Erkek arkadaşım benimle yatmıyor. neden?

Arkadaşlar. Uzun zamandır biriyle birlikteyim 4 sene çıktı 2 sene ayrı kaldık 2 3 aydır biraradayız tekrar. Onceden ilişkinin son 8 ayında benimle yatmadığı için ayrılmıştım kendine göre sebepleri vardı buna dair. Barıştıktan sonra birlikte olduk ama yine pek istekli görünmüyor. Beni sevdiğini söylüyor ama buluştuğumuzda sarılmıyor öpmüyor ben öptüğüm de ''azma'' dedi geçenlerde. Neden dediğimde ''işim stresli oyle bir modda değilim'' diyor. Benim evime gelmeyi bir şekilde reddediyor. Tutkulu istekli bulmuyorum. Soğuk. ''isteksizliğin mi var?'' dediğimde ''o senin psikopatça kurgun'' dedi. Neden böyle? ne yapmalıyım? anlamıyorum. lütfen bana yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
ben cinsel sorunları olduğunu düşünüyorum. hatta bu konuda bir uzmandan randevu da aldım. gerçekleri öğrenmek istiyorum. 6 sene dile kolay. resmen yıllarım gitti.
Güncellemeler
+1 yıl
Burada sanki aranan bir kadınmışım gibi yorumlar yazılmış. Ben kafamdaki sorulara cevap bulmak , sizden yardım almak için sizinle paylaştım, şu anlayışa bak. bu kolay bir durum değil, umarım kimsenin başına gelmez. hepimiz sağlıklı yuva kurmak, saglıklı bir hayat istiyoruz arkadaşlar.
Erkek arkadaşım benimle yatmıyor. neden?