• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

İlk defa sevgilimle kalacağım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Beraber uyuyacağız. Klişe olacak ama sadece uyuyacağız. Ayıcıklı pijama giysem herif soğur mu benden? Ne giyilir ne edilir? Nasıl davanılır? Nasıl uyunur?
İlk defa sevgilimle kalacağım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevgili kardeşim

Öncelikle sorduğun soruya cevap veremediğim için üzgünüm.
    Fakat şunu bil ki uyumanın bir çeşidi yoktur. Herkes uyur ve uyku aynıdır

Onun dışında eğer bu işi iptal etme şansın varsa iptal etmelisin. Hatta şansın yoksa da etmelisin.
    Çünkü bu uygun bir iş değildir. Bazı şeylerin evlendikten sonra yaşanması gerekir. Eğer karşındaki insanla ciddi düşünüyorsanız bunu ona söyle , ve gelmek istemediğini belirt. Eğer seni anlayışla karşılayacaksa bir hata etmiş böyle bir teklifte bulunmuş der geçeriz. Fakat sana kızıp bağırıp çağıracaksa bu mesele yüzünden o insan seninle ciddi düşünmüyor demektir

Bu hususta o kişi bir gün hayatından çıkarsa sen kocan olacak insanın yüzüne bakabilecek misin?
    Sen başkasının yatağına girmiş bir koca ister miydin.
    Aklını başına al kardeşim Sen bayansın. Daha dikkatli olmanız gerekir. Her şeyden önce , ciddi düşünen bir erkek bunu istemez.

Selametle.

12
    5 Yorumla
    • orcoo2121
      orcoo2121
      +1 yıl

Gizli yapmasan durumunu eic olucak cevapmış...:)

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

Ya güzel kardeşim sen bildiğin fuhuşla suçlamışsın art niyet ön yargı nedir böyle. Bizde kız arkadaşımızla uyuduğumuz oldu ne yani birşey mi yaptık kızoğlan kıza. Vazgeçin artık şu insanların amellerine karışmaktan. Tanıdığın değil birşeyin değil uyarmak sana mı düşmüş. Allahla kul arasında kendi ameli kendi sorumluluğu. Katolik İslam diye bir olgu gelişti sizin yüzünüzden. Günah çıkaran papazlar gibi hep aracı olmaya çalışıyorsunuz. Bırakın şu işleri yolunuza bakın ya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Maksadım reklam değil, sadece yardımcı olup bir yanlıştan kurtarabileceğim insanlara cevap veriyorum. Her soruya bakmıyorum. EİC olmasına gerek yok. Bir faydalı işe vesile olduysak ne mutlu. Benim amacım bu. Özellikle gizli oluyorum çünkü burada iyilik yapmaya çalışıyorum. İyilik kimliksiz yapılır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sapientiaestpotentia kardeşim. Mümin müminin kardeşidir ve müslüman müslüman kardeşini yanlıştan kurtarır. Kitap yanlış diyor. Haram diyor. sen kız arkadaşlarınla bir arada uyumuş olabilirsin. Belki zorunluluktu belki de başka bir şey. Ben orasını bilemem. Fakat bu keyfi bir iş.

Yorumla
    • şakayık
      şakayık
      +1 yıl

+1 birde gizli olasaymışsın...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• VFreaks
    VFreaks Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

millet kıskançlığından ne diyeceğini şaşırmış..
    yahu birbirini seven iki insan sarılıp uyumak istiyolar bunda ne var? ne kadar fesat insanlarsınız. sevişceklersede bırakın sevişsinler anasını satim. bundan sizene? kızın namus bekçisi mi oldunuz?
    bacım sende keşke böyle bir soruyu bu kadar akıl fukarası insanın içinde sormasaydın be :/

15
    1 Yorumla
    • VFreaks
      VFreaks
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
  • Hollandadabirkiz
    Hollandadabirkiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben de uyumustum bikere sevgilimle.. Fırsat bulduk ve yanına gittim. sadece uyumustuk. Zaten amacımız tatlı tatlı uyumaktı. Gec uyuduk tabiki nerdeyse sabaha kadar sohbet ettik. Ben basımı onun gogusune koymustum sacımı oksuyodu. Eger cocugun amacı uyumaksa hic bir sey olmaz bırak ne derlerse desinler. Benim sevgilim bana, sana sarılabilir miyim diye soruyodu. Onu bile sormadan yapmadı.. Utancından konusamıyordu bile, sormaya korktu heycanlıydı cunku, ben de oyle. Sabaha kardı belimi sardı basımı omzuna koydum uyuduk. Sabah uyandıgımızda da biraz konustuk sonra kalktık kahvaltı ettik.. Demek istedigim su ki, eger erkegin amacı kotu degilse ve sen de sadece uyumak icin gidiyorsan cok hos bir gece gecirebilirsin.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sen burdaki uçkurunu tutamayanlara bakma bacim... bunlarin nerdeyse hepsi kadin , adam kaldirmaya calisma tecrubeleri ile kendi dar kafalarini harmanlayip cevap verdiklerrini zannediyorlar... eger herif gercekten sadece snle güzel bir gece paylasip uyumak icin geliyosa ve bukonuda gercekten kendine guvenen sabit fikirli biriysr sen çocuğun üstünede ciksan bisi olmaz... bn de araara sevyilimle kaliyorum ve bir gece iradesini gercekten zorladim bilerek. Ve heloi bir andan sonra kendisi durdu ilersi tehlikeli burada durmaliyiz diye.. ve yine sarilip uyuduk... yani olay sende bitiyo ama onda. Daha cok bitiyo... aaa tabi en 0nemlisi... ne yapàcam diye düşünmerahat davrajn kendin ol :-)

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

64

Cevap

146

Cevap

• -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Seni severek yatağına alan bir adamsa karşındaki, masumca uyuyacaksan istediğini giy. Hatta gece yarısı metan gazını fosur fosur bırak önemli değil.

Ama beni sevdiğinden şüpheliyim diyorsan çıplak yat. Ya da güzel birşeyler giyin. Seni sevmeyen bir insan yatağına alıyorsa sarılmak için, kokunu içine çekmek için, seninle aynı rüyayı görmek için almıyordur bayan...

www.google.com.tr/imgres

1
    0 Yorumla
  • tahammülüzor
    tahammülüzor Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

bende sevgilime gidiyorum kalıyorum ve çok eğlenceli vakit geçiriyoruz sabah birlikte kahvaltı hazırlıyoruz birlikte topluyoruz ve birlikte uyuyoruz en çok sevdiğim şey onun göğsünde ona sarılarak uyumak.. eğer onun duygularından eminsen ve sende onu seviyosan bunda yanlış bişey yok git mutlu mutlu uyu canım sevgilinle size mutluluklar :)

7
    0 Yorumla
  • SuPuRGesiZ_CaDi
    SuPuRGesiZ_CaDi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

Neyle rahat ediyorsan onu giy, olacagi varsa zaten olur diye dusunuyorum. Ama gecelik giyersende olmayacagi varsa da olur. Bisey olada bilir, cok dogal. gercekten hic bir sekilde istemiyorsan cinsellik, ozaman hemen uyicaksin, eger biseye kalkisirsanve sen yok demene ragmen devam ederse, ordan cik (istemiyorsan) yoksa o bir sekilde seni ikna edecek, ya da baski uygulayacaktir..

3
    0 Yorumla
  • Azize2405
    Azize2405 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 51%
    +1 yıl

Sen sadece beraber uyuyacağınızı sanıyorsan üzgünüm ki ayakta uyuyorsun... Ne istedğine karar ver bence sonra üzülen sen olursun, ayıkcıklı pijama giyip bir ayı ile mi yoksa gerçekten sana değer veren biri ile mi uyuyorsun buna karar ver önce gerisi inan bana hiç önemli değil... Saygılarımla

2
    0 Yorumla
  • msrain
    msrain Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Dostum beraber uyumak kavramı cidden çok zor oluyor sen ne kadar istersen iste o adam senın arkana uzandıgı an senin icin olmasa bile onun icin bir alevlenme başlıyor bundan emin olabilirsin yani sevişme kaçınılmaz. Pijama konusunda da ne istersen onu giy üstündekilere bakıp senden soguyabilecek biriyle yatabilecek kapasitede olabileceğini düşünemiyorum bile.

2
    0 Yorumla
  • asilturk
    asilturk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

Eğer erek arkadaşın, karakteri düzgün ise öyle bir şey düşünmez zaten. Güveniyorsan uyumalısın tabi ne sorun olacak burada bir çok insan herkesi kendi gibi içi fesat sanıyor, ama bu dünyada onlardan başkaları da var. Karakteri düzgün, güvenilir bir karaktere sahipse uyu bence hoş oluyor. ;)

1
    0 Yorumla
  • ayskub
    ayskub Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Sen yine de dikkatli git. Pijama giyme konusuna gelince sevgilinin ne sevdigine bagli mesela bazilari cok sever ayicikli pijamayi falan ama bazilari sevmez ona gore davran. Doğal ol rahat ol ama fazlada rahat olma tabi kii zaten insan sevdiginin yanindayken zamanin nasil geçtiğini anlamiyor

0
    0 Yorumla
  • Canyanıyor
    Canyanıyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Uyursan ölursun asker :P saka bır yana arkadaşım bır dusun ya o cocukla evlenemessen sonra ılerde başkasıyla evlenırsne ne dıycen cocugun tekıyle yattım ama sadece uyudummu dıycen o adamın hıssettıklerını bı dusunsene yapma kardeşım bence yapma ama sen bılırsın

2
    0 Yorumla
  • Talhaan
    Talhaan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Kesinlikle gayet güzel bir secim, ayicukli pijama sonuçta sen nazik narin ve güzel bir bayan sin. Simsiyah kara bir pjama giyecek değilsin.
    Şahsen bana öyle gelse sevgilim yatmaya çok memnun olurum senin saf kalpli ve bana na inanıp zarar gelmeyeceğini bildiğini anlatan bir ola olmuş olur.
    Şahsi fikrim dır, bence mutlaka giymelisin

0
    0 Yorumla
  • amaevlisiiin
    amaevlisiiin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bu görüşümü de yazdıktan sonra burayı terkedicem. Burdaki salak insanlardan harbiden bıktım. Ayrıca bir uyarı niteliğinde söyliyim sevgilinin kişiliğini bilmiyorum.. dürüst biri olabilir olmayabilir. Ama %99 kızlar masum ayıcıklı hayaller kurarken erkekler böyle olmuyor. Ama sevgilin farklı olabilir. Bunu da sen bilebilirsin. KISACASI BU KIZIN SEVGILISI ICTEN OLABILIR BUDA SIZE KOYABILIR.

1
    0 Yorumla
  • kolpacino
    kolpacino Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

sevgiye böyle saçma şeyler karıştırmayın. sevgi saf bir kavramdır. onu giysem bunu sürsem soğur mu diye bişey olamaz. sen çuvalda giysen şalvarda giysen seviyorsa asla soğumaz senden. zaten sevmiyorsa ne giyersen giy o ilişki soğumaya mahkumdur.

3
    0 Yorumla
  • elegysun
    elegysun Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.

sen bakma durdaki dar kafalıları cnm.. sadece uyuyacaksanız sadece uyursunuz.. ki çok daha romantik olur bence.. neyle kendini iyi hissediyorsan da onu giy bence..

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sırf bu insanların önyargıları, fesatliklari ve Türk insanının cinsellige açlığı yüzüne gizli cevap veriyorum. Erkek arkadaşım var. Çok seviyorum. Üç aydır birlikteyiz ama 4 yıldır arkadaşız. Üç kere de birlikte uyuduk ve sadece sarılarak. Tek yaptığı şey de ufak bir öpücüktu. Paylaşmak istedim saygilar.

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ve genelde de pijama vardı üstümde balıklı, cupcakeli falan :)

Yorumla
    • TequieRoS
      TequieRoS
      +1 yıl

Sana bu konuda katılıyorum gizli bende benzeri olayı yaşadım karaktere bağlı bu iş ama bizimkiler hemen belalti çekmiş kızı da erkegide

Yorumla
    • enrique_79
      enrique_79
      +1 yıl

Çocuğa zulm etmişsin

Yorumla
  • puppetmaster
    puppetmaster Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Bence boyle bisey yapmamalisin. Seni hafife alir.
    tamam sana belki zarar vermez ama bu benle sabahliyorsa herkesle sabahlar diye dusunur. Erkek mantigi cogunlukla boyledir canim.

5
    0 Yorumla
  • jackass
    jackass Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Pijama giymeyip donla mi yatacaksin? Ve kicini donup uyuyabecegini saniyosun oyle mi? Beraber uyumalar, bir sonraki adim icin zemin hazirlama islemidir. Ne kadar sana cok romantik gelse de uyuduktan sonraki istegi farkli olacak.

1
    0 Yorumla
  • Cikcikkuş
    Cikcikkuş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

ya illa kötü niyetli düşünmemek lazım kardeşim. ama ne kadarda kim ne derse desin ateş=barut
    bir yere kadar yani. bence hiç yapma bunu alışkanlık haline gelirse bu uyuma işi sonu dii diil.
    pijama olayına gelirsek ne giyersen giy seviosa her halini doğal ve güzel karşılaması lazım.

0
    0 Yorumla
  • crn88_77
    crn88_77 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Ayıcıklı pijama giyme olmaz... güzel saten bir gecelik giy... ha yaşına ağır kaçarsa ya da şık bir takım pijama olur... ama çocuksu görmesn seni bence...

3
    4 Yorumla
    • crn88_77
      crn88_77
      +1 yıl

ayrıca zaten uyumucaksınız.. yani o uyutmaz seni bence.

Yorumla
    • unhappy20ben
      unhappy20ben
      +1 yıl

Sadece uyucagiz demis :d

Yorumla
    • esrgntkin
      esrgntkin
      +1 yıl

uyunur mu hiç yaaa..

Yorumla
    • nostalji93
      nostalji93
      +1 yıl

bencede uyutmaz

Yorumla
  • sevcanus
    sevcanus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

pijama gıy daha sevımlı bulur senı, ama sadece uyumazsınız bundan emın olabılırsın. eger gercekten guvendıgın bırı degılse gıtme, atesle barut yan yana durmaz. ya sen cok dırenclı olacaksın ya da erkek sana kıyamayacak kadar cok sevecek

1
    0 Yorumla
  • cano17
    cano17 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

bence tatlı olursun ayıcıklı filan:) saçınıda tepeden topuz yap bide parfüm filan sık hafif dişlerini fırçala süper:) bırakta adam seni ev haliyle görsün sevsin daha hoşuna gider tatlım aa herşeyide ben mi söyliycem

0
    0 Yorumla
  • assllliiiii
    assllliiiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Sadece uycaz diyorsun guzelim ama sen yinede hazırlıklı ol :) temizlen falan yani anlarsın... Çünkü önce masum hayaller kurulur. Masum öpücük sarilma vs derken olay kopar :D atesle barut ♡

0
    3 Yorumla
    • volkican
      volkican
      +1 yıl

Arkadaş daha erkekleri tanımıyor bence :)

Yorumla
    • assllliiiii
      assllliiiii
      +1 yıl

Bencede :)

Yorumla
    • Spartaccus
      Spartaccus
      +1 yıl

Tuylerini alsin demi mutlaka vajina bolgesini ozellikle

Yorumla
  • tolgizem
    tolgizem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

erkek arkadasinin amacini bence dusunme onemli olan senin ne amacla gittigin eger erkek arkadasin sana yaklasirsa sende kacarsan durmasini bilmeli. pijama disinda baska alternatifin olmadigi icin sogumasini gerektiren bir durum yok ona saril sadece uyu. onun bu geceden farkli bir beklentisi varsa eger yarinki tavirlarinda belli eder :)

0
    0 Yorumla
  • ademinyakarışı
    ademinyakarışı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

Nasıl uyunur? mu :) kırkayağa sormuşlar nasıl yürürsün diye düşününce ayakları birbirine dolanmış. Seninki de o hesap. Sevgilinin güvenilir olmasına dayanarak içinden geldiği gibi davran

0
    0 Yorumla
  • _Kalpana_
    _Kalpana_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Hıhım ya rucum kesin sadece uyursunuz sanki kız kardeşiyle uyuyacak

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ul4n okadar yorum okudum alayı saçma sapan bir kere sevgilisiyle uyumaya yalan bahane bulucakbiri kadar zeki birini baya ğı aşşalamışssınız kız elbetki biliyo içki şişesini bara götürdümü içiceklerini içini rahatlatmaya çalışıyo kızım büyük olasılıkla sende rahatlıcaksın umarım becerıkldır enişte :)

0
    0 Yorumla
  • Akşamüstüsevmeler
    Akşamüstüsevmeler Takip Et
    +1 yıl

Bacım sen işini sağlama al sevgilin uyuduktan sonra uyumanı tavsiye ediyorum.
    Normal giydiğin pijamalarını giy ya da bir eşofman altı falan giy.
    Ayıcıklı mayıcıklı şeyler giyme.

0
    0 Yorumla
  • mistikHadesiçe
    mistikHadesiçe Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

bence giyebilirsin
    hatta onun evine gidiyorsa onunkilerden giy :)))
    eger rahat ediceksem fosur fosur uyurum

1
    0 Yorumla
  • Nehir61
    Nehir61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Ya Allah aşkına arkadaşım kalma uyuma ne olcak yani. Evlendiğinde uyursunuz. Sen şu an öyle düşünüyosun ama sadece uyuycaz diyosun. Arkadaşım öyle olmaz. İyiliğin için diyorum ama sen bilirsin...

0
    0 Yorumla
  • tdinamic
    tdinamic Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Ayının kendisi yatakta olacak zaten pijamasına gerek yok :D

5
    12 Yorumla
    • yetmislik35
      yetmislik35
      +1 yıl

birader naptın sen ya :d

Yorumla
    • NeOlsunsence
      NeOlsunsence
      +1 yıl

hahahahah. D

Yorumla
    • tdinamic
      tdinamic
      +1 yıl

O daha neyle karşılaşacağını bilmiyo :D uyardım :D @yetmislik35

Yorumla
    • tdinamic
      tdinamic
      +1 yıl

Hep beraber :D @NeOlsunsence

Yorumla
    • yetmislik35
      yetmislik35
      +1 yıl

korkutcan yavruyu :d

Yorumla
    • NeOlsunsence
      NeOlsunsence
      +1 yıl

kahkaha attım :D :D haklısın kardeş %100 hemde

Yorumla
    • tdinamic
      tdinamic
      +1 yıl

Yavru alışıktır. D @yetmislik35

Yorumla
    • barannq
      barannq
      +1 yıl

Bu cevabı okuduktan sonra tekrar düşünmüştür kesinlikle :D :D :D

Yorumla
    • tdinamic
      tdinamic
      +1 yıl

Uyuma seansı iptal :D @barannq

Yorumla
    • yetmislik35
      yetmislik35
      +1 yıl

alısık olsa burada pijama degil ertesi gun hapı sorardı :d

Yorumla
    • tdinamic
      tdinamic
      +1 yıl

Acemi imajı yaratıyo :D @yetmislik35

Yorumla
    • yetmislik35
      yetmislik35
      +1 yıl

aman * et bize ne :D

Yorumla
  • Vanellope
    Vanellope Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

uyumanızda ki amaç ne ben bunu anlayamadım. ama en ufak bir kıvılcım Benzinliği havaya uçurur dikkat et...

4
    0 Yorumla
  • Rusasigi
    Rusasigi Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Olum o erkek bak klasik numaralar bunlar kizi yataga at önce oksa op kivama getir sonra vur mala :D muhaha :D ay coğ romantik

5
    1 Yorumla
    • abbas283
      abbas283
      +1 yıl

aynen :D

Yorumla
  • nil1905
    nil1905 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Gerçekten uyumayı becerirseniz tekrar gel buraya erkek arkadaşının adresinin adresini yazmaya alnından öpücem o adamı:D

4
    4 Yorumla
    • ugurrr28
      ugurrr28
      +1 yıl

Elin adamı Nı niye opuyorsun sen :))?

Yorumla
    • cansdh
      cansdh
      +1 yıl

gidersn sadece öpmekle kalmaz :)

Yorumla
    • selvi34
      selvi34
      +1 yıl

uyutmazsaf ayagına yatıyor kız

Yorumla
    • cansdh
      cansdh
      +1 yıl

@selvi34 selvi 34 plakan mı yaşın mı

Yorumla
  • fantaaa
    fantaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

ateşle barut olayı

https://www.youtube.com/watch?v=KGOd2QXIeqI
    1
    0 Yorumla
  • NightLeader
    NightLeader Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

Kardeşim şimdi beni ters anlamaa ama yarın birgün ondan ayrılırsan bu ona koymaz sana koyar. Evlenmeden böyle şeyleri düşünmeyin derim.

0
    0 Yorumla
  • brk777
    brk777 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Giy tatli geliceksin gozune uyurken ona arkasindan saril ya da gogusune yat bu pozisyonda yatmak guvence vericegindem aklinaza kotu seylerin gelmesini bir nebzede olsa azaltir :)

0
    0 Yorumla
  • abbas283
    abbas283 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52
    +1 yıl

Ateş oğulları ile Barut oğulları bir arada olmaz, yangın çıkar. Erkek milleti dayanamaz, bulmuşken yatağında gıdık yapar, elleşir, koklaşır, öpüşür, derken... anladın sen onu. :) :D

0
    0 Yorumla
  • doruklardayim
    doruklardayim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

kizim git pijama falan giy madem bey yapmak istemiosun hic gerek yok jantiyer turlu şeylere benden sana tavsiye

0
    0 Yorumla
  • koraystill
    koraystill Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

akşam yemeğini beraber evde yeyin yemekde mutlaka yoğurt olsun ikinizde mışıl mışıl uyursunuz kesinlikle çay kahve yok belki birazda beyaz şarap sabah bomba gibi kalkarsınız ve ikinizde birbirinize daha çok güveneceksiz. :)

0
    0 Yorumla
  • Berce
    Berce Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Yapmamalısın.. Nefs denen şeye hakimiyet kurmak zordur. Karar senin tabi..

3
    0 Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Doğum kontrol hapı götür ya da ertesi gün hapı en gerekli olacak şey sana.

Kocan hariç başka bir adamla yatağa girdikten sonra namusun zaten gitti :)

94
    7 Yorumla
    • abbas283
      abbas283
      +1 yıl

malı mala vurur, ilk aşkım ilk heyecanım derken içinde patlar hazırlıklı ol, kılıfı geçir alete

Yorumla
    • SuPuRGesiZ_CaDi
      SuPuRGesiZ_CaDi
      +1 yıl

suursuzlukta kendini asiyorsun. Namus ancak cahiller icin bacak arasinda yatar.

Yorumla
    • GurbetçilerdeTürktür
      GurbetçilerdeTürktür
      +1 yıl

Romeo bu sana ust uste ikinci hak verisim oldu panpa

Yorumla
    • Mybreath
      Mybreath
      +1 yıl

bak - lenmedi çünkü haklı

Yorumla
    • LYKIA91
      LYKIA91
      +1 yıl

varya sana her zaman artı veriyorum haklıda olsan haksızda ama çoğu zaman haklısın o yüzden hep artıların benden

Yorumla
    • Hmmmmmmmm
      Hmmmmmmmm
      +1 yıl

Bravo;) ;) ;) ;)

Yorumla
    • ysferdgn
      ysferdgn
      +1 yıl

+1 :D

Yorumla
  • sedolcay
    sedolcay Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 30%
    +1 yıl

İnanma bacım uyucam die istediğin pijamayı giy fazla durmaz üstünde

1
    0 Yorumla
  • FALCI06
    FALCI06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 102
    +1 yıl

Sonra gelipte buraya yok kizligim bozulmusmudur yok hamilemiyim diye soru sorma. biliyorum masumcA yatacaksiniz sadece ama masumya yatmanin hali bu

0
    0 Yorumla
  • KafkafKsK35
    KafkafKsK35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Geç onları ablacım geç bizde öyle diyorduk herif batman gibi üstüne uçunca anlarsın uyumayı

1
    0 Yorumla
  • sopalık
    sopalık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Ademoğlu kızgın fırın havva kızı mercimek :-) :-) çin işi japon işi bunu yspan iki kişi biri erkek biri dişi 9 ay 10 gün sonra 3 kişi :-) :-)

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence gayet masum birşey giy bişi olmaz. Uyurken bu şarkıyıda açın arkaya.

https://www.youtube.com/watch?v=vStjmYxetY0
    1
    0 Yorumla
  • -PureLife
    -PureLife Takip Et
    +1 yıl

Bunu annenize ya da babanıza neden sormuyorsunuz acaba? Gerçek anlamda seven birinin böyle bir teklifi edeceğin hiç düşünmüyorum merak etmeyin, üstünüze bir şey giymeseniz de olur...

0
    0 Yorumla
  • BüyükHİLMİ
    BüyükHİLMİ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

nasil uyunur demissin nasil olsa uyumayqcqksinis o soruyu gec nasil pijama giyeyim demissin o pijamanla degil icindeki ile ilgilenir kesinlikle masumca bir gece olmayqcak tabi eger senin suurun yerinde ilursa uyku hapiyla ayari vermesin

0
    0 Yorumla
  • denizarzu
    denizarzu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Ne piyaması canım ya delirdin mi. Düzgün seksi bir iç çamaşır giy.

3
    2 Yorumla
    • Furkanyzc
      Furkanyzc
      +1 yıl

vermeyecek uyuyacak oyuzden pijama uygundur uzerınde civciv ler olsun ya da olmasın tavuk horoz muhabbetı olur iş p. ka sarar :))

Yorumla
    • denizarzu
      denizarzu
      +1 yıl

:)))

Yorumla
  • SuckerPare
    SuckerPare Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yalan söylüyor yalaaaaaann sadece uyumayacaksınız shdhdhhd

1
    0 Yorumla
  • rochass
    rochass Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Bak bu kadar insan inanmadi sadece uyuyacaginiza. Eger adam. sana bisey yapmazsa gece o adamdan suphelen derim ben.

2
    0 Yorumla
  • melihsahin
    melihsahin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

İçinde uyumak varsa bir insanın, sabah kadar uyur durur.. Ama su uyur düşman uyumaz bunu asla unutma.. Düşman ise nefsimiz..

1
    0 Yorumla
  • PcKolog
    PcKolog Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 33%
    +1 yıl

Herif dedikten sonra ne giydiğinin çok bir önemi yok :)

0
    0 Yorumla
  • BLight
    BLight Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Sadece uyuyacağız zannedersin. Oysaki ayıcıklı pişamanın içinden bir şeyler hissedersen bilki amaç uyumak değil.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

burada kim ne derse desin karşındaki insanı En iyi sen Tanirsin , sevgilim benim omzumda uyudu sadece izledim ve saçlarını kokladim lakin her erkek benim gibi yapmaz o ayrı doğal olman yeter karşındaki insana güveniyorsan

1
    0 Yorumla
  • LacosS
    LacosS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

O kadar büyük problem yaratmayın yahu bende sevgilimle uyudum he arada dürtülmüş olabilirim ama nefsim kuvvetli sıkıntı olmadı :D çok güzel bir duygu ama yinede

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bekle sen sadece uyursunuz. Yarın sevgilime sadece yatıya gitmiştim ama bana saldırdı sorularını da görürüz.

2
    0 Yorumla
  • Alfredo1905
    Alfredo1905 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Gençler ah sakın iblise uymayın nefsinize hâkim olun

0
    0 Yorumla
  • Ykşıklı11
    Ykşıklı11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

beyler yarın ki soru hazır:sevgilimle korunmasız ilişkiye girdim hamile kalır mıyım :D

5
    0 Yorumla
  • ensarece
    ensarece Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Gerçekten iyi tanıyosan ve güveniyosan bir sakıncası yok ki nefsinize hakim olmalısınız bu senin içinde geçerli :)

1
    0 Yorumla
  • mutsuzbanka
    mutsuzbanka Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    +1 yıl

iyidir neden soğusun ayıcıklı al
    tüylerin alınmış olsun bellmi olur sende oda istersin
    tanga kışkırtır tavsiye

0
    0 Yorumla
  • melofelip
    melofelip Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

önce sarılma olur sonra masum bir öpücük. hemen ardından boyuna bir emme operasyonu düzenlenir. boyun emilirken elle klitoris uyarılır. evet kız artık senindir.:D

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk defa sevgilimle kalacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk kez ilişki yaşayacağım? 64 cevap verildi
Sevgilimle ilk kez birlikte olacağım. Ne yapmam lazım? 17 cevap verildi
Sevgilimle ilk defa ilişkiye gireceğiz? 43 cevap verildi
Sevgilimle ilk kez ilişkiye gireceğim çok canım yanar mı? 37 cevap verildi
İlk kez ilişkiye gireceğim? 55 cevap verildi
İlk kez ilişkiye giricem? 39 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨