Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım şimdi burada bir sürü yok seninle yatmak istiyo, öpüşmek istiyo, seni kullanıyo vs. gibi bir sürü yorum yapanlar olucak ama sen hiç takma kimin ne dediğini. Eğer sende istiyorsan ona güveniyorsan seni sevdiğine inanıyorsan bırak uyusun mutlu olsun çocuk mutlu olun ve masumiyetinizi hiç kaybetmeyin.. Ömür boyu mutluluklar dilerim :)
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :))
En İyi Cevaplar
+1 yılgöğsünün rahatsız olmadığın tarafına yatır sende. senide anlıyorum. insan rahatsız oldumu oluyo. o yüzden rahatsız olmadığın yere yatır. mesela de ki biraz daha yana doğru yat, ya da kafanı bastırma, ya da ağzın burnun saçma sapan yerlere gitmesin.
10 Yorumla
adam kendisini rahat hissettiği bir yer bulmuş, adam belli ki kendisini en güvende hissettiği yer olarak göğüslerini görüyor. kafayı koyup orda yattığı zaman sanki dünya toz pembe olur adama. bakmayın kızlar biz erkekler sizlerden daha duygusal varlıklarız. adam seviyor seni kıymetini bil. bence canının yanmaması için bir çözüm bulun :)
20 Yorumla
+1 yılSevgilimin göğüslerinin üzerinde uyumayı orada uzanmayı çok seviyorum acayip derecede bana huzur veriyor ve beni ona çok fena bir şekilde bağlıyor orada bir şey var...
419 Yorumla
Soran+1 yılYa iste oda boyle soyluyo fakat gazi erkekler neden yanlis yorumlar yapiyo
- +1 yıl
Aldırma onlara emin ol ki orada yattığım zaman beni ona bağlayan bir şeyler var anlamış değilim çok farklıdır orası ve ben kız arkıma saçlarından başlayıp ayaklarına kadar her yerine çok değer veren öenmseyen bir insanım ama orada bir farklılık var ve orada o şekilde uzanmam ya da yatmam kız arkımada huzur veriyor
Soran+1 yılBenim korktugum tek bir şey var bir sure sonra erkeklerin düşünceleri degisiyo artik sadece öpüşmek ya da başka bisey yapmak için sevgilileriyle buluşuyorlar ortada ask saygi kalmiyo bunu önlemek için soruyorum yoksa ona guvenmedigimden degil
- +1 yıl
Ha öyle bir şey düşünüyorsan o sizin ilişkinize bağlı nasıl gidiyor ne kadar zaman geçti
Soran+1 yıl6 ay.. Yasina gore karakteri düzgün birisi en azından bu konularda
- +1 yıl
Biz böyle bir şeye yaşamaya ilişkimizin 2. yılında ilan başladık ilk 1 yıl +18 konuşma dahi geçmedi aramızda şu an ise 4 yılı devirdik ve aynı bu şekilde seviyeli bir şekilde devam ediyoruz... sevgilin de benim gibi düşünüyor olabilir ama koru kendini seviyeyi filan 6 ay çok erken daha
Soran+1 yılHaklısınız bende öyle düşünüyorum fikirlerinizi için çok tesekkur ederim gerçekten çok ise yaradilar
Soran+1 yılEn azından ne yapmam gerektigini biliyorum artik
- +1 yıl
rica ederim umarım herşey gönlünüzce olur mutluluklar...
- +1 yıl
Güldürdün beni ya :) diyorum 6 ay olmuş dikkat edilmesi gereken bir durum daha çok erken
Soran+1 yılBenim bir orta yolu bulmam lazım o zaman boyle bisey istediğinden omzuma ya da dizlerime yonlendirsem daha iyi olur
Soran+1 yılOkeyyy sanirim sorasini halledebilriim :))
- +1 yıl
Göğüslerinin daha üstüne boynunun hemen altına olabilir ama orada yatarken seni öpmesine boyun kısmına öpücük kondurmasına nefesını oralarına vermesine izin verme bu seni tahrik edebilir ve sonra pişman olacağın bir şeyi yapabilirsin ya da dediğin gibi omzuna ya da dizlerine alabilirsin eğer sana gerçekten aşık sana karşı sevgi besliyor ise bu durum onun için sorun olmayacak ısrar eder morali bozulursa konuşması filan değişirse sen oraya yonlendırdıgınde omzuna dizine yani bilki oralarını istiyor huzurun dışına çıkıyor...
- +1 yıl
Bir bilmeden konuşmak var bide bilerek konuşmak yaşadığım durumların aynısını burada okuduğum zaman yaşadığım duyguları aynı şekil yansıtıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum :) dravogic kardeş :)
Soran+1 yılBoyun dedin ama boynuma yattigi zamanlarda oluyor ki bende onun boynuna yatarim bu konuda da kendimizi frenliyoruz şuana kadar boynundan öptukten sonra yanlis bir hareket yapmadi... devamini da uygular im bakalim ne tepki vericek
- +1 yıl
Boyun dediğim kısım göğüslerinin biraz üstü
Soran+1 yılAnladim yokyani oyle bisi olmadi o zaman dikkat ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. erkeğin söylediği : göğsünde uyumak istiyorum
kızın tepkisi : ne demek istedi?
ks erkekler: Göğüslere yumulmak istiyor
ks kızlar : yapma bacım hep aynı numaralar100 Yorumla
+1 yılNe diyeceğemi bilemedim.. Hissettikleri doğrudur.. Ama bunun evlendikten sonra yapılması belki daha uygun olabilir.. Eğer ayrılma olursa, yeni sevgiliye önceki göğüsümde uyuyordu demek nasıl olur bilemiyorum..
15 Yorumla
Soran+1 yılİste bizim ayrılmaya niyetimiz yok ama daha zamanimiz var ne olur bilemem. s oda zaten evlensekte doya doya sarilsam filan diyodsa bazen kendimize hakim olamiyoruz
- +1 yıl
Kendinize hakim olamıyacağınız biliyorum.. Bu normal durum.. Bunda kötü bişey yok.. Sadece bir insanın kendine hakim olmasının zorlaşacağı bu durumları engellemek için, evlenmeyi söyledim.. Ayrılmayı çoğu kişi düşünmüyordu.. Ama çoğu kişide ayrıldı.. Ve bu kişilerrin bir çoğuda ayrılmayı düşünmeyenlerdi, ayrılanlar.. Ve dediklerim Kur'an ile uyumludur.. Farklı bişey söylemedim aslında.. Bu işler çok karışık.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Soran+1 yılPeki haklisiniz tesekkur ederim
- +1 yıl
Bu söyleyen kişinin daha hiç sevgilisi olmadı.. Nasıl bir saçmalıksa, başkasına anlatıyor, doğru yapılması gerekeni.. :)
- +1 yıl
Rica ederim bu arada..
+1 yılİşte bu kafa yüzünden, sırf göğsünde uyumak için başka kadınlar buluyoruz kendimize..
Ondan sonra üzülmeyin ''neden aldatıyorlar bizi ://'' diye..
Adam senin göğsüne yatmayacak da kimin göğsüne yatacak lan, salak..20 Yorumla
+1 yılerkekler de vardır o anne bebeklik ilişkisi bilinç altı mıdır nedir artık :/ ama hem yatan hem de yatıran için inanılmaz rahatsızdır bu gögsümde uyu omzumda uyu sarılarak uyu işleri.. bir kaç dakika oyalayıp uykun gelince en iyisi götü dönüp yatmaktır..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece cinsellik değil. Bak eğer sevişeceğim bir kızla berabersem o göğüsü yalamak isterim :D asla uyumak geçmez içimden ama sevdiğim bir kızsa göğüsüne kafamı koyup ona sarılıp uyumak en çok istediğim şeylerdne biridir ( göğüs kapalıyken tabi :D )
113 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin kızın göğsünde uyurken sen cinsellik dusunmuyomusun ki?
Cevap sahibi+1 yılNo. İçimden geçmez yani :D
Soran+1 yılNe değişik varliklarsiniz ya hangisini yapicagimi sasirdim !!
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılYani uyumasına izin versem mi diye.. Beni sevdiğini dusunuyorum ayrica ne bilim yorumlar daki gibi şeyler dusnur mu kararsizim ciddi bir ilişki olsun istiyorum konu cinselliğe gidince herşey değişir diye korkuyrum
Cevap sahibi+1 yılonu kimse bilemez sevdiğini asla bilemezsin belli etmeyebilir çünkü ama gerçekten seven biri düşünmez asla yatmaya kalkarsa konuyu değiştir doğrul falan izin verme ne tepki vericek bak zamanla az çok tanımışsındır zaten sevip sevmediğini anlamışsındır
Soran+1 yılİzin vermedigimde ne tepki verirse sence seviyordur?
Cevap sahibi+1 yılbelli olmaz be güzelim valla bu işler bir harekete bakmaz havasına göre değşir bende mesela öyle birşey yapsa seviyosam bile o anki ruh halime göre niye böyle yapıyosun güvenmiyomusun bana falan diye uzatabilirimde veya hiç üstelemeden sarılırım.. ama böyle cinselliğe doğru çekiyosa konuyu sen istemeyincede ayrılmakla falan tehdit ediyosa yol ver :D
Soran+1 yılHayir tabiki de ayrilmakla tehdit filan etmiyo sadece dayanamıyorum senden uzak kalmaya diyo ama yinede sen bilirsin cümle bu
Cevap sahibi+1 yılseviyodur heralde ne bileyim bunu sen bilirsin o kişiyi sen tanıyorsun :D sevmiyosa belli eder zaten takma kafaya bak foxu aç titaniği izle biraz romantizm dol :D
Soran+1 yılBen TV izlemem pek :Dd herneyse fikirlerin için yine de sağol
Cevap sahibi+1 yılsen saol unutma haşna fişne yapmaya kalkarsa çak tokadı yol ver :D bir kız daha bozulmasın zaten etrafta kaşar dolu :D
Soran+1 yılYok fazlasına cesaret edemez zaten diyorum dediğini de yaparim her turlu iyi geceler :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır arakdaş niye her şeferinde art niyet arıyorsunuz ki anlamıyorum art niyet olmadan göğüsünde uyuyamaz mı seven bir erkek. Seni sevdiği için sana bu kadar değer verdiği için ve senin kokunu sevdiği için huzur buluyor olabilir bu doğal bir şey.
00 Yorumla
+1 yılGören gozun hakkı var mantığundan yola çıkmış galiba seninki
01 Yorumla
Soran+1 yılYani :/
+1 yılArt niyet dusunme bende oyle bseyi yapmayincok seviyorum oyle hzurluki yumusak ve sicak :) basimi yasladiimda kalbinin atislarini ve nefes alisini duymak ayri bsy
02 Yorumla
Soran+1 yılKalp atislari nefes alis verisi oda ayni seyleri söylediği :)) böyle olmasina çok sevindim yorum için tesekkurler
- +1 yıl
Ricaederim onu bu huzurdan mahrum etme :)
+1 yılben sevgilimin dizlerimde yatmasını çok severdimmm ahh o günler :)
00 YorumlaRuhunuz fesatlıklarla dolduğu içindir. Kimseyi göğsünüze ve hayatınıza yatırıp uyutmayın; yazıktır, bırakın. Kendinizden olanları bulun.
00 YorumlaBen şahsen sevgilimin benim göğsümde uyumasını isterim..
00 Yorumla
+1 yılAnnelikten kaynklı bu bebeklik dönemine kadar uznyor bu anne kucağı huzur veriyo ya o da öyle görüyo hissetiriyor sende sevdiği olduğun için sende yaşamak isstiyor evlense eşinden de ister yani
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir bakrımda https://i.hizliresim.com/3RQBm5.jpg
10 Yorumla
+1 yılYumusacik memislerde uyumak istemis adinida huzur koymus kucuk yumurcak bey :) yarin başka seyleride huzur diyerek isterse sasirma :)
10 YorumlaKadının koku merkezi 2 göğsünün arasıdır kadın kokusu denir buna çeken o
00 Yorumlabiraz uyusam geçer belki, bir kalp atışı uzağında... Teomana selam olsun :)
10 Yorumlaeğer ciddi iseniz söz→ nişan→düğün olacaksa önemli değil, ama çıkma gibi bişeyse denecek birşey yok..
00 Yorumladoğru dio da olabilir bilmiyorum. hoşuna gitmesi huzuru kastetmiş de olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında aşkım şimdiden süt gelir mi bir deneyelim mi demeye başlar :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk donem bebeklikte anne sutu ve kokusundan mahrum kalan insanlar yapar bunu. Buna tepki gösterirsen depresif boyutlara varır söyleyim.
011 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani depresif boyutları derken neler olabilir?
Cevap sahibi+1 yılSenden ayrılmaya vardırabilir işi ve içine kapanır güven bunalımı doğar. Sakın cinselliğe yorma bu olayı alakası yok cinsellikle
Soran+1 yılSen nasil bu kadsar kesin konusuyosun? Bu bilginin kaynagi nerden of bir suru erkek yorum yapiyo hepsi farklı seyler karar veremiyorum. Cocukluguyla ilgili olan bisey neden bana yonelsin
Cevap sahibi+1 yılBu psikanalizin yorumu hanımefendi böyle konuşmana gerek yok. Bilimsel veriler bu.
Soran+1 yılBoyle konuşmak derken yalnis anlamayan beni lütfen ben ciddi olarak sordum yani aralarında tek mantikli cevap olarak gördüğüm için doğruluğundan emin olmak istedim
Cevap sahibi+1 yılBiraz sıkıntılı bir donem olacak senin için fazlaca anlayışlı olman gerek. Ama seviyorsa seni bağlanırsa bırakmaz kesinlikle.
Soran+1 yılSeviyor diye dusunuyorum ki baglilikta var.. Ama bisey daha söylemeliyim sevgilim çocukken annesinin kendi sütüyle yüzünü yikadigini söylemişti bu sizin yorumunuzla celisiyo?
Cevap sahibi+1 yılHiç oyle değil bence
- +1 yıl
Sonra psikopat biriyle el ele ölüm bizi ayırana dek.. :D Bence onu denemek için iyi bir yol. Kabul etme tabi kaba bir dille değil. Tepkisini ölç vereceği tepki onu üzer ve senden uzak durursa ara sıra yumuşak davranırsın yok çok kırıcı sinirli tepki verirse bu konuda taviz verme bir süre sonra ortaya çıkar hangi maksatla yakınlaştığı...
Soran+1 yılÖyle iste...
Soran+1 yılDediğini deniçme bakalim ne olacak. s. s
keske benımde sevgılım olsaydıda yastık yerıne dızlerıne koysaydım başımı
10 Yorumlaben bir kere öpüşürken yanlışlıkla göğsüne dokunmustum cok fena oldum :D
00 Yorumla
+1 yıldizine yatır mışıl mışıl salla bebişi kuzum. hem memişlere yazık olmasın
00 Yorumla
+1 yılÇocuğa bak kızın memişleri bellona oturma grubu gibi kullanıyo asdjhgfss
10 Yorumla
+1 yılBende sevgilimin gogsunde sarilip uyumak isterdim kokusunu daha cok icime cekmek için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöğsün sevgilinde uyumak istiyor mu hiç sordun mu? yok.. sen bize sor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatakda kadınına tapan erkek tipindenmiş demekki.. bende öyleyim valla çok huzur veren bir durum ama..
00 Yorumlabence niyeti farklı :D erkek diyince aksi imkansız
00 YorumlaDaha ne istiyorsun adam sana güveniyo. Seviyo
04 Yorumla
Soran+1 yılBu anlamamı geliyor?
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılYatacak yer mi yok alistirma sunu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok heralde :))
+1 yıluyumak istediğine göre art niyet yoktur yani
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen sadece uyumak bende boir art niyet olduğunu düşünmüyorum ama yorumlar çok farkli
- +1 yıl
küçükken öyle alışmıştır bende annemin dizine yatardım hala aynıyım
Soran+1 yılAnladim sağol
bir yerden başlamak lazım tabi
00 Yorumlamillet sevgilisi var ister tabi biz ölelim
20 YorumlaSeni istiyor anla işte :D
00 Yorumlahuzur arayisi. cocuga izin ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayat paylaşında güzel..
00 Yorumla Çok hoş oluyor ama cidden huzurlu...
00 Yorumlauyuduysa sorun var:)))
00 Yorumla
+1 yılAdam meme delisiymiş.
00 Yorumla
+1 yılAynisini bende yapmistim sonuçta herkes mutlu :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSen ne amacla yaptin?
- +1 yıl
Ellemek için yapmiştım sonra sutyeni falan cikarmistik sinemadaydik bide :D
Soran+1 yılYuh. Sinemada bide amaçsız ya sinirlerim bozuldu herneyse sagol yorum için çok aciklayici oldu.
- +1 yıl
Eyvallah sen sağol bu arada berbat bir tecrubeydi
+1 yılo başka şey istiyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
göğsünde uyumakla kalmaz
Soran+1 yılAnladım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılmemeyle temas her erkeğin hoşuna gider
05 Yorumla
Soran+1 yılBunun amacı sadece cinsellik yani?
Cevap sahibi+1 yılsadece değil ama çoğunkla evet mesela ben çocukken benden yaşça büyük bir kızın memesine yatarsam çaktırmadan dilimle yoklardım
Soran+1 yılSonuçta yine aynı anlama geliyor anlaşıldı.
Cevap sahibi+1 yılduygusallık olsa dizine yatması yeter yani
Soran+1 yılPeki bu kadari yeterli.
sadece uyuyacaksa sıkıntı yok :p
00 YorumlaHuzurlu mutlu hıssdyo
00 Yorumla
+1 yılİsterim. s bende ama sevgili yok..
00 YorumlaHayat ona güzel :)
00 Yorumlagenelde bunu kizlar istiyo ama enteresan n
00 YorumlaHerkez ister basini yumusacik bir yere yaslamak :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende isterim öyle bir şey :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSavaşmayın sevişin!!!
00 YorumlaHeeeee tabi tabi :))
00 YorumlaÖyle olabilir
00 Yorumla
+1 yılKendini tatmin ediyo
02 Yorumla
Soran+1 yılTatmin etmek normal mi bu?
- +1 yıl
Bence normal erkeklerin k8zlardan fazla 5 hormona sahiptirler bunlara cinsellik diyoz bunlar haraketlenince kendimize bir çık8ş ararız
Cok hos
00 YorumlaVay bee :s
00 YorumlaYatsın ufaklık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılHe oldu -_-
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne