Benim üstte olmamı istiyor?

Ben ne kadar baskılasam da dışarda sert gözüksem de bu konuşara kapalıymış gibi yapsam da malesef çok hassasım sevdiğim beğendiğim kişiye karşı. Yani ülkemizde zaten o* deniyor sevdiğiyle bir şeyler yasayan insana. Ama sabretmekten bıktım. Ve hiç düzgün sevgilim olmadı. Hep bu yuzden ter ettim onları.. Yani cinsel seyler yasamadığım için ayrıldık hep, şimdi biriyle konuşuyoeum ben sadece evlenince yaparım dyorum ama o onunla olmamı istyor sözleriyle bile beni aşırı tahrik ediyor,, sen hissiz misin be dedi bana.. Ben evlenınce yasarım dedim! Dedi ki sen nasıl hayaller kurarsın ben de misyoner seviyorum dedim ama o kadının ustte olmasını istyormuş. Neden ya ben hep kocamın üstte olmasını isterdim! Neden bunu istemiyor yani kadının üstte olması onu daha az yorar evet ama nasıl ikna ederim. Yani altta olmak istyrm ben
Güncellemeler
+1 yıl
ne kadar sapık varmış be :D BU ÜLKEDE HAYVANA BİLE TECAVÜZ EDİLİYOR, SİZİN GİBİ SEVDİĞİ İNSANLA BİR ŞEYLER HAYAL EDEN KIZA BİLE VERİCİ DİYEN.. SEX'i VERME ALMAK OLARAK GÖREN, seks İŞÇİLİĞİ OLDUĞU SÜRECE SEVDİĞİ İNSANLA BİR ŞEYLER YAŞAYAN İNSANI Kİ YAŞAMADIM BİLE. SADECE DÜŞÜNDÜM Kİ YAPARSAN DA KİMENE l*n BEDEN BENİM KAFA BENİM! ZATEN ONUNLA MANKENLER KADAR YAKIŞIKLI OLSA DA KONUŞMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK. ÇÜNKÜ FARKINDAYIM BEDENİM İÇİN BENİMLE KONUŞTUĞUNUN. Evlenmicem kimseyle!
Benim üstte olmamı istiyor?