+1 yılalışkanlık rutin kişilerin iç dünyasına çok değer görmemesi
belki uyumlusunuz ama beraber kalmıyorsunuz hiç bir şeyler yapmıyorsunuz mesala
çocuk sorumluluk hayat pahalılığı derken çok normal aslında
yine de bunu çözmeniz gerekiyor ve beraber yapmalısınız00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı şeyi yaşadım. Evlilik aşkı öldürüyor işte kim ne derse desin. Bunlar aşkın bitmesi sonucu oluyor. Saman alevi gibi gelip geçici bir şey, bittiği anda heyecan da bitiyor. Sürekli aşk yaşayayım istiyorsa bir insan evlenmemeli ve aşk bittiğinde ilişkiyi de bitirmeli bence. Evlilik bu maalesef. Bir süre sonra monotona bağlıyor kaçınılmaz son
20 Yorumla
+1 yılHer zamanda heyecan olmaz arada farklılıklar yapın. Evliliğinizin ilk yıllarında yaptığınız şeyleri yapın gittiğiniz yerlere gidin belki o heyecan tekrar yaşanır
54 Yorumla
Soran+1 yılTesekur ederim. Bu baya mantıklı geldi deneyeceğim ♥️
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
- +1 yıl
Akıllıca
- +1 yıl
Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evlilikte aşk ve tutku, dibinde 1-2 bardaklık kalmış, gazı kaçıp, adeta hoşafa dönmüş 2 buçuk litrelik kola misalidir.
Bunu aşmak için fanteziler, farklı mekan ve kıyafetler asla yetmez.
Geriye tek bir seçenek kalıyor, ona da G. üven, Ö. zveri ve Tecrübe ister 🤫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılBen 23 yıllık evliyim bu dediğiniz evliliğin ilk 3 yılından beri var ama arada normal rutinin dışına cikmak iyi geliyor mesela o güne kadar birlikte yapmadığınız şeyleri yapmak gibi ya da biraz imkan varsa bir ay kadar falan şöyle uzak kalmak da iyi geliyor benim işim dolayısıyla oluyor bazen bu araya özlem giriyor. ya da çocuklar varsa bazen çocukları Anneanneye veya teyzeye falan bırakıp başbaşa biseyler yapmakda olabilir. Bu durum yinede sonradan devam edebiliyor maalesef. İlk zamanlarda ki heyecan olmuyor tabi çünkü yeni bir yer keşfetmeye benzer artık keşfedilecek bişey kalmamıştır kötü bir durum ama sosyal çevrenin de etkisi ile devam etmeye çabalıyorsun başkasını hayatıma alsam desende onda da aynı durum söz konusu ilk bir kaç birliktelik heyecan dolu gelir sonra o da rutin olur.😞
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu hep olur diyorsan o zaman mecbur böyle devam edeceğiz. Baska kimseyi hayatıma alamam. Bizde evlilik ölene kadar devam eder.
- +1 yıl
Değişmeyecek bir şey için hayati alt üst etmeye gerek yok aynı niktaya gelinecekse
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni sevgili aktiviteleri yapabilirsiniz. Nazar değmesin sevgilim var ve çok mutluyuz ilk sevgilim bu yaşımda. Birlikte yemekler, ders çalışma, sohbet, kahkaha, reels izleme, film izleme vb yani neredeyse her şeyi yapabiliyoruz. Yapamadıklarımızdan paten vs vs. Böyle yeni sevgili aktiviteleri, zaten kalbini çaldığın adama küçük nazlar o da aynı şekilde sana. Otelde bir şeyler vs vs monotonluktan kurtarılabilir. İlk zamanlarınızı yad etmek dedikodu vs. Yani aslında siz de sevgililikten geçmişsinizdir ama bence yine şuanki sevgili aktivitelerine bakabilirsinşz. Yazdıkça aklıma geliyor konser, yemek yapmak, hava ile kuruyan seramik alın kötü de olsa elinizden birbirinize bir şeyler yapıp boyayın. Sinemaya gidin. Pahalı hobiler olabilir. Sevgililer için 101 aktivite tarzında kazımalı posterler oluyor, bir etkinlik kumbaranız olsun bir de para kumbaranız. Doldukça duruma göre güzel şeyler yapın. Hoş olurdu
14 Yorumla
Soran+1 yılZamanımız yok 2ogrencim var 3cocuk kafamı kasimaya vaktim olmuyor bazen
Cevap sahibi+1 yılİllaki denk gelir ya da inşallah denk gelir 2-3 saatlik güzel kaçamaklar iyi olabilirmiş. Umarım her şey çok daha iyi olurr 🙏🏻
Soran+1 yılKaçamak derken
Cevap sahibi+1 yılYani hayatın telaşesinden kaçmalık şeyker. Yukarıda dediklerim gibi 2-3 saat konser olabilir, workshop vb. Yanş etkinlik kumbarasından maddiyata ve zamana göre etkinlik yazıp o şekilde eğlenceli bi hale gelebilir demek istemiştim
+1 yılDepresyon yaşıyorsun şu an .. bunun sebebi de çocuklarını büyütme meşgalesi içinde geçirmiş olduğun yıllarda kadın olduğunun.. bir insan olduğunun farkına varmamis olman.. ve şu an daha rahatladigin bir dönemde beynin seni çok güzel bir şekilde doğrularla yüzleştiriyor.. çünkü şu an daha çok onu dinliyorsun.. geçmişe götüruyo seni elinden tutup.. sana yapılan haksızlıkları bir bir yüzüne vuruyo.. mantigimiz zaten yaşamımızda belli bir rahatlığa ulaştığımız yani artik fazlaca bir sorumluluğumuz olmadığı.. bu olgunlaşmaya başladığımız zamanlarda devreye girer.. toykenki o heyecanimiz... acemi hallerimiz.. şimdi yok.. üç tane çocuğun var.. Allah bağışlasın.. ama çok büyük hatalar yoksa eşinde.. şiddet gibi. beyninin aslinda senle oynadığı bu oyuna katılmamak olacak.. yapacağın en iyi şey.. farklı meşgaleler.. uğraşlarla beynindeki bu sesleri.. şikayetleri susturabilirsin.. umarım atlatırsın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman hepimiz böyle oluruz, tükeniriz. Hayatın rutini için de savrulur, kopar, yok oluruz adeta. Ama farketmeye başlamış, neler oluyor bize demeye başlamışsınız. Yani uyanıyor ve toparlanmak istiyorsunuz artık. İki cümleniz ile satfalarca sebep ve çözümleri diye yazacak değilim. Bunun için bana daha fazlanızdan bahsetmelisiniz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl9 yıllık evliyim. Ben de artık çekim hissetmiyorum. Seviyorum evet. Bağlıyım evet. Ama yattığımda onu arzuluyor mıyum hayır. Siz hiç 1 hafta uzak kalmayı düşündünüz mü birbirnizden?
28 Yorumla
Soran+1 yılYıllardr 1gun ayrilmadık uzak durmak iyimi gelir sizce
- +1 yıl
Biz de sizin gibiyiz. Bence özlemek lazım. Hatta bazı geceler mesajlaşmak yükselmek. 3-4 sene öncesine kadar biz yılda 1 hafta ayrı kalırdık. Eşim yine öyle mesajlar atmazdı. Seninki tutkulu mu bu konularda
Soran+1 yılHayır benim dilim tatlıdır. Romantigim dile dökerim oda tavırlara döker. Mesela ben sevgimi belli etmek için aşk dolu sözler kullanırken. O sevdiğim yiyeceği alır. Kıyafet sevdiğim parfüm vs alır. Bu sekil
- +1 yıl
Peki bunlar yine de arzunu yüksektmez mi eşine
Soran+1 yılHoşuma gidiyor beni düşünmesi evet ama arzumu yükseltmiyor. Sanırım biraz uzak kalıp ozlemem lqzm
- +1 yıl
Evet özlemek şart. Özlemeden de ilişkşye giriyor olabilirsiniz. Sıklığınız ne
Soran+1 yılşu an bunu burada konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Yazabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yıl21 yıllık evliyim. Zaman zaman durulur zaman zaman hareketlenir. Biraz sizin elinizde hareketlendirmek. Küçük seyahatler yapabilirsiniz. Günlük rutininizi kırıp biraz farklılıklar yaratabilirsiniz. Yatak odanızı renklendirebilirsiniz. Biraz hayal gücünüzü kullanın. Küçük sürprizler yapabilirsiniz.
21 Yorumla
Soran+1 yılBunlar pek değiştirmiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Eşinle ara sıra farklı yerlere gidin imkanınız olduğu sürece , hep aynı şekilde yaşamak dediğin duyguyu oluşturuyor.
26 Yorumla
Soran+1 yılDeniyecegim. Tesekur ederim
Soran+1 yılEşim istemiyor
Soran+1 yılboş ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kadar uzun süreli değil evliliğim fakat benzer durumlarla ben de karşı karşıyayım. Sadece fiziksel çekim de değil kastettiğim. Eskisi gibi paylaşımda bulunup eğlenemiyoruz da. Her şey monotona bağlanmış gibi ve bu bana yetmiyor artık. Eglendigim kadın değil sanki karşımdaki insan.
15 Yorumla
Soran+1 yılZor bir durum ya
Cevap sahibi+1 yılZor fakat yapabileceğimiz pek bir şey yok. Bazı şeyleri yitirince eskisi gibi olmuyor. Henüz gözü dışarı kayacak duruma gelmedim sanırım fakat gidişat bunu gösteriyor. Eğer gerçekten evlilik denilen şey buysa cidden bana göre değilmiş.
Soran+1 yılSizin probleminiz ne özel degilse dinlerim iyi geliyor insanın birine anlatması dertleşmesi
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım.
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. hayat mesgalesi ve alisanliklar. cozumu biraz cesaret biraz da maddi imkanlar ama iste ikisi de yoksa saglik olsun diyosun ve devam ediyosun
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatınızı bir süre rutin ilerletmissiniz farketmeden ve şimdi soğumuş hersey. Kendinize biraz zaman verin. Oturun geçmişi kinusun birlikte zamanında şunu yapmıştık hatırlıyor musun çocuğumuzun ilk doğduğu zamanı falan diye hasbihal edin. İlk görüştüğünuz sizin için önemli olan bir mekana gidin. Ve renklendirin 🙂😉
00 Yorumla
+1 yılYani sen kendine bakımlıysan eşinin dikkatini cekmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılOnda bir sorun yok sürekli etrafmda git gide baglanıyor bana bende sorun
- +1 yıl
Acık koeuş sorun esinin yetersiz olmasimi
+1 yılAslında, sen ne istiyorsun?
Beklentin ne evlilikten?
Bunları tart
Eksik olan ne?
Bunu keşfet
Kaynağı kim veya nedeni ne?
Bunu ortaya çıkar
Bu nedeni ortadan kaldır
Heyecan geri dönecektir
10 YorumlaRutine bağlanıyor bir süre nkrmaly.. heyecan sen kat. gün içinde seksi mesajlar at.. sesler. at.. hislerini yaz.. ozledim de tahrik et.. kıyafet seçimine özen göster buna benzer Bir çok şey. zor değil senin elinde
00 Yorumla
+1 yılSadece öpüşüyor ve farklılıklar denemiyorsanız, ten uyumunuz yoksa heyecan biter. Evliliği ayakta tutan en önemli sebeplerden biri cinsel uyumun olmasıdır.
10 Yorumla
+1 yılEşin ne yapmış seni böyle ınsan durduk yere kopmaz kı ki duygularından
23 Yorumla
Soran+1 yılYa küçük bir örnek vereyim. Ben çok titiz biriyimdir sürekli temizlik yapa yapa sağlığımı bozdum.3evladımı kimseye babalarına bile emanet etmeden büyüttüm. Birgun evde kalmisti geç uyandm diye 10 da komşunun karısı sabah kalkmış balkon yıkamış sen uyuyorsun diye yüzüme vurdu kavga ettik. Bu şekil davranislari beni soğuttu. Agzmla kuş tutsam çevremdeki herkes maşAllah çeker eşim kucumserdi. Kadin benimle yarış içinde sürekli balkon yikamakta ne var. İste beni görmez hep başkalarını takdir ederdi. Simdi Essekler gibi pişman kedi gibi dolanıyor. Ama ben bittim halim yok. Beynim yorgun
- +1 yıl
O zaman o adam araya bırılerını almış yola salmış yuvanızdan dolayı vıcdani rahatlanma yapıyor kendıne boş verın
Soran+1 yılSanmam burası ufak kulağıma illa gelir çekingen biri pek konjskan da değil. Telefon gizleme huyuda asla yok telefonu hep elimde aldatms olamaz
şimdi evliliğin her detayını bilemem ama yüzeysel birkaç tavsiye söyleyeceğim.
tatile çıkın? sadece ikiniz 5 günlüğüne gidin pozitif enerji ile dolun gelin güzel hissedeceksiniz bence.
ya da akşam yemeğini dışarıdan söyle ve güzel bir yemek hazırlayıp sohbet eşliğinde yiyin. yine keyif ve sohbet verecektir. biraz birbirinize vakit ayırmanız gerekiyormuş gibi düşündüm
00 YorumlaHenüz hakettiğin cinaeşmdoyuma ulaşamamışsın demekki. Bence bunun doprudan cinsel doyumla işilişkisi var
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Bu duygusal bir çöküş
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen kaçamak yapmak lazım birileriyle kaybettiğin heyecanın geri gelir
17 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum zina bu yapamam bunu eşime boşanmak ta istemiyorum. Bilmiyorum şu an beynim çok dolu karışık
Cevap sahibi+1 yılBende evlenince sıradanlaşacakmı acaba her şey korkuttun şimdi gözümü
Soran+1 yılAma benim eşim bunun için çok eziyetler çektirdi bana sorumsuz biriydi. Cocuklarimi yalnız büyüttüm evim herseyim dört dört luk olsun diye çok yirtindim ama o hep ezer kucumserdi. Etrafinda 1cocuga bakamayan kadınları görünce benimki yavaş yavaş değişti konustukca falan şimdide ben bı soğudum
Cevap sahibi+1 yılSoğutmuş seni keşke eşin ilk günkü heyecanla sürdürebilseydi evliliğinizi
Soran+1 yılKeşke sadece biraz değer versin. Saygi duysun istedim. Hep cabaladım. Sonunda ben tükendim o toparlar oldu. Ama çok geç oldu ya
Cevap sahibi+1 yılArtık mecburen sürdürecen evliliğini monotonda olsa
Soran+1 yılEvet bu bahane için bosanilmaz zaten
+1 yılBunu eşinle konuş bu sitede fazla dolaşma psikolojin bozulur aldatırsın
23 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatmam bu sitedeki sapıklar umrumda değil.
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Bende benzer şeyleri yşadı
Bunlar heyecan vs geçici şeyler duygularını sadece bu boyutta değerlendirmemelisin seviyor musun ona bak sadece.. Saygı ve sevgi varsa okey..
00 Yorumla
+1 yılNormalleşiyor da bunu hareketlendirmek de sizin elinizde olan bir şey baba 60 üstünde hatırlıyorum 57 den önce hep yatak sesleri geliyordu 😃
00 YorumlaHem kötü bir evlilik yaşamışsınız şimdiye kadar hem de olmayan heyecanı arıyorsunuz. Bundan sonra dua edin de akıl sağlığınız yerinde kalsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Benim 2 yıl oldu. Henüz sorun yok lakin bir süre sonra rutine biniyor. Bunu hissedince rutinden çıkartıyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
rutinden nasıl çıkarıyorsun? bana da lâzım
- +1 yıl
@ilaylaylom arada 2 günlük minik tatil kaplıca VS. Minik hediyeler. Beklenmedik şeyler. Duruma ve hayata göre. Bunu sen kadar esinde istemesi lazım sadece seninle olacak şey degil maalesef
- +1 yıl
benim sevgilim için geçerli, ama içimdenci gelmiyorsa peki
- +1 yıl
içimden*
- +1 yıl
@ilaylaylom içinden gelmiyorsa artık sadece çocuk için birlikte yaşayan ev arkadaşı olursunuz. Aşk zamanla gider lakin sevgi saygı yerini almalı. Eşini beğeniyor musun
- +1 yıl
ben evli değilim ama sevgilimle böyle bi sorum yaşıyorım bazen
- +1 yıl
@ilaylaylom ben sizi soruyu soran kişi sanmıştım. Sizin için rutini bozmak daha kolay
+1 yılEvliler beni evlilikten soğuttunuz teşekkürler!😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılçoğu kişi yaşıyor bunu..
siz en azından 12. sene de başlamışsınız :)00 Yorumla
+1 yılÇoğu Kadınla 12. Günde bu hissiyatı yaşayıp yol veriyorum dilerm kısa zamanda sende kurtulursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Normal ama evliliği canli tutmak gerekir yoksa boşanma olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir süre sonra aşk ve sevgi bitiyor sadece sadakat ve saygı kalıyor. O yüzden normal.
08 Yorumla
Soran+1 yılHimm
Cevap sahibi+1 yılYeni insanlar tanı çevreni değiştir.
Soran+1 yılYa ben kolay güvenmem. Arkadas edinmem sevmiyorum catkapi gelip giden saygısız insanları çevremde eğitimli düzgün insan yok. Uzak durmak en güzeli
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız. Sizin gibi düşünen bir kaç hastam var.
Soran+1 yılSahte dostluktansa yalnızlık daha makbul. Bide ben lider ruhluyum biraz gittiğim yerde genelde beni çekemez kuyumu kazarlar
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah olumsuz düşünmeyin lütfen.
Soran+1 yılYa benim zaten 3evladm var inanın arkadaş edinmeye hiç hevesim yok. Evlatlarm bana yetiyor. Esimle de aslında görünürde her şey iyi gibi ama bana eksik gelen birşeyler var bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİlla ki arkadaş edinin demiyorum size. Eksik gelen şey hislerinizden kaynaklı. Sadece yardımcı olmak istemiştim.
Gayet normal. Hormonal bir süreç olduğu için ortalama bir aşk 2 yıl sürer.
Bunu bilerek evlenin arkadaşlar :) 10 Yıllık eşime hala aşığım, vs. diyenler sadece kendini kandırıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSıradan olduğu için başkası olsa böyle demezsin eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence aşkın ve seksin tam zamanj 30 undan sonra
00 YorumlaBenden o kadar aynı pencereden bile bakamıyorum bende 13 yılı devirdik sadece su an alışkanlık
00 Yorumla
+1 yılEskisi gibi heyecan istiyorsanız ilişkiye bir süre ara verip sonra tekrar başlayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeldin nere kaçtın hemen
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHenüz daha tavsiye vermedik ama
Soran+1 yılUykum geldi uyudum. Sahura kadar uyumamştm
Cevap sahibi+1 yılSeverek mi evlendiniz
Flortlemi başladı.
Sizi bu düşünceye iten asıl sebep nedir
Cevap sahibi+1 yılSahura kadar uyumadan mi duruyorsun genelde.
Ben sahurdan sonra uyumuyorum ya.
Cevap sahibi+1 yılGene mi uyudun sen
Soran+1 yılSeninle ben bir değiliz 10yildir uykularım haram bölünüyor sürekli 3evladimi büyüttüm. Yordu bu beni şimdi uyumazsam ayakta duramaz oluyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni cok iyi anlıyorum 3 cocuk büyütmek çok zor. Birde yaşları yakın sanirim. Esin yardımcı olmuyor mu
Soran+1 yılYani geçmişte olmazdı bide köstek olurdu. Simdi yardımcı oluyor. Ama yoruldum ben ya kafam kazan
Cevap sahibi+1 yılİs isten geçti yani.
Peki eşinizden etkilenmeme sebebi geçmişten günümüze gelen tavrı olabilir mi
Soran+1 yılYani evet geçmişte o kadar hatta yaptı ki ailem kimsem burada yok. Cocuklarima iyi bir anne olmak için affedersin biyerlerimi yırtarken ben kendi kahvelerde Fink atar utanmadan gelir. Kskanc eltilerimin laflarıyla bana bide suçlamalar yapardı. Surekli eleştirdi. Simdiyse etrafta tek çocuğa bakamayan kadınları görünce benim anneligime kimsenin laf edemeyeceğini söylüyor. Cunku ben tek başıma 3cocuk büyüttüm. Yanimda eşim bile olmadan. Cok yordu beni hep çocuğa sen bakmak yetişmek zorundasn dedi. Ne lohusa olup naz yapabildim. Ne gezip tozabildim. Ufak evlendim. Cok işkence yaptılar. Dogurdum eve gelir gelmez evimi işimi yaptım. simdi görüyor annesi gil diğer eltilerimi 1hafta yataktan çıkarmıyor. Olan hep bana oldu
Cevap sahibi+1 yılŞimdi anlaşıldı senin neden bu halde olduğun
Yani bu bu şekilde geçmişi olan bir insanın bedenen değil ruhen ayakta kalması da zor.
Siz eşinize karşı hislerden bahsetmissiniz, sizin bunca şeye rağmen halen eşim diyebilmeniz bile büyük lüks onun icin
Cevap sahibi+1 yılEn büyük etkende, ufak yaşta evlenmeniz ve aileden uzak kalmaniz
Cevap sahibi+1 yılGaliba gene uyku modundasiniz
Soran+1 yılEvet uyudum sonrası
Cevap sahibi+1 yılGünaydın oralardamisin
Soran+1 yılUyacagim şimdi ezan okunali baya oldu dalmşm
Cevap sahibi+1 yılburada da okundu. Sen hangi şehirlerin.
Ya uyumadan gzlidn çıksam yazarken..
Yorumlar uzadı gitti
Soran+1 yılboş ver
Cevap sahibi+1 yılBence boş verme rtık İnat etme lütfen
Soran+1 yılEvlimisin
Cevap sahibi+1 yılEvet o sebeple geldi diyorum zaten Hadi gizliden çıktım bekliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılCidden yeni bi arkadaslik, heyecan falan aramiyor musun yani. Monotonluk skmiyoe mu
00 Yorumla
+1 yılHaram tatlıdır helal tatlı gelmez garanti diye. Haramın bedeli iki dünyada da çok aģirdir kim yaptı ise pişman. Helalinle yetin
00 Yorumla
+1 yılSelam normal bu zaman sonra monotnlasıyo. Erken mı olmıs sıznkı nezmndr boyle
015 Yorumla
Soran+1 yılYani son 3yildir böyle
- +1 yıl
Kocanda nası durum
- +1 yıl
Hı
Soran+1 yılİyi sorun ykk
- +1 yıl
Hic bisi yok gıbımı
Soran+1 yılYok yok iyi
- +1 yıl
O
- +1 yıl
En son ne zmn cıddı cıddı konustmuz
Soran+1 yılKonuşmadık konuşacak bişey yok
- +1 yıl
Pskolojk dırumn nası
Soran+1 yılİyi
- +1 yıl
Benmde sorularm var. Gel dertleselm
- +1 yıl
Hı.
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
Hey
+1 yılsıkıldın mı kocandan
10 Yorumla
+1 yılfarklı faliyetler yapın bence beraber sosyallik yaşayın
00 YorumlaGaliba tüm evliler yaşıyor bunu ben de dahil
00 Yorumla
+1 yılGayet normal. Rutine maruz kalan her şey eskimeye mahkumdur.
00 Yorumla
+1 yılArada bı değişiklik yapsan?
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
@uzatmaisterseen seni çok seviyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeves kalmamıştır ondan
20 Yorumla
+1 yılNormal bi durum her şey zamanla değişir biter vb.
10 Yorumla
+1 yılTutku kalmamış noldu eşin göbek mi yaptı?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok aksine 2mizde gayet bakımlıyız. Yakisikli baya eşim
+1 yılSana vakit mi ayirmiyor ya da değer mi vermiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişte ihmal etti evet soğukluk oldu bende. Simdi tam tersi ilgileniyor. Bir dediğimi iki etmiyor ama soğudum bı bilmiyorum
- +1 yıl
Soguduysan sıkıntı gelsene birsey soracağım
- +1 yıl
Ordamsn
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Niye cevap vermiyorsun
- +1 yıl
?
12 yil cok uzun normal
00 YorumlaHiç normal gözükmüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yıllık evliyim senin kaadar umutsuz olmadım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılRutine bağlayınca her şey normal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiradanlasmasi gayet normal
00 Yorumla
+1 yılM9notona baglamis hayat
00 Yorumla
+1 yılHetcanlandiracak bir şeyler yapin
00 Yorumla
+1 yılAblacim evlilik budur sen ne bekliyordyn ki
00 Yorumla
+1 yılNormal yani 12 sene geçmiş
00 Yorumla
+1 yılTek başına tatile çıkmalısın.
00 Yorumla
+1 yılAman takmayın böyle şeyler olur
00 Yorumla
+1 yılBen ayrıldım da seni bilemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılP. film izliyor musun peki
07 Yorumla
Soran+1 yılYani beraber izlerdik bir ara
Cevap sahibi+1 yılEşinden alamadığın zevki filmden alır mısın diye sordum oral falan yok mu aranızda
Soran+1 yılSınırlarımız pek yok anal dışında
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç merak ettim. Artık ilişkiden zevk almıyor musun yani
Soran+1 yıl30 evet pek almiyorum
Cevap sahibi+1 yıl30 çok erken ya
Cevap sahibi+1 yılBi p... izler misin keyif alacak misin merak ediyorum
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem