ya bak belli ki seni etkilemiş ama duygularının ön plana geçmesine izin verme üzülen sen olursun duygusu muygusu değişmez.. ama vereyim kurtulayım O da mutlu olsun ben de mutlu olayım diyorsan ver ama ilerisini görme
Ben sonra çok üzülürüm. Ama inan ona karşı olan arzumla savaşmaktan yoruldum Hele ki dibime girince 1 hafta çıkmıyor aklımdan. Bu kadar salk hissetmemiştim kendimi
Ya benim peşimde çok. kostu. Kendisini sevdirdi bi şekilde Şu an bana arzularına geliyor birlikte olalım diyor evliliğe de bakarız modunda Yani evlenmek istemiyor ama yatalım diyor Ven kızınca da sende istiyorsun diye benle tartışmaya başlıyor Dokunuslarini falan görsen herkes anlar öyle bisey içinde oldugunu
Zaten uzak duruyorum. Ama yanıma geldiği anda dibime giriyor kendini geri çekmiyor. Herkes farkediyor bana karşı o sekilde bi arzu içinde olduğunu. Ama sevmiyor işte. Sevse gelirdi düzgünce 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seni sen olduğun için değil yatağa atmak için seviyor belli. Uzak dur
Uzak dur yaklaştırma yanına saygın olsun kendine lütfen
verme.. verirsen net olarak gider.. bellllki zevk alırsa, ikinci sefer için bekler ama, eninde sonunda gider.
Vermiyorum ama arada fena bi çekim var. En ufak bi boşlukta dibime giriyor. Yalnız kalsak ondan kacamam farkindayim. Üzülüyorum
sen bilirsin.. kaçar ama bil yani.. kalırsın verdiğinle.
Ne yapmalıyım peki
bence hayatından çıkar.. ciddiyim.. böyle olacaksa fb den ne farkı kalır. üstelik umru bile değilsin..
Zaten sevgili falan değiliz. Bana karşı arzuları farklı yöne dönmez mi.
Hep bu sekilde arzu olarak mı kalir
ya bak belli ki seni etkilemiş ama duygularının ön plana geçmesine izin verme üzülen sen olursun duygusu muygusu değişmez.. ama vereyim kurtulayım O da mutlu olsun ben de mutlu olayım diyorsan ver ama ilerisini görme
Ben sonra çok üzülürüm. Ama inan ona karşı olan arzumla savaşmaktan yoruldum
Hele ki dibime girince 1 hafta çıkmıyor aklımdan. Bu kadar salk hissetmemiştim kendimi
🤷♂️ne diim..
Nrden bliyon arzuladigini
Yüzüme söyledi çünkü sende istiyorsun bende istiyorum diye
Eminim sen de arzuluyorsun. Mutlaka ıslanıyorsun.
Bende arzuluyorum ama ben sevilmek istiyorum
Neden sevmesin ki. Açıkca söyledi mi?
Ya benim peşimde çok. kostu.
Kendisini sevdirdi bi şekilde
Şu an bana arzularına geliyor birlikte olalım diyor evliliğe de bakarız modunda
Yani evlenmek istemiyor ama yatalım diyor
Ven kızınca da sende istiyorsun diye benle tartışmaya başlıyor
Dokunuslarini falan görsen herkes anlar öyle bisey içinde oldugunu
Bence önceliği seni düzmek. Bakarız diyorsa pek evlenmek gibi niyeti olmadığı açık.
Evet. Nasıl farklı düşünür peki. Nasıl benimle sadece evlenmek ister
S. iikmesine izin verme... Eğer gerçekten evlenmek istiyorsa bassın nikahı.
Haklısın
Teşekkür ederim yorum icin
Rica ederim. Özel sohbet ister misin?
Ver gitsin canım sende
Güncel
Verince uzulmeyexegimj bilsem verecem zaten
Sende haklısın canım pisman olacağın şeyleri yapma zatende sen arzuluyormusun bu oğlanı
Evet cok
Ozaman vereceksin sonunun olmamasini bilmene rağmen canim
Bir daha heveslenir. Ben de öyle yapıyorum.
Nasil
Yine sevişesim geliyor, yine arıyorum. Yol yapıyorum.
O tarz bi çekim var zaten ama benim istediğim sevgi. Kendimi onunla yatıp bağlanıp tamamen üzemem
Anı yaşa.
evet öyle olur ne yazıkki
🥲yapacak bi şey yok
Kullandirma kendini
Zaten uzak duruyorum. Ama yanıma geldiği anda dibime giriyor kendini geri çekmiyor. Herkes farkediyor bana karşı o sekilde bi arzu içinde olduğunu. Ama sevmiyor işte. Sevse gelirdi düzgünce 🙄