Kızlık kani bekaret göstergesi değildir nedenmi?

İlk iliskilerde %60 %70 kanamaz %20 %30 ancak kanar ilk iliskilerinde %20 %30 da hic kanama gormeyebilir %20 %30 da sonradan kanama olabilir bazi kadinlarda her iliskisinde kanama olabilir benimde ilk iliskimde kanama olmadi en cok kanama türü olanlardan olduğumu öğrendim ona rağmen kanamadi kalin ve sert olmasina rağmen sadece esnek zarlarda değil sert, kalin, damari ince olan ve normal olan anuler hymen kanama olmaz anuler hymen kayganlasmasi yeterince olunca olmuyor sert iliskide kanar birde doğal çentik yani doğuştan zedelenmis zarlar vardi onlarin sadece ilk gece olur kısacası kan gelmesi veya hiç gelmemesi bekâret göstergesi değildir...

Güncellemeler
+1 yıl
Ben sunada kızıyorum binde bir kanama olmayan kisiler oluyor onlarda esnek olanlar diyorsunuzda evet esnek olayi var oda ilk kanayanlar kadar az esnek hymen filan değil muayene edildiğim zaman kalin halka açıklığı normal olduğu ve asiri kanamam olacağı söylendi ama benden öyle birsey gelmedi çoğunluk sonradan geliyor kanama kimisi 5 ilisikisinde kimisi 10 iliskisinden kimisi 10 sene sonra kanamalar olabiliyor belki benim ilk iliskimde gelmedi ama ilk esimden veya birkac iliskiden sonra gelir
Kızlık kani bekaret göstergesi değildir nedenmi?