Ya cidden dinime çok bağlı biriyim, konu açıldı sunnetli misin dedim pipime kiyamam olmam dedi, bende o zaman unut beni diye rest çektim.
Nasıl ikna olur bu harbi ağlıyor?
Ya cidden dinime çok bağlı biriyim, konu açıldı sunnetli misin dedim pipime kiyamam olmam dedi, bende o zaman unut beni diye rest çektim.
Nasıl ikna olur bu harbi ağlıyor?
Benin annenin kuzenin eşide böyle Sünnet olmam dedi,, sonrada 35 yaşında idrar kanalında darlığı ve iltihabı dolayı sünnet oldu. Bence olsun sağlık açısından iyide hem pipinin ucu kesilecek tamamı değil ben biliyorum sünnetin nasıl yapıldığını. Hem daha sağlıklı olacak.
Dinine bağlısın peki sen neden sünnet olmuyorsun? Eğer Kuran'a uyuyorsa Kuranda sünnet yok eğer mezheplere uyuyorsan, mezheplerin çoğu sünneti şart koşmaz özellikle hanefi mezhebi ki Türklerin mezhebidiri, yok şafi mezhebindensen kadınlar da sünnet olmak zorunda, istersen seni de sünnet edek ne dersin?
Cevap
7Cevap
arkadaşım sünnet olmak farz değildir. bu bir adettir. allahın emri değildir. zorlamana gerek yok. biraz kuran okuyun yahu
Galiba sen kuranı isine yarar bölümler için okumuşsun
Yumurtanın sarısı gitti neyse ağlamasın pelerini giyince süper kahraman gibi olacak sjsjsj
Ben kız arkadaşı olsam mutlu olurdum çünkü daha çok zevk alır
Yine alır
Hayır, bu yaşa kadar o deri varmış bundan sonra alışması zor olur zevk alamaz çok fazla yani alır ama hazzı olduğundan düşük olur
Nasıl ikna olacağını sen biliyorsun. İyi düşün 😊
Onu " Hepsi gitmeyecek, sadece ucundan 1 nohut tanesi kadar alacaklar ve sonrasında her şey çok daha güzel olacak " diyerek ikna etmeye çalış. 😁
Çok uzun hayatım birazını kestir bağışla de hemen yapar
Olmaz
ayrıl gitsin
Oldu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?