Lütfen öncelikle düzgün cevaplar verin ben bunu gerçekten ögrenmek için soruyorum. Duydugumma göre ilişkiye arkadan girmenin günah oldugunu duydum gercekten günah mı? Günahsa neden günah?
Cevabın nedir?
eğer müslümansan ve inanıyorsan Kur'an da yazılanı söylüyorum;
Bakara suresi 222 ve 223. ayetler;
“Ey Muhammed! Sana kadınların ay başı halinden de soruyorlar. De ki: O bir eziyettir Onun için ay başı halinde oldukları zaman kadınlardan çekilin ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın. İyice temizlendikleri zaman ise Allah’ın emrettiği yerden onlara varın, yaklaşın. Şüphesiz ki Allah çok tövbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever.”
“Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah’tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O’nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!”114 Yorumla
Soran+1 yılvayy bu çok aydınlatıcı oldu gercekten çok saol
Soran+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
Arkadan yaklaşmak yahudilerin işidir yani onlara benzemek gibi kabul edilir. Ve bir süre sonra lavabo ihtiyacında zorluk cekebilirsin
31 Yorumla
Soran+1 yılhımm anladım mantıklı aslında
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünah olduğunu biliyorum ama sebebini bilmiyorum.
Günahı kenara at sen sağlık açısından yapmamalısın.
Orası hassas vajina gibi değildir.
Damarların catlar oran yırtılır kanayabilir hastanelik olabilirsin
Dışkını kacırablir sürekli gaz cıkartabilirsin..
Partnerinin peniisine mikrop bulasır orası b*k yolu
Tabi bunlar bir ihtimal..50 Yorumla
Allah insanlara o şekilde münasebeti haram kılmıştır.. Bende merak edip bikaç bilene sordum araştırdım ve anal kısım vajina gibi esnek bir Yapıya sahip değil ve Genişleme olduğunda ciddi sağlık sorunları yaratabilecek bir yapısı var nahoş bir kısım ve konu olmadığı gibi zararlarıda aynı şekilde nahoş..
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Günah olan şeyler aslında insana, çevreye zararlı olan şeylerdir. Aslında kendine zarar vermek günahtır. Bununla bağlantılı olan şeyler de günah olarak nitelendiriliyor.
Arkadan ilişkiye girmek te birtakım sağlık sorunlarına yol açabileceğinden dolayı günahtır.21 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın aslında
“Karısı ile ters ilişkiye girenler, Allah’ın rahmetinden uzak kalırlar.”
(Ebu Davud, Nikâh, 45, Ahmed b. Hanbel, 2/444)...
-----------Bu kaynağa göre anal ilişki yapılmamalı.. ----------
Aynı kaynakta >
3273 - Hz. Ömer (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Erkeğe, hanımını ne sebeple dövdüğü sorulmaz."
(Ebu Davud, Nikah 43, (2147).)
Tatlı su müslümanları işine geleni kabul eder. Gelmeyeni etmez "bence"..21 Yorumla- +1 yıl
kucuk beyninle Muslumanlari elestirme arka gunah yapan gunahkar ama zitlik yok bos konusma
Kadın erkek arasında üremeye yönelik bir yöntem olmadığından.. Açıkça böyle denmez, hanımlarınıza uygun şekilde yaklaşınız denir. Bunun dışında , eşcinsel ilişki yöntemi olduğunda yasaktır. Bireyden çok toplumsal yöntem haline geldiğinde o toplum afetlerle yok edilmiştir.
20 Yorumla
+1 yılHak deliği varken b*k deliği nedendir diye sorarlar adama
51 Yorumla
Soran+1 yılbende burada ögrendim bu sözü güzelmiş matıklı :)
+1 yılCunku orasi iliski icin degil bosaltim amaciyla yaratilmis pistir ve hastalik bulastirabilir insanlarin iyiligi icindir baska acidan bakarsak evlenmeden iliskiye vajinadan girersen anlasilir bekaretin bozuldugu ama analdan yaparsan evlenirken kadinlar kocalarini iliskiye girmedim bak kizligim duruyo seklinde kandirabilir analda zar yok sonucta anlayamaz adam karisinin baska erkekle yattigini
210 Yorumla
Soran+1 yılne sacma bunu yapan kadının evliligi yürümez o zaman
- +1 yıl
Ee yani oyle gibi o yuzden evleniceginize emin olmadiginiz bir erkekle yapmayin
Soran+1 yılne alaka ya niye yapıyım
- +1 yıl
Kizma yahu yapmayin dedim iste kotumu ettim :)
Soran+1 yılyok kızmadım kötüde etmedin :)
- +1 yıl
Heh iyi bari sevindim bak :)
Soran+1 yılsevin hadi :)
- +1 yıl
Sevindim sevindim saol :)
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
:):)
günah aslında insanları korkutmak için değil toplumsal ya da kişisel zararlı olduğu için vardır.
mesela ben seni öldürsem zevk için bana zararı ne? kimse görmedi de bilmeyecekte imkansız bir durum. bana bunun nasıl bir zararı olabilir ki?25 Yorumla
Soran+1 yılvicdannn
Soran+1 yılvicdanına baglı zevk için olsun ona yaptıkların aklına gelmiycek mi
+1 yılÇünkü cinsel birleşme sadece kadın vajinasından olur yani yumurta sadece orada döllenir analda bu mümkün değildir dinimizde döllenmenin gerçekleşmeyeceği yerleri haram kılmıştır anal sağlığa zararlıdır ayrıca özellikle kadın açısından
02 Yorumla
Soran+1 yılanladımm..
- +1 yıl
Yardımcı olduysam sevindim
+1 yılgunah degilde haram diyelim. hemde cok haram. oncelikle sana zarar verdigi icin ve Allah orayi onun icin yaratmamis. herseyi en guzel sekilde yarattigi gibi o da oyle hepsinin bir yeri var yani
32 Yorumla- +1 yıl
haram daha agir bir kavrama giriyor. ayrica gunah degil ama haram diye bir cumle kullanmadim ikisinin arasinda buyuk fark var dikkatli okuyup elestir.
Anal bilindiği gibi günah.
Allah kadınları urememiz için erkeklere sunmuştur. Kuranda kadınlar için tarla olarak bahsediliyor. Ve normal emredildigi yoldan kadınlara ilişmemiz söylemiştir. Anal yolla üreme imkanı yok...04 Yorumla
Soran+1 yılhımm şimdi anladım durumu yaa teşekkürler
Pisligin bulastigi yer ki pisligin ciktigi yerdir her organin bir islevi var yanls yere giderse yanls seyler olur yani hastalik ve pislikten gunah
02 Yorumla
Soran+1 yılhımm ondan mı?
+1 yılEvet gunah.
Cevabi bulmak icin sana soyle bir soru sorayim. Sen normal yoldanmi geldin dunyaya yoksa arkadanmi yani popodanmi geldin dunyaya02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ki yaa o zaman neden öpüşmek diye birşey var
- +1 yıl
benim soruma cevap verirsen sana baska seylerde anlatacam ve hatta ayet manalarida anlatacam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMis gibi aromalı doğal kayganlaştırıcılı vajina varken bokun çıktığı kuru anüs niye hem islam mantık dini ondan yasak
30 Yorumlacunku anal seks yeri değil seks sadece vajinadan olur baska turlu haram kilinmistir
13 Yorumla
Soran+1 yılSorarsan sorulur neden diye neden günahh oldugunu sorgulamıyorum günahın sebebini soruyorum niçin günah anladın
+1 yılBagirsak kurtlari tenyalar ve bisuru virus bulasma ihtimalinden..
02 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı @Uzman_Görüş teşekkürler
- +1 yıl
Ricalar
Vucuduna zararı var çünkü daha detaylı anlat isterdim ama konuyla ilgili daha fazla bilgisi olan arkadaslara birakiyprum bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılögrendim ögrendim
dinimiz öyle emretmiş neden günah olucak diye sorulurmu
arkadan verenlerin hepsi pişman ilerde sağlık sorunu yaşıyorlar
bende soruyorum önün varken neden arkadan01 Yorumla
Soran+1 yılyaa arkadaşım ben neden günah derken günah olmasının sebebi ne günah olmuş ama neden günah olmuş ben bunun sebebini soruyorum
Evet günah hatta haram sebebi sağlık açısından sakıncalı dinde en Püf Noktası düşünülüyor Detaylı anlatılıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılögrendim detaylarını saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılhak yolu dururken B*k yoluna girilmez diyolar ama bilmem :) ayrıca kadına zevk vermez anal sadece canını acıtır ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılöylemiymiş :)
+1 yılçünki seks için vajına var arka tara mıkroplu oldugu ıcın dınen yasktır bızım ıcın kendı iğilimiz için :)
00 Yorumla
+1 yılGünah evet oradan dışkı olduğu için galiba ama zevkli oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılyaptın yani
Gunah onu yapan kisileri allah rahmetinden eksik tutar ve hic bir zaman onlari rahmetinden eksik tutar. Ve ilerde buyuk abdestini tutamazsin. Kucuk cocuk gibi bezle gezrsin ayrica damarlarin çatlar
00 YorumlaEvet günah çünkü herseyden önce dini geç orası hassas bölge ve tıbbi açıdan çok zararlı ne gerek var ki¿
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünahı falan bosver arkadan verirsen bir süre sonra tutamazsın altına yaparsn sürekli
01 Yorumla
Soran+1 yılhee öteki dünyadada günahı boşver diyebilecek misin bakalım
+1 yılGünah değil sadece sağlık açısından iyi değil. Hatta daha zevk veren bir yerdir.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne demek günah değil?
Saçmalamayalim lütfen.
Açık bir dil ile lanetleniyor hem de arkadan ilişki şekli... inanmiyorum de Geç. Ama kalkıp da günah değil dersen bu büyük bir vebaldir... - +1 yıl
www.sorularlaislamiyet.com/.../...ngisi-dogru.html
Oldukça açık... - +1 yıl
Kardeşim o senin inanışına göre günah veya başkalarının dediği üzere inanıyorsun. Bana göre değil sadece sağlık açısından sakıncalıdır.
- +1 yıl
Evet inanmıyorum
+1 yıldinimizce günah kabul edilen herşey sağlımız açısından uygun olmayan şeylerdir
00 Yorumladinden bazı şeyler sorgulanmaz allah sana içki zina haram demiş ve haramdır sorgulayamazsın analda haram denmiiş ve sorgulayamazısn !!!
03 Yorumla
Soran+1 yılyaaa bunu yazan 3, kişicim canım arkadaşım güzel arkadaşım oku yazıyorum. tamam günah ama günah olma sebebi içki haram günah biliyorum nedeni içki içmek insana zarar verir falan filan bu yüzden günah peki analdan olmanın ne gibi bir zararı olurda günah olur neden derken bunu kasteddim yoksa benim dinimi sorgulamak gibi bir çabam yok anladın
Gizli Üye(30-35)+1 yılaraplar kadınlarında zevk alması gerektiğini düşünebilsin diyedir. yoksa bokunu çıkarırlar işin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadınları sünnet edenler onlar değilmiydi.
ebedi cehennem olarak duymuştum hükmünü
00 YorumlaÇünkü kadınlar kabiz olur eğer sokturursa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDini hassasiyetin okuyup öğrenecek kadar değil sadece kulaktan duyma/dolma kadar. Bu ciddiyetsizligin ile Sonra da kalkip ciddi cevaplar verin mi diyorsun yani?
Büyük çelişki...04 Yorumla
Soran+1 yılvermesene sen kardeşim burada bir ciddiyetsiz varsa oda sensin..
Cevap sahibi+1 yılVermeye hevesli ve meraklı olan sensin yavrum. Baksana verecegim de günah mi sevap mi diye fetva arıyorsun. .. ergengiller..
Soran+1 yılbenm sorumda vereceğimde öyle mi böle mi diye sormuyorum iyi oku snra öt.
Cevap sahibi+1 yılO eksini alır yanına bir adet de 35 lik kanli canli bir keser sapı koyar adresine baskın yaparim bak senin:) azgin zilli :pp
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirşey günahsa günahtır, neden diye sorgulanmaz ki?
02 Yorumla
Soran+1 yıloff hee hee sorgulayamam sen sorgula alla alaa
Cevap sahibi+1 yılhani +1 di herkese, seni yalancı :D
+1 yılhak deliği dururken b*k deliğine ne gerek var,
10 Yorumla
+1 yılhayvanlara özgü birleşme olduğu için.
00 Yorumlagünah tabi ama nedenini sormak lazım. d
02 Yorumla
Soran+1 yılbende onu soruyorum işde niçin günah
+1 yılorası cinsel organ değil çünkü
13 Yorumla- +1 yıl
cinsel organ sadece vajina
Soran+1 yılorası ne peki
- +1 yıl
bolşaltım organı
+1 yılSimd burada herkes anal yapmadim diye salliyacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemizlik açisindan
11 Yorumla
Soran+1 yılsaol
Cinsel Yaşam konusunda 449 cevap paylaştı. haram desek daha doğru olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak yolu varken b*k yoluna sokmayın demişler
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)) hımm
hak deliği ön taraf çünkü orası. ok deliği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolemiğe gerek yok verceksen ver
01 Yorumla
Soran+1 yılseninde cevap vermene gerek yok
+1 yılCıssss sonra orası tutmaz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak yolu varken POK yoluna ne gerek var :)
00 Yorumla
+1 yılCünkü günah 😆
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol çok aydınlatıcı oldu
- +1 yıl
Evet 😊
Günah değil yardır.
00 Yorumlagerek var mi oraya
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz