kız arkadaşımla birlikte yaşıyoruz, özellikle son 1 aydır korunmasız cinsel ilişkiye giriyoruz, son günlerde kız arkadaşım göğüs uçlarının çok hassaslaştığını dokunduğunda çok canı acıdığını söylüyor. adet zamanına da daha 10 günden fazla var, adetten olduğunu düşünmüştüm ama adetime daha var dedi. hamilelik belirtisi olabilir mi?
Cevabın nedir?
öncelikle regl döneminden önce bu tür belirtiler kadında görülebilir ve bu belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri ile de aynıdır. hamile olma ihtimali de var adet belirtileri de olabilir. ama emin olmak istiyorsanız bir test alıp yaparsınız kesin sonucu elde etmiş olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılkorunmasız ilişkiye girersen çocuğun olur tabi.
çok mu şaşırdın?
bence şaşılacak birşey yok.
allah analı babalı büyütsün.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. olabilir belki göğüsleriyle fazla ilgilendin fazla ısırınca falan arada banada oluyor :(( bence hamile değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebiş geliyo bebiş isim önerileri istiyonuz mu
03 Yorumla
Soran+1 yılbebek netlik kazanırsa isteyeceğim önerilerinizi :)
Cevap sahibi+1 yıltamam :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
allah analı babalı bütsün tebrik ederim baba olmuşun :) babayı gözmezsen kürtajda yasak . korkma biz bakarız dedi bakan :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladetten öncede göğüsler hassaslaşır ama bunlar aynı zamanda hamilelik belirtisidir. bi test alın yapın içiniz rahat etsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun birçok sebebi olabilir. ayrıca bu tarz ağrılar tam regl dönemi değil regl döneminden önceki (7-15gün) süreç içerisinde de görülür.
00 Yorumla
+1 yılHamilelik olasılığı var ama kullandığı çamaşırlarındanda kaynaklanıyor olabilir.Kendi doktoruna gitsin bence
00 Yorumlasen nie korunmuyosun bide 30 yaş üstüsün çocuk degilsin akıllı ol
01 Yorumla
Soran+1 yılsanane birader, ben kız arkadaşımın hamile olmasını istemiyorum mu dedim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir. testte fayda var yaptırın içiniz rahat etsin. Belkide giydiği bişey tahriş etmiş olabilir ^^
00 Yorumlabu bir hamilelik belirtisi hamile olma ihtimali yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorunmasız ılıskıye gırıyorsanız cocuk ıstıyorsunuz? bence hamıle olma ıhtımalı yuksek
01 Yorumla
Soran+1 yılevet çocuk istiyoruz. teşekkür ederim yorumun için
+1 yılne güzel ya bebek bekleyen bi eş adayı :)
00 YorumlaHadi hayırlısı olsun baba olucan :)
00 YorumlaVolkan'a söyleyin o aldırır :)
00 Yorumlabebeğiniz olacak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım