AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Rutine girmesi cok normal işte
Çok çok normal
Olsun hep heyecan mı olucakk
Yeni fanteziler deneyip renklendirebilirsiniz
cokmu asıksın?
Başbaşa bir tatil değişik birşeyler deneyin
Aldatma zamanın gelmiş. Bahane arıyorsun
Saçma sapan konuşma
🤣🤣🤣🤣🤣
@Ramazanimng neden guluyorsun
Görücü usulü mü evlendiniz siz
Cevap versene
Hayır severek
Ne kadar sevgili kaldınız
Şiddet ve aldatma oldumu hiç
Evet geçmişte sağolsun çok ittip kaktı beni. Hayır aldatma olmadı. Cok kavga ederdik
Peki yaşlarınız kaç
Ve cinsel hayatınız nasıl
Normaldir evde can sıkıntısından
Hayır evde canım sıkılmıyor.3tane kuzum var onlar benim dunyamı senlendiriyor
Ee ne istiyon. naddiyat mi?
Maddi durumumuz iyi bir sorun yok
Ne o zmn
Bence eşinle otur ve konuş bu konuyu
Ne diyeceğim ki boşanmak istemiyorum. Seviyorum ama his yok yani bilmiyorum. Esimle konuştuğum oldu bu mevzuları geçmişte bana daha çok zaman ayırıyor ilgileniyor ama durum değişmiyor.
Öncelikle birlikte yatak odanızda vakit geçir birbirinize özel anlar yaşatın o adam senle ilgileniyorss yanlış yapma onu memnun et özel anlar zaten aşık eder yeniden
Elimden geleni yapıyorum. Zina yapmam ben burada gizli olduğum için konuşabiliyorum bu konuyu gerçek hayatta asla ağzıma bile alamam karşı cinsle bu tarz muhabet edemem
Ablacım sen evli değil misin ne zinası kocan senin helalin oluyor ya
Ona yanlış yapma dedin onu kasttettim. Bilirsin ülkemizde ve dünyada evlilik kurumu ayaklar altında direk git başkasıyla görüş aman sal kocayı modundalar bu nedenle bu dediğin cevaptan bu aklıma geldi kusura bakma
Aaa özür dilerim ben yanlış anladım haklısınız sakin aldatma eğilimi olma mesela ona güzel yemekler yap birlikte bir akşam yemeği yiyin baş başa çocuğunuz varsa da oda olsun Ona aşık olmak için eğlenin vakit geçirin şakalaşın onu tekrar sevmek istersen sana değer vereni sende ona değer ver bence
şu an tamda onu yapıyorum :-)
Emin olun Düzeleceksiniz🥰 Gerçekten öyle bir insan bulmak zor bu devirde kıymetini bilin esrar Erol gibi programlarda şahit oluyoruz ama siz eşinize o aşkı yaşatın bazen erkek cinsellik ister ona bu konuda Hayır demeyin
Ben ona hayır demem. O bana hayır der 😂😂şöyle yani yanls anlaşılmayaym ilerde kavga vs ederiz de eline bir koz geçmesin bana yetmiyor. Kaciyorsun benden demesin diye gidip gelip Yanasiyorum. Bilerek koz vermemek adına boş brakmıyorum🙃
Ahhaha bu teklife neden hayır diyor ya 😂😂😂Size bir tavsiyem Böyle Seksi bir elbise giyin eşiniz yatak odasında geldikten sonra kapıyı kilitle ve Kaçışın yok de gerçekten eşler arasında aşk canlanması için cinsellik şart
Bir problem yok. Şu an aramız iyi güzel zaman geçiriyoruz ama eski tadı yok bir sogukluk var
Olmasın işte, o soğukluğun kaynağını bulun Ben neden soğuk davranıyorum bu adam bana ne dedi ve ne yaptı neden böyleyim sosyal medyada gördüğünüz o ilişkilere bakarak kendi ilişkinizi olumsuz asla yorumlamayın günümüz ilişkileri ne yazık ki bu yüzden bozuluyor. Size başarılar dilerim valla
Sosyal medyadaki o saçma canım hayat 😀bana çok canım geliyor. Onlar umrumda değil. Cok yapmaciklar
Sa.. lak hepsi
Sen nasıl bi insansın bu kadar insanla yazismayi kocamla yapsaydın sorunun çözülürdü zaten ortada bi sorunda yok kendi kendine yok yoruldum yok beynim yorgun sen bu dünyada cennet i yaşayamazsın cennet hayatı ahirette ablaaa bu dünya sıkıntı dünyası
@Ramazanimng Aynen haklısın.
semesen olamaz
maalesef
Bi düğme aşağıdan iliklemeyi deneyin
Seninle gerçekten dertleşmek isterdim be
Heyecan verici şeyler dene ozaman
Normal yani
Evet artık o aşk kalmamış çünkü
Bitiyor mu bişeyler
Boşan
Aldatacaksan boşan
Sadede gel 😂