Erkekler gerçekte buradaki gibi mi hepsi mi böyle?

Bu kadar abaza ve cinsellik düşkünü mü yoksa bir kısmı mı böyle. Diz üstü giyince kapalı kadınlar erkekler öyle bir tepki veriyor ki sanki çokkk kötü ayıp tehlikeli birşeymis gibi kadın bacağı gerçekten tehlikeli mi? Erkekler çok mu sapık?

Erkekler sapık diyelim yani bacağımı görse ne olabilir ki? Issiz bir yerde değilsem kalabalıktaysam ne olabilir yani. Tamam hadi diyelim azan oldu ki bence yüzde 10 falandır çünkü ben dışarıda şort giydiğimde hic kimsenin umurunda olmuyor ki bacak yani kol gibi bir şey bana göre.

Bu sıcakta bacak saklamak çok zor ayrıca kadınsın bunun mezuniyeti var düğünü var elbisesi eteği var neden mahrum olalım ki? ya da neden yere kadar uzun giyelim?

Topluyorum ve sadede geliyorum kadın bacağı çok mu tehlikeli yazın şort vs giysen bile? Gerçekten zarar mı gelir yani kalabalıkta vs ne olabilir ki? Ben çok giydim arkadaşlarım da giyiyor kimsenin başına birsey gelmedi. Ki o risk herseyde var trafikte bile var erkeklerin cinsel dusunceleri kadınları erkekleri neden bu kadar korkutuyor? Gerçekten bacak görünce azıyor musunuz?

Erkekler gerçekte buradaki gibi mi hepsi mi böyle?