gerçekte kızlar daha istekli. ben kızlada ilişkiye girdim erkeklede ama mesela bir erkek 2. den sonra nedensizce yatağa uzanıyor ve uyumak istiyor. kızlar daha çok yaptıkça istekleniyor
haksız mıyım yaşayarak söylüyorum atmadım
gerçekte kızlar daha istekli. ben kızlada ilişkiye girdim erkeklede ama mesela bir erkek 2. den sonra nedensizce yatağa uzanıyor ve uyumak istiyor. kızlar daha çok yaptıkça istekleniyor
haksız mıyım yaşayarak söylüyorum atmadım
Bilimsel olarak açıklaması var. Erkek erekte olurken cinsel organa biriken kan iş bitiminde yeniden dolaşıma karışırken bir rehavet yapar. O sırada yarım saat uyuklayan adam yeniden reset atılmış bilgisayar gibi çalışır. Kadınlarda ise zincirleme orgazm olanağı vardır bazen 1 dakikada 2 kere bile olabilir.
Sanal dediğin ortam adı üstünde sanal. Ben şöyle atlarım böyle ziplarim diye anlatılan ve abartılı her şey zaten yalan.
Cevap
8Cevap
Evet değiller tabi ki
Sen hangi erkeklerle tecrübe yaşadın da böyle bir etki bıraktılar sende :D
34 yaşında gayet kaslı biri
yaşlı değildi
Bebeğim bizde de Çeşme yok en nihayetinde ama 24 saat içinde rekorum 12 bir damla dahi kalmamıştı
Genelleme yapıp Benide zan altında bırakmayın lütfen rica ediyorum
Erkeğin isteği yatağa girene kadardır. Kadının isteği yatağa girdikten sonra başlar
Sanalda daha istekliler. Boşalma sonrası gerçekte istek azalıyor.
belli bir kapasite meselesi maalesef öyle bosaldiktan bir süre öyle bir buhran oluyor
Musluk mu 2. hemen olsun
+1 yarıldım gülmekten
hayır mesela 1. boşalmasında içinden çıkarmadı tmmı daha da hızlandı sonra yaladım bak ayrıntıya giriyorum a. mk ya neyse yaladım ettim sonra tekrar soktu boşaldı uzandık öyle
Evet haklısın Cemal abi
@Blitzkrieg1987 ya git bi. cemal abi ne doğru söylüyorum.
bak 23 yaşındaki bir çocukla sevgiliydim çocuk öpüşürken boşalıyordu ne diyim daha
@Blitzkrieg1987 doğrular bunlar
Tamam ozaman şöyle giyelim çok tecrübesizler denk gelmiş
Yok kanki sen kendi adına konuş yaaa ben iyiyim 😏😏😏😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?