Vajina akıntısı ve ilişki anında penisin beyaza boyanması..

Öncelikle sorum son derece ciddidir. Ciddiye alıp cevap verecek arkadaşlardan yanıt bekliyorum. Bunu söylemeliyim.

Nişanlımla bir süredir ilişkiye giriyoruz. Ben onunla birlikte olmadan önce bakireydim. İlişkimiz iyi güzel ama özellikle ilişkiye başlamamızın 2-3. gününden sonra vajinamın o şeffaf akıntısı, beyazlaşmaya başladı. Ondan öncesinde penisin içime rahat girmesi için öncesinde başka şeylerle denemiştik. Boyutları biraz büyük çünkü nişanlımın... O zamandan birazcık başlamıştı akıntının beyazlaşması filan ama bu kadar yoğun değildi. Son ilişkimizde penisi içimden çıkardığında bembeyaz olmuştu penisi o sıvılardan.

Sıvıyı tarif etmek gerekirse;

1- Kötü bir kokusu yok kesinlikle.

2- Tadı eskisi gibi su-seker karışımı gibi gelmiyor, biraz daha keskin ama kötü değil.

3- kıvamı yoğunlaştı ve elde biraz oynayınca yağ gibi oluyor.

4- Kaşıntı yok.

Enfeksiyon olmasından korkuyorum ama ne bir ağrım sızım ne de koku problemim yok ama yapısı da böyle değişti işte. Önceden böyle olmadığı için tedirgin oluyorum.

Ne yapmam gerekir? Ne tarz ilaçlar kullanabilirim ya da içini nasıl temizlemeliyim? Bir yerde elma sirkesi+ su karışımı enjekte etmenin iyi geldiği yazmış. Yakın zamanda doktora gidemem ne yazık ki...

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca düzenli olarak temizliğimi ağdamı yapıyorum. Herhangi bir temizlik sorunum da yok kesinlikle.
Vajina akıntısı ve ilişki anında penisin beyaza boyanması..