ilişki sırasında penis vajinama girdikten sonra çıkınca üstü beyaz beyaz şeylerle kaplı oluyor o nedir? Daha önce böyle olmamıştı hiç benden gelen sıvı mı?
Cevabın nedir?
+1 yılEvet senden gelen bir sıvı o , ilişkiye hazırlanma sıvısıdır içinde sperm yok yoksa erkeklerin vay haline :D
17 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle dedin ki :D
- +1 yıl
Şaka diyorum :)
Soran+1 yılhee tamam :D yanlz tam sıvı değildi. aşağıda bir arkadaş anlatmış kremşanti gibi diye öyle işte :D
- +1 yıl
Tamam işte ondan , sorun yok :) Ama çarşafa değmesin zor çıkıyor
Soran+1 yıldeğdi bile ya :D makineye atsak çıkmaz mı :D
- +1 yıl
Çıkar da hafif bişi kalır yine çok koyu renkse
Soran+1 yılbeyazımsı
En İyi Cevaplar
+1 yılona ben kremsanti diyorum. sırf bu yüzden kremsantiden tiksindim.. bogggkk
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi bişey mi dedin kötü bişey mi? anlamadım :D
- +1 yıl
vajinada ilişki sırasında oluşan sıvının jel den biraz daha katı haldeki hali. normal..
öğğğkk öğğğkk
suanki surat ifadem aynı bu.
https://hizliresim.com/AYRQd0
Gizli Üye(36-45)+1 yılbendede oluyor canım.
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden oluyor peki?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum canım bende sebebini.
burdan açık yazılmıyor ki okunuyoruz.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 12,9b cevap paylaştı. Senden gelen sıvı penise temas ediyor taşıyor vajinandan
00 Yorumlasüper bir mcıgının oldugunu söyleyeyim bu sıvı senindir daha iyi girmesi için mcıgın istiyor salgılıyor
çokmu geliyor bayılıyorum30 YorumlaÇoğu kadında olur, vajinal ıslaklık sağladığın için olur bu genelde. Kötü değildir. Rahat ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayganlaştırıcı o, sünnetsiz penisin başı da kaygandır.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO beyaz sıvını yalar ve yutarım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgelen sıvı senden değil erkek boşalmış o sıvı sperm
02 Yorumla
Soran+1 yıldışarı boşaldı
Soran+1 yılonun boşalması olsa biraz akar sıvımsı olur ama bu öyl değil. tam sıvı değil akmıyo yapışıp kalmış gibi
+1 yılbosalıyorsa içine ekreğin spermidir bosalmıyorsa kendi suyun
00 Yorumlasenden gelen kayganlaştırıcı sıvı zevk aldığında ve orgazm olduğunda gelir o sıvı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin kukunun ateşli olmasından kaynaklı.. aşırı ıslanıyorsun demek ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadın orgazm olup boşaldığında akın sıvıdır.
zevk suyu gibidr.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk suyudur. Zevk suyu sürtünme halinde beyaz bir renk alır. Köpüklü sabun gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kaymakkkk ben onu yiyorummmmmmm senden cikan kiymetlimmm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenın vajınandan gelen sıvılar erkqın ıcıne gırmesıyle bırlıkte o sekle doner beyazımsı bı sey dımı
04 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen beyaazımsı ma tam da sıvı değil. yani akmıyo yapışıp kalmış penise o şekilde. mesela erkek boşaldığında akar ya yavaş yavaş o öyle değil. akıntı gibi bişey
Cevap sahibi+1 yılewet bılıyorum o yapısıyor hanı nasıl anltıyım sıvı gıbı gorunuyor sıvıda degıl sankı cok ıyı anlıyorum
Soran+1 yılevet öyle bişy
Cevap sahibi+1 yılo senın sıvın sokup cıkardıkca ocpenıse yapısır ve ole olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBuyutmeyin olagan bir durum dur :)
00 Yorumla adam bosalmis simdiden tebrikler :D
06 Yorumla
Soran+1 yıldışarı boşaldı ve onun boşalması olsa biraz akar sıvımsı olur ama bu öyl değil. tam sıvı değil akmıyo yapışıp kalmış gibi
Soran+1 yılbilmiyorum ki. Neden olabilir eğer iltihapsa hastalıktan falan mı ki? grip nezle gibi bişyin yan etkisi kullanılan ilaçların yan etkisi olabilir mi? boşalma değil ona eminim. kendi kendime yaaprkende görmüştüm o şeyi bir keresinde
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılbu sendeki sulanmayla alakalı
020 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Sana şöyle söyliyim mesela aşırı zevk aldığım zamanlar oluyor ama dışarı çok fazla bişey çıkmıyo içeride mi kalıyo acaba? ve bu kötü bişey mi?
- +1 yıl
yok be kötü falan değil zevkinize bakın. mesela sulanma çok olduğunda içeride sıvı çok olduğu için o şekilde olabiliyor benim başıma bu şekilde gelmişti dikkat etmiştim kızada sormustum öyle demişti başka bişey olcağını sanmam ama ynede yanlş yönlendirmiyim ama sağlık problemi falan değil yani korkma :D
Soran+1 yılGerçekten korktum yani ya başkaları öyle şeyler dedi çnkü :) bide benim başıma geldi derken o şey penisin üstünde mi kaldı :D
- +1 yıl
evet :D
Soran+1 yılAyy ben önce görünce bir iğrendim ama eşimde bişey yok ya çok azmışın ondan dedi :D ama merak ettim yine de :D
- +1 yıl
allah aşkına onu mu önemsicez ya :D sevişmeye devam :D
Soran+1 yılHastalıksa önemsizcez tabi :D Bide adam boşalmış diyenler var öyle bişey değildir dimi çünkü dışarya boşaldı ve öyle kendini tutamama gibi sıkıntısı da yok :D
- +1 yıl
ne alakası var arkadaş ya biz boşalırken hissediyoruz zaten öyle bir ihtimal yok. eğer hastalıksa sadece o şekilde belli etmez ki ne bileyim ağrı olur bişey olur bence sorun yoktur. şimdi tam görmediğim için net bişey demiyorum görseydim benimkinin aynısı mı değil mi söyleyebilirdim :D
Soran+1 yılbir dahakine resmini çekip sana atıcam :D Sağol ya içimi rahatlattın :)
- +1 yıl
tamam yaz istersen şimdi özelden
Soran+1 yılHayır teşekkürler :D gerekirse aklımdasın yazıcam
- +1 yıl
anlaştık bayan sıvı :D
Soran+1 yılAtmıcm vazgeçtim bu yorumdan sonra :D Bayan sıvı ne ya :D
- +1 yıl
haha atmak veya atmamak sana kalmış sadece takılıyorum :D
Soran+1 yılfarkındayım o kadar saf değilim :D
- +1 yıl
ama mesaj at dedik diye sana salça olcak değiliz eşim falan diyon zaten :D yanlış olmasın yani sıvı kardeş
Soran+1 yılhee evlilere sarkmıyosun yani :D içim rahatladı :D hemen atarım mesaj sana ben :D
- +1 yıl
yok yardım maksatlı şey etmiştim de tamam atma ben kaçtım :D
Soran+1 yılgerçekten sağol bişey olursa sana yazıcam :)
- +1 yıl
rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkoku sikayetiniz var mı peki
06 Yorumla
Soran+1 yılevet ara ara o şikayetimde oluyo mesela şu an ama çok aşırı rahatsız edici şekilde değil. akıntı olursa koku oluyo olmazsa sıkıntı yok
- +1 yıl
Hanımefendi vaginal enfeksiyonunuz var başlangıç safhasında en yakın zamnda tedavi olmanızı öneririm geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkürler doktora mı gitmeliyim yani ve özellikle bir jinekoloji mi olmalı yoksa sağlık ocağı gibi bişeydde olur mu
- +1 yıl
Devlet hastanelerinde kadn doğum poliklinikleri
Soran+1 yıljinekolji?
- +1 yıl
Eğer maddi durumunuz iyiyse bir jinekoloji gidebilirsiniz değilse devlet hastanelerinde kadn doğum polikliniklerinde pratisyen hekimlerde halleder zor bisey yok ultrason çekecekler temizse smt ve kültür yapıp tedaviye başlayacaklar yutturmazsanız ileri safhasında kötü geçmiş olsun
O gelmese içine girerken zorlanırsın
00 Yorumla
+1 yılçamaşırından parçacıklar olmasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahahahahahaha döl olmasın o :D
02 Yorumla
Soran+1 yılonun boşalması olsa biraz akar sıvımsı olur ama bu öyl değil. tam sıvı değil akmıyo yapışıp kalmış gibi
Enfeksiyon kapmış sın. Doktora git ilacı var
00 YorumlaVajina akıntısı zevk aldık ça akar ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılenfeksiyonnn üroloji bölümü galiba.
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya? Ama akıntı gibi bişey bu
Cevap sahibi+1 yıl182 den randevu al hemen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalıyodur. Zevk alıyormu seni yapan kişi?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenden akıyodur o kukun'dan
+1 yılya akıntın vardır, ya da zevk suyundur.
00 Yorumla
+1 yılBoşalmış olmasın?
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır dışarı boşaldı
- +1 yıl
Sadece önden mi giriyor.
Soran+1 yılPardon ne alaka?
- +1 yıl
Arkadan girince bazen beyaz lekeler oluşabilir. Bayanların bazılarında makatta lekeler mevcut
Soran+1 yılsadece önden
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeyi bekleyemeyip veriyorsunuz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal bir şey bu senden gelen sıvı bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenden kaynaklı tatlım
034 Yorumla
Soran+1 yılkötü bişey mi
Cevap sahibi+1 yılhayır zevten aldıgın sıvı bu
Soran+1 yıltam sıvı değil ama
Cevap sahibi+1 yılkabuk tazında olur bazı bayanlarda penise sıvazlanır. kurur kalır
Soran+1 yılevet kuruydu. bu hep mi böyle olacak ?
Cevap sahibi+1 yılher ilişkide olurmu bu. yoksa arasıra kendin boşalma yaparmısın.
Soran+1 yılbir kere kendim mastürbasyon yaparken oldu bir kerede ilişkide oldu işte
Cevap sahibi+1 yılvajina içinde boşalıyon sonrası bu tam akmadıgı için kuruma yapıyor. sonrası bu hafif kabuksu beyaz şekilde çıkar. zamanla düzelir. ilişki sonrası ve mast sonrası wc git ve idrarı yapki boşalsın.
Soran+1 yılyapıyorum. ilişki sonrası özellikle yapıyorum ama bu işe yaradığını bilmiyordum. neden vajina içine boşalıyorum? dışarı gitmiyo peki
Cevap sahibi+1 yılsende yeterince ıslanma olmuyor ondan bu yani tam anlamıyla zevk alamıyorsun. bu sende bazen hafif acı yapar. kuruluk
Soran+1 yılEvet bazen acı oluyo. Ama ben büyük bir hevesle istiyorum yani zevk alamamak neden oluyo?
Cevap sahibi+1 yılistiyon ama. eşin ön sevişmeyi kısamı tutuyor tam zevk almdan yapıyor. veya şöylede olur bazen. içine boşalır tam akmaz dışarı kuru kalır. aşırı istek halinde kabuk olrak atar. benim ilişkide bulumdugum kızlarda bazen olurdu.
Soran+1 yıliçe boşalma yok. ve evet ön sevişme yok denecek kadar az. Bazen yok bile
Cevap sahibi+1 yılpeki neden. direk yapıyor oda sende kuruluk yapıyor. tam bolacagın zaman eşin boşalıyor. oda içerde hafif kabuk yapar. içine boşalsa belki temizler akarken. ama eşin sevmiyormu oral yapmayı sana.
Soran+1 yılyoo çok seviyo en sevdiği şeylerden biri hatta işten geç dönüyo çok yorgun oluyo. uzatırsak işlemi sabh zor kalkıyo o yüzden kısa sürüyo
Cevap sahibi+1 yıluzatma ne olacak 10 dakika. iyi yaparsa ama bak zararı sana. sen zevk alamıyon çogu zaman tek taraflı olmaz bu. peki ne sıklıkla yapıyonuz. ne zamandır evlisin
Soran+1 yıl2 aydır evliyimde ilk ay nerdeyse her gündü şimdi haftada 4-5 falan oldu bir yapıyoz bir yapmıyoz gibi. Ama ilk defa böyle bişey geldi başıma evlenmeden önce nişanlılık dönemimde de ilişkiye girmiştik. yaklaşık 1 senedir ilişki yaşıyorum yani ama ilk defa oldu
Cevap sahibi+1 yılbence bu durum acele olupta sen tam ıslanmadan onun yapmayısla boşalma anında onun erken boşalması sebeb olur. kaç kere oldu bu. hem daha yeni evlisiniz acele etmeyin bu kadar ilişkide tadını çıkarın. çocuk yok erken yapın sorun olmaz. ilişkinizi
Soran+1 yılOnunda erken boşalmasına mı sebep oluyo?
Cevap sahibi+1 yıltabiki. acele ediyor. için dar ıslak yok. sende hafif acı tam sen boşalacan ıslanıyon o boşalıyor. dogrumu
Soran+1 yılevet aynen. hiç bir ilişkimizde ben boşalamıyorum ki. sonra bırakıyoruz o sırada bişeyler süzülüyo benden ya da iç çamaşırıma bulaşıyo işte
Cevap sahibi+1 yılo sıvı içerde kalan. sonra hafif kabuk yapar bazen. eşin bence önce seni tahrik etsin sonra yapsın. izin verme biraz sen ugraş o zaman onla. o sırada sen tahrik olun. üstte sen ol vajinana sürt penisini veya içindeyken pelvis kaslarını sık boşalacagı zaman çıkar az bekle sonra devam et süreyi sen uzat
Soran+1 yılpelvis kasları nasıl kasılıyo onu bir türlü anlayamadım ben. çok arşatırdım ama anlayamadım nasıl yapıcam?
Cevap sahibi+1 yılilişkide penis içindeyken. afedersin çişini tutuyorsunya sıkarak o işte. içindeyken sıkacan o an kaslar çalışır ve penise baskı yapar sende zevk alın. dene bak ilk ilişkide fark eden
Soran+1 yılAyne şekilde oda zevk alıck dimi bundan?
Cevap sahibi+1 yılevet. bana çok yapar ben bayılırım. bazen yapma derim o durmaz
Cevap sahibi+1 yılsenin eşin iştemi şimdi
Soran+1 yılevet işte şu an. ben onu yapmayı öğreniyim o zamn
Cevap sahibi+1 yılneyse biraz aydınlandıysan ne mutlu bana. benim işim var sana yapılmayanı ben yapacam şimdi. başka sorun olursa yaz sen ben cevaplarım gündüz açarım
Soran+1 yılTamam teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılbende sohpetin için teşekkürler umarım faydası olur
Soran+1 yılumarım :)
Cevap sahibi+1 yılolur sen dene bak en kısa zamanda.
Soran+1 yıldenicem :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantar enfeksiyonu olmuşsun
00 Yorumla
+1 yılhr zaman olmaz ki o
022 Yorumla
Soran+1 yılne peki bu?
- +1 yıl
vajinanın içindeki yapıdan kaynaklı olabilir zevk suyu olabilir bide ilaç kullanıosa olabilir
Soran+1 yılgrip ilacı kullanıyorum. zevk suyu diyoruz ama bak adı üstünde sıvı su gibi akışkan değil ama en azından bulaşığı yerden kayması gerek dimi erkeklerin boşalması gibi? ama bu öyle değil. yapışıp kalmış gibi ama yinede zevkle mi alakalıdır acaba? çok aşırı zevk aldığım zamanlar oluyo ama dışarı çok fazla bişey çıkmıyo. içerde mi kalıyo acaba?
- +1 yıl
zevk suyu adı gibi degildir bazen şeffaf bazen beyaz renkte olabilir dışarı akması olayıda her zaman gerçekleşmez benim hatunda da oluyor bazn aşırı zevkten kaynaklı olabilir
Soran+1 yıloluyo dediğin dediğim gibi aynı şey mi oldu sizde de? yani penis üzerinde mi kaldı o şeyler
- +1 yıl
evet üzerinde kaldı
Soran+1 yılve sıkıntı yok yani tamam sağol :)
- +1 yıl
sende saol evli misin
Soran+1 yılnişanlı 1.5 ay sonra düğünüm var
- +1 yıl
nişanlın bişey dedi mi bu duruma peki sen mi rahatsız oldun
Soran+1 yılBu ne içerde kremlendi de çıktı snki dedi gülerek bnde bilmiyom ya ne ki o falan dedim. Sonra bişey değil merak etme çok azmışsın ondan dedi
- +1 yıl
iyi nişanlın sorun etmemişse sıkıntı yok sanırım az kaldı evlilige yani heyecanlı mısın peki
Soran+1 yılTabiki :)
- +1 yıl
hangi konuda daha çok heyecan var peki çünkü bende 4 yıl önce aklımdan geiriyodum bir takım şeyler evlendiktn sonra baktım ki herşey aynı
Soran+1 yılAynı evde yaşıcaz en başta bu heycan veriyo sabh birlikte uyncz birlkte uyucaz. ben onun göğsünde uyumayı çok seviyorum bu bile heycn veriyo bana sonra herşeyi rahatca yaşayabilicez korku çekince olmadan. bilmyorum ya şimdilk bunlar geliyo aklıma daha çok şey vardı aslnda düşündüğüm. Sen evlilikten sıkılmş gibisin sanki yoksa ben mi yanlş anladım? ve mesela sen ne düşünüydun ne buldn?
- +1 yıl
sıkıldım evet bana göre degilmiş hep dertleşecek birini arıyorum yani ne bileyim çok şey va anlatmak istedigim
Soran+1 yılne var ki mesela? ve karına yazık etme bence sıkıldığın her neyse onunla paylaş
- +1 yıl
evlilik bana göre degilmiş karıma bişey yaptıgım yok gayet iyi şimdi hayatımız ama işte sıkılıyorum ben
Soran+1 yılSıkıntı sende bence
- +1 yıl
naıl yani
Soran+1 yılbenim abimde büyük bir hevesle evlendi sonra bana göre değilmiş dedi bir gün o kızla bir gün bu kızla takılmaya başladı. ayrıldıktn snra eşinden. yani bazı erkekler tek eşli olamıyo doyumsuz oluyo
- +1 yıl
evet işte abin gibiyim aynen bende sürekli normal anlamda sohbet etmek istiyorum konu ne olursa olsun yeterki yeni arkadaşlık olsun yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni azgın :D
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişki sırasında penis vajinama girdikten sonra çıkınca üstü beyaz beyaz şeylerle kaplı oluyor o nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler