Farklı şehirlerdeyiz. Aynı memleketteniz ama işi nedeniyle başka şehre gitti. Bir buçuk sene önce ilişkimiz başladı. Benim ilgisizliğim, odunluğum yüzünden ayrılmak istedi. İşin tuhaf tarafı ayrılmadan 10 gün önce de telde sanal seks yaptık. Ayrıldıktan 6 ay sonra irtibata geçtim onunla ve onu ikna ederek tekrar başladık İki ay boyunca canımlı, cicimli, bitanemli konuştuk. Hatta bir ay boyunca sürekli bana seni seviyorum dedi. Bununla sürekli evlilik planları yaptık Gelinlik modellerini bile birbirimize gösterdik. Ama ne olduysa telde sanal seks yaptıktan bir 10 gün sonra ayrılmak istediğini söyledi. Neden olarak da bir şey hissetmediğini, heyecan duymadığını söyledi. Ben de haliyle onu ikna etmeye çalıştım. Ama mesafeyi, tel ile konuşmaktan sıkıldığını, benim kimle takıldığımı merek etmekten sıkıldığını söyledi. Ertesi gün sakin konuştuk ve iki hafta zaman istedi. Kafa dinlemek için. İnsanlar arasında çok terbiyeli, dinine düşkün, erkeklerle çok fazla samimi olmayı sevmeyen ama benimle bu kadar kolay sanal sekse girip anlık karar alıp ayrılabilen bir insanın karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu insanla evlenmem doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
Not: Her türlü küfür, hakaret serbesttir. Şahsım dahil.
Not: Her türlü küfür, hakaret serbesttir. Şahsım dahil.
Seni seviyor, yoksa senle sanal seks yapmazdı
Seni sevmiyor, yoksa sanal seks yapmasına rağmen ayrılmazdı
Sanal seks yapıp kısa süre sonra ayrılabilen birinden eş olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum. Gerçekten kafam karışık. Yanlış insanla uğraşıp vakit kaybetmek istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer