Şahan kizilayi itibarsizlaştirmak için kampanya yürütünce, kizilaya kan bagişlari bile durmuş, ameliyatlar ertelenir olmuş. Twitter'da bir hesaptan Şahan'in erkek erkeğe iliski goruntuleri paylaşilmiş. Bayrama kadar süre verilmiş, özür dileyip kizilay icin kan kampanyasi yapmazsan tükürdüğünü yalamazsan görüntülerin devami gelecek demişler.
Şahan 1 gün sessiz kalmiş hic ne bir yalanlama ne bir tweet, sonra aynen kizilaya ve başkanina saydırmaya devam etmiş. Hicbir yerde de bu görüntüler hakkinda açiklama yapilmamiş, sonra mahkeme karariyla görüntüler internetten toplanmiş. ulaşilamiyor.
Galiba Şahan hakkinda yakinda daha kapsamli görüntüler göreceğiz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İsterse pegging videoları olsun? Kendi tercihi. Söylediklerinde bir haksız yer yok. Kerem kınık efendi istifa edip yargılanmalı
O videolarla mi toplumun aydin kesimi ve örneği olacak? 😂😂😂 kim bakar o saatten sonra onun lafina?
İnsanların özel hayatına göre değerlendirmeyi bırakmadığınız sürece rte iyi yapıyor size. Bari deprem bölgesindeki insanları düşünün. Vicdansızsınız
Toplumu bozan davranışlae bunlar modern olcam derken haysiyetsizleşmenin anlamı yok
Özel hayat dediğin şey i. b. nelik 🤣🤣🤣
Sana ne be? Devleti soyuyorlar sesiniz çıkmıyor, tek derdiniz birinin deliği ile çıkıntısı. Dick kafalılar
Topluma örnek olmak her bireyin dikkat etmesi gereken birşeydir önce toplumsal üzerine birşeyler oku sonra gel buraya belliki sende bu pis zihniyetlerden birisin
Topluma gerçek örnek olanları eleştirmiyorsunuz? Adam çıkıp şöyle asarım şöyle keserim kendine dikkat beni uğraştırma, kaşınma falan diyor, kurşunlatıyor sesiniz çıkmıyor
Gerçi çıksaydı verin 400'ü bu iş huzur içinde hallolsun dendiğinde çıkarırdınız.
Derdiniz ancak birilerinin çıkıntısının kimin deliğine girdiği
🤣🤣🤣🤣
Ne kanıtın var ne bir şey alenen iftira kanıtın yoka otur muharreminde dedigi gibi otur sana sıfır verdim konuşma 😂
Kurşunlatmışmış
Kanıtın yoksa kesip sesini oturacan
Milletin işi gücü yok kurşun attırcak
Kanıt internette. Birini tehtit ettikten sonra binası kurşunlanıyorsa adres bellidir. Dick kafalılar
Buna kanıt diyosan senin olmayan beynine sokayim belliki sen erkek arkadaşından çok dick yemişsin ondan milletide dick kafalı zannediyon otur yerine şu dick yeme işine biraz ara ver beynin sulanmış
Hizbullahçı kafasınız, derdiniz kadınları asıp kesmek. Nasıl bir ezik ittifaksınız ki, derdiniz ancak kadınları dizginlemek. 50 bin kişnini katilisiniz oğlum. İnsanları diridiri gömdünüz.
Sizin kafa maşallahı var pkk ya sırtımızı verdik diyen hdp ile işbirliği çocuk katili öcalanıda çıkartında bi sülalenize bi selam çaksın bi torun versin size
Ülkeyi iç savaşa sürüklemeye çalışıyonuz sanırım kk herkesi kardeş yaptı
Erdoğana olan kininizden pkk ile işbirliği yapıyosunuz daha bir şey demenin anlamı yok hadi hayırlı akşamlar
Ekremide İstanbul'da gördük 5 yılda metroda sadece %5 ilerletmiş çapsız ekrem
Biz yaptık diyo birde utanmadan %5 metro ilerletmiş
Akpliler ne güne duruyor trol ordusu versin kanını. Demekki kan bağışını bile normal insanlar yapıyordu. Şahan olayını bilmemde iyi rant kapısı yapmışlar kızılayı. Kızılaya güven duymayan varsa bu kendi beceriksizlikleri şahanla ilgili değil. Herkes gördü ne mal olduklarını
Şahana şasirmadin mi?
Hayır trol ordusu haluk leventede laf atmıştı. Ayrıca hadi yaşadı diyelim alışıktır onlar kendi aralarındaki üç etkekte oral seks partisi veriyordu ne çabuk unutmuşlarr :) sever onlar
Şahan bu halti yiyo diye sizin tarafa toptan top demedi kimse, siz de burdan bir gay cikti diye nasil herkesi ayni kefeye koyabiliyorsun? Bence trol senin gibiler
Ayrıca konuyla alakası ne. Çadır satan huzur hakkı adıaltında para kaldıran kan satan küflü soda satan oğlunu zengin eden şahan mı. Tekrar diyorum kendi rezilliklerini millete laf atarak kapatmasınlar bokgibi iş yaptılar hala üste çıkmaya çalışıyorlar bunlarda yüzde yok.
Bizim taraf kim teyzee. Herkesi aynı kefeye koymadım alışıklardır severler dedim :) keza şahanı konuştukları kadarüçlü takılanı konuşmadılar amaç belli. Ayrıca twde fonlanan belli neyin aksini konuşuyorsun teyzee.
Huzur hakki tüm idarecilerin aldigi yasal bir para, galiba iş hayatina uzaksin. Çadir satisi , istirak sirketinin isi, kizilay da oradan satin aliyor, kan satan diyorsun yuzlerce yildir kan satiliyor yeni mi farkettin, eski hukumetler sirasinda niye ilginizi cekmiyordu kan satisi?
O adami aylarca konustular bence Şahani yillarca konusurlar sanat hayati bitti 😂
Yasalmış yapma ya yasal diye istediği parayı kaldırsınlar o zaman. Ayrıca onun neyine huzur hakkı. Eski hükümetler böyle zengin olmadığı için çekmemiştir:) iştirak şirketinin işiydi madem neden parayı iade etmediler. Geç bu yalanları kimse yemiyor bunları. eee madem sizz çok bilgilisiniz kan stoğunun bitmesinden rajatsızsıbu %51 akpliler ne halta yarıyor bir kan bile veremiyorlar demekki. Aa pardon şu kadar para vercekler dese anında verirdi özellikle trol ordusu parasız iş yapmıyorduı doğruu :)
Ee banane bittiyse şahanın ağzına bakıyor zaten millet. Millet görüyor neyin ne olduğunu idrak edemiyor ama troller
26 yasindasin diye seni üniversite mezunu az bucuk çalişan bişey sandim. Sen baya bos cahil ciktin. Sana sifirdan herseyi aciklarsam aylarca özel ders vermem gerekecek. Hadi canim hadi daha kalifiye biriyle tartişmayi tercih ederim.
Sen daha kızılayın neden boykot edildiğini idrak edememiş birisin bana laf atmadan önce kendine bak. Tartışılcak konu bile yok troller versin gitsin kan ne halta yarıyorlar. Zoruna gitmişki savunmaya geçtin :) sen gitte şahanın ifşasını izle teyze boş ver tartışmayı falan :)
Sana bişey söyleyim mi? Bütün içtenliğimle söyluyorum. Bu zor hayat şartlarinda, politikaya verdigin ilgi ve zamani kendi kariyerine versen daha iyi ederdin. Iyi bir eğitimin, iyi bir işin olmadiktan sonra kim başa geçmiş senin için ne farkeder? Sen daha huzur hakkinin ne olduğunu bilmiyorsun yani hic büyük bir kurumda çalişmamişsin. Özel sektor veya kamu farketmez tüm büyük kurumlarda yönetimde vardir bu.
Bence sen kendi hayatinda devrim yap yazik günah iyi bir eğitimin kariyerin yoksa bir kiz napabilir bu hayatta? Yanliş yere harciyorsun enerjini
Günlük olayları öğrenmem yarımsaatimi alıyor :) huzur hakkı alacağım bir yerde çalışmadım diye haklı mı bulmam gerekiyordu. Diğer şeylere cevap veremeyince bana sallama. Kariyerimde hayatımda seni hiiç lakadar etmez sen bana akıl vereceğine ifşa izlemeyi trol savunmayı bırak savunduğun kişilerde bir halta benzese bari. Ben bir yere enerjimi harcamdım fikrimizi sormuşsun söyledim rahatsız olacaksan sorma madem herkes yalakalık yapsın istiyorsunuz galiba :) www.sozcu.com.tr/.../ aa bak savundukların eczacılarada çadır satmış :) hayat şartlarının or olduğunu kabul edip pahalı fiyata çadır yiyecek satımınız savunuyorsunuz şaka gibi. Neyse kanını bile veremeyecek trolleri milletin üstğnden geçinenleri savunmaya devam edin. Türkiye deprem bölgesi sizinde başınıza aynısı gelir gider satın alırsınjz :) ya da yardım gelsin diye bekler durursunuz.
Kendine faydasi olmayanlarin, ülkeye ve dünyaya hic faydasi olmaz. Bence kendine yönel kendi iyiliğin için
Aynen sende dünyayı kurtarıyordum zaten affganada bir uğra teyze. Ben kendime yöneliyorum zaten toplumsal olayları bilmeyip yorum yapma madem teyze :) sonra böyle zırvalıyorsunuz. Ha kendisine daydası olanıda görüyoruz nireliksizlerin avukatı kesildi :) ne diyelim çöp çöpü çöplükte bulur savunurmuş hadi güle güle size.
Sende o kafa olsaydi zaten farkli bir konumda olurdun
Bende akılda kafada bolca var bak sana soktum lafı hala kıvranıyorsun orada :) Senin gibi yalakalık yapmıyorjm diye faydasızdım aynenn. Ayrıca Şizofreni falansın galiba uydurup uydurup kendin inandığına göre. Bu kıvırma olayıda akplilere özel galiba. cevap veremiyorum savunma yapamıyorum de geç ne uzattın. Her olayda sıvıyorlar sizin gibi zekası 86 olanlarda savunma yapıyor hayırdır trol mu olcan twde
Baya bi çıldırdın bakiyorum? 😄 saydiriyorsun. Yerin dibine geçtin ama sonuna kadar inkar. Kizim birak bu laf yarişlarini beni de boş ver , rezil oldun da olmadin sayalim. Sen lafin altinda kaldin da kalmadin sayalim. Sen hiç kendine acimiyon mu? Gelecek kaygin yok mu? Hiç mi çaban yok? Gerceklerden böyle mi kaçiyorsun? Kizim senin hayatin kaymiş. Kendine acı biraz, hayatini kurtar. Debelenme bu işlerde
Ben mi yerin dinine girsim milletin apış arasıyla ilgilenip rezilleri savunan birisin gözüne soktukça cevap veremeyip tanımadığın birine sallıyorsun aynen aynenn ben çıldırdım :) hayatım mı kaymış hahha şizofren olduğuna o kadar eminim ki kusura bakma milletin apış arasına meraklı ve psikolojik sorunları olan kişileri sallamıyorum :) lütfen tedavi gör acıdım şu an bende diyorum bu niye böyle teyze menopoza gircen herhalde bana sardın :) neyse size şifa diliyorum bir doktora gidin gitmezsen senin hayatın kayıcak şizofren kişiye çoğu kişi katlanmaz teyze
Debelenme bu işlerde demiş birde teyzee üzülme trollükten atılınca girersin asgari ücretli bir işe rahat rahat geçinirsin üzülme :)
😂😂😂 hayaller bile kendi seviyesinde
Türkiye okuduğunu anlamada 41. Sırada sana bakınca niye 41. Sıradayız anlıyorum :) bundan sonra cevap vermicem şizofrenik ve menopoz döneminizi çekemicem :)
Cevap verme sen git de geleceğini düşün 😂
Nasıl ya😃😳ciddi mi
Günaydin 😂
Sana da günaydın 😃
Haberım yok şaşırtıcı ondan böyle bişe
Twetter çalakandi 2 gundur
TAM olarak ne olmuş. Linki falan vvarmı
Twiierda Sahan gokbakar yaz, cikan twetleri oku
Çıkmıyor sn linknatsana
Sağlam giydiriyor sahan
Ona da sağlam giydirmişler, adam da onun gibi iri yariydi 😂 ciplaklar yatakta
Valla adam normal de doğruları söylüyor ama kistiriyorlar hemen