Bir çift ne kadar sürede kaç kez cinsel ilişkiye girerse bu normal sayılır ?
Bazıları haftada 1 diyor bazıları her gün diyor. Sizce nedir doğru olan ?
Bazıları haftada 1 diyor bazıları her gün diyor. Sizce nedir doğru olan ?
Kadının regl süresi var, 1 aydan 1 haftayı çıkar kalır 23 gün..23 günde bence haftada iki ya da üç kez yapılırsa hadi en fazla üst sınır olan 4 olsun, ayda 12 kereye tekabül ediyor.
bence ideal olan haftada 4 kez ve birlikte orgazm olmalı gerisi önemsiz zaten biz erkeklerde ben boşalıyım karsımdakı naparsa yapsın dedıklerı için kadın pek bişey anlamaz yani hergün yapsanda kadınını doyuma ulaştıramazsan değeri yok sadece kendını kandırırsın buda hoş değil tabıkı
hergün olmaz ama haftada birde olmaz.. aslında düzenli bir kalıba oturtmak bence saçma istenildiği zaman olmalı. yani bazzen haftanın 7 günü istersin ilişkiye girersin bazen hafta bir gün ilişkiye girersin o tamamen istek arzu bağlı birşey ama her iki tarafta istemeli.
Zevk aldığın kadar hergün zevk alıyorsan niye engelliyesin
Cevap
13Cevap
hergün benim için ideal... ama bir gün arayla da olabilir... ya canın ne zaman isterse yapacaksın... öyle 3 güne bir haftada bir diye kısıtlama koymamak gerek...
hergün yapmak sıkıyor iki taraf içinde haftada 1-2 kere yapmak en doğrusu
önemli olan nicelik değil nitelik yani kaliteli seks bunu da tutku belirler haftada 5 kez girip çıkmak da var haftada 1 kez sevişip hafta boyu aklından çıkmaması da var tercihler...:D
7/24 7/24 7/24 olsa iyi olurdu amma velakin musluk gibi değil her açtığında olmuyo anasını satayım gün aşırı en mükemmeli
evlilikte bu sayı giderek düşüyor bazen yoruyo bile ama sevgili iseniz ben hergün 2 kez 3 kez yaparım kişisel olarak
Haftada 4 kez iyidir.En az 1 saat sürmeli bunlarda.
Bİrtane şeyimiz var onuda bi karıya harcamaylım 1 çift eger sıra gelirse başkalarıneden haftada 1
Yaş aralığına göre değişen bi durumdur... eğer gençseniz haftada 3 olmalı...
sevgi aşk olduktan sonra ayda 1 bile yeter bana
gerekli yerde azgın olmalı insan
nerden biliyorsun gerekli gereksiz yerde azgın olduğumu yanımdamıydın
evet ilgim bu alanda
sence kaç olmalı edaa123
zaten sendende bunu beklerdim isteksiz sende :)
istek ve arzuyu köreltmiycek aralıklarla.
5 gunde bir ve 3 er posta yaparız bız mesela.
ne zmn kalkarsa yapacan işte bunun ayarı olmaz
Bende her gün günde 4 defa yaparım
hafta 7 bız 5
sız pekı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?