Burdan saçma sapan yorum yapanlara gelsin
Otobüste taciz edildiniz mi hiç?
Burdan saçma sapan yorum yapanlara gelsin
Geçen gün dolmusta ayakta geliyorum en arkanın bir önündeki koltuğun demirlerine tutunuyorum. Arkamda 3 tane kız var cama dönük 2 de bir sürtünüyolar elleri sürekli kalçalarıma deyiyor arkadan yapıştırıyolar gögüslerini sırtıma biri koluma deydiriyo falan bunları yaparken de konuşuyolardı o gün bol paça pantolon siyah bir spor ayakkabı giymistim. Erkeklerden bahsediyolardı iste erkek dedigin bol paca giyicek ne o öyle dar giyenler gay gibi falan :D Bana yazdıklarını anladım ama uykuluydum tepki veremedim.
Pişmanım :(
Hiç taciz etmedim ama yemin ederim ki belki 7-8 kere tacize uğradım... Lanet olsun ki hepsinde de sevgilim vardı bişi yapmadım :)))))
çok var öyleleri otobüslerde hemen yerimi değiştiririm adamın önüne başka bir adamı itelerim :D
bikezde öyle otobuste adam yanıma oturup uzerime üzerime gelmıstı köşeye sıkıstım iyce bende kalkıp yaslı bir amcaya yer verdim birazda amcayı itelesin bakalım diye :D
evet geldi çok kez işin kötüsü o sıkışıklıkta yerini değiştirememek ve sesini çıkaramamak
Cevap
3Cevap
Cok fazla artti gercekten ama benim kendim surtunduguklerim de olmuyo degil.
oha :D gecen gün erkek halimle ben kızın tacizine ugramıstım onu hatırladım :D:D
Bugün otobüste bir genç kız tarafından taciz edildim. Ama güzel ela gözleriyle. Sesimi çıkaramadım, çünkü benziyordu. İnerken eline dokundum yetti.
lise 2'de minibüste sapığın biri fordlamaya kalkışmıştı,çığlık attım,attılar minibüsten :O
ben taciz edildim ama bişey yapamadım.üste çıkıp rezil ederlerdi beni
birçok kez kızlarlag*tgöte geldik ve hiç rahatsız olmamı gibi devam etti :d
uğradımda isteyerk oldu ama
isteyerek taciz ediliyorum...
birde kalçalarınu bana sürten bir erkek vardı acaba gaylik varmıdır ında yoksa erkekler kalçalarından zevk alırmı?
Hayır canım sen kalçanı ona ittirdiysen o da etki tepki yapmıstır :D
aaqqqqqqqqqqqqqqq
ben taciz ediyorum
500 t de misin :/
Pendik limisin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar