadığım birinin inanmadığım bir yerde bana acı çektirecek olmasıyla mı uyarıyorsun? Sence inansaydım bunu söylemene gerek kalır mıydı? Dininiz korku üzerine, her şeyi doğru ya da yanlış olduğu için değil, yanmaktan korktuğunuz için yapıyorsunuz. İşte bu kadar korkaksınız. Ayrıca lezbiyenliğin bir karar değil doğuştan bir şey olduğunu da büyük ihtimal bilmiyordun değil mi? Yani o çok sevdiğiniz allahınız bir insanı doğuştan gelen bir özelliği yüzünden mi yakacak? Bu kadar ön yargılı ve merhametsiz mi? Her neyse artık istediğin kadar boş konuşabilirsin cevap vermeyeceğim.
Bak benim güzel kardeşim eğer dünya ebedi olsaydı yani dünya senin düşündüğün gibi sonsuz bir hayat olsaydı, o zaman insanların hepsi senin gibi düşünürdü, ama o Allah sadece benim Allahım değil o Allah senin umurumda bile olmayan o Allah seninde Allahın herkesin Allahıır, Ben çok iyi bilen çok iyi din bilgisine sahip olmayan ama yine de bir din bilgisine azdan çok çoktan az bilen bir insanım, Ateizm, tüm tanrılara ve ruhsal varlıklara olan metafizik inançları ve dinleri reddeden; doğruluğuna inanılan gerçekliği inanç yoluyla açıklamayı kabul etmeyen bir felsefi düşünce akımıdır. diyelim haşa senin tabirinle Allah yok o zaman dünyayı ve dünya dışı gezegenleri kim yarattı, ve o gezegenlerdeki canlıları kim yarattı bunu bana ispatla beni buna inandır, bak ben o senin inanmadığın yüce Allah'a ne tür bir dua etsem eğer o duanın konusu benim için hayırlı ise o ettiğim dua bir gün kabul oluyor, Dinimiz korku değil, huzur ve mutluluk üzerine, seni dünyaya gelmene razı olan Allahtır seni dünyaya getiren Annendir ve onun için babana ihtiyaç vardır, bak Allah bunların hepsini ve daha fazlasını önceden düşünmüş ki bir bebek nasıl dünyaya gelir ne nasıl olur hepsini önceden düşünmüş, Allah yoktan var olandır, sana en başta da dediğim gibi çok iyi din bilgisine sahip değilim ama sana Allah'ı inandıracak videolar var hem de senin gibi Ateist olan insanlar da var o video da bir senin gibi Allah'ın varlığına gücüne kuvvetine inanmayan bir insan var bir de Müslüman bir insan var, benim dinimi seviyorum ve sonsuz bir şekilde dinimin ayetlerine inanıyorum, evlenmeden önce sevgilinle, nişanlınla veya lezbiyenlik yapmak bir sapıklık korkakların işidir evleniple o cinsel ihtiyaçlarını evlenince kolay ve kimsenin sana karışmadan özgürce yapabilirsin ama evlenince sadece evlendiğin kişiyle yapmak zorundasın, eğer başkasıyla yapmak istersem o haram, günah oluyor,
@RILEYCOOPER eğer bu dünyada Allah'ın varlığına gücüne kuvvetine inanan islam dostu Müslümanlar olmasaydı kıyamet senin gibiler için hemen gelmişti, biz korkak değiliz, bir cesuruz ki doğru dine ibadet ediyoruz, ama şunu da bil ki cehennem azabında yanarken öyle pişman olacaksın ki, bana ve benim gibi sana Allah'ı inandırmak isteyenlere fırsat vermeyip dinini ve eş olacağın kişiyi değiştirmediğin için çok pişman olacaksın, ama islamda zorlamak yoktur, sen istediğin dine hizmet et veya hiçbir dine hizmet etme orası sana kalmış, ben sana karışmam ama bu güzelliğini lezbiyenlik yaparak veya normal bir erkekle cinsel ilişkiye girerek harcama kendine güzelliğine aklına yazık ediyorsun, doğuştan ya da sonradan olup olmamasının hiçbir öneminin olmadığını anlayamayan birinin soracağı boş soru. sanki ne ara olduğu bilimsel olarak kanıtlansa bu onlara uygulanan baskı konusunda bir işe yarayacak :)
@RILEYCOOPER Allah merhametlilerinde en merhametlisidir. Allah'a küfür edersen ve ayetlerine inanmazsan sana ebedi olarak azap uygulanacaktır, benim Allah'a olan inancım doğuştan değildi bana da öğrettiler ve raslantılar bana Allah'a inanmamı görüntülerle gösterdi, gerçekten bir Allah ve melekleri var ki onun o büyük kudretiyle bu hayatı müslüman olarak yaşıyorum, ben odamda laptop başında ama yerde iken sol tarafıma bir kuş göründü ama rengi ve sanki kuşun arkasında bir perde varmış gibi göründü, o da beyazdı kuş olduğu yerde 15 saniye kadar uçtu ben 1x yakınlaştığımda kuş hala uçuyordu 2x yaptım yine uçuyordu benim kuşla aramda 25 santim olunca kuşun hayaleti birden kayboldu, bundan 2 yıl önce bir keresinde de bir gün odamda masa başında laptopa bakarken sadece içimden cinler yok eğer varsa şu önümde olan yeşil saplı bardağ oynatsın dedim aradan 5 saniye geçti pardak sağ doğru 8 santim sağ doğru yavaş yavaş kaydı, dışımdan dur dur dur dedim durdu ve o andan itibaren cinlerin var olduğuna inandım, inşaAllah sen ölmeden önce bir şey sana müslüman olmana islama yaklaştırır bu korkuyla ya da mutlulukla müslüman olursun, bir gün Allah'a gerçekten kendin için sığınırsın ve beni tanırsın inşaAllah, ben 5 yaşımdayken Allahım boyum 2 metre olsun dedim oldum, beni kötü insanların şerrinden koru Allah'ım diyorum koruyor. Allah'a içinden gelerek dua et emanet senin olamayan fani dünyada vücuduna hiçbir şekilde dövme yaptırma cinselliğe girme, evlenene kadar bakire olarak kal, bak bu dediklerimi uygularsan bana çok beddua değil çok dua edeceksin. iyi varsın. Bir insana iyi ki varsın demek bile sevap. ama sen bunu her zaman iyi olan insanlara de ama sapık olan insanlara değil benim gibi olan insanlara de ve sözler köşkü kanalına bak orada ateist imana geldi diye birden fazla videolar var.
yollu kızmı ne kadar banal bir cevap :P bence oraya yaptırıpta yakışan çok kız var saçmalık onun söylediği yani bazı kişilerede çok seksi oluyor eğer yaptırmak istiyorsan yaptır ama geçici olsun sıkılırsın faln ^^
Bir şeyi yapmak nasıl seçimse yapmamakta pekala tercihimiz olabilir. Buna tüm görece yasalarından bakabiliriz. Dini siyasi aile arkadaşlik ve toplumsal olarak. Umurumuzda olur olmaz kişiden geçer bu daha doğrusu yaşam biçiminden. Simdi dövme yapmak için geçerli sebeb neyse zittiyla bir kıyaslamak gerek. Dinen uygun değil, toplum için ideal degil aile ve arkadaşlık değişir ikna kabiliyetiyle burada mesele kişinin özünde. bunu namusla ya da bu tür kavramlara bağlamak istemiyorum ama uygun değil çünkü bir katkisi faydası yok. zevk gösteriş veya bir çeşit ilgi çekmektir amacı kimse bunu başka türlü diyemez. Neden mahremiyer bölgesi peki? bu senin görüşün fakat diğer tüm görüşlerde cinsellik çağrısı uyandırır bu doğa kanunu gibi bir şey önüne geçilemez. umursamazsin senin bileceğin şey ama bu böyledir.
dogrusunu bildiğin bir şeyin bile bile yanlışını seçtiğinde bunun getirisi olan görüşlere yer ayır ve hazirlikli ol çünkü er ya da gec sen istediğini yapacaksın bu değişmez ve insanlar aklına geleni söyleyecek bunu da kimse değiştiremez.
hayat senin bir tavsiye arıyorsan kendi fikrim yapma sana katkisi olmayan bir şeyi yapıp gereksiz insanlarin cümlesine konu olma derim.
Burada cevap verenlerin çoğu yaptırmandan taraftar çünkü seni tanımıyorlar. Kendi eşleri kızları kardeşleri akrabaları yaptırsaydı aynı rahatlıkla cevap vermezlerdi. Zamanında bende düşünüyordum yaptırmayı ancak dini sebepler yüzünden vazgeçtim. Tabi yaptırmayı tercih edenlere de saygı duyuyorum. Tanıdığım dövmeciler olduğu için söylemem gerekir ki dövme yaptırmaya gelen masum müşteri ben görmedim. Bu insanların sözlerine de güvenirim. Ergen gibi hareket edip uyduracak insanlar değiller. Çoğu haftada 1 den fazla müşterisiyle zamanında birlikte oldular. Tasarımların hazırlanmasında yardım ettiğim bir gün bir bayanla olan konuşmasına şahit oldum ve o gün vücudunun mahrem sayılabilecek bölgelerine dövme yaptıran hiç bir kadınla ciddi bir ilişkimin olamayacağını anladım. Siz öylesinizdir veya değilsinizdir. Ancak toplumun ve bu işi biraz bilen insanların genel kanısı bu yönde olur. Sizi o dövmeden sonra ancak seks objesi olarak görürler. Ben 2 ay kadar bu işin içindeydim ne isteklerle insanlar geldi artık bir yerden sonra bu kadar ahlaki bozulmuşluğu kaldıramaz hale geliyorsunuz.
Basit ve sığ olarak nitelendiriyorsun belki ama asıl düşünce şu. cinsiyet ayırmıyorum bir kişi Dövme yaptırıyorsa belli ortamlara girip çıkan kesimden biridir diye bir izlenim genelde uyanıyor insanların gözünde. He tabi bu bilinmez hevesi vardır gidip yaptırmıştır bu onun kararı. Ancak genel izlenim bu yönde. He yanlış mı bu bakış açısı diye soracak olursan bu kişiden kişiye değişir. Şöyleki karşındakinin yetiştiği ortam, aile yapısı, hayata bakış açılarına göre değişkenlik gösterir. Mesela muhafazakar bir aile yapısına göre dövmeli kadın veya erkeğe değişik gözle bakılıyor. Ama sosyoekonomik yönden gelişmiş ve yaşam tarzları üç noktalarda olan insanlar için bu gayet normal olabilir.
Dövme, vücudunda taşımak istediğin hikayelerdir. Ve tutup da biri elalem ne der mantığındaysa hala hiç yaptırmasın. Dövme cesaret işidir. Yok dövmeli kızla evlenmezmiş de yollu imajı veriyormuş. Benim 5 dövmem var. Çalışıyorum. Saygın bir işim mesleğim var. Biri de geçsin karşıma da bana yollu desin bakıyım. Alnını karışlarım. Kadına yollu demek için hiç fırsat kaçırmaz bu yobazlar. Sen bu ufak şeyleri kafana takacaksan hiç girme o işe.
Ne saçma sadece bir dövmeyle mi yollu oluyosun yani böyle bir düşünce sahibi olan insanlarla muhattap bile olmamalisin bence, sen yaptırmak istiyorsan yaptir millete göre hareket edersek ooo sokağa bile çıkmamamiz lazım, bende köprücük kemiğime yaptırmak istiyorum oradaki dövmeler çok hoşuma gidiyor
Abaza’lar için çok mükemmel birşey olabilir ama bir erkeğin tercih edeceğini sanmıyorum özellikle de kıskançsa sürekli kapatmanı ister ve bence haklı da şahsen ben erkek olsaydım gözükmemesi gereken yerleri açan birini istemezdim Çünkü göğüs kalça kapatılması gerekli bence
Şekerim iyi düşün taşın dövme yaptırmak kolay değil pişman olursun sıkılırsın sonra daha güzel model görürsün keşke bunu yaptırsaydım dersin üzülürsün. Çok açık giymiyorsan gözükmeyecekse yaptırmanın bir anlamı yok dövme sanatı adeta takı gibi düşün insanlar görsün bende göreyim tarzı bir şey o yüzden iyi düşünmekte fayda var ayrıca kimse göğsüne dövme yaptırdı diye yollu olmaz ki zaten bu görüşte olan birisiyle ne sevgili ol ne arkadaş ol nede evlen benden güzel bir tavsiye olsun sana :)
Baştan basit ve sığ diye niteleyip sonra var mı diye sormak köylü kurnazlığı bence.
Bende istemem ama yollu bilmem ne gösterir diye değil. Anlık duyguyla yapılan dövmelerin ileri dönemde nasıl pişmanlığa dönüştüğünü defalarca gördüm. O yüzden ne yaptırırım dövme ne de doğru bulurum.
Dövme yaptıran kız yolluysa dövme yaptıran erkek yolcudur efendim. Ne saçma bir benzetme bu? Ağzını yüzünü bir kırsaydın orada keşke sonra da en yakın otobana salsaydın da yollu ne demekmiş öğrenirdi. Bende dövme yok yaptırmak gibi fikrimde yoktu taaa ki böyle bir zihniyetsiz, yobazin kadın kaliplamasina kadar. Boylelerinin beynini dagitin beynini. Asıl yollu bunlar işte, boşa demiyorlar kişinin fikri ne ise zikri de o'dur diye.
Bence de çok güzel durur... Ancak yaşlılık evrende, uzun ve güzel bir ömrün olsun, bu çok hoş bir durum olmayabilir. Veyahut gelecekte alacağın tepkilerden dolayı bunu yaptığından dolayı pişmanlık hissedebilirsin. Ve son olarak, doğallık en güzelidir.😉🤗🤜🤛
Basitlik bedeninde oynama yaptırmaktır takılarınız var zaten normal şartlarda dikkat çekmeyecekse bile o dövme var diye sen dekolte giyiniceksin dimi o zaman bşzşm gozumuze önce dövme sonra meme takılıcak sonra sen buraya yine gelip basit dusunceliler bana bakıyor diyeceksin.. Yaptır ama arkadaşının şahsi gorusu öyle diyede kafa yapısına b*k atma bence..
Kişinin yollu mu yolsuz mu olduğunu belirleyen ölçüt dövme değildir. Dövmelilerin hepsi yollu türbanlıların hepsi de namuslu yorumu çıkıyo o vakit. Lakin toplumumuzda belirli bölgelerde dövmeye farklı bir gözle bakılıyor. Göğüs bölgesine dövmeye ben de sıcak bakmıyorum. İnsanda farklı anlamlar çağrıştırıyo.
İnsanın içinde olduktan sonra kaşarlık kapalı da olsa dövmeli de olsa ne fayda. Senin kendine inancın tamsa sıkıntı yok demektir. Ben de 7 tane dövme var ve serseri gözüyle bakıyorlar baksınlar insanların ne dediği önemli değil senin içinden ne geliyorsa yap kimsenin ağzına bakma bakıyosan da insanların istediği gibi yani kukla olarak yaşamaya mahkum kalırsın..
E yani dövme yaptıran erkek de kavat mı oluyor ne saçma ama şu var dövmeyi kendin için mi yapıyorsun başkası için mi her halükarda insanların gözüne sokma derim kendin için yap göğüs olması şart değil iyi düşün sadece ilerde de severek bakacak mısın ona göre karar ver
Öncelikle o sığ beyinli canım arkadaşınla ilişkini kesmelisin. Göğüs çatalı ya da göğüs üstü dövme oldukça şık ve çekici duruyor. Tabi giyimin de onunla eş değer dekolteli olmalı. Sonrasında senin gönlüne hitap eden birisi ile ilişkiye başlayabilirsin. Yoksa da yalnız kalmamak adına kısa süreli ilişkilerin olabilir. Kimseye göre yaşama, nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa. Hayatta en hakiki mürşit özgürlüktür.
Yolluluk diyemeyiz de, biraz daha rahat bir imaj verdiğini söyleyebiliriz sanırım. Aynı zamanda nereye yaptırdığının ve nasıl bir dövme olduğunun da etkisi var. Evlenmem deyip büyük konuşmalı, kimsenin iffeti hakkında da yorum yapmamalı. Bu yanlıştır. Dövme ile bir alıp veremediğim yok ancak göğüs, kalça ve bikini bölgesi gibi kısımlarında dövme olması biraz rahatsız olmama sebep olurdu.
Dövme yapan karı bunu teşhir için yapar 😂😂 belindeki dovmeyi gostermek icin kış gūnū açık bel gezer mesela 😂 dövme tehşir için yapılmaz herkesin göreceği yere de yapılmaz. Bu yolla kişi kendini teşhir de etmez afişe de olmaz. Haa sen gogsune yap dovmeyi sonra omrun boyu millet dovmeyi yaptigin yere baksin diye ortalikta gez 😂 çoğu karının olayı bu... kalite yerlerde
Hosuma gitmiyor. Piril piril gormek isterim o bolgeyi. Süt gibi misali. Boyali sekilli vs degil. Arti omrum boyunca, o bolgelerine dovme yaptirdigini bildigim kizlarin tumu istisnasiz motordu. Seni tenzih ederim. Ama bunu yaptirdiginda pek cok erkegin sana bakis acisi negatife donusecektir.. ve pek cok erkekle yattigini dusuneceklerdir. Erkeklerin cogunlugunun Bakis acisini soyluyorum bana kizma. Guzel vs diyenler isin fantezisinde.. neyse.
Dövme hoş birşey bende seviyorum hoş duruyo bazı dövmeler hepsi değil tabi ki ama göğüs üstüne yaptırdığın dövme biraz dikkat çektiği için gözle tacize uğraman muhtemel fikrine tabi ki saygı duyuyorum sen millete bakma seviyorsan hoş buluyorsan yaptır.
Dövme yaptırmış biri olarak tavsiye etmiyorum, çok bunalımlı bir zamanda yaptırmıştım ve pişmanım ilk fırsatta sildireceğim, bence sana emanet edilen bedene iyi bak, dekolte bölümüne dövme yaptırırsan teşhir için açık kıyafetler giyersin bu da var olduğunu söylediğin ahlakını bozabilir kanısındayım..
vucudunun her noktasının su ile teması lazım.. hani bu oje değil ruj değil silince geçsin daimi kalacak.. dolayısı ile gusl edebiyecen cenabet kalacan.. adam senle nie evlensin ki..
Asıl yollu imajı veriyor diyen it hergün karı kız peşinde koşuyor şunu kavrayamadık ülke olarak ki biz kime neyi anlatıyoruz böyle insanlar var ve maalesef türüyolar dövme insanın karakterini simgeler (popüler kültür etkisi altında yaptıranlardan bahsetmiyorum) ve kime ne dini yönden bakacaksak her koyun kendi bacağından asılır ben dövme yaptırdım diye sen yargılanmayacaksın
arkadasım dedıgıne katılıyorum ama genelleme yapmamak gerek bazı o bolgeye dovme yaptıran kadınları gordum ahlaktan yoksunlardı he bu o dovme ıle mı alakalıydı tabıkı hayır kısılık karakter zaten ısın altında yatan o dovme alan degıl karakterı bozuk ıse ıster dovmesız olsun yıne aynı
@koreli341 ama bu şey gibi, hani şu tüm erkekler aynı mıdır sorularına denk gelsen "öyleleri var diye herkes öyle değildir" demeye başlarsın. Bu tamamen aynı durum. Dövmeli kadınlardan bazıları ahlaksız diye hepsi öyle olmuyor
@RILEYCOOPER dogru oku bende oyle olmadıgını bahsettım nasılkı her dovmelı kadın kotu degıl se her dovmelı kadında ıyı degıldır bu erkekler ıcınde gecerlı
Genelleme asla yapmam öyle anlaşıldıysam affola ama herkesin seçimi kendine nice ahlaklıyım diye gezen yollular var yani bunu bir dövme ya da bir baş örtüsü ile ayırmamak gerek
Gögüs altına Rihanna gibi kanatlı sembol yaptıran kız ömürlüktür bana özel olacak milletin görmesi gerekmiyor ama arapça çok sıradanlaştı herkes yaptırıyor dekolte giyidiğin zaman gözükmeyecek bir yere yaptırman daha iyi hem aile hemde özel bir anlam taşıması için bence arapçadan vazgeç derim suriyeli gibi gözüküyorlar :D
Her erkeğin ya da kadının o şekilde düşündüğünü sanmıyorum. Dövmelerimi artırıp vücudumun yarısını dövmeyle kaplama hayalim var, sevgilim destekliyor. Ama genel anlamda dövmeleri olan insanların daha serseri vs olduğunu düşünüyorlar.
Şimdi bu konuda senin düşündüğün değil diğer erkeklerin ne düşündüğü önemlidir, birde eğer gündelik giyiminde göğüs dekolteli kıyafetler varsa eğer bence O Erkek arkadaş kesinlikle haklı. Eğer şahsım adına konuşacak olursak ben yolda geçerken seni görsem acaba yollu mu? derim ama söz konusu diğer Erkeklerse büyük bir bölümünün seni gördüğünde senin hakkında düşünecekleri tek şey yollu, kaşar ya da fahişe olduğunu düşünecektir bundan emin olabilirsiniz :D
Aman sen zaten çok meraklısın o şerefsizle evlenmeye! Herkes nasıl isterse öyle bir dış görünüşe sahip olur. Bu karakteri yansıtmaz. Eminim dünyada modern ve beynini kullanabilen erkekler de vardır. Söz veriyorum bir gün onlardan birini bulacaksın.
Hiç evlenmeyi düşünmüyorsan yaptır. Yoksa hicbir erkek bu göğüs bölgesine dövmeyi kabul etmez. Yaptırdığın dövmeyi göstermek isteyeceksin , sonra açacaksın o bölgeyi. Eger erkek kiskanmiyorsa seni sevmiyordur. Açık ve net.
Her türlü düşüncede insan var tabiki. Mantık olarak dövme yaptıran birisi sosyal biridir ve sosyal birisiysen bu daha önce sevgililerinmolmuş ve onlarla ileri gitmişsin imajında verir. Çünkü dövmenin bir yaşanmışlığı bir hikayesi vardır genelde.
Yollu olmakla alakası yok, ben dövme, piercing, makyaj, takılar gibi şeyleri gereksiz ve itici buluyorum kız erkek fark etmeksizin. Kol saati ve bileklik itici gelmiyor ama mücevherli gösterişli şeyler itici geliyor.
yaşadığın yere de bağlı tabii ki şunu da unutmamak lazım dövme yaptıran şöyledir böyledir diyenler önce bir kendilerine yaptıkları karaktersizliklere göz atsınlar arap alfabesi değişik durabilir çok yaratıcı güzel dövmeler var
Dostum herkes özgür istediğini yapabilir ve herkesin bir fikri de var elbet, bence dövme değil dövmenin nerede olduğu önemli, sen o dövmeyi dediğin yere yaptırırsan emin ol aşağısını daha fazla merak edenler olacak ve bakış açıları değişecektir.
ne dersen de istersen kanunname hazırlat hapse attır annemde olsa sen ne ayaksın derim. Yaptırmak senin elinde zaten muhtemelen benim gibi insanları istemezsin de biz de seni istemiyoruz böyle üstünü önemsiz bir kalemle siliyoruz
Valla ben bir şey düşünmem kişi istemiş yaptırmış bu beni ilgilendirmez. Dövme herhangi bir şeyin göstergesi değildir. Sadece şunu derim yaptıracağın yeri iyi seç ortamın ve aletlerin steril olması önemli
Geri derler ne bileyim çomar derler ama ben kolay kolay kabullenemem bu durumu Hani senin için anlamli bişey olur eyvallah ki böyle bişeyi de zaten gögüs kısmına yaptırmazsın "bence" keyfiyen yaptırıyosan biraz ön yargilarım olabilir
Hayır karaktersiz diyemem ama bende evlenmem şahsen.. göğsüne veya vücudunun bunun gibi özel bir bölgesine hiç çekinmeden başkasına açan dokunulmasına izin veren sonra bunu sergileyen bir kadın büyük konuşmayım ama benim eşim olamaz
Bu dövmeyi yaptır sığ ve basit düşünen sizin tabirinizle erkekler le erkek arkadaş bulursunuz muhtemelen her erkek kabul etmez bu tarz bir şeyi hatta çoğunluk kabul etmez tabi sizle gönül eylendirir kabul eder o ayrıdır
Ya kimseyi umursama ben olsam evlenirim benim iki kuzenimde de dövme var biri erkek biri kız birinin göğüsünde birinin de karın tarafı bence sorun olmaz hatta çekici bile durabilir ama bence Arap alfabesi yerine farklı bir şey yaptır kimseyi umursama
Aga tabi ki dövme yanlış bişey değil ama yaptırdığın yere de dikkat etmek lazım. Malesef oraya yaptıracağın dövme olumsuz tepkiler görücek. Sen en iyisi yapıcağın dövmeyi yap ve seni o dövmeyle kabul edicek, sığ görüşlü olmayan bir adam bul
bende dövme var ama sade dövme yakısır kadına ben sadece kalca üstünde ve gögüs catalında sevmiyorum. bacakta ve bilekte kolda hos duruyor. türbanlı olup ne fantezileri olan kız biliyorum :D dövme filan hikaye
Dovmeli insanlar bana sokaktaki rastgeke sorey boya ile karalanmiş elektrik trafolarini andiriyor... kirli ve itici geliyor... sadede kucuk yazi ile yazilmis bir kucuk dövme olabilir ama yinede olmasa daha iyi
O kişiye göre değişir mesele ben dövme olan yeri daha çok severim çünkü partnerimin orayı daha çok sevip yaptırdığını anlarım o yüzden oraya daha çok değer veririm öpücüklerimi eksik etmem yani😊Tabi bu benim düşüncem🥰
Peki neden göğsünün üzerine yaptıracaksın? Büyüyeceksin, göğüslerin değişecek hatta yaslandığında göğüslerin sarkacak heralde. O zaman o dövme cok iğrenç duracak. Bence başka bir yerine yaptırsan daha iyi olabilir. Bileğine mesela :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yoo dövme yaptıran karaktersiz falan demez kimse tabi ki ama arkadaşının öyle söylemesinin altındaki sebep şudur: Arkadaşın iyi bir müslümandır ve onun inancına göre de döbme caiz değildir. İslam’ın bu hükmünü çiğneyen insan diğer hükümlerini de çiğner diye düşünüyordur o yüzden yollu kız imajı veriyor evlenmem demiştir. Sen de seni öyle kabul eden biriyle evlenirsin çok takma kafana yani herkes herkesi kendisi olduğu için kabul etsin
Ne kadar yobaz bir düşünce ya dövmeli kız yollu oluyormuş muş... Gayette yaptırabilirsin boşver onu bunu o zihniyetteki birinden de hayır gelmez zaten boşver kadınlara o gözle bakıyorsa..
BENCE yaptırdığı yer önemli gidip beline bacağına göğüsüne yaptırıyorsa bana kalırsa da yolludur ama kol ayak bileği boyun sırtın üst kısmı gibi yerler daha mütevazi
Saçmalama ben dövmeyi genel olarak çok seviyorum benimde vücudumun çesitli yerlerinde dövmelerim var kadin da inanilmaz güzel ve kaliteli duruyor onu taşıyabilmek önemli bence ama şunu da unutmamalisin ki ömrünün sonuna kadar onu vücudunda taşiyacaksin bi heves uğruna dövme yaptirilmaz bi anlami bi himayesi olmasi lazim orada güzel duriyor diye olmaz 😉
Ahlak deyince kadından konuşmaya başlayan herkes ahlaksızdır... Ne istiyorsan onu yap , ''yollu, kaşar'' vb. yakıştırma yapanlar , önce kendi pis ruhlarını ve ağızlarını temizlesin.
Beyaz tenli bir insana dövmenin yakıştıgı kadar kimseye dövme yakışmaz. Ayrıca o arkadaşında sadece kendı fıkrını belırtmıs mesela bende onun dusuncesıne katılmıyorum. Bosver.. Hosuna gidiyorsa yaptır ama bence bir bayana yaptır bir erkege yaptırma.
dövme yaptırma gerek yok yarın öbür gün sıkılırsın bir de onla uğraşma. orda olması da cinsel ilişkide görünmesini istiyor çağrışımı uyandırır hoş olmayabilir.
En İyi Cevaplar