Kan verme formunda erkek erkeğe hiç ilişkiye girdiniz mi diye soru var. Paralı maralı girdiniz mi, kondom kullandınız mı demiyor. Direk gay misiniz diyor bu soruyla. Abi bu AIDS 90'larda gay herifin birinde çıktı diye niye herkesten şüpheleniyorsunuz? Tamam fahişelik falan yapanlar vermesin kan, ama herkesin hayat tarzı öyle değil ki. Gay dediğinin tek farkı kadınla değil erkekle ilgilenmesi. Atıyorum izin verilse Türk evli gay adam gayet normal sabah kalkar, kahvaltı eder, evlat edinmesine izin veriliyorsa oğlunun kızının başını okşar, belki okula bırakır, kapıdan çıkarken eşi o gün evdeyse veya normalde çalışmıyorsa hayırlı işler der öper gider işe. Eve gelirken marketten yoğurt salça falan alır. Şu anki durumda ev arkadaşı modunda yaşanıyor ancak. Yani şu toplum gayleri kabul etse göreceğimiz bu manzaralar. Bir tek fark ortada kadın yok, onun yerine bir tane daha erkek var. Siz sanmayın ki her gay 7/24 seks partisi veriyor. Ha translar ayrı. Onların normal yaşayabilmesi için birinin onlara fuhuş dışında iş vermesi gerekir. Kısaca ayrımcılık yapılmasın, gayler kan verebilsin. Lezbiyenler de. Zaten kanlara test yapmıyorlar mı?
Cevabın nedir?
+1 yılEnfeksiyon riski onlarda daha yüksek olduğu için. Sadece Türkiye'de öyle değil en basitinden Almanya ve Abd içinde sanirim gecerli bu durum. Bazi enfeksiyonlar hemen belli olmuyormus sanirim kan bagistan sonra incelense bile. Ne kadar bilimsel bir aciklama bilemem tabiki. Çoğu kişi "gay"birinin kanini almak istemeyebilir diye herhalde asil gercek neden
01 Yorumla
saçmalık. sormak da çözüm değil ki adam değilim der yine verir kanını nasıl engelleyecekler? cinsel yolla bulaşan hastalıklar heteroseksüellerde de aynı oranda görülüyor. yani bunun bir hastalık olmadığı açık. ben bir sağlıkçı olarak hastaya tercihini sormak aklımdan bile geçmez. hastalıklı olan onların düşünceleri
00 Yorumla
+1 yılDusuncene saygı duyarım yanlış ya da doğru kimsenin eğer bir başkasına zararı dokunmuyorsa ozgur iradesini kısıtlamamak lazım. Ama sanki bana sende kız degilde gay sın gibi geldi :))
02 Yorumla- +1 yıl
Bu agresiflik ne böyle erken yaşlanırsın böyle :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yıltercih meselesi tabi ama bizim inancımıza göre değil bu durumlar hem toplum olrak daha bu durumu kaldırabileceğimizi düşünmüyorum tabi bu kişileri toplumdan soyutlamamız lazım
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir ama yüzde 90 küsürü Müslüman bu ülkenin bunuda hatırlatırım eğer bu tarzda bir evlilik falan isteniyorsa bu tarz evlenmenin yasal ve doğal karşılandığı yerlerde yapılmalı demektir toplumdan soyutlayan yok ayrıca yazdığıma tekrar bakın soyutlamamız lazım dedim
+1 yılkadın kadına ilişkiden hiv geçerse bu ancak bizim kadınlarda olur tarihe geçeriz bunu başarırsanız.
00 Yorumla
+1 yılYa gaylarda potansiyel daha fazla görülüyor sanırım birleşme konusunda ;)
00 Yorumla
+1 yılLezbiyenler içinde aynı şey geçerli mi?
13 Yorumla- +1 yıl
Kadın kadına ilişkiye girenleri internetten izledikleri için onlara doğal geliyordur ^_^
+1 yılmillete gay lik bulaşmasın diye
01 Yorumlakötü ya kan verememesi
00 Yorumla
+1 yılSen penbeli bir gay misin bu kadar savunuyosun
01 Yorumlaşu iki kelimeyi kullanma cidden iğreniyorum ya
07 Yorumla
+1 yılHepatit c tasiyorlar ondandir
03 Yorumla- +1 yıl
Anal ilişki hepatit c icin risk faktörü bilimsel bir sey bu. Zoruna mi gitti?
+1 yılGizliyolar kendilerini demek ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım