Gerek bu sitede konuştuklarım olsun gerek diğer sosyal medya hesaplarında konuştuklarım olsun erkekler bana p*rno izleyip izlemediğimi, mastürbasyon yapıp yapmadığımı soruyorlar.
Bu soruyu sorduklarında bana sanki benim ağzımı yokluyorlarmış gibi geliyor. Hani p*rno izlediğini mastürbasyon yaptığını söyletirsem benle de yapar belki gibi bir niyetle soruluyormuş gibi geliyor. Yani p*rno izlemiş olmam, mastürbasyon yapmış olmam seninle sanal seks, seksting yapacağım anlamına gelmiyor.
Yoksa gerçekten hala erkekler kadınların mastürbasyon yapmadığını, p*rno izlemediğini mi zannediyor ciddi ciddi? Mastürbasyon yapmaya bekaret engel değil. Evli de olsa yapılır bekar bakire olsa da yapılır. Bakireyim deyince nasıl yapıyorsun diye soruyorlar. Nasıl yaptığımız da belli değil mi? Düşünmesi bu kadar mı zor? Tersleyince de diyorlar ki gerçekten soruyorum. İ.. b. ineliğine mi soruyorlar yoksa gerçekten mi soruyorlar bilmiyorum. Yapmıyorum deyince de nasıl yani neden yapmıyorsun? Bir sorun mu var diyorlar. Ya da sevgilisi hiç olmamış biriysen ihtiyacını nasıl gideriyorsun diye soruyorlar. Her kadın sevgilisiyle seks mi yapıyor? Benim çevremde çok çok yakın kız arkadaşlarım vardı hiçbirisi seks yapmadılar sevgilileriyle. O sevgili kocası oldu mesela en fazla öpüşme olmuştur aralarında o kadar.
Sevgilisi olan her kız seks yapıyor diye bir algı nereden geliyor bu erkeklere?
Kadınlara p*rno izliyor musun, mastürbasyon yapıyor musun diye sormak çok aptalca değil mi? Primatız lan biz. Primat. Ormanda maymunlar bile mastürbasyon yapıyor. Tüm memeliler sınıfı mastürbasyon yapıyor. Bekar bir kadın tabii ki bekar bir erkek gibi mastürbasyon yapacak. p*rno izleyecek. Bu niye sıra dışı bir şeymiş gibi erkeklerce soruluyor ki?
Ben mesela hiçbir erkeğe p*rno izliyor musun? Mastürbasyon yapıyor musun diye sormam aklıma bile gelmez. Neden çünkü zaten yaptığını ve p*rno izlediğini biliyorum. Siz de bize sormayın artık bunları yav. Bu arada kadın açık da olsa p*rno izler mastürbasyon yapar, kapalı da olsa p*rno izler mastürbasyon yapar. Sayısı sıklığı değişir. Kimi kadın düşündüğünde rahatlamak istediğinde bacak bacak üstüne atar bacaklarını sıkarak klitorisi sıkıştırır öyle yapar kimi yatağına yatar klitorisi elle okşar, uyarır kimi bir şeylere sürtünür kimi de duş başlığı ile tazyikli suyla yapar. Ama mutlaka yapar. Kadınların p*rno izlediğini, mastürbasyon yaptığını "GENEL OLARAK" söylememesinin sebebi sizin gözünüzde seks objesi, istekli, yollu gibi sıfatlara sahip olmamaktır ve bir de daha başka sorularla kadını bunaltmamanız, onlarla saIak saIak sürekli fantezi kurmayın diyedir.
Mesela bakireyim, p*rno izliyorum, mastürbasyon yapıyorum deyince hemen fantezilerini soruyorlar. Bunu söylemek istemeyince de yadırgıyorlar bunu kocamıza, nişanlımıza şeyini kaldırmak istediğimiz erkeğe söylemeyi tercih ediyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer