yeni evliyim 2 haftamdayim ilk gece kanama oldu ondan sonra birdaha kanama olmadi 7 8 kere denedik tam birleşme olmadi ondan sonra adetim geldi 7 gün içersinde adetimin bittiği gün denedik ve ıcımden bisy koptu sanki ve aşırı derece kan geldi mor renge dönüştü kan kanama bi kaç satt devam edi ondan sonra hergün kahverengi geliyor benden bi kaç gün yapmadik yine denedik ve yine az biraz kan geldi sebepi nedir lütfen bilen yaşayanlar yazsin doktora gitmeyi düşünmüyorum utaniyorum çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, öncelikle hayırlı olsun. Mutluluklar dilerim. Kan renginin kahverengimsi veya koyu bordo gelmesinin sebebi, ilk denemenizdeki kanın içeride bir süre kurumuş olması. Tam birleşmeyi birkaç kere yaşadıktan sonra böyle bir problem kalmayacaktir. Bir kaç kere denemenize rağmen olmamasının sebebi neydi?
19 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim alışamıyorum acıyordu tuhaf hissediyorum ciş hissi geliyordu yarim birakiyordum ve girmiyo tam olarak vazelin hersey kullandik olmuyor sonunda sert bi şekilde eşim şey etince birsey koptu sanki asiri derece kan geldi ama gerdekten sonra neden gelmedi da bi kaç kez uaptıkdan sonra geldi kötü hastalik mi acaba var kanser kisti filan düşünüyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılYa yok ne kanseri kisti deli misin? :) Gayet normal bir şey bu. Aslında biraz dişini sıkıp tamamını bir süre içine alsan herhangi bir sorunun kalmayacak. Vazeline gerek var mı ki? Islanmiyor musun? Ön sevişmeniz falan nasıl? Seni bu şekilde yeterince hazırlamiyorsa o yüzden de tam giremiyor olabilir.
Soran+1 yılÇok islaniyorum ama yinede olmuyor çözemedim bu işi insallah dediğin gibi değildir hatta çok ıslandim için biraz şikayetçi kuru sevioo öküz galiba çok islandim zaman genis dio 😂 ama neden girmiyor diye dusunuyorda canım mi nedir sinirlem bozuldu cahil olan benmiyim herif mi anlamadim ki
Soran+1 yılKlavye sasirdi yine yazilarda hatta var kusura bakmayin
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah kusurluk bir durum söz konusu değil. Site kendisi sansür koyuyor. Senin kurduğun bazı kelimelerden dolayı. :)
Soran+1 yılHe peki tsk ederim 😀
Cevap sahibi+1 yılDeğişikmiş eşin. Oysa ıslak olman en güzeli 😀 Gerçi çok ıslanıyorumdan kastın ne kadar çok bilmiyorum ama bu arzulu olduğunu gösteren bir şey sonuçta. :)
Cevap sahibi+1 yılYa fazla özel olacak belki ama neden önce parmakla biraz rahatlatıp öyle girmeyi denemiyorsunuz? :) Bir de hangi pozisyonda deniyorsunuz? Acaba pozisyon seçiminiz mi yanlış?
Cevap sahibi+1 yılHaddimi aşıp fazla mı özel bir soru sordum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılSağlıkla alakalı bir konu utanmanız gerekmez sağlık herseyden önce gelir çok sık rastlanmayan bir olay olduğu için uzman doktora danismaniz çok daha sağlıklı olacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle utanılacak bir şey yok bu sağlık sonuçda, doktora gitmekden çekinmeyin hani burdaki söylemler durumunuzu çözmeyebilir, sürekli bi kanamanın olması normal değil
00 Yorumla
+1 yılUtanmak neymiş. Doktora gidin. Bir süre ilişkiye ara verin.
07 Yorumla
Soran+1 yılAlışık değilim kocama zor gösteren insanim geçmese gitecem artik
- +1 yıl
İlişkiyi kes bir süre sabredin
Soran+1 yılSabretmio ki hayvan öyle yapıcam Tskler
- +1 yıl
Çok mu istekli
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Seni zorlayan bu. Yangından mal mı kaçırıyor
Soran+1 yıl9 yıll bekledi ya hincini cikariyo hayvan zorlamadan oluyor bunlar anladim bn tsk ederim
+1 yılİyide ilk ilişkiden sonra 3. 4 gün beklenir zsten
02 Yorumla
Soran+1 yılBeklemedi
- +1 yıl
İyide buni siz konuşup ona soyleseydiniz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldr. a görün kardeş.
10 Yorumla
+1 yılSorun yok olabilir
00 Yorumla
+1 yılSeninki biraz hayvan gibi şeyapmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026