Sevgilim arkadan ilişkiye girmek istiyor musade etmiyorum günah mi çok acıyor mu arkadan ilişkiye girmenin günahı nedir, arkadan ilişkiye girmenin sağlık açısından zararı var mı, anal ilişki sakıncalı mı
Arkadan ilişkiye girmek günah mi, arkadan ilişki sağlığa zararlı mı?
36
7
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Gizli Üye
3 ay
Anal İlişki
Anal ilişki zaman zaman tercih edilen bir ilişki türüdür. Hem yasak olması hem de anal deliğin vajinal deliğe göre nispeten daha dar olması anal ilişkiyi cazip kılmıştır. Ancak anal ilişkinin sağlığa zararları yok değil. Aynı zamanda anal ilişki sırasında da dikkat edilmesi gereken birkaç şey var. İstersen senin için bunları özetleyeyim.
Anal ilişki sağlığa zararlı mı
Anal ilişkinin aslında birden çok zararı vardır. Anal yol vajina yola göre bakteri miktarı daha fazla olan bir yoldur ve bu yüzden anal ilişki sizleri cinsel enfeksiyonlara daha açık hale getirir. Aynı zamanda anal yolun girişinde bulunan bir grup kas vardır. Bu kaslar istenildiği zaman dışkının tutulmasına ve dışkı yapılmayacağı zaman anal yolun kapalı tutulmasına yol açar. Ancak anal ilişki sırasında bu kaslar gevşer ve tekrarlanan anal ilişkilerde anal kasların kasılma gücü azalır. Bu da ilerleyen yaşlarda dışkı kaçırma problemleri ve gaz tutamama sorunları yaratır. Yani anal ilişki erkekleri cinsel yolla bulaşan hastalıklara açık hale getirirken kadınlarda da dışkılama ile ilgili problemler oluşturacaktır. Arkadan ilişkinin sağlığa zararlarını bu şekilde özetleyebiliriz.
Anal ilişkide dikkat edilmesi gerekenler nelerdir
Öncelikle anal ilişkide prezervatif olmazsa olmazdır çünkü az önce de dediğimiz gibi anal yol çok hijyenik bir yol değildir. Bunun yanında anal yolun kendine ait bir kayganlaştırma mekanizması olmadığı için anal ilişki sırasında kesinlikle kayganlaştırıcı kullanılmalıdır. Ve anal seks her birleşme sırasında yapılmamalıdır. Aynı zamanda anal yolun temizliği de çok önemlidir. Anal ilişkiye girecek olanlar genellikle lavman ile bunu sağlarlar.
Anal ilişki günah mı
Kadınlar genellikle sıklıkla kocam arkadan istiyor günah mı diye sorarlar. Bu inanca göre değişse de anal ilişki pek çok dinde yasaklanmış bir ilişki çeşididir. İslam da bu dinlerden birisidir. İslamda anal ilişki kesinlikle günah olarak kabul edilmiştir.
2|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
Gizli Üye
+1 yıl
oha krem sür acımaz filan demişler sakın yapma bunu. ilerde büyük tuvaletini tutamazsın ve kurt olur içinde sürekli arkadan ilişki istemek zorunda kalırsın kaşıntı olucak cunku orda. hak yolu varken bosver orayı sakın diyorum dinle beni
2|2
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Bakire_Hatun | Cinsellik konusunda 582 görüş paylaştı.
Xper 7
+1 yıl
acıdan haz almıyorsan yapma. Ben çok tecrübeliyim hiç acıtmam diyen andavallara da inanma. evet acıyor
1|2
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
aynadakiajan | Cinsellik konusunda 896 görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
Ya yapmayın şunu sırf seviyor diye ayrılırsa naparım diye düşünmeyin sizi ilşkiye zorlayan üstelik ters ilşkiye zorlayan yani zorlama olmasada bunu isteyen erkekler sevilmez sevse nolur sevemse nolur bu ilkşi sağlıklı yüürmez tutki verdin sonunda illaki ayrılık olucak ve sürekli cinsellik temalı konuşmalar yapıcak isteyecek sevgi saygı romantizm ölmeye başlıyacak saygısızca süren bir aşk ne kadar mantıklı kendine güven ve aşk varsa acı cekeceksende çek ayrıl bitsin şimdiden pişmanlık duyma
3|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Gizli Üye
+1 yıl
evet hem çok byük günah hem de çok fena acıtır, arka kısım çok çok dar oluyor kızlarda ve penisin başı ancak girer, anal ilişki zaten kızdan çok erkeğe zevk verir, erkek sokup çıkartınca boşalır zevkini alır ama kız bir hafta acır g*tünün üstün oturamazsın acısından yara bile olur s*çamazsın, ayrıca da erkek sokunca s*kine b*k bulaşır, ne anlıyorlar analdan bilmem :D
expreshayat | Cinsellik konusunda 231 görüş paylaştı.
Xper 6
+1 yıl
hem cok gunah (haram) hemde cok aci verir benim sevgilim yalvardi yapalim diye bakire idi yapmadim hem bana hemde karsiya saglik acisindan sikinti hak yoldan bok yola gitmez olmaz...
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş