Arkadaslar benim basima geldi ilk defa ama nasil onlemler alinmali? Siz hic yasadiniz mi ne gibi onlemler aliyorsunuz
Cevabın nedir?
+1 yılDaha dün başıma geldi. Daha doğrusu başıma geldi derken otobüsteki bir kızın başına geldi. Otobüse yeni bindim kapı ağzının biraz ilerisinde Öğrenci bir kız var kızın arkasındada çok samimi bir çocuk var. Bunları böyle görünce dedim herhalde arkadaşlar. otobüse yeni bindiğim için bilmiyorum tabi. Aradan 3-5 dakka geçti kızın rahatsız olduğunu gördüm. Kafamdan buhar fışkırmaya başladı. Tekme tokat giresim geldi çocuğa. Sabrettim 3-5 dakka daha sürseydi kesin kavga çıkartacaktım. Şükür kız otobüsten indi...
Böyle edepsiz hayasız ahlaksız terbiye görmemiş dini imanı olmayan insanlarla bu toplum hiçbiyere gidemez. Herkesin anası bacısı kızı evladı var. Kendinizi onların yerine koyun. Şerefsiz adi köpekler.553 Yorumla- +1 yıl
@evoler ne demek istediniz anlayamadım?
En İyi Cevaplar
bikaç ay önce otobüs tıklım tıklım adım atacak yer yok arkamda kadın dikiliyor stres oldum aşırı zaten elimde bilgisayar çantası vardı kadına dokunuyormuş kadın otobüsün içinde beyfendi az ilerde durun dedi hiçbirşey söylemedim ileride gidemiyorum zatan iki büklüm dikiliyorum sonra kadın birdaha söyledi dokunup durmayın dedi insanlar tacizci damgası koydu bana aşırı sinirlendim bağırdım çağırdım taciz edecek olsam sana mı taciz ederim dedim gidecek yer varsa göster gideyim dedim kadın bişey demedi ben iyice üstüne gittim sonra indim gittim otobüsten hiç unutmam o gün bugündür dolu otobüse binmiyorum
00 Yorumla
+1 yılya ben kac defa sirf beyefendi kendini geri cekmiyo diye resmen camla butunlestigimi bilirim ya ya da direge yapisiyorum iyice falan. ama en iyi iki yontwm var. birincisi sirt cantasi gayet mesafe koyuyo arana cantam oldumu rahat oluyom. ikinciside otobustesin diyelim. kenarlara tutunurken yuzunu cama donme. sirtini don. bir ayaginida one uzat birazki oyle cok dibine girmesinler. ben son zamanlarda yumusakca dirsek atmaya basladim artik boyle ittirir gibi. isin garibi teyzeler bile garip bugun bitanesi tepeme cikacakti nerdeyse gereksiz yere ya
20 Yorumla
+1 yılDaha dün başıma geldi şoke oldum. Babam ve kardeşim de otobusteydi. Kenarda oturuyordum cam kenarında bir kız vardı. Otobüs doluydu adam para verirken bana yapıştı resmen. Cok rahatsız oldum ve şoke oldum sonra aramıza çanta soktum. Bir sure sonra indim zaten. Ama hiç ses cikartamadim. Keşke babama dovdurseydim o adami simdi ses cikarmadigima çok pişmanım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
107Cevap
Bir kaç defa başıma geldi. Direk bana. Lise sondayken dershaneden eve dönerken 3 kız tarafından baya bir sözlü tacize uğradım. Bir keresinde de yine otobüste giderken kızın birisi resmimi çekmişti. Deklanşör sesi falan açıktı baya utandı kız. Gittim yanına bende daha güzel resmim var yollayayım istersen dedim uyuzluğuna. Özür dilerim dedi otobüsten indi.
Kadın ya da erkek taciz rezalet bir durum. Müslüman ülkeyiz sözde, yaşanmaması gereken şeyler. Özellikle kızlara yapılanlar. Şerefsizlikte sınır yok maalesef. Keşke olmasa.10 Yorumla
+1 yılilk once sunu deyim zaman kotü kolla ötü yane :DDD nerde olursa olsuun boyle durumlar bakısmalar bile dahil sessiz kalmayın arkadaslar sessiz kaldıkca daha cok basınıza gelir ozellikle toplu tasımalarda cep telefonun kamerası acık gidin en konusuyormus gbi ya da telefona baakar gibi sonrada oyle bir durumla karsılasrısanız deliil olarak kalır örnek olarak assagıdaki link :DDD
https://www.youtube.com/watch?v=uP7iXSdyj1000 Yorumla
+1 yılMetrobüs tıklım tıklım adam gibi tutunup gitmeye çalışıyorum. İster istemez sağdakine soldakine değiyorsun kadın basıyor avazı seni tacizci yerine koyuyor. Böyleleri deli ediyor beni. Sanki herkes şerefsiz anası bacısı yok... Gerçekten taciz eden varsa dayağı hak ediyor da şımarık kızlara da tahammül edilmiyor.
40 Yorumla
+1 yılİddia ediyorum Türkiye de her 3 kadından 2 si tacize ugramistir. Hep otobüste oluyor benim de otobüste basima 2 kere geldi. O an yaşadığım sokun etkisiyle ses çıkaramadım ama en doğrusu bağırmak ve onu orda rezil etmek sanırım. Cantanla falan poponu korumaya al, otobus cok doluysa binme. Serefsizler kıyafete falan da bakmıyor. Allah ıslah etsin onları. Seni çok iyi anlıyorum etkisi geçmiyor da.
30 YorumlaBen yaşadım yakın zamanda. Üstümde kısa ve dar bir tunik vardı. Arkamdakinin paltosu değiyo sanıyodum yanımdakinin eliymiş sonradan farkettim dilim tutuldu hiçbir şey soyleyemedim sadece birden dönüp adama baktım tam da duraktaydık hemen indi aşağıya. Yarım saat boyunca titredim resmen. Gerçekten toplu taşıma araçlarında kadın erkek ayrılmalı. O an bağırmak istedim ama çekindim niye çekindim bilmiyorum. Şimdi olsa bağırırım ama ilk defa olduğu için şok oldum resmen
110 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir uygulamanın bayanlar için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. İleride bir kızın olsa, ya da sevgilin diyelim, on beş tane erkeğin arasında akraba gibi yarım saat gitmesi hoş bir durum olmaz bence. Bu benim düşüncem. Aynı tramvayı ikiye bölsünler biri bayanlar için biri erkekler için olsun diye düşündüm sadece. Bu benim fikrim. Kız babası olunca anlarsın bence @joystickk babam başıma bunun geldiğini suysa çok üzülür
- +1 yıl
Sence bu sorunu cozmenin yolu buysa hic soyleyecek birseyim yok. Baska yollar oldugunun da farkinda olmalisin. Soylediginzin nasil birsey oldugunu idrak edebilmek icin kiz babasi filan olmaya gerek yok, bunun icin insan olmak ve az bir zekaya sahip olmak yeterli. Daha once soyledigim gibi, arabistan, iran filan cok uzak degil mesafe olarak. Gitsen memnuniyetle kabul ederler.
- +1 yıl
Çok saçma ve bağnaz bir düşünce bu. Ben eşimle, arkadaşımla toplu taşıma aracına neden ayrı binmek zorunda bırakılayım? Bu denli rahatsız isen toplu taşıma araçlarını kullanmamayı tercih edebilirsin.
- +1 yıl
tiremek neden?
+1 yılGeçen gün oldu otobüste, ya bir müsade et ezdin falan dedim bir teyze yuh öküz diye bağırdı kızım şunun kafasına çantanı indiriver falan dedi sonra bu arkaya doğru gitti bağırdılar git birazda arkada sapıklık yap gerçi orada genç kız yok diye:D babam yaşında adam iğrenç yaa
10 YorumlaSiz tepki verin öyle durumlarda biz yardıma hazırız sarıyer Beşiktaş minibusunde soforle beraber karkolluk olmuştuk kızı rahatsız etti kıza sordum bu adam senin neyin dedim hiçbişeyim dedi napcagımı bilemedim dedi adam sen milletin namus bekçisin l*n dedi giriştim herife minibüs sofuru aynadan gormuş durumu rahatsız olmuş benden tepki gırunce oda saldırdı adam baya dayak yedi karakola gittik kız şikayetçi oldu adamda bizden oldu ama hala mahkemeye çıkmadım 2009 ya da 2010 dn beri..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafasına koydumu açık kapalı dinlemşyor itler kızılsyda yürüyodum arkadaşımla adam öyle bir çarptıki şaştım kaldım sonrada pardon dedi o an anlamıyorsun şoktan bikerede sınıftaki arkadaşım taciz etmişti gerçektn bir kızın psikolojisini çok bozuyor böyle şeyler erkeklere güvenimşz sarsılıyor ! Yapmayın adam olun niley kaybetmez çok şey kazanırsınız
30 Yorumla
+1 yılBir seferinde minübüste başıma geldi şerefsizi uyardım "biraz uzak durur musunuz okadar yer var bana değiyorsunuz rahatsız oluyorum" diye. Ben kısık sesle söylemiştim adam bana bağırmaya başladı hayvan gibi. Hemen uzaklaşıp nerde değiyorum arada okadar mesafe var vs diye bağırmaya başladı. Şoför falanda dönüp baktı ama hiçbir tepki vermemişti çok sinirlenmiştim o olaydan sonra da toplu taşıma araçlarını kullanacağım zaman boş minibüs gelene kadar bekliyorum..
21 Yorumla- +1 yıl
kıymam ben sana ya geçmiş olsun hayvan herif
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadina tacizde bulunan adami sokak ortasinda burun kadinlara teslim ediyorlar ve kadinlar tokatliyor dilovuyor rezul efiyorlar
Az bile yapiorlar etrafta erkekler var adam kadinlara el kaldiramiyor cunku etraftaki erkekler adama mudahale ediyor
alkislarlayasiyorum.com/.../kadin-tacizcisine-sokak-ortasinda-dayak00 Yorumla
+1 yılya bikere elim yanlışlıkla bir kadının poposuna çarptı budurumu oda bende anladık bakıştık kız 20yaşlarında sonra ben dokunmaya sıkmaya devam ettim bişe demedi güzeldi unutmam bunu yani ilk yanlış çarpmada ters baksa tabiki yapmazdım ama sonrasında bişe demedi okşamak çok güzel oluyordu
00 Yorumlaevet taciz edildim.
önce hiç tepki vermedim. sonra kendimi hazırlayıp, şöyle parmaklarımı iyice açıp okkalı bir tokat patlattım. adam bir tarafa gözlükleri bir tarafa.
sonra yolcularda vurmaya basladı. adamı ılk durakta attılar asagıya.44 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
- +1 yıl
Helal olsun
+1 yılMinibüsteyim. kadın yolcu yeni bindi sıkışık ve ayakta. paraları toplayan kansız i*ne kadının "sen ne yapıyorsun iyi biliyorsun" tepkisine karşılık "burası İstanbul alışman lazım" dedi... ve kadın indi, plakayı almaya başladı kapıyı açıp bağırdı "al al yavaş gidiyorum 34 M xx !" diye.. güler misin ağlar mısın.
00 YorumlaSırt çantası taşıyın ama asla sessiz kalmayın. Rahatsız olunca bağırın tokat atın, ama asla sessiz kalmayın. Oçlar yüz bulduklarını zannedip devam ediyorlar. Otobüste sokakta bağırın çekinmeyin, böyle karaktersizleri barındırmayın aramızda.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bilerek sürtünmelerine izin veriyorum anlamamis gibi yapıp zevkini hatta ic çamaşırı giymiyorum eteklerimin altına ve sütyen takmiyorum bilerek kalabalık otobuse biniyorum
1111 Yorumla- +1 yıl
tecavüze uğradığında ağlama o zaman
- +1 yıl
Evet öyleleri denk geliyor arada ama neden otobüsten inince yüzüne bile bakmadan dönüp gidiyorlar
- +1 yıl
Cok samimi geldin
Cevap sahibi+1 yılBu benim gorusum sadece yazarım yazmam ssize ne
- +1 yıl
@Bulamadımbisey en çok hangi hatları kullanıyorsun :)
- +1 yıl
Muhtemelen fakesindir.
- +1 yıl
Demek bundan zevk alıyor tercih meselesi
- +1 yıl
Tebrikler
Gizli Üye(30-35)+1 yıltaciz ettiğinden eminsen çıngar çıkartacaksın orada. sizin gibiler yüzünden adamlar bunu yapmaya devam ediyor. her kadın adam gibi tepki verse bunlar olmayacak
80 Yorumlatacızcı neresını kullanıyorsa o aletı edevatı kullanılamaz hale getıreceksın, bıraz delıkanlı olacaksın!
40 Yorumla20 yaşlarında bir kız belki daha küçük 60 yaşında bir o. ç yaşından başından utanmıyo yanına oturmuş kıza sürtünüyordu orda gebertecektim ama kaldırdırdım yerinden bunları asacan ki ibret olsun die ya da kesip ağzına verecn nden öldüğü belli olsun die :)
00 Yorumla
+1 yılÜniversite okurken arkadaşlarla part time çalıştigimiz şirketten çıktık çıktık tramvaya bindik iki piç bir kızı araya almış sıkıştırıyordu arkadaşlarla farkettik bizde bunların arkaya geçip dalgayı dayadık bunlara o an yüzlerini görecektiniz hemen ilk durakta indiler bizde peşlerinden indik ayakları götlerine vuruyordu kaçarken :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ker yaşadım açık giynmemiştim bile adamın biri sürekli arkama geçmeye çalışıyodu nereye geçsem peşimden geldi kaç durak önceden indim bu sferde takip etmeye başladı çok korkmuştum o gün. Yanımda biber gazı taşıyorum artık kalabalık araçlarada asla binmiyorum
01 Yorumla
+1 yılbir gün otobüsteyken baya kalabalıktı kızın biri kıcımı avuçladı sesimide çıkaramadım kız daha hiç bişi yokmuş gibi dışarı bakıyodu neye uğradıgımı şaşırdım ellemedide bildiğin karpuz seçer gibi avuçladı tabi buldu temiz yüzlü parlak çocuğu
00 Yorumla
+1 yılOlduğu zaman rezil edeceksin sessiz kalmayacaksın. Ben genelde sert sert bakıyorum Şimdiye kadar hiç cesaret eden olmadı ama olursa güzel bir yumruk yer
30 Yorumlabu her yerde başımıza gelebiliyo didim de iki kere oldu istanbuldakiler sayılmayacak kadar çok duvara yapışıyorum yinede içime giriyo
40 YorumlaTaciz olarak sadece göz göze uzun süre gelmişliğim var o kadar yok avuclama yok efendıme söylim parmak yeme durumum olmadı.
70 Yorumlavalla birtek erkekler taciz etmiyor geçenlerde kadının biride beni taciz etti... kadınlarada sıçradı artık bu sapkınlık anlamadım gitti
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek erkege yapanlarda var
- +1 yıl
oooo ağır tahrik var beyler açılın :D:D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsultanbeyli otobüsüne binmiş mecburiyetten eve gidiyordum otobüsde bir sürü barzo tipli kürdolar kimi bulsa elliyordu şöförde habre yolcu alıodu oturdum yerden ses yapasım yoktu ama 156 yı aradım o zaman jandarma bakıyordu sultanbeyliye gülermisin ağlarmısın jandarma otobüsü durduğunda içerdeki çoğu puşt pkklıymış yuh
00 YorumlaEvet minibüste sapık adam popoma dokundu azmış köpek kaçtım ordan anında ters ters baktım küçüktüm birde adam zaten durmadan seyini karıştırıyodu iğrenc ya ıyy sonra takip falan etti birde p**evenk
31 Yorumla- +1 yıl
abilerine söyleseydin
saçıma dokunmaya çalışan olmştu. tersledim. rezil etmek lazım böylelerini
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet maalesef yaşadım. Otobüs çok kalabalıktı tabi bisürü erkeklerde var, benimde hiç aklıma gelmedi böyle bişey olucağı. bir adam gelip direk mi ne oluyo ya onu tutmak için arkama geçti, bildiğin yaslanıyo hisetmedim inanki. bir adam farketti olay çıktı tabİ. Şimdi arkama çanta ya da çok kalabalıksa binmiyorum.
00 YorumlaArkadaşımla binmiştik tramvaya. Elim arkadaşımın belindeydi. bir adam geldi elime sürtmeye başladı bende herkesin içinde deşerim seni diye bağırdım. inşallah kızın olur ve ona da aynısını yaparlar diye de beddua ettim.
12 Yorumla- +1 yıl
@burcu_d Deşerim seni mi :D tepkiye bak :)
Önlemdé giyim önemli. Yani çok açık olması etkiler. Başına mı geldi iyi bir yapıştırsaydın suratına. Sessiz kalma öyle bir durumda...
08 Yorumla- +1 yıl
Giyimle alakası yok. Başı kapalı, geniş kıyafetleriyle otobüse binen bir kadına yapılan tacize daha önce sait oldum. Kızlar olarak birbirimize destek çıkmalıyız, kapalı-açık ayrımı yapmamalıyız. Kapalı bayanlarında açık bayanlarında nefsine hakim olamayan pisliklerden çektiği yeter.
- +1 yıl
@Nehir61 kapali giyinmek tabi ki avantaj ama ben iki kere kışın taciz edildim kıyafetlerim montum falan kapaliydi, dar değildi şerefsiz kafasına koymuşsa yapıyor
- +1 yıl
Yo Hayır anladım demek istediğini sadece ilave yapmak istediğim @Nehir61
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet okul eteğim kalçamın hemen altındaydı adam arkadan dayadı sonra ciddi ciddi çıkartı sürttü organını
52 Yorumla- +1 yıl
Yok ya
- +1 yıl
iyi sokmamış :)
Kızlar olarak kapiya yakin demirlerden tutunmayin üstnze üstnze geliyorlar baksanzda dik dk anlmyorlar elini demire koyarken tutmaya çalışmalar sonra pardon cemler a. sckksn dünya kaç bucak göreckler
01 Yorumla
+1 yılben bir kac defa denk geldim kusura bakmayın ama hoslanan kızlarda var tepki gösterende... acıkcası arkasındaki cocuga göre davranıyor ya dapiskolojisine göre...
10 YorumlaTaciz edildim. Minibüste cama yapismistim cok sıkışıktı. Önümdeki genç kızda sürekli bana doğru geliyordu. Arkamı dönmeye çalışmıştım ama kalabalıktan dönememistim. Ecel terleri dökmüştüm resmen. İnicegim yere varmadan inmek zorunda kalmıştım.
10 YorumlaHiç çok şükür , valiz gibi çanta taşımak iyi oluyor yanaşamıyor kimse :)
13 Yorumla- +1 yıl
bak bunu sevdim. Tedbir herzaman hayat kurtarır.
Beni bile ellediler, bence alabileceğiniz bir önlem yok. :D
10 Yorumlaotobüste taciz edilmeyen ne erkek vardır ne de kadın
00 Yorumla
+1 yılGenelde sırt çantası taşıyorum, kimse yaklaşamıyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
bazı manyaklar var çantaya ford yapan :(
- +1 yıl
O da olur ama o çantanın sorunu :P
En son bindiğinde bir liseli kızı birisi taciz ediyordu bende kavgacı birisiyim çok kavga ederim otobüs giderken kapıda açıktı tekmeyle otobüsten aşağı attım halk kahramanı seçtiler neredeyse :))
20 Yorumla
+1 yılbaşıma gelmedi alah korusun ben genelde çantamı arkama doğru koyuyorum ve otobüs çok kalabalıksa ve benden büyük filan geldiğinde sırf adamların içine girmemek için kalmıyorum malesef
00 Yorumlabir gün parkta arkadaşımla oturuyoruz adamın biri geçti karşıma dilini çıkarıyor sallıyor falan köpek gibi rezil ettim pisliği afhafsgd arada görüyorum kafasını eğip geçiyor yanımdan :d
03 YorumlaBenim bir arkadasimin basina gelmişti metrobüste kız utancından aglamisti ben bagirmistim adama yasindan basindan utan diye sonra zaten sesimi duyan görevliler geldi şikayet ettik adami simdi metrobusu kullanamiyodur eminim :))
11 Yorumla- +1 yıl
:))
otobüs mü her yerde taciz var, çaresi yok bu memlekete yaşıyorsan alışacaksın, tabi bu taciz fazla ileri gitmemek kaydıyla kabullendim artık.
30 Yorumla
+1 yılOldu evet bir bayan tarafından yoklandım, devir degişmiş arkadaş yakinda tecavuze ugrarsak şaşirmayin (...)
00 Yorumlaotobuste köşeyi kapıp arkanı otobuse vercen sonra rahatsın dahada işkillenmeye çalışıyolarsa bağırıp rezil etcen hayvanı
00 Yorumla
+1 yılbenim başıma geldi bir kız önümde durmuş arada geri geri yaslanıyordu benimki istemsiz kalkmaya başladı kızın çok hoşuna gitmiş olmalı ki iyice yaslamaya başlamıştı yani tacize uğrayan bendim
00 YorumlaEvet önümde ki kiz sürekli kendini dayattiriyordu zorla şeytana uyacaktim. Sapik var diye bağırdım :D otobusteki herkes kizi linç etti ilk durakta kizi attik kan revan içinde. Buda böyle bir anımdır
00 YorumlaKızlar arkama geçince Yapıyoalr genelde Çok rahatsız oluyom ama...
38 YorumlaSürtünme yoluyla oluyo hepsi sapık olmuş değmek için ellerinden geleni yapıyolar
03 Yorumla- +1 yıl
taciz olayında yakışıklı çirkin fark etmiyor dimi kızlar her ikisnden mi rahatsız oluyorlar
- +1 yıl
Hayal dünyası be,
idare et -.+
evet edildim, igrenc birsey sesimi de cıkartamadım korkudan ama sonradan psikolojim bozuldu 4 ay kendime gelemedim. allah belasını versin.
00 Yorumlakızın biri popomu sıktı. aynısı bir erkek yapsa linç edilirdi orası ayrı.
01 Yorumla
Soran+1 yılOtobuste erkek erkege elleyende var arkadasim yasamis oda ses cikaramamis :D
+1 yılBence sız kızlar yanınızda biber gazı tasıyın cunku ulkmeızde malesef sapıklar dolu ve gıyınısınıze dıkkat edin
00 YorumlaBen degilde hafif tombul balık etli bir hatun, bana sürtünüp duruyordu. Ben geriye kaçtıkca o gelip yapışıyordu. Onun yüzün 2 durak önce indim 😞
00 YorumlaHep bu dusunceyle sıkışık oldugu zmanlar kendimi saga sola kaciriyorum. yanlış anlarlar diye. kendime. yakistiramyrm. hatta bir kac durak erken indigim bile olmustur. kendi anamiz. bacimiz var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının biri bana dokundu ve aynen şöyle dedi 'oğlum şu parayı uzatırmısın' kendimi çok kirli hissettim..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir keresinde 3 kız tarfndan edildim bir keresindede 2 kız trfndan edildim. hep derlerdi başmıza geldi falan inanmazdım ama oluyor gerçektn
20 Yorumla
+1 yılAdamın ağzına scarimm l*n ne tacizii ben ne ederim nede edene göz yumarimmm
00 Yorumla
+1 yılOtobus degilde pazarda oyle bisey yasadim ama bir anda kayboldu goremedim kimdi bu ne hiz artik alismis herhalde
02 Yorumla- +1 yıl
profesyonel fordcu :D
- +1 yıl
:) aynen
Valla benide elliyo kizlar ozelliklede cantalarini surtturuyorlar. d bende onlemlerden faydalanmak istiyom
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem