+1 yılŞimdi bu kızlık olayı toplumda herkes tarafından çok hoşgörüyle karşılanıyor ama nasıl bir denge ve düzen kurduğunu açıkça gözlemleyebiliyoruz. Bekaret engelleyici frenleyici gerek erkeğin kıza yaklaşımı gerekse kızın kendi duygularını durdurmasına yol açan bir frenleme sistemi olarak görülebilir. Erkek toplumda bekareti infal etmeyle karşı karşıya geldiğinde prosedür bellidir bu yüzden kız oğlan kıza cinsel birliktelik hususunda pek yakın durmaz. Neden o halde kızlar bekaretin kaybediyor dersek yüksek çoğunluk ilişkisinde daha sevgiliyken evlenme planı kuran ve buna kendini inandıran çiftlerin nede olsa evleneceğiz mantığıyla hareket edip daha sonra olup bittikten sonra sevginin yerini mecburiyet alınca oluşan sahtelikten ayrılmasıyla ortaya çıkıyor maalesef. Gel görki yine çoğunluk olmamakla beraber erkeklerde bazen sırf uçkur davasına bekareti olan ya da olmayanı pek takmıyor. Bu genelde tecrübesiz ve yokluk çeken sapkın bir erkeğin yaptığı harekettir. Bekareti yargılamamak gerekli ama ciddi bir konu olduğunu da unutmamak şart. Gel görki bugün kişiler birlikteliklerinde relistlikten uzak romantik bir düşünce yapısı içinde ayrılıklarında aşka dahil olduğu düşüncesinden uzaktırlar. Birlikte yaşamalar toplumun marjinalliği kabul etmeye başlaması, medya ve diğer araçların böylesi ilişkileri gerek paparazzi yöntemiyle gerekse film dizilerle normalmiş gibi göstermesi durumun vahametini büyütmekte gençleri ve jenarasyonu olumsuz bir yönde etkilemektedir. Ancak herşeye rağmen toplum henüz böyle bir normalliğe tam açık olmamakla beraber ataerkil düşünce yapısında erkek kesinlikle bir paylaşım kabul etmez ve bekareti hem önemseyecektir. Bekareti önemseyen böyle bir erkek yapısının başkasının bekaretini alarak bir diğer erkeği içine düşeceği durumu düşünmemesi de iro ya neyse. Bakire isteyen bakir olmalı benim düşüncemde bu.
36 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel anlatmısnn harıkaa
- +1 yıl
rica ederim benim görüşümnihayetinde haksızda olabilirim :)
- +1 yıl
teşekkür ederim:)
Soran+1 yıl:D ben teskur eddrımm parmakalrınızı yormuusnuz hakınızı helal edın
- +1 yıl
Helal olsun :)
Soran+1 yıl::)::):):saol
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Şurda artist artist konuşan erkeklerin hepsi burada kızlarla birşeyler yaşama hevesi ile buralar. Ama konuşmaya geldi mi delikanlılığın kitabını yazıyorlar adeta.
Şu beylere soralım bakalım.
bir tarafta bakire olmayan , sizi seven ve sadık biri var.
Diğer tarafta ise her gün bir başkasıyla birşeyler yaşamış , sadece bekaretini korumuş biri var. S, z hanigisini yeğlersiniz?
Şimdi çıkıp , ben anlarım demeyin , nah anlarsınız !
Zeki bir kadın her şeyi saklayabilir. Oldugundan çok farklı davranabilir. O yüzden boş konuşmanın manası yok.
Soruya gelince ;
Sağlıklı bir bayanın cinsellik ihtiyacı var. Sakınırlar belli yaşa kadar malum tabular nednei ile. Bir kere bozulması demek rast gele bunu yaşayacağı anlamına gelmiyor tabii ki ama sakınacağı birşeyde kalmamıştır.102 Yorumla
Buarada bakireligini kizlari savunmuyorum fakat Kiz bakireligini kaybedince kötü, ama o bakireligi bozan erkek ahlakli namuslu serefli öyle mi? Ahlakli edepli olan bir erkek baskasinin namusuna göz dikmez... Namus diyorsunuz ya o Namus kavrami sadece Kadinlar icin degil ayni sekil Erkekler icinde var olan bir seydir... Madem bu kadar önem veriyorsunuz ahlakli temiz insanlarsiniz sizde kizlarla sevismeyin lütfen... Erkegin Irispisi Kadininkinden daha beterdir... Zaten hepsi birbirinin kiz kardesini elden geciriyor... Ardindan namuslu ayagina yatiyorlar bende bunu anlamiyorum... Bence Anne-Babalar Erkek cocuklarini ahlakli yetistirmeleri gerekiyor... Benim 13 yasinda oglum var simdiden bazi seyleri anlatiyorum.. Hic kimsenin namusuna göz dikmeyeceksin ve hic bir Anne Babaninin kizini üzmeyeceksin canini yakmayacaksin diye... Kim ne derse desin hersey Erkekte biter... Yine misal Züleyha ve Yusuf`un hikayesi Züleyha Yusuf`la olmak icin neler yapmis, Yusuf Nefsine yenilip kadinin o an ki isteklerine yenilmemis zamani gelince usulunce gerekeni yapmis... Yani demem kizlar da artik cok fenaa evli kadinlar bile ucmus erkekleri yiyecek durumdalar fakat erkekler dokunmasa kizlar kadinlar bir erkege tecavüz edemezler... Dokunmasinlar kardesim yapmasinlar... Madem Namuslular yapmasinlar... Namus sadece kadin icin var olan bir kavram degil... Sadece kadinlar icinse o zaman Erkekler bastan asagi Namussuz hani icine almiyorsa geriye sadece bu kaliyor. :D
2615 Yorumla- +1 yıl
Feyzuhh denen anlayissiz neden canim yansin? Ama senin yaran var ki gocunmussun... Allahima sükür anamin evinden tertemiz gerektigi gibi ciktim.. Dinimize göre evliligim oldu ve sonunda hayirli degilmis demek ki bitti... Sen önce Türkiye hayvan tecavüzün de kacinci sirada onu arastir...2-) Damacanada mi iffetsizdi bir erkeg yoldan cikarmisti? 3-) Essek, Keci, Kedi, Köpek, Kaz, Tavuk, bu hayvanlarda mi iffetsiz de erkekleri bastan cikartiyor? Beyinsiz herif yazimi iyi oku kadinlarida artik kendilerini astilar erkekleri bastan cikarmaya calissalar da hersey erkekte biter diyorum... Namus bu kadar önemliyse bastan cikarmaya calisanlarin tuzagina düsmesinler diyorum... Ayricaa her kadin erkegi bastan cikarmaya calismiyor... Ben esimden ayrildim dul kaldim diye burada ki yasayan türklerden kac insan faydalanmaya calisti biliyor musun? Benim kanima hic biri giremedi Allah icin az insan olun.
- +1 yıl
@feyzuh 'a Katılıyorum.
m.akilli.tv/.../new-yorkta-turbanla-gezmek_790945
Izleyin videoyu görün bakalim türbanlı kapalı orasını burasını göstermeyen kız mi daha cok laf yiyor yoksa Gösteren mi? - +1 yıl
feyzuhh yarasi olan gocunur kocum belli cok yaran var... Hic bosuna kadinlar bastan cikarmasa cümlesinin ardina saklanmayin. Ben o kadar zorluk cektim gurbet elde 2 cocugumu büyütmenin telasinda iken burada ki türkler ben dul kaldim diye kanima girmek icin kendilerini yirttilar ama hic biri basarili olamadi soysuzlar. Ardindan Hayvan Tecavüzünde dünya 2. si olan ülke Türkiye! Bunu unutmaa o hayvanlar da iffetsiz demi? O hayvanlar da erkekleri bastan cikartiyor... Gerizekali benim yazdigimin nesi kötü dangalak Anneler-Babalar Ahlakli erkek yetistirse o bastan cikarmaya calisan kadinlara da dokunmazlar kimsenin günahina da girmezler beyinsiz. Hayvan Tecavüzünde dünya 2. si olan ülke Türkiye iken sen ne iffetinden bahsediyorsun acabaa!!
- +1 yıl
bu işi 2 taraf yapıyor kızda istiyor bunu (yok erke kızı kandırıyor yok yalan soyluyo aklını aliyo) filan falan yalan bunlar sonucta kızda istiyo bunu neolcagını bilereken ne yayasabagın bilerek yapıyor bunu. Erkekler suclu degil burda. kız istemiyosa yapmaz işine gelmiyosada terk eder cocugu.. oyle siktim sevdim gitmesin diye yaptı ayaklarına yatmaz. Ne hatunlar var pehhh..
- +1 yıl
bu işi 2 taraf yapıyor kızda istiyor bunu (yok erke kızı kandırıyor yok yalan soyluyo aklını aliyo) filan falan yalan bunlar sonucta kızda istiyo bunu neolcagını bilereken ne yayasabagın bilerek yapıyor bunu. Erkekler suclu degil burda. kız istemiyosa yapmaz işine gelmiyosada terk eder cocugu.. oyle sevdim gitmesin diye yaptım ayaklarına yatmaz. Ne hatunlar var pehhh..
- +1 yıl
Yazdigimdan bir sey anlamamis kit abazalar kendi sapikliklarini kadinlarin giyiminden kusamini suclayarak ört bas etmeye calisiyorlar Yahi size ne diyorum... Hadi onlar öyle giyiniyor öyle bastan cikarmaya calisiyor... Sizler diyorum madem namuslusunuz neden nefislerinize hakim olamiyorsunuz!!! islamdaa nefislerine sadece kadinlar sahip cikacak erkekler serbest diye birsey yok!! Birakin artik su sapiklik ahlaksizliklarinizi baskasinin giyimine kusamina bahane ederek ört bas etmeye... Böyle su ortaya cikiyor runuzda ki abazalik sapiklik cok agirr!!!
- +1 yıl
önemli olan insan ahlakı şimdi sadece kızı ya da erkeği suçlayamayız dediğiniz gibi..
- +1 yıl
Bazilariniz ne demek istedigimi anlamis tesekkürler, bazilari da iclerin deki ahlaksizligi pisligi kadinin giyimi kusami ve bastan cikartiyor gibi bahanelerle ört bas etmeye calisiyorlar... Burada benim düsüncem altinda sacmaliyorlar. Kadin bastan cikarmaya calisiyor acik sacik giyiniyor sacma bir bahane kullaniyorlar... Ahlak denen nefs denen namus denen sey kadin ve erkek icin gecerlidir.. Ben öyle evliyken veya evli erkekleri de ayartan nice kadinlar var kimileri sirf evlenmek zorunda kalsin diye bakireligini veriyor bunlari savunmuyorum... Sadece yine hersey erkekte biter diyorum. Sonucta kadin ne yaparsa yapsin erkege tecavüz edemez. :)))
+1 yılAvrupalaşıcaz, modernleşicez diye gider avrupanın en pis yanlarını kendine uydurmaya çalışıyorlar, herkesin altında dolanır dolanır sonrada vay ben modernim sen yobazsın..
Ha ben bakire kız el degmemiz kız isteyenede karşıyım, sen yoldan geçerken tum kızlara pis pis bakıyosun, hangisini yatağa atsam diye bekliyosun, evlenene kadar yemediğin halt kalmıyor sonrada el degmemis kız kalmadı, e salak hepsini sen ve senin zihniyetindekiler elden gecirdi zaten..
Kızlar biraz saf, bazıları tabi. Aşık oluyor, inanıyor, yatarsa erkegin baglanıcagını bırakmıcagını dusunuyor, yatıyor..
Ha ufacık bir bekaret zarı " namus " demek değildir ama namusun %50'lik kısmı bekaret zarıdır. Normalde bekaret zarı tamamen sağlık içindir, oyle evlenince yapmıs mı yapmamıs mı diye anlamak icin degil..
Ama madem biz kızlar bu zara sahibiz, koruyalım en azından..
Benim anlamadıgım bir kızın en buyuk hayalinin gelinlikler içinde beyazlar içinde evlendiği adamla o heyecanı yaşamak olmalı.. Ama şimdikilerin böyle bir hayali bile yok..168 Yorumla- +1 yıl
Yaw he he
- +1 yıl
Sen ne mükemmel bir insanmışsın ya yemin ederim duygulandım :( helal olsun sana senn gibiler çoğalsa keşke bazı dediklerine katılmasam da mükemmel yazmışsın
- +1 yıl
Ne dogru bır yorum olmus dıp not :erkeklerın cogu yattıgı kızlara evlenmez basıt gorur.
- +1 yıl
yani bu durumda erkegin bir sucu yok... sonucta bu işlem karsilikli olan bitsey.. yobazlikla modernlikle onla bunla alkası yok asik oluyo saf brlikte oluyor aha işte bu kadınların en buyk yalanı istiyor ve birlikte oluyor oda biliyo o cocugun onunla gelecegi olmadıgını ama oda istiyor... kadınlar için 3 temel hedef var ve benundna dolayıdabirkadını yargılamam " para kariyer sex" para daha iib ri yasam için kariyer toplumda yer sahibi olmak için seks de ihtiyac ve uremek için
- +1 yıl
@AvukatHanım1 avukat olcak kadınsın :)
- +1 yıl
özelden bir yazarmısın önemli birşey sölemem lazım! sonra silebilirsiniz hanfendi rahatsz etmek gibi bir niyetim yok anlatınca hak vereceksın zaten.. özel olduğu için burada anlatamıorm!
Soran+1 yılhrıka gerckten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanında ona sarılmak istiyorsun, kokusunu hissetmek istiyorsun, ona ait olmak, dokunmak, kadını olmak, tam bir beden olmak, arzuların coşuyor coştukça, kendini bir kere tuttun harika ama bu tek sınav değil, her gördüğünde bastırdığın arzuların daha çok artıyor, hele birde daha önce tek beden olmanın duygusunu tattıysan! ama sana toplum kuralları dur diyor yapma! arzularına ket vur. Neden? sen kurbanlık koyun gibi tek bir erkeğe hazır olmalısın, peki o erkek neden bana hazır olmuyor? Nedir benim kendi arzumu bastırmam da ki gerekçe? din kuralları ise o vakit bir erkeğin elini tutmakta zina, kimse tutmamalı kimsenin elinden! Günah kişinin tercihi değil midir? ben o günahı işlemeyi göze almışsam bundan kime ne? herkes kendinden sorumlu değil mi hayatta? O sebeple çıkaralım din kurallarını aradan geriye yine toplum kuralları kalıyor, erkeğin ben temiz kız istiyorum baskısı, ve yine hemcinslerin diğer hemcinsleri üstünde oluşturduğu baskılar! gece uyumaya hazırlanırken, vajinan bir istekle çalkalanmıyor ve kendine dokunma ihtiyacı duymuyorsan haklısın derim! ama buna ihtiyaç duyarken, bunla baş edebileceğini ve iradenin yeteceğini düşünüyorsan, afferin sana! Ama ne kadar süre dayanabileceksin merak ediyorum, hele ki aşk sevişme arzusunu tavan haline getirince...
Dip not: herşeyi yaşayıp sadece kızlık zarını bırakmakda hiç samimi değil. Erkeği kandırmaya yönelik bir eylem, aynı anda kendinle de çelişkidir. Hem bedeni arzularına karşı koyamazken, hem de görünürde sözde karşı koymuş gibi yapmış oluyorlar.42 Yorumla
Soran+1 yılfarklı bır dusnc saygı duyarm
+1 yılBence her kizligini evlilik disi kaybetmis kiz yolun yolcusu degildir. Zaten suanda ki neslin kizlari cogu bozuk. Aileden düzgün bir sekilde ahlaki egitim almadiklari icin. Bozuk bir ailede düzgün bir birer yetisdirmek nasil mümkün olabilir. Ha aile bozuk diye illada kaybedecek degil o ayri konu. Herkesin bir hikayesi vardir dinledikden sonra yargilamayi tercih ederim. Bakir olmayipda bakire bayan isteyen erkekde bana göre ezik ve egosu son sapdadir böyle düsünceleri sahip olan insanlarla muhatap olmayin. Her insan degerini biraz kendi belirler.
54 Yorumla
Soran+1 yılHarikaa aanlatmisniz
- +1 yıl
Ben bakirim bakir istemek hakkım değilmi sizce?
- +1 yıl
Soran teşekkür ederim:-)
@Bayraktar35 tabiki hakkin ben bakir olmayipda bakire isteyen erkeklerden bahsediyorum zaten - +1 yıl
Hmm tamam o zaman.. Ben kensidimi ona saklıyorum, oda bir zahmet kendisini bana saklasın
Bende bu bahsettiğin kızlar arasındayım. Peki ben sana sorsam ya da burdaki diğer erkeklere sorsam niye hep farklı farkı kızlarlaa yapıyosun diye. Bugün bir erkek karısını aldatıp başka bir kadına gidiyor insanımıza göre kadın o* erkektir yapar dimi. Zevk meselesi arkadaşım. Zaten her kız her erkekle yapmaz ki zaten. Biz kızlarda en azından arada az bile olsa bir duygu vardır. Görüyorum çoğu insan sevişiyor bir deliğe girmiyor bir delikteki kan mı kızın karakterini belli eder ki. burada herkes namus bekçisi kesiliyor. Gençler el ele tutuşmakta zinadır haramdır o zaman onuda yapmayın.
76 Yorumla- +1 yıl
Bugüne kadarki tüm yorumlarımda kızlık zarı önemsizdir, namusu simgelemez demiş biriyim, ancak sizin yorumunuzu fazla geniş ve biraz rahatsız edici buldum. Ben, sevdiğim kız kızlık zarını kaybetmiş olsa da onunla gelecek planları kurabilirim. Evliler de dahil genelleme yaptığınız erkeklerden farklı biriyim. O erkeklere de iyi gözle bakmıyorum. İnançlı biri olmadığımdan "günah" bazında değil, tamamen "karakter" bazında. Ne geneleve giderim ne de sevmediğim biriyle ilişkiye girerim. Şıpsevdi biri de değilim. Olay benim için seks değil yani. Neyse, bu kadar kendimle ilgili bilgi verdikten sonra şunu demek istiyorum. Ben eşim olacak kadında güven, namus ve sadakat (kızlık zarı yok bunlar arasında) ararım. Bir hata yapmıştır, ikinci kez tekrarlamıştır... ama çokçasına nasıl katlanabilirim bilmiyorum açıkçası. Bunu bekaret bazında söylemiyorum, tamamen sevgi bazında.
- +1 yıl
Kendim kıyamayacağım o aşık olduğum kadına başka yabancı birden fazla erkeğin elini sürdürdüğünü düşünmek çok rahatsız edici, insanı ve onun sevgisini yaralayıcı bir şey. Kendimle çeliştiğimi düşenenler olacaktır belki, daha açık belirteyim. Hata yapmanın bir sınırı olmalı. (İğneleme maksatlı çıkıp, peki ideal sınır ne olmalı diyebilirsiniz belki ama buna hiçbir cevap veremem açıkçası, zira her insanın kaldırabileceği de farklı olur zaten.) Herkesle düşüp kalkmaya başlayan bir kıza güven duymam, ondan namuslu olmasını beklemem çok zor olur. Ağır problemler yaşarız diye tahmin ediyorum. Bir kızın cinsellikten korkmaması gerektiğini, ama çokça adamla abartacak kadar da ileri gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Olay gerçekten kızlık zarı değil. Demeye çalıştığım her şey sevmek fiilinin içindeki o kırılganlıkta saklı.
- +1 yıl
Ben herkesle yatıp kalkmaktan bahsetmiyorum yorumumu iyice anladıktan sonra yorum yapın lütfen. Her onune gelenle sadece zevk uğruna yapmaktan bahsetmiyorum arada duygu olması gerek diyorum ve zaten o duyguyu herkese duyuyosan orda sorun vardı. Yapanlar var mı evet var ama bu benim onları savunduğum ablamına gelmez ama birşeyde diyemem kendi seçimleri. Ama bu konuyu açan arkadaşa hitaben soyluyorum bi. Biriyle beraber oluyosun bekaretin gidiyo seviyosun ve ben bu adamla olurum diyosun ama hayat ya olmuyor işte. Sonra bir başkası çıkıyor karşına zaman geçiyo ve aynı şeyi onunlada yaşıyosun. Bu bana göre normal birşey aksini duşunen olabilir bu benim kendi fikrim. @meczup-adam
- +1 yıl
Sorunun hemen üstüne, "Bende bu bahsettiğin kızlar arasındayım." deyince ve kızdan kıza koşan erkeklerin yaptıklarını anlatarak konuyu normalleştirmeye çalışınca ister istemez öyle anladım.
Neyse, daha açık yazmanız dileğiyle. Rahatsız ettiğim için özür dilerim. - +1 yıl
O son cümleye kadar hak veriyodumda o cumleyi okuyunca bozdun. Cahil insan bol tabi laf anlatamayız :/
+1 yılBen o tür kızlara çok üzülüyorum. Şimdi başlarda bir erkeğe güvenip ilişkiye giriyorlar. Tamam hataydı ama yapıyorlar. Sonrasında ayrılıyorlar. Uzun bir süre geçiyor. Tekrar aşık olmaya çalışıyorlar. Oluyorlar da. 1 ay sonra çocuğa diyor ki ben bakire değilim. Çocuğun o kızla düşündüğü her şey başkalaşıyor. Zaten buna vurmuşlar bir de ben de vurayım deyip o da bunla ilişkiye giriyor hobaa noldu 2 oldu. Yine ayrılıyorlar. Sonra tekrar birini buluyor. bu sefer 4 ay sonra söylüyor kız bakire olmadığını. Sonra cocuk ne önemi var diyor. Sonrasında ilişkiye girmek istiyor. Kız diretiyor hayır diye ama ne nafile elinde sonunda kabul etmek zorunda kalıp tekrar ilişkiye giriyor. Bu böyle gidip duruyor. Bana bunu yaşayan bir kız ağlaya ağlaya atlatmıştı. Çok üzücü bir durum.
50 Yorumla
+1 yılKızlık Zarı bebeklerin altlarına pislemesi durumunda onu mikrop ve pislikten korumasidir.
Allahın hikmeti işte.
Kızlık zarı namus değildir ama bizim cahil ve Maganda Türk insanımız onu namus olarak nitelendirir.
Namus bacak arasında değil kalptedir beyindedir kişiliktedir...138 Yorumla- +1 yıl
@gksuu eic verde herkes görsün ;)
- +1 yıl
İşte bu!
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. namus iki bacak arasında değil ki bana göre namus dediğin şey evlendiğinde kocana sahip çıkabiliyormusun kadınlık görevlerini yerine getirebiliyormusun evinin kadını oluyorsan zaten namuslusun demektir
117 Yorumla
Soran+1 yılCok. hakli buluyorum seni
- +1 yıl
doğru yorum bu olmuş.. önemli olan sadakat
- +1 yıl
Ne kadar sacma bır cumle kurmussun. evlenınceye kadar erkeklerle dusup kalk evlendıkten sonra bn namusluyum de
+1 yılBekaretimi KAYBETMEDIM. Kendimi BOZDURMADIM. Bir erkeğe KANMADIM.
İstediğim zaman istediğim erkekle cinselliğimi istediğim şekilde yaşıyorum.
Buna bozulmak, kaybetmek, kanmak olarak bakan zihniyetlerde buluyorum ben sorunu.82 Yorumla
+1 yılBu bekaret 100tl ye benzer.
Bozdurana kasar her şeyi almaktan vazgeçersin.
O kalsın. Bu kalsın dersin.
Bir kere bozdurduğundaysa.
Cebinde 5 kuruşun kalmaz.111 Yorumla
Soran+1 yılc ok hklsınızz
+1 yılcunku namusun ve her syeın bekaret olduguna ınanıyorlar
bı ınsan sevdıgı ınsanla yasamalı
ve zaten olan olmus dıye her seyı yapmamlı
cunku kız kendını bakıre olmadıgında özgur oldugunu sanıyor
kucuk yasta cevre aıle ve herkesın yanlıs empoze etmesınden kaynaklanıyor
ınsanlar kendılerının otokontrolunu yapamıyor10 YorumlaBakiniz iste bir at gözlüklü daha. Herifler yapinca milli kari yapinca kevase oluyor. Bakirelik zar da değil dar insan, beyinde. İnsanlara cinsel tercihlerinden oturu namussuz damgasi vuramazsin. İstediği ile ilişkiye girer, istediği ile cinsi munasebete girer. Seni irgalar mi? Kadinda erkekte birdir gözümde Burada ahlak dersi veren imamlar mevcut. Bakire kız diye tutturan sizler , çıplak kadın görünce nefessiz şevişebilecek kapasiteye sahip kamillersiniz.
119 Yorumla- +1 yıl
Gördüğüm en at gözlüklü yorumcu
- +1 yıl
@çakmak21 :):)
- +1 yıl
@president54 oldukça etkilendim. Gözlerim doldu. Namus kavramini ne kadar aciklasamda sen idrak edemezsin ki. Kendince ahlak dersi veren mofoya bak sen profilini kapatip bu terane destani yazsaydin ya bari. Cinsellik sorularindan cikmaz, kariya kiza sulanirsiniz sonra basimiza namus bekçisi kesilirsiniz. Vay be.
+1 yılÇok saçma bir konu bu
Sevdiğim kızın bekaret zarı umrumda değil vücutta 430 bin tane zar dokusu varken erkekler sadece 1 tanesini biliyor. Herkes ektiğini biçer geçmişine göre şekillenir geleceği...
Zoruma giden sevdiğim insanın zarını yitirmiş olması değil zoruma giden kıyamadığım sevdiğimin benden önce başkalarının altına yatıp kalkmış olması...51 YorumlaBen sorunu sevdim 😊 insan biriyle yapıyor bir hata o hatanın devamı gelmemeli ben nede olsa yaptım deyip tüm herkesin ustume atılmamalı. Madem ki yapmışsın insan hatalarından ders almalı ben öyle düşünüyorum.
53 Yorumla
+1 yılKızlık bozulunca ne oluyor? Böyle şeyleri kafama takmadığım için bilmiyorum. Allah'a şükür kız manyağı değiliz. Tamam güzelsiniz iyi de ne diye evlenmeden veriyorsunuz onu da anlamadım. Erkekler de ayrı manyak amk. Sen bakire misin de bakire arıyorsun? Benim gibi olun * :D zamanını bekleyin erkenden yapıyorsunuz ne b*k varsa.
20 Yorumla
+1 yılNamus kizlikta degilde neyde oluyo?2dkkilak zevk icin sen niye kizligini bozduruyon tren gibi herkesi bindir ustune sonrada namus iki bacak arasinda degil namus kizlikta degil diye soylenin kendinizi boyle seylerle kandirmayin arkadasim gercek olan bu.
50 Yorumla
+1 yılÖncelikle insanın hangi dine mensup olduğunu ve inançlarını sorgulaması gerekir. Dinimizde dini nikah kıyılmadan ilişki caiz değildir ve haramdır. Önemli olan kaybolan zar perdesi değil kaybolacak ar perdesidir. Evlilik dışı ilişki yaşasam ailemin yüzüne rahat bakamazdım
40 YorumlaNamus akilda midir? Hayir. Evet.
Namus hem akilda'dir hem iki bacak arasinda'dir. Eger bir kiz bacaklarini bir erkege acacak kadar aklini yitirmisse eger. Evet, o zaman namus akildan gitmis, bacaklarini actigindada akil gitmis.
Ha, o yapam erkekte namussuzun ta önde gidenidir.20 Yorumla
+1 yılSize ne milletin namusundan herkes kendi hayatına baksın. Sor burada soruyu kizligini bozunca pismanlik yasio musun die bende ona göre yasicam de cevaplasin herkes bildiği kadar. Gerçekten edepsizlik. insanların ahlakini bacak arasiyla ölçmektir de nedir. Kınıyorum. Erkek veya kadın istediği hayatı yaşasın sen kendi ahlak anlayışına ne uygun dusuyorsa onu yap.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYine cahiller toplanmis. Kadin sevisince namissiz erkek sevisince aslan kaplan oluyor bu memlekette. Su soruda basimiza namus bekcisi kesilen serefsizler disarda guzel bir kadin gorduklerinde icine düşer gozleriyle tecavuz ederler buraya gelince de kadin babasinin namusu kocasinin namusu falan filan diye soylenirler. Insan olsun kardesim insan. Kimle kac kere sevismisse sevismis. Bakire olup ruhu or ospu olanlar var onlardan sakinmali. Herkesi yargilayip istedigi gibi konusabilecegini zanneden p. icler yorum yazmasin cok pis söverim.
20 Yorumla
+1 yılolay alışmak sanırım. alışmış kudurmuştan beterdir derler
142 Yorumla- +1 yıl
ama bir şey söyleyim arkadşa alışmak da alışmak kadar da tatlı bir şey yok yani nasıl derler benim yüreğimde bir acı var 28 yaşına kadar hiç kimse ile yatmadım canım öyle istiyor ki? bazen ağladığım bile oluyor zoruma gidiyor yani yatan kız veya erkeğe kurban olurum ben.
- +1 yıl
başka tadları da denemek olabilir dertleri...
+1 yılulan ne kadar ucuz olmuş bu namus şeref davaları. şeriat istiyoruz deyince yobaz gerici derler. Allah korkusu bilmeyen herkes yapar. kızla olan erkek şerefsiz kız da namussuz dur. ötesi yok. haa Allah affeder mi orası ayrı bir konu. ben hepsini de Allaha havale ediyorum.. Allah affetsin ne diyeyimmm...
10 YorumlaZina, Haram, Günahlarla dolu bir hayat, Allahin emir ve yasaklarina uymayan bir toplum, zevki sefasina düskün insanlar, Kimsede Allah korkusu kalmamis, herkes ölmeyecek gibi yaşiyor, Allah sonunuzu hayretsin Yazik toplum hergun kotuye gidiyor, Aile kavrami namus kavrami evlilik kavramindan uzak mal gibi yasiyorlar, Ahirette hesap günu vay hallerine
00 Yorumla
+1 yılKüçük yaşta dediğin 17-18 yaşında insanlar.. Çokta küçük değiller hani. O işi yaparken hiç mi korkmaz , utanmaz , ilerisini düşünmez , aileme ne derim kaygısı taşımaz. Hadi bir b*k yedin , niye devamını getirip her çıktığın erkeğin altına yatıyosun. Bu nası bir pişkinlik , nası bir edepsizlik. Zaman gerçekten kötü , erkekler Allah yardımcınız olsun.
49 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen zaman gerçekten kötü
- +1 yıl
Amin :D @feyzuhh
15 yaşında biz başımızı kaldırıp bakamıyoduk halada öyle , millet neler yapıyomuş , hayretle izliyorum valla. @gladyatör42 - +1 yıl
İnsanların bazı değerleri örselendikçe maalesef daha da kötü olacak @morayakkabı
- +1 yıl
Allah sizinde bizimde yardımcınız olsun :D @gladyatör42
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
O şerefsizler ayrı bir mesele ama ben yinede kızın hafifliğine bakarım şahsen @thestrain
İnsanları hayvanlardan ayıran özelliklerden biride içgüdüleri ile değil düşünceleriyle hareket ediyo olması. Tek eşlilik isteriz, güven isteriz, sadakat isteriz.. Bazı hayvanlar bile tek eşliyken insan olarak içgüdülerimiz aklımızın önüne geçiyosa sorgulamak lazım hayvanlardan ne farkımız kalır !
20 Yorumlabir laf vardır o... yemini y... görene kadardır diye o misal
54 Yorumla- +1 yıl
romeo dediğin çoluk çocuk adam güzel söylemiş :D
Soran+1 yılohaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nezamab insanların hayatına karışmayı sorgulamayı bırakacaksınız? Art niyet belirtmeden sormuş olsaniz bile bu sizi ilgilendirmez siz bekaretinizi gerekirse 30 sene saklayabilirsiniz fakat cinsel hayatını yaşayanlarada karışmayın.
Ben sadece sordum gibisinden bir cevap vermeyin bu bir bahane değil, diğerleride size niye erkek arkadaşlarınla yatmıyorsun gibisinden sorular yöneltmiyorsa sizde bu konuyu açık açık soramazsınız.10 YorumlaZevkler tartışılmaz derler :) Ne yapacaksın zaten bir kere gitmiş gidecek olan gerisi önemli olmaz.. Kızlarada soramazsın bu soruyu :D Kadınlara sorman lazım..
10 YorumlaÇoğu kız ben erkek olsaydım sürekli biriyle yatardım demesi boş değil. Tabiri caiz değil belki ama o zar garanti belgesi gibi. Garantisi bozulunca artık en ucuz tamirciye götürürsün ve artık dikkat etmezsin. Allah boşuna o zarı yaratmamış. Fıtrat işte...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kaybetmesin diye elimden geleni yaptm ama genede zararlı ben çıktım... Bence evleneceği kişiye saklasa daha mantıklı...
www.kizlarsoruyor.com/.../q2031486-kiz-arkadasim-sizce-benimle-neden-gorusmuyor01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş nasıl olsa ve 17 yaşında bekaretini kaybeden bir genç kız 19-20 yaşına kadar bu tutumuna devam eder... Çünkü cinsel dürtüleri aklının önüne geçiyor. Kimileri akıllanmıyor o ayrı.. Sonuçta kandırılmış çopunluk dediğin gibi
10 Yorumla
+1 yılKimi tadini alinca birakamiyor sanirim içindeki bu istege karşi koyamiyor amaâa nasil olsa bozuldu deyip her emekle beraber olan kizi kimse istemez ya da kendi daima soyleyim ben istemem hatadir olmuştur ve bunu fark etmiştir ozaman belki düşüncemi esnete bilirim oda onu coooook seversem ve guvenirsem olur tabi
00 YorumlaSen öyle düşünmeye devam et vermissen bitmiştir senin dediğine gore sen biriyle iliski yasasan senin için problem değil söylersin karşın daki evleneceğini kişiye oda tamam der sıkıntı olmaz der seni iyice kullanır sende verirsin nolacak pat bir kaybolur ortada kalırsınız. not sen diye konustum hata yaptım beni anlayacağını biliyorum bir daha yapmam.
00 Yorumla
+1 yılBenim kıyamadığım başkasının altına yatıyor ya işte o koyuyor, her sabah uyandığımda o hisle uyanmak istemem ama artık temiz pek kalmadı alışıcaz yapcak bişi yok
10 YorumlaGitmiş bir kere deyip vurduruolar :D ayrıca birlikte olmayı marifet sanan kızlar cok ;)
53 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHata 1 kere yapılır. Ben bu konularda üst üste yapılanına başka bir isim verdim.
20 Yorumla bence saygı duymak gerekir herkesin hayatında hatırlamak istemediği şeyler olabilir. Hatasız kul olmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle birşey yok evleneceğim kişiyle yaptım şimdi ayrıldık asla beni kullandığını düşünmüyorum ama bundan sonra ondan başkası elime bile dokunamaz gerekirse tek ölürüm
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle üslubuna dikkat et. Senin etrafında ki kızlar öyle olabilir ama ben erkek arkadaşımla birşey yaşadığım için kaşar olmuyorum dört yıl birbirimizin dibinden ayrilmadik dört yıldan sonra ben kimseyle birlikte olamam bu benim genel huyum arkadaş içinde böyle ayrıldık üç yıldır hala onu düşünüyorum evden çıkmıyorum o yüzden dediğinin arkasındayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenzer olay biz erkeklerde de var misal ben bakirim ilk olan özel olsun istiyorum yoksa şimdiye tonla iş çevirimişim ilk bir olsun sonra sahalara çıkıcam :D
10 Yorumla
+1 yılyemekten bir lokma alınmış nasılsa tadına varınca bırakamıyor haliyle
52 Yorumla- +1 yıl
ne demek istedin? @Doftum
Herkes istediğini yapar ve bu seni hiç ilgilendirmez.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen küçükken yanlışlıkla kendim bozdum. O zamandan beri mast. yapıyorum. Sevgilim de var istesem ilişkiye girerim bakire değilim sonuçta ama utanıyorum yapamam yani. Bakire olmasam bile evlenmeden yapmak istemiyorum
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :) erkeklerin böyle iyi karsilayacaklarini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılSanmiyordum
+1 yılNe zarmış arkadaş ya... Namus o zarda değil kafada hala bunu anlıyamamışsınız.. Sizler bizden önce başka kadınla yatınca sorun yok biz yatınca niye sorun oluyor..
Önce siz bakir olun bir zahmet sonra bakire isteyin12 Yorumla- +1 yıl
Kimse beyniyle ilişkiye girmiyor tabiki zarda ona buna verip yok zarda diyip durmayın ben bakirim hadi bakireysen konuş
- +1 yıl
HE KAFADA namus
bakireliğini azgın kızlar kaybeder, erkeğe kanmakla değil...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak canım ben kizligimi kaybettim , ama hala sevgilimleyim. Asla birisiyle birlikte olmam ondan baska 4 senelik iliski bu
41 YorumlaBu soruyu kadınlara sorman lazım kızlar nerden biLsin namık : D
10 Yorumla
+1 yılnamus bacak arasında değil kafadadır diye özlü bir söz var.
çok doğru :)10 Yorumlakimse inanip sfligina yapmıyor bu işi ik tarafda istereyeek yapıyor..
kızlar sadece kendilerini kandiryolar yok beni kandırdı yok asiktim yok cok seviydum bla bla bla diyerek01 Yorumla
+1 yılBaşına kötü bişey geldi ve burada günah mı çıkartıyorsun :)
Olabilir kızlık zarı dünyanın sonu değil02 Yorumla
Soran+1 yılKizligim. bozulmadi ama zorlaaa biri bisey yapamyaa kalkisti tabikide ben istemedigim. icin basaramadi ama benm yerimde baska bir kiz olabilirdi ve onun baisnaaa daha beterii gelebilirdi bubyuzden buyuk konusrdum eskiden smdi konusmuyorum benmde hatam. sonucta gelisen bisey oldugundan Allahtan her gecee tovbe ediyrom bir kere oldu sinucta ilsh afeder
- +1 yıl
Kurtarmışsın işte kendini daha ne istiyorsun
Ama kızlık zarı mühim değil şuda var bir kere gitti diye işi orospuluğa dökersen ayrı mesele
O noktaya geldikten sonra evlensende evlendiğin kişiye hayırlı bir eş olamazsın
Alışmış kudurmuştan beterdir derler. Bir kere alışan bir daha bırakamaz o işi
Aynen haklısın namuc bacak arasında derler bakire kalırlar, Birkereligine yaparlar hata yaptım derler cok üzülürler sonra birdaa birdaha ardı devamı gelir çünkü nasılsa artık kız değilim düşüncesi galiba nasılsa giden gitti düşüncesi galiba :))
00 YorumlaNasıl olsa oldu bir kere sonrasında önemsemiyorlar.
01 YorumlaBir atasozu vardir, orospuluk bedende degil ruhtadir :D
10 Yorumla
+1 yılbence bikere bozulunca yola devam eden kızların bilinç altında aslında bakireliğin önemi yok sadece evlenecekleri adama kendilerini isptalama (yalandan) kaygıları var
10 Yorumla
+1 yılbiliyor musun şu an beni zevk alıp yatırıyor bu saate kadar hiç birleşimde bulunmadım ama şunu söyleyim dul bir kız varsa başım üstüne evlenirim kötü de olsa kız niye mi? bilmem
00 Yorumlahahah:)) ilk defa bir soruyu ustume alınmadım hadi kızlar cevap verin:))
32 Yorumla- +1 yıl
DD:
- +1 yıl
Bencede:))
+1 yılkızlık gittimi temel tutmazsın bu böyledir askerde bir laf vardır kep gitti g*t gitti kusura bakma kızlıkta kep gibidir gittimi hayatın bitti...
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın yaptın hata neden devam ediyosun ;) Ama dertleri ne zaten elden gitti zevkini çıkarma peşindeler...
00 Yorumla bu iş aslında kızlık zarının yırtılmasından sonra olanlar değil de insanların cinselliği yaşamaktan keyif alması ile alakalı bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElamin zarindan sanane bilim de sanat ta ilerleycgmze biz zarla ugrasalm
21 Yorumla- +1 yıl
Ericaya acevap birde engellemiş beyni error verdi çünkü.. Benim anlamayacağımdan değil senin öyle bir kavramı anlatamayacağından dolayı anlaşılmaz o.. ahlak derside vermiyorum kimseye erkelerin haklı olduğunu da söylemiyorum.. yapılanın yanlış olduğunu , namusauzlukta demiyorum yanlış bir kız evlenmeden önce ilişki yaşamamalı bnce yaşıyorsada doğrusunun bu olduğunu idda etmemeli soran sorusunda haklı ama sen yanlış temipki veriyorsn kimsenin uçkurunu tutamazsın.. ben yaptım ama yanlış yine yaparım belki ama yanlış birlikte olacağım kız bakire olsun olmasın yanlış bir davranış bunu kabul etmek lazım.. şehvete yenik düşüyor insan ama yanlış bunun tartışlıyor olması bile ne kadr önemli olduğunu gösteriyor yaşadığın toplum içinde olduğun kültür böyle. çünkü
+1 yılKızlar asıl sorun sizde. Siz bakire değisiniz diye sizi biri istemiyorsa istemesin. Ama sen illa bakireliğe önem veren birini istiyorsan sana da bu müstehak.
00 YorumlaKimseyi ilgilendirmez. Herkes kendi yaşamından sorumlu. İstiyorsa her gün farklı biriyle olur istiyorsa ömrü boyunca bir kişiyle olur. Yargılamak başkalarının ne haddine?
20 Yorumla
+1 yılE kiz zevkin tadini alinca durduramiyor kendini bende yapmisbolsam bende durduramazdim ama daha kadin eli tutmadim evlenmedende tutmam eger yaparsam hic duramam hergun yaparim
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat