AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
işte bakirelik gittimi kızlar erkeklerden daha azgın olurlar çünkü o muhteşem zevki sonrasında hep isterler durduramzlar kendilerini erkeklere abaza diyenler bakire olmayan kızlar bizden daha abaza bilin
Ben bir kez yaptm ve pişmanım. Tevbemi ettim. Evleneceğim adama dürüst olmayı düşünüyorum
sizin gibi insanlada evlenilir işte tebrik ederim
Ben nedense öyle düşünemiyorum. Seveceğim adam beni böyle kabul etmezse diye korkuyorum.
Bu durumu ilişkinin ilk zamanlarında soylemelisin ona bilmeli
Peki evleneceğin erkeğe yalanmı söyliycen bakireyim diye yoksa bakire değilim bir başkasıyla oldum mu diyicen acaba merak ettim dürüs olucam derkrn kib by
Iyi okuyun yazdığımı dürüst olucam dedim siz bu laftan ne anladınız? İnsallah anlayışlı biri çıkar karşıma
Gercekten sizin gibi biriyle gozu kapali evlenilir cunki durustluk bekaretden daha onemli bana gore
Benim bir arkadaşımda zamanında öyle bir hata yapmıştı. Bana bir kere oldu dedi. Ama sonra kızım bütün Ankara'nın altından geçtiğini öğrendim :/ tabiki arkadaşlığımı kestim..
sonradan geliyorlar buraya konu açıyorlar herşey biz zar meselesimi diye bakire olmayan kızla neden evlenmiyorsunuz diye ahmaklar :)
Güzel soru
Çoģu evleniyor bile bu haltı yediģi halde
Ama evlilikte bile mutlu olamıyorlar
ya koca şidetti ya da geçimsizlik
Yanlarına kalmıyor zaten
Kiz olmakla kadin olmanin farkli oldugunu bunu yasadiktan sonra kendinr hakim olamadiklarini anlattilar hormonal baskilarin sonucu olsa gerek
sizdeki durtuler daha baskin erkeklere nazaran
Bakirelik namustan ziyaze kutsal bir olgudur benim için.
olmazsa olmaz
babasının namusunu korumayan kocasının namusunu hiç korumaz ;)
Ya bir kere yaptin mi aliskanlik yapiyor insanda bu
Nedense yakisikli zengin erkeklere kaybediyorlar ne kadar saf denir ki bu zillilere:)
Allah büyük günahlardan uzak tutsun inş. ben çok korkarım
evrimsel açıdan kızlar farklı kişilerle yatmaya daha meyillidir.
Alisila gelmis aman gitti kizlikdrvam vur patlasin ¬¬)
Çok haklısın turkiyede bekaret sadece aile için duşunuluyor fakat bir, defa dediğin gibi gitse durarbilşr fakat durmuyırlar
hiç bir şey için geç değl aslında tek tövbe yeter ve namuslu yaşamaya devam etsin hatasız kul olmaz
Aynen. Hadi hataydı yaptın. Soruyorum kaç defa birlikte oldun? 4. Ebesinin nalı.
bir kere gitmiş zaten olan olmuş biten bitmiş devamı neden gelmesin ki diyor vatandaş ;)
çuvalın ağzı açılmış daha kapanır mı :)
Bekaretı alınmış kızlara sesleniyorum ben buradayim
Valla bnde kızlığımı kaybettim bir türlü bulamıyorum bu gidişle polise ihbaar etcem
eğer bir kız bir kere o zevkin tadını almışsa geçmiş olsun o artık durmaz.
Bakıyorum Bekaretini kaybeden erkeklerde cevap vermiş 😝😂
Bozdurmayın sen bakiremisin
evett
Batti balik yan gider diyorum.
Ole dusunme bence yazik gencliklrirnee.
başka tadları da denemek gerek diyosun :/ ...
valla b. k yoluna girmisler bir kere ben oyle dusunuyorum. Erkek olsam asla istemezdim boylelerini
Yazık ya bır bayandan boyle bır cumle kurması. Artık erkek napsın bunun gıbılere 4 ayaklı koca bıle fazla (:
Biz onlarla gerdek te görüşecez şekilsinizya haamııınaaaa
hayat kötü kolla götü :D. DDD:D. dDd
On numara cevap çok iyi özetledin
Allah'a yakın bana uzak olsun onlar.
Ruhunda vardır orspluk
Askm biskletten dusmstm soylemstm ya sna. s. s
Peki sen hiç kırık bardakla su içtin mi?
Insanlari gunahlariyla affetmelisin cunku affeden sen deilsin ve sadece is kizliklaa bitmiyo sana guvem vrrip seviyosa durist olarak baska biseye onem verme derim.
Şaka yapıyorum, bende aynı fikirdeyim. Bekaretine göre yorum yapamam tabii. Ama 1'den fazlaysa ve ben bunu öğrenirsem o zaman sıkıntı yaratırım.
Auenn sadece bende birden fazlasina karsiyim zaten
peki sen bardak kırık diye su içmekten vazgeçtin mi diye devamı gelir :D aynen herkes hata yapabilir olabilir hayatta kimsenin başına ne gelir bilinmez insan kendi yaşadıklarını bilir lakin bir hata yapılıyorsa ders alınıp tövbe edilmeli bir dhaa aynı hata yapılmamalı nasıl olsa yaptık bir kere deyip sürekli devam edilirse dediğin gibi sıkıntı olur kardeş :)
Senle tamamen dusuncelrrimiz ayni desem.:))
Ve o sıkıntının gün yüzüne çıkması sorun yaratır bence. En azından beniim için. Birisi gelip de "biz böyle böyle yaptık" derse anasını avradını... şeederim :D
işte dediğin gibi olaylar büyür farklı yerlere gider belaya girer başın gerek yok böyle şeylere :)
Peki sen hic bardak kırıldı dye su içmekten vazgeçtin mi?
Peki sen bardak kırık diye su içmekten vazgeçtin mi? Sözün devamı.
@alışılmadık @aLone23 tebrik ederim, ağır laf soktunuz... :))))))
cok sukur temiziz biz panpiş
Seks yapın gençler. Güzeldir.
Him bilmediğim yerden sordun kopya cekiyim bari.
kendimi aşık olacağım kıza saklıyorum
erken ve aşırı güveniyorsunuz
güzel düsünüyosun aferin..
malın varsa zekatını vercen mantığı işte
battı fishing yan going.
Valla bilmiyom.
Analı kızlı yapmak istyorlar buna ne dersiniz
soru gerçekten çok anlamlı olmuş helal...
Bikere yedimmi tadini unutamiyolar
Yazik oluyor tabi
Onlar ölsün
tadına vardı mı bırakamaz çok zor...
Cahillik hep yaa
babasının namusunu korumayan kocasının namusunu hiç korumaz ;)
cahilik de degil isteyerek yapıyor bunu oda istiyor ve yapıyor. bukadar basit kadımraca yok asiktim saftım bunlar yalan... ne tipler var burada goruyoruz.. asla erkeklerle işim olmaz tercihimdeig diyip sorualtında su sekilde ilişkiye girersencanın acıma diyen.. senın tercihlrinde erkek yok diyincede atarlanan gerı zekali ergeler var...
hersey kizlikmi?