+1 yılbu cahillikle bu yaşa kadar nasıl yaşayabildin.kusura bakma ama aşırı derecede saf ve cahilsin.kusura bakma aşağılamak için demiyorum.başına çok iş açarsın bu saflıkla..
akıl var mantık var nasıl bilecekler?sen dna nedir onu bilmiyorsun bi kere.
cinsel ilişkiden hemen birlikte olduğun kişinin dna örnekleri içeren saç tüyü,sperm gibi örneklere vücudunda rastlanırsa bilinir...daha önce birlikte olduğun birinin kalıntılarını senin vajinandan bulamazlar aradan zaman geçince...
doktor muayenesinde sadece bekaret öğrenilir..bekaret kontrolünüde yaptıramazsın her doktora...yanında bir erkekle doktora giden kimseye hiçbir doktor bakmaz.baksada bakire değilse bile bakire der..
dahası böyle bir işlemi yapacak doktor bulamazsın.kaldi ki bekaret kontrolünü çok az doktor yapar..hele bir erkeğin kolundan tutup götürdüğü kıza hiç yapmaz.yapsada bakire değilse bile bakire der...bekaret durumunu merak eden kızlara doktorlar yardımcı oluyor.ama bi erkek götürse bu bakiremi bi bakın olayına girecek doktor bulmak zordur..
ne o sanayiye ustaya arabamı baktırıyorsun bu darbeli mi diye.41 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılKimse anlayamaz,
Tam zamanını bilmiyorum ama biriyle ilişkiye girdiğinde ve diyelimki içine boşaldığında en fazla 4 gün içinde bunu tesbit edebiliyorlar ama sonrasında spermler yok oluyor vücudun spermeleri atıyor veya imha ediyor.
İlişkiye girdiğin tahmin edebilirler, dr götürseler kız olmadığın anlaşılır ama sen kimseyle ilişkiye girmediğini inkar edersen bunu kolay kolay anlayamazlar.
Erkek arkadaşında senin kimlerle ilişkiye girdiğini kimlik tespitini yapamaz, hiç bir dr kimlik tespiti yapamaz.
Kimlik tespiti olması için öncelikle senin ilişkiye girdiğin gün veya en geç 4-5 gün içinde vajinanın içinden sperm parçları alınması lazım. Bu tek bir işe yaramaz çünkü ilişkiye girdiğin erkeklerden de sperm örnekleri alınıp kıyaslanması lazım.00 Yorumla
Hayır hiçbir şekilde çıkmaz. Tabi gebe değilsen ^^ Birde zaten blöf yapıyordur. hadi tamam götür desen hangi erkek gidip sevgilimin kiminle yattığına dair DNA ları istiyorum mu diyicek. Kimse yapmaz. Diyelim ki yaptı bulunmuyor ama farzedelim buldu. Ne işe yarıcak? DNA'da çocuğun ismi çıkmıyor geni çıkıyor :D Kimse Ondanda DNA örneği alıp karşılaştırması gerek. Yani Impossible ^^
32 Yorumla- +1 yıl
Gebe değilim tabikide ama Yani bir yandan da vucudum onların DNA sını tutuyor mu bilmiyorum
Korkuyorum çünkü içlerinden birisini çok sevdim onun yanmasını da istemiyorum.çocuktan DNA örneğini almak zor değil çünkü uzakta değil çocuk - +1 yıl
Sen nekadan kötü düşünceli nekadan negatif nekadan herşeyi en zora sıkın birisin ya :D DNA'sını tutmuyorsun imkansız. Ayriyetten bak diyorum aklın alıyormu senin :D Mesela tutuyor önce gidiceksiniz DNA alıcaksınız. (DNA almak için doktora gidip ne diyiceksiniz çook zahmetli ve zor bir konu kolay değil) hadi gittini DNA aldınız. Çocuğa gidip nasıl DNA alıcaksınız. Saç teli numaralarımı? Hangi çocuk bu arada eski çıktıklarının listesi mi var ailende. Ya %0.1 lik bir ihtimal bence ^^
- Cinsellik konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılhayır öyle bişey olmaz. muayenede biriyle birlikte olduğun çıkar ama bunların sayısı kimlikleri çıkmaz. seni korkutmaya çalışmış ona pabuç bırakma.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
w was here,x was here, y was here, z was here diye sprey boyayla yazmadılarsa rahim duvarına kimse anlayamaz... sence adli tıpta ölü bir kadına tecavüz edenin kimliği nasıl bulunuyor ? her sevişmeden kalan izler dursaydı bir davada onlarca kişi zanlı olurdu (hele bi de köyün oro.suysa)
kısacası çok yakın bi tarihte rahim içerine sperm veya deri döküntüsü bırakan biri olmadıysa kimse anlayamaz...
hem sen neden kendini ezdiriyorsun ki? 4 kişiyle beraber olabilecek kadar özgüven sahibiysen neden seni köle gibi ahırdan mal alır gibi almaya çalışan insanlara prim veriyorsun? bu insan sence bir ömür yüzüne vurmaz mı bunu? aklı sıra delikanlı erkek ayağına yatacak çevrenden biriyse onla görüşme triplerine yatacak... kusura bakma ama bu konuyu bu kadar üsteleyen adam seni eş olarak almaz... akıllı ol...10 Yorumla
+1 yılbi sonraki sevgilime senin de adını vermemi ister misin diye sor uzatmaz daha fazla :) bi sonraki sevgilin de olcak dimi yani bu son sevgilin değil ciddi bişey düşünmüyosundur heralde 4 kişiyle beraber olduktan sonra :) gerçi sen istersen düşün sevgilin başka şeyler düşünüyo :)
10 Yorumlakıııııııııııııızımmm sevgilin keklemiş seni ne muayenesi ne tespiti savcı mı senin bu sevgilin vücut bütünlüğü, vücut dokunulmazlğı diye bir şey var bizim hukukumuzda sen istemedikten sonra seni adli olay hariç savcının dışında kimse muayene ettiremez bu biiiiiiiiiiiiiiiiir
ikincisi DNA tutma olayı felanda söz konusu olamaz tamam mı bebişim içini rahat olsun kiminle yattıysan yattın kaldıramıyorsun yol ver gitsin00 Yorumla
+1 yılCanım öncelikle sakin ol... Daha önce yaşadığın ilişkiler sevgilin dahil kimseyi ilgilendirmez... Önceki ilişkilerinin öyle testle ortaya çıkması adamın seni aptal yerine koyduğunu gösteriyor... Öyle birşey tıbben mümkün değildir...
Bu adamdan da bir an önce ayrıl ve adam gibi bir adam bul kendine... Seni üzerek, tehdit ederek korkutarak psikolojini bozan birinden sana hiçbir fayda gelmez...30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar cahil olabılır, cahıl davranıslar sergıleyebılır. Ama burda sızın yaptgnzda da cahıllık var. Cunku bılmeyene , saf cahıl dedgnız arkdsa anlatmak onu bılınclendırmek yerıne sız de onunla dalga gecıp cahıllıgne ortak oluyorsunuz. sızın yaptgnz da ayrı bır cahıllık degıl mı
Ordakı soruyu soran kısı kardesınız olsa bu kadar sacma ve bedbaht konusur musun acaba? Ne kadar kırıcı ınsanlarsınız.20 YorumlaBöyle kafalardami yaşıyorsunuz, fıkra gibi. Google hocaya sorsan o bile tşak geçer, şehir nufusunun yüzde kaçının dna sını bulunduruyor sevgilin. Yada nasıl bir laboratuar sahibi, kendi hastanesi olsa bile böyle bir teknoloji yok. Çocuk kandırır gibi, KANDIRMIŞ seni.
00 Yorumlane kadar süre geçtiğine bağlı 1 hafta diye biliyorum ayrıca adet olduysan zaten delil falan kalmaz katiyen çıkmaz ayrıca çıksa bile bizde dna kaydı yok kime ait olduğu blei olmaz bütün şüphelendikelrini test etirmesi gereir öyle bir şeyde yapamaz zaten hakı yok sen isim vermedikçe :)
benim anlamadığım sevgilin ne yapacak onları bulupta memnun değilse bu durumdan ayrılır senden olur biter alaln memnun veren memnun sonuçta00 Yorumlabelli olmaz söylemen için yapıyor sanki çocuk oldu da babası kim diye dna testi yaptırıcak
26 Yorumla- +1 yıl
Yani bir yandan da vucudum onların DNA sını tutuyor mu bilmiyorum ! Tutuyor mudur ? Tutuyorsa nasıl öğrenilir?
- +1 yıl
Korkuyorum çünkü içlerinden birisini çok sevdim onun yanmasını da istemiyorum.onunla en son mayıs ayında birlikte olduk ve ayrıldık sonrada 2 ay geçti üstünden yine de belli olur mu peki ?
- +1 yıl
teşekkür ederim inşallah dediğin gibidir muayenede hiç birşey çıkmaz umarım :(
Sevgilin çok film izlemiş belli. Muayenede beyne bakmıyorlar vajinal muayene oluyor. Korkmaya gerek yok. Ayrıca birileri ile birlikte olduğunu biliyorda neden isimlerini öğrenmek istiyor. Öğrense ne olacakmış.
00 Yorumla
+1 yılNasıl belli olucakmış..Girip çıktıkları yere kaşelerini mi basmışlar... Sevgilinde senle beraber olmak istiyor...Yol yapıyo sana anlasana be kız...o da istediğini alıp gidicek..VE senin birlikte olduğun 5. kişi olarak tarihte yerini alacak...
10 Yorumlahahaha adam bayağı film izliyor anlaşılan. Etkisinde kalıp saçmalamışta sizin bu kadar saf veya amiyane deyişle cahil olmanız enteresan. Böyle bir şey mümkün olabilir mi sizce ya?
00 Yorumla
+1 yıl5 kişiyle ilişkin oldu 4 ü ile yattın. Yüzde seksen iyi bir oranmış. Nasıl olsa bu sevgilinle de yatacaksın. Uzatma da adam başka şeylere takılmasın böyle. Herkese şapur şupur bize yarabbi şükür diyerekten.
20 Yorumla
+1 yılSanırım sevgilin seni otomobiliyle karıştırmış.Araç muayenesinde daha önceden ödenmemiş trafik cezaları çıkar. Sevgilisiyle otomobilini ayırt edemeyen insanla nası sevgili olunur anlam veremiyorum. :))
00 Yorumlakızla neden dalga gecıyorsunuz adam akıllı anlatn da ogrensın madem daha fazla cahıl kalmasın. cahıl olanla dalga gecmek de sızın cahıllıgnz arkdslar.
00 Yorumla
+1 yıltarihi galatasaray hamamına gidipi 40 tas su dökündükten sonra tövbe edersen DNA falan kalmıyormuş öyle diyorlar, 4 kişi ile beraber olduysan bunu her ayın dördünde dört kez yapmalıymışsın
17 YorumlaAilen ilişkiye girdiğini biliyorsa neden korkuyorsun ki ? İlişkiye girdiğin kişi sanırım yakınlardan birisi mi ?
00 Yorumlahamile kalmadıgınız sürece . kimle yattın yaptın . tıpben mümkün degil . önlem al . arkadaşına inanma seni kandırıp . sadece kendinle olman için :)))
00 Yorumladoktorlar ek zamanlarında büyülü falcılık yapıyosa bir ihtimal :))
10 YorumlaKimsenin Dna 'sının falan sana kopyalandıgı yok can! Sıkıntı yapma.. Yalnız şu merak etme konusu bana biraz acayip geldi.. Sana ne yani :D NApcan PEnis Boylarına bakıp kendinle mukayese mi edeceksin.. Töbe töbe ya.
00 Yorumlatüm dünya nufusundan dna örnekleri alırlarsa çıkar kimlerle yattığın...ama sanırım bi yüzyıl sürer..ömrün yetmeyecek..
05 Yorumla- +1 yıl
Yani bir yandan da vucudum onların DNA sını tutuyor mu bilmiyorum ! Tutuyor mudur ? Tutuyorsa nasıl öğrenilir?
Korkuyorum çünkü içlerinden birisini çok sevdim onun yanmasını da istemiyorum - +1 yıl
hastalık felan kapmadım...ayrıca ben sadece muayenede daha önce kiminle yattığım çıkar mı ortaya onu merak ediyorum sadece buna bir açıklık getirilsin istiyorum o kadar
+1 yılYaptığı blöfü gör ve artır. Yavaş bulsun kim olduklarını.
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey...Seni kandırıyor..Salakmısın ? Her isteyene veriyorsun ?..Sonrada anlarmı ? Anlamazmı ?...Anlamaz...
00 Yorumlagüzel korkutmuş seni :) öğrense nolcakmış hem? eskileri açıp ilişkinizi yıpratmasın
14 Yorumla- +1 yıl
durum kötü ailem benim ilişkiye girdiğimi biliyor onun için bu kadar korkuyorum öğrenmesinler istiyorum
Kim olduğunu bilse ne olacak ya garip midir nedir millet yok tıp aşırı geliştiğinden bu dediğine çözüm bulmayı atladılar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimse öğrenemez emin ol abim hakim öyle bir şey imkansız birlikte olduktan bir iki gün sonra hiçbir iz kalmaz
20 Yorumlane dna sı ne testi! burası neresi ben kimim.. hangi yıldayııız!?
10 Yorumlasevgilin kameramı koymuş hafıza kartını mı alıp bakacak ordan
10 Yorumla
+1 yılAyın sorusu olmaya aday dna tutma olayı ne ya erkek arkadaşında iyi korkutmuş seni
00 Yorumla
+1 yılhayır sadece 1 sperm döllenir!bunu mu soruyon ..tam olarak sor?çocuk kimden sorusu mu çıkacak bu en sonunda?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmasaydın keşke canım ya :( Ama çıkmaz.. Pişmansın değil mi? :(
04 Yorumla- +1 yıl
hemde nasıl :(
Cevap sahibi+1 yılBende 1 kişiyle yaptım hala o kişiyle sevgiliyim ama keşke yapmasaydım.Şimdi onu bırakırdım...
Cevap sahibi+1 yılAma bizim yaptığımızdaki amaç zevk almak değil.Sırf daha çok sevsin diye saçma bi akılsızlık işte. O an düşünemiyosun. Sırf daha çok sevsin,gitmesin,başkalarına bakmasın diye... Zevk falan umrunda olmuyo insanın.Ama zamanında farkına varamayanlar oluyo işte. Ben veya bu arkadaşım gibi.
Tıpta çareler tükenm... daha fazla yazamiycam ühühühü
00 Yorumla
+1 yılböyle bi muhabbet geçiyorsa aranızda zaten bunun adı basitleşmedir!
10 YorumlaYa neyse .)
Dört kişiyle ilişkiye girdin şimdi tutuştun mu nedir yani .?
Bulunamicanı sende cok iyi biliyosun oysaki .00 Yorumlasaçmalama yaa, erkek arkine ne hem , busa bile dovecekmıymıs hoduk ya
00 Yorumlayok arkadaşım ne alaka.iyi zarflamışlar seni.girince içeriye imza atacak hali yok ya adamın
00 Yorumla
+1 yılSalla birşey olmaz adamlar sana zorlamı sahip oldu ? isim vermek zorunda değilsin gruba girdim de cok sarhoştum de kim vurduya gittim deee töbe töbee
00 Yorumlaarkadaşın seni testemi sokacak vücut seni değilmi neden bukadar müsahama gösteriyorsun sonucta tecavüz değilki
00 Yorumlasacmalama muayeneyle sadece daha önce ilişkiye girdiğin belli olur kimle oldugun belli olmaz doktor serkan..istersen anlatabılırım mail atarsan gked@hotmail.com
00 Yorumla
+1 yılne yapcakmış ? gidip onlara nasıl oldunu mu sorucak ?
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbok yemiş şimdiki sevgilin .. seni korkutuyor,bulamaz tabiki kim olduklarını ..
00 Yorumlaönceki arkadaşlarını ara ve sor şeyinle tc numaranı yazabiliyomusun die yazamıyolarsa sorun yok...
00 Yorumlahe belli olur, o nedenle sen doğrun neyse onu söyle
212 Yorumla- +1 yıl
Gerçek anlamda içimi rahatlatacak bir cevap arıyorum he belli olur demekle olmuyor
- +1 yıl
şşştt bu ablayı kızdırma fazla :)))
- +1 yıl
iyidir taşdaş senden naber ? :)) sakin ol:)
- +1 yıl
hosgeldin ozaman bende gidip geliyorum öyle işte :)
- +1 yıl
ekleme huyum yok biliyorsun da bu soran ı ekleyip mesaj atayım mı DNA uzmanıyım, muayene etmem gerekir diye :)
- +1 yıl
ben halen uygulanabilir olduğunu düşünüyorum, iyi yapan da bu zaten bu planı :)
- +1 yıl
bu asiste eskiden olsa golü atardım ama yaşlandım artık:) ama asist süperdi akıl dolu bir vuruş teknikle zekanın harika uyumu :)
- +1 yıl
gitmedi miss fair play amaçlı taca attı centilmen antrenmansız akrep ;)
- +1 yıl
nasıl olacak o iş, taraftar çok seviyor alex gibi o :)
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
heh şimdi oldu
+1 yılneden bukadar korkuyon kimle beraber oldun sen bakıyım
00 YorumlaAnlaşılmaz rahat ol . sadece ilişkiye girdigin belli olur onu da zaten bilmeyen kalmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmantıken düşününce böyle birşeyin olmayacağını anlamak zor değil. Vajinada yazmıyorya şu kişilerle birlikte oldu diye :)
10 Yorumla
+1 yılBenim bi kizla birlikte oldugumu nasil tespit edemiyolarsa,sizin icinde oyle.(Hany detaylara girmeden)
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Eksi vermis la biri :) Madem bu kadar korkucaktin neden 4 kisiyle sevistin birlikte oldun?Sevgilinle hic birlikte oldunmu ? Baska erkeklere bakiyomusun sevismek icin.
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cıkarsın bakalım nasıl cıracakmıs
00 Yorumla
+1 yılBence o adamdan hemen ayrıl...
00 Yorumlakuku karakutu değildir ,
10 Yorumlahayır tabikide :) rahat ol sen canım
01 Yorumla- +1 yıl
belli olmaz. düzüşmeye devam
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne denilir senin gibisine artık ... yuh artık ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiminle olduğun belli olmaz ki yok öyle birşey
00 Yorumla
+1 yılŞaka gibisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErzincan kaşarı severim
10 Yorumlasacmalamış arkadaşın
00 YorumlaAcıdım
00 Yorumlaçıkmaz...