Artık fetişizm hakkında bayanların sayısının o kadarda az olmadığını öğrendim. Yorum yapan herkese teşekkürler.
Ayak Fetişti Hakkında
Artık fetişizm hakkında bayanların sayısının o kadarda az olmadığını öğrendim. Yorum yapan herkese teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasil ayaklari beyenirsin peki? Ben sevmem ayak fetisistliyi belkide kendi ayaklarimi beyenmedigim icin olabilir gerci genel anlamda ayakdan hoslanmam. Neyse sorumun cevap verirsen sevinirim
Ayağa göre değişir. Mesela bir topuklu ayakkbı giyen birisinin damarlı ve kırmızı ojeli ayakları benim çok huşuma gider. Ben küçük ayak sevmem. En az 37-38 numara olmalı, hafif damarlı olmalı, ojeli olmalı, simetrik olmalı, ve pürüzsüz olmalı. Ayakları kötü olan bir kızla hiç beraber olmam ben mesela bu da bir takıntı
ayaklarımı yalayan birine ölürüm be :D ha bide ben oje sürüyorum onun tadı rahatsız edermi
Ayak fetişistlerini bir türlü anlamamışımdır. Nasıl bir zevktir bu. Ben vajina yalamayı seviyorum diye kendime bazen sapık gözüyle bakarken millet neler yalıyo ya.
Vajina yalamak mı sapıkça ? ayak yalamak mı sapıkça ? Hiç biri ! Sapıklık nedir biliyor musunuz ? Sapıklık bir bayanı taciz etmek(ıslık çalmak , laf atmak bile buna dahil) daha beteri tecavüz etmek. Bize sapık derseniz ayıp etmiş olursunuz daha hayatım boyunca hiiiç bir kıza laf atmadım buna yemin ederim.
Onlarda hemfikiriz dostum ama hiç düşünmediğim bir şey garip geliyor bana. Üstüne alınma lütfen zevkler tartışılmaz derler. Sen nasıl ki ayak yalamayı seviyorsun bende vajina yalamayı severim üstelik onlarca dakika sıkılmadan. Kısacası ikimizde normaliz diyelim :))
Niye utanalım kanka gerçeği söyledik aaa
Tek yanlışın 1 bayana 100 erkek düşmüyor 10000 erkek düşüyor bana bile mesaj atan var amk
Cevap
9Cevap
bu kadar guzel ayaklarım varken neden bu yasıma kadar dusunemedimki bunu :(
ne dioosssuunn:D
Caps ver :\
Pinkin ayakları gibi çıkarsa ağlarım bak :(((((
Kurban olim bi daha gösterme :((((
Ayaklarımın resmini koysam senden daha çok prim yaparım emin ol :\
hayırlı işler :)
Bi' de kızar bu pink bana. Ayaklarına talip buldum ya :(((
Ne doktorlar, ne mühendisler istedi diye devam ediyor dimi pink :( Çok gördük bu tarz senaryoları. Sıkıyor artık be :\
Bağırma bana pink! Azını burnunu yırtarım :(
pink yine sacmalamis.
Ben de sadece bayanların ayaklarına ilgi duyuyorum. Babet, spor ayakkabısı veya terlik giyince tahrik oluyorum. Ablam yaşındaki kadının ayaklarını, kankim dediğim o lanet kızın ayaklarını koklayıp, emip en sonunda yalamıştım. Önceden kabul etmeyen o kızın bile hoşuna gitmişti. Ablam yaşındaki kadın bana ayağını uzatırdı. Ben ayakkabısını ve çorabını çıkarıp koklayıp yalardım. Yaladıkça zevk alırdı. Şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum. İş yerinden ayrılınca dostluk da bitiyor.
bu sadece erkeklerde yok zaten. Birçok bayanda bir başka bayanın ayağından hoşlanır lezbyen olmasa bile.
bence gayet doğal.
gördünmü :D
yaz beni. fetişist olmasam da bir kadının ayaklarına mutlaka dikkat ederim ve güzel olanından rahatlıkla etkilenebilirim.
dildo denen şey bu gibi durumlar için var dostum.
bin erkek dusuyor o sitelerde.fetisizm.net keza, collarme ayni sey, fetlife ta oyle. faneti zaten kapandi. bir facebook kaldi. ben de ayrildim. oran iyice dustu hehe.
Mefulü mefailü fenatti fenasi falan ne bunlar ya :(
Kötü kötü siteler yazıyor bu hanım :\ Yönetim uyuyor mu ya :((
Ben de varim. Ayak bakimli ve pembe ya da kirmizi oje varsa super olur. Ha bir de bilekten baglamali acik bir topuklu ayakkabi varsa off off
Zevkler ve renkler tartışılmaz gardaşım,
pardon ama fetiş bok gibidir bence bazılarıda war idarardan felan hoşlanıyo bırakın böyle şeyleri ya :)
hani bi bayanın vucudunun her yeri tahrik eder beni o anda, ama öyle özellikle ayak fetişliğim yok açıkçası.
ben arkadaşım ben bayılıyorum bakımlı küçük ayaklara:)
Evet, erkek ayak fetişist sayısı internette çoooook fazla. Bayanlarda nekadar bunu merak ediyorum. Erkeklerin böyle konularda kendine daha güvendiği düşünüyorum o yüzden int. sitelerinde sayımızın daha fazla olduğunu düşünüyorum. Burada bayanların profillerini tamamen gizleme imkanları var bakalım gerçekte mi yoksa sadece internet ortamında mı? bayan-erkek eşitsizliği var. Sağlıklı bir sonuç alacamı düşünmüyorum ama bakalım.. :)
tek bildigim bu sitede bolca olmalari:D
maşallah :)
bildiğin şeye dedim :) heralde cok tanıyon onlardan :)
sana sulanıyolardır artık, erkeklerden kaçtığımız yetmiyo şimdide hemcinslerimiz ayrı bi dert diyosundur :)
Ayak değil de bacak hastası olana ne deniyo ? :D
Kadının ruhu ayaklarındadır :(((((((((8888888888
Utanmana gerek yok :)
sizin gözünüzde nasıl bi durum bu ayak fetişi
ben severim
Bu nasıl başladı söyler misin
bu hemen olan bişi değil sanırsam, yani çocukluktan falan geliyo diyolar fetiş olanlar.
neden dolayı oluyor
insan beğendiği şeyleri kücükken söylüyemez hep içinde birikir ister ama bişi yapamaz görmek istesede her zaman göremez, belli bi yaşa geldiğinde artık isteklerinin ve begendiklerinin peşinde koşar ve dilediği gibi yaşar.
neden ayak kol değil bacak değil
herkes isteklerini arzular kişiye isteğe göre değişir.
pekii ne dir ayak güzellik kriteriniz bak bunun ölçüsünü bilmiyorum
ben bilmiyorum fetiş değilim, soruyu soran arkadas sanırım yardımcı olabilir sana :)
tek tek gelin :)
ehh bravo adamların pskolojısı ne anlayalım dedik boşsurat evet
peki k.bakma hata ettim.
Bana tiksinç geliyor
Milyonlarca anorMAL var demek ki
Akıl yaşta değil baştadır.. Klavye delikanlısı değilim. Hayatım boyunca 1 kere kavga ettim geçen ay 38 yaşındaydı. İşin içine annemi falan katınca dayanamadım adrenalin hormonu sayesinde yere serdim... Yanlış anlaşılmasın kavgacı biri kesinlikle değilim. Tekrar söylüyorum akıl yaşta değil baştadır ! Daha muhattab olmayacağım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar