Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlara baktımda, tabi hemcinslerin daha iyisni bilir, sarkmşmı, büyükmü küçkmü sana göre ama ben kendi açmdan değerlendrme yaptığmda, baktığm resme göre, öyle fazla bir sarkma yok, büyüklk dersende bence gayet güzeller :) birazck dolgun olmalı göğüs zaten, ben çok severim büüyk göğüsleri, eminmki çoğu erkekte büyük olsun ister, küçücük olmasından iyidr canım. Asla kafana sıkıntı etme bence, artık bundan sonra yapılıcak bişey varsa yap ve dikkat et bakımlarna mesela. Sutyenini doğru seç ve böyle bir göğüsü biraz dik ve toplu gösterck hangisıyse onu tak, en azından kafandaki soru isareti gıtsın. şu an kaç beden sutyen takıyosun?
06 Yorumla
Soran+1 yıl85 d cup kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılhm, gerçekten mükemmel ya, inanki tam istediğim bir ölçü, d yi bulmak çok zor ya, büyük sevenler bayılır inanki. Sakın dert etme, hemcınslerinin dediğne göre söylemem gerekrse sadece o sarkık denilen kısmı düzeltirsen sorun kalmaz, onuda galiba sutyenle halledeblirsın doğrumu canım?
Soran+1 yılEvet de. Benim sıkıntım orada değil. Simdi benim bir eşim olacak degil mi ilerde. E hep dik ve büyük gorucek sutyen sayesinde. Evlenince gorecek ki sarkik hobaaa bu kiz sütyenli iyiydi güzeldi olacak. Adamin hayalleri suya dusecek
Cevap sahibi+1 yılYa o şekilde düşnme, yanılırsın. Seni seven erkke senın herşeyne razı olup evlenicektr sennle. Hem evlendkten sonra gerekrse eğer beğenemzse ya da eşin bunu dikleştirelm faln derse o zamn estetik yaptırısın olur biter, öyle değilmi, bence gerek olmucaktr, çünki kndi açmdan bakarsam benm için öenmli olan büyüklüğüdr, sonçta ilşki yaşrken amaç göğüslernle ilgilnmk, oksamk, faln değlmi, e onuda yaprken dik olması pek bir anlam ifade etmicek, nasıl olsa onu elelrmle oksayıp iyice ezip ovucam..:D sonçta dik bile olsa dağılıcak avcumda. Görüntü olarkta zaten sutyenle hallettiğn için sorun yaratmaz eşin için bence.. kendni üzme sakın, oldumu?
Soran+1 yılTeşekkür ederim ilginiz için. Icim rahatlamis oldu birazda olsa
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, asıl ben tşkkr ederimki anlayışla karşıladığın için, çünki biraz ileri gitmiş olabilirm.. s
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz sarkık ama dert etme yaa, onca insan arasında ortalamanın üstündesin bence sen hayata odaklan memelerin iyi
https://www.youtube.com/watch?v=srr-U8BD0Wo
sıkılaşmaya yardımı olur mu bilmem ama bu adama çok güveniyorlar01 Yorumla
Soran+1 yılIncir yağı hiçbir yerde yok. Biliyorum bunu
+1 yılGoguslerinin sarkık olması bu kadar dert edinmeni gerektirmez, buyutulucek bir durum yok, kadınlık sadece gogusle olucak iş değil, kimsenin senin gogsunu guzel bulmasınada luzum yok..
Ne olmus yani, evet biraz sarkık ama abartıcak bir durum yok, gogusleri buyuk olan cogu kadının biraz sarkıktır zaten, sudyen neden var sanıyorsun?
Ayrıca benim bildigim kucultme ameliyatı sut kanallarına zarar verdigi icin cogu doktor bekar olan cocugu olmayan hastalara önermiyor.. ama sırf diklestirme diye bir ameliyat var mı onu bilemiyorum.. eger varsada inan parana yazık, yaptırma derim..26 Yorumla
Soran+1 yılEvet diklestirme var sırf. Ama iz kalıyor malesef
- +1 yıl
Bence paranada yazık, artık iz icin bircok cozum var, en buyuk ameliyat izleri bile dışardan takviyeler ile en aza indiriliyor ama degmez gerek yok, ona vericegin para ile kendin icin baska seyler yap. Zaten sutyensiz gezmiyosun, seni bu sekilde kimse gormuyor, ilerde kocam bisey der bilmem ne diceksende senin gogusun icin begeniyosa zaten karakteri ortada :) dert edicegin hic bisey yok bence, kimseninki kusursuz degil, kusursuz olanlarda estetikli zaten :)
Soran+1 yılDoğru dediğin gerçekten ama iste takınti yapıyorum :) ama dediklerin gerçekten çok doğru :)
- +1 yıl
Aynen oyle adam seni goguslerini begenmedi diye kapıya koyucak hali yok, burun bile kıvırma luksu yok, goguslerinimi sevdi yani? Sen cok takmıssın kafana, takıntın olmus.. at bir koseye sunu ya, ne kadar sanslısın, benimkiler ufacık, sudyenin icini zor dolduruyor mesela, senin en azından sudyen taktıgın zaman muhtesemm duruyodur, ama benim umrumdamı degil, niye olsun ki, beni ben yapan bir ozellik degil ki gogus.. vucudumun bir parcası sadece nasıl kolum bacagım kusursuz degilse orasıda olamaz. bosver dusunucegin en son konu bu olsun, kafanı taktıgına degmez..
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten. Kafaya takmamaya caliscam artik :) teşekkür ederim ilgin için :)
- +1 yıl
Aklına bile getirme, aklına yazık yani bunu dusunme. Rica ederim, umarım etkili olur :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmeliyat gerektirecek kadar değil ama biraz sarkma var.
Bunu hayatın boyunca yapacağın basit egzersizlerle düzeltebilirsin canım, şayet ihmal edersen yaşın ilerledikce gerçekten çok kötü bir görünümü olabilir, bu ndenle şimdiden egzersizlerini aksatmamalısın.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Bence buna takılmamalısın mesela ben bir kızdan hoşlansam ve bu şekilde olsa bunu hiç önemsemem sonucta yaratılış ile alakalı bir durum takma kafana burada herkes saçma sapan yorum yapıyor ama ben bir erkek olarak ne düşünüyorsam onu yazıyorum kesinlikle problem değil bir erkek göğüsün için sana bakıcaksa bakmasın zaten hayal aleminden uyanmalı kızlarda erkelerde ;)) Sıkıntı yokkkk
00 Yorumla
+1 yılamaç belli de neyse işte.
normal tombiş kız normal ama burada değilde bu konuda uzman bir doktora gostersen daha mantıklı olurdu.
www.picnear.com/.../yeminlen-bezdim-:--(869)-1.jpg
anladın sen.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavrucugum , bu resimi atmasina attin da hic mi dusunmedin kac kisi bakacak kac kisi azacak kac kisi cekecek. E bide buna sebebiyet verdigin icin 1. Dereceden suclu olup yapilan gunaha 1. Dereceden ortak olacagini? Tabi zaten bu hassasiyeti dusunecek olsan paylasmazdin. Bide yuzum cikmasin demissin bir yerde.. ahiret gunune inancin varsa eger bu sahse gayet acik ve net replay olacaktir diye dusunuyorum.. simdi sikayet edin beni de hakliligima hak verin
20 Yorumla
+1 yılBu yaşta böyleyse benim yaşıma gelince babaannemin memeler gibi olur :D
35 Yorumla
Soran+1 yılYa niye böyle kötü konuşuyorsunuz anlamıyorum. Evet bu yaşta böyle ben ne yapabilirim benim istediğim sey mi bu? Hele de sarkik olmasi. Hangi kadın sarkik olmasini ister. Tamam sarkik kötü görünüyor olabilir ama bunu adam gibi söylemek var ağır laf kullanmak var. Sen ikincisini tercih ettin. Hayatta da böyle olursan çok şey kaybedersin
- +1 yıl
Yav he he... Burada soru soruyorsan her türlü yoruma açık olmak ZORUNDASIN! Peki bu tür bir yoruma katlanamayan sen kendini düşürdüğün şu hale de mi utanmıyorsun? Burada seni yüzlerce üye görüyor ve bir çok erkekte bundan tahrik oluyor benim yorumuma üzülene kadar bunu düşünmeliydin!
Soran+1 yılBunu diyecegini adim gibi biliyordum. Zaten burayada utana sıkıla sordum. Takintili bir insanım her gün rüya görüyordum bu konuyla ilgili hemde normal rüya değil kabus. Denemedigim yöntem kalmadi aktar aktar gezdim. Spora yüklendim. Diyeti abarttim salatayi bile biraz fzla kacirinca 2 saat yürüyordum. Sirf goguslerim kuculsun diye. Buz gibi suyun altında dus yaptim ertesi gün o soguk suda titremekten hamladim. Her yerim agridi. Peki sonuç ne kocaman bir sifir. Erkekler. goguslerimi gorunce disardan cinsel obje kadinlar görünce ayy ne kadar büyük bu yasta nasil tasiyorsum bak benim kac tane cocugum var ama seninki kadar büyük degil gibi görüyorlar ve diyorlar. Sen hiç her gün bunlari yasadin mi. Bak abartmiyorum o yazdigim ilk yorumda bogazim dugumlendi ve hala aciyor. Acitasyon değil bu yaptığım sadece ne cektigimi bilmeni istedim
- +1 yıl
Kırdıysam özür dilerim. Doğru söylüyor olabilirsin yaşın ilerlediğinde baktın olmuyor ameliyat olursun o kadar kafaya takma bütün hastalıklar stresten doğar. Sen dik yürü, kimseye aldırma.
Soran+1 yılNeyse önemli değil. Iz kalmasa ben şimdiden ameliyat olurum da iz kalıyor sıkıntı orada
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılRahmetliyi hatırlattı beyazlar icinde görmüştüm en son
44 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Üzülme ya kiyamam gayet minciklanir göğüsler
Soran+1 yılMinciklanicak kadar büyük zaten. Sıkıntı sarkik olmasi. Ameliyat olcam iz kalmasa
- +1 yıl
Sarkiklik resimde belli degil. bekle istersen acele etme ameliyat icin
+1 yılbence harika göğüslerin var. sarkık dediğin şey göğüslerin ile harika bir duruş çıkartıyor tahrik edici. bence hiç kendi kendine dert etme muhteşemler :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılrahatsızlık duyuyorsan sütyen kullanmıyormusun kendini böyle alıştırma yaşın genç ama vucudun bundan sonraki gelişimlerine dikkat et
10 Yorumla Tövbe tövbe açmasana sagını solunu büyük filan değil olan var olmayan var bulan var bulamayan var abazası var şusu busu varda var..
10 Yorumla
+1 yılGayet güzel bence hiç kendini bu düşüncelerle yorma. Türk erkeği sahte dik yerine gerçek sarkık göğüsü tercih eder bence ki zaten senin göğüslerin tam olarak sarkık değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBian çıplak göğüslerinin fotolarini koydun sandim :D
67 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazi yorumlarda sarkik filan yazmışlar ne anlar onlar küçük göğüsler sarkmaz ama büyük göğüsler ister istemez birazda olsa sarkar bence iyi göğüsler sütyen giyilimi bu fotoda
Soran+1 yılYok sütyen giymedim. Evet büyük göğüsler malesef sarkiyor. C cup olsaydı belki sarkmazdi ama benimki d cup. Hatta bazen d cup bile olmuyor. :((
Cevap sahibi+1 yılKardeşiminkide öyle ama ben c cup giyiyorum o bile az sarkiyo yani
Soran+1 yılBenim ki d cup. Hatta geçen iki tane d cup sütyen giydim onlar bile küçük geldi düşün :D :(
Cevap sahibi+1 yıl:D ay ay üzülme bebeğim ya hemi bence güzel göğüslerin
Soran+1 yılZugurt tesellisi gibi oldu :D
Cevap sahibi+1 yıl:D ciddi söylüyorum valla göğüslerin güzel
+1 yılBen büyük ve sarkık görünmesinin sebebi çok alttan çekmiş olman yani pek birsey anlaşılmıyor😀
05 Yorumla
Soran+1 yılKafam gozukmesin diye öyle oldu :D ama gerçekte sarkık zaten
- +1 yıl
Büyük olduğundan dolayı sarkmistir egzersizler var onları yaparak toparlayabilirsin 😄
Soran+1 yılYaptım toparlanmadi :(
- +1 yıl
Yapmaya devam et ve yaptığın egzersiz süresini artır fayda görürsün eminim 😀
Soran+1 yılUmarim :D
+1 yılerkekler ne anlar göğüsten. onlar 70 bedene alışmışlar iri memeli kız mı görmüşler boşuna sorma kötü derler
02 Yorumla
Soran+1 yılOrasi da var tabi doğru
Ego tatmin etme çabalarınızdan nefret ediyorum. Sende biliyosunki sarkık. Daha ne soruyon?
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugün bilmem kaçıncı göğüs sorusu, Allah bilir ya bir ya da iki kişi yazıyor bunları :)
Sonuç göğüslerinle gurur duy, gayet gü-zel-leeeer :))))12 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerimizle başımız dertte
Cevap sahibi+1 yılBazen rahatsız edenler oluyordur... gayet estrtik duruyorlar, yandan görünce deli oldum!
2. Resim o kadr kötü çekilmiş ki NEredeyse sakların var :S
00 YorumlaBence guzel gorunuyor tatlm takma kafana uçlari onemli
00 YorumlaHiç bir erkek sevişme esnasında bunu önmsemez emin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılYa ama bundan daha önceki sorularda birisi ben kizin göğüslerini gördüm soğudum babaannemin göğüsleri gibi demişti
Ya sen ergenliginde dogru duzgun sutyen takmadin mi ne hale gelmisler
14 Yorumla
Soran+1 yılYok çok erken taktim hatta. Benim suçum yok ki ben napıyım cok buyukler
Soran+1 yılValla bilmiyorum benimki de böyle
Sen kilolusunda biraz gıdından anlasilan onun için bu gögüsler o fiziğe normal hıı basenlerinde masallahi var sen kilo ver canim ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet son zamanlarda kilo aaldım. Ama şunu söyleyim kilo verince gidim ve goguslerim küçülmuyor
Gögüslerini millete neden gösteriyorsun ya neden kardeşim
40 Yorumlamerhaba
arkadaşım göğüslerinin büyük olduğu biraz belli
zira göğüslerinin sarkık olup olmadığını bu resimde kimse anlayamaz.
yorum yapan da yanlış yorum yapmış olur08 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemede paylaştım
Soran+1 yılYok valllaha destekleyen bir sey yok. Hatta ben bile şaşırdım düzgün cikmasina. Biraz aciyim diyorum ki haklısın böyle net gözükmüyor ama o zamanda soru kaldiriliyor
- +1 yıl
evet arkadaşım doğrudur.
çok açığında soru kaldırılır.
ama şunu söyleyebilirim ki bu resimlerde sarkık olup olmadığına dahir kesin bir tanıya varılamaz
büyük ama çok büyük olmadığı belli oluyor hoş duruyor.
seni rahatsız eden bir durumsa ya da sarkık olduğunu düşünüyorsan tartışılır
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılTekrar teşekkür ederim ilginiz için
+1 yılFotoyu yandan ve gogus hızandan cekermısın?
Buyukluk zaten var ama sarkıklıkta soru işareti016 Yorumla
- +1 yıl
Evet sarkıklık var ama kafana takma
Soran+1 yılÇok kafaya takıyorum ya
- +1 yıl
Takmana gerek yok gunluk hayatta sıkıntı çekiyormusun?
Soran+1 yılNe gibi bir sıkıntı
- +1 yıl
Herhangı bı sıkntı ark. ların falan dalga gecıyor mu mesela?
Soran+1 yılKizlar cok buyuk diye sakalasma oluyo falan ama bazilari benim gibi istiyor hatta cogu. Ama sarkik diyince bir de benim için sütyen bulmak cok zor o zaman vazgeçiyorlar
- +1 yıl
Anladım sutyen bulunur ya. buyuk olması ıyı bence ben severım kızda buyuk gogus ama pek sarkık olmayacak. kate uptonunkıler mesela favorımdır.
Sende spor calıs ozellıkle gogus calıs sarkmayı toparlayabılırsın azda olsa
Soran+1 yıl50 liradan aşağı değil ücret olarak ve ayrıca normal ic camasirci degil avm veya kaliteli iyi bir magazada bulabiliyorum sadece. Geçen 120 lira parayla sütyen bakmaya çıktık bir tanesi bile olmadı. Bu arada göğüslerim kate uptonkine benziyor mu ben ara sıra benzetiyorum da
- +1 yıl
Sutyenlı gormek lazım buradakı resımlerden tam anlaşılmıyor
Soran+1 yılSütyenli görünce dik gozukecek zaten o da sahte bir görünüm. Ben doğal haliyle göstermeye calistim sen sütyen istiyorsun
- +1 yıl
Ö. m atarmısın bı bısey dıcem
Soran+1 yılHangi konu hakkinda ne diceksin ona göre atcam
- +1 yıl
Bu konuyla alakalı guvenebılırsın bana
Soran+1 yılYa sen söyle bir
- +1 yıl
Burdan soylencek bısey olsa soylerdım zaten ö. m at demezdım
+1 yılNormalde cevap vermem ama sayın gizli sutyen sizin için yaplms bı ıcat keske zamnnda kullnsaydın
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye igneliyorsunuz. Ben 5. Sinifta takmaya basladim büyük olmadiklari halde. Birden buyuduler ben bile anlamadim. Hayır yani benim suçum mu
- +1 yıl
İgnelemedim ya sadce sordun fkrimi soyledim. Ck onemsiz bsey yani bu sorsgn cogu erkek ıcın yda ben oyle dsnuyorum. Sadce soruna cevap vermek ıstedm ıgne yk k. bkma iyi geceler
+1 yılMaşallahın var spor dikleşir sıkılaşır merak etme vücut geliştirme yapıyorum bende şekle girersin ama dikkat çekicisin
07 Yorumla
Soran+1 yılBen 1 ay 1 hafta cok sıkı bir spor ve diyet uyguladim. Ama bir değişme olmadi. Daha uzun yaparsam da duzelecegini sanmıyorum
- +1 yıl
bilen birinle çalış yalnız başına olmaz çok püf noktaları var yüzmede olur birde süt ve türevlerini tüket süt vücudu şekillendiriyor sıkılaştırıyor
Soran+1 yılSutteki laktoz beni rahatsız ediyor. O yuzden süt tüketiyorum. Yuzmeyi cok istiyorum ama imkanim yok
- +1 yıl
sütün içinde kazain proteini var yani yavaş emildiği için sürekli vücuda yakıt sağlıyor. eğere istemiyorsanda türevlerini tüket peynir lor ayran sabahları yumurta ile loru çırp omlet yap protein deposu kahvaltıları atlama atlarsan eğere gerekli enerjiyi alamazsın ve daha çok kilo alırsın
Soran+1 yılYa aslinda ben veganim. Yani hayvansal ürünler tuketmiyorum
- +1 yıl
bu sana ileride rahatsızlık olarak geri döner mecburen tüketirsin şarkıcının biri öyle olmuştu
Soran+1 yılYoo hayir vegan olmak cok sağlıkli. Daha su zamana kadar bir zararini görmedim
Sarkik nedenini soyleyim ust gogusle alt gogus arasin biraz uzunluk farki var daha yasin 18 25 yasina gelince dahada kotu olucak
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence hiç bir sorun yok sen orda gördüğün ve söylediğin gibi o soruna tek bakma.. bence genel olarak bir bütün olarak bak gözüne nasil görünüyor ozaman?
05 Yorumla
Soran+1 yılBüyük gözüküyor bir bütün baktığım zaman
Cevap sahibi+1 yılsözüm o değiiil. bak canım benim söylemek istediğim bir sanatçi gözüyle bak bir bütün olarak yanı :) mesele ''bu güzel bir kiz '' ya da yakişikli bir erkek dediğimiz asıl onun burnu ağzi gözleri saçlari vs.. bunlar tek tek mukemmel değiller ki.. yanı mukemmel bir burnu yok mukemmel bir ağzi yok vs.. bütün detaylar için ama bir bütün baktiğimizda ortaya mukemmel bir eser çikiyor. bende göğsüne bir bütün olarak görmeni istiyorum ozaman belli olacak dediğin gibi sorun var mi yok mu diye.
Soran+1 yılO zaman bir bütün gözüyle baktigimda sarkik olmayaydi iyiydi diyorum
Cevap sahibi+1 yılama bu sana göre böyle senin gözünde böyle.. büyük göğüs ya da sarkık söylediğin gibi sana göre kötü görünüyor mesele başkalari için başka açidan hayal edemedikleri kadar mükemmel ve güzel.. ozaman bir bütün olarak sadece gögüs değil vucutunla genal olarak böyle bir eser düşün. ve bak inan ki sandiğin gibi değil bence çokta güzel ve hoş gelir göze. ben sanatçıyım ve sanattan güzellikten anliyorum bunu güven bana.
Soran+1 yılTamam
+1 yılHakikaten cok Seksi boylesine sahip oldugun icin sanslisin.. ben cok begendim..
01 Yorumla
Soran+1 yılSarkik ama.
+1 yılçok iriler, bu kadar iri göğüslerin sarkık olması da normaldir... toparlayıc ı sütyen kullan..
00 Yorumla
+1 yılSite kendi abazanlarını yaratıyor. Sonra aman Allah'ım ben bir canavar yarattım diye gezersiniz.
20 Yorumla
+1 yılbiraz byük gibi ama rahatsızlık vermiyosa sorun yok bence çok seksi ve çekici duruyolar ;)
00 YorumlaBence en guzel hali dogal olandir.. Toplayici kulllan ve spor yap
00 YorumlaAldırma sen.. Kedi ciger meselesi. bir erkek olarak ben çok beğendim... Açıkçasını istersen şu an onların ağzımda olmasını isterdim.
00 YorumlaOlur o kadar göğüslerin güzel tam kadınımsı boş ver
00 YorumlaValls ne yalan soyliyeyim ben begendim. Tahrik edicisin
00 YorumlaBu cevabı kendin biliyorsun niye sorma gereği buluyorsun amaç ne?
00 Yorumla
+1 yılmalesef sarkık. çaresi yoksa uğraşma derim çokta fena değil.
00 YorumlaCok kotu degil aslinda psikolojini bozacak kadar degil ama cadiri diktirdin bana. o. p
00 Yorumla
+1 yılsarkık olmasaydı dik iri dolgun olsaydı sen bile kendini sürekli ellerdin
00 Yorumla
+1 yılbence gayet hoş iriliği iri göğsünçok avantajı vardır kullana bilene :) ama kalça hastasıyım
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerine kimlik verilmesi seçme seçilme hakkı oy kullanma hakkı verilmesi lazım bu göğüs değil baya birey olmuş 😅😄
00 YorumlaKusura bakma ama sarkık yani ama büyük her zaman idelim sende dert etme :)
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet sarkık malesef
Soran+1 yılIz kalmasa yaptırmak istiyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDaha çok dalga gecenler canımı sıkıyor. Yani düzgünce açıklamak varken
Yoo. Bence cok harika. Vucudunu begenmelisin bence. Ama ciddi olarak soyleyeyim ki onlar cok harika.
00 YorumlaKocaman ya ama sarkik degil bence buyuk oldugundan dolayi oyle gorunuyor
00 Yorumla
+1 yılBu fotodan pek bişi anlaşilmiyo üzgünüm ne desem boş...
00 YorumlaSuperlerde keske benim olsa diye dsunmekteyim ne dersin :)
00 Yorumlaiğrenç olması dışında sıkıntısı yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılPek fazla bişey belli olmuyo dışardan
İçerden görelim söyleyelim. ..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuyukler ve haliyle biraz sarkıyirlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYas kac? Ona gore cevap verelim
010 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşım
Cevap sahibi+1 yılYasina gore buyuk peki sarkik mi demissin onu bu fotodan anlamak zor yandan profil cekebilirmisin
Soran+1 yılGuncellemede paylaştım
Cevap sahibi+1 yılBiraz sarkik * ic camasiri giyince duzeliyordur sorun olmaz
bu arada istersen daha sonra fotolar kalkiyorsan kaldir istersen
Soran+1 yılFotoğraf kalkıyor mu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende bilmiyorum ama sunu soyliyim kafaya takacak birsey yok aslinda daha iyi cogu eekegin hosuna gider buyuk gogus sen rahat ol kafana takma
Soran+1 yılSarkık hoşuna gitmez ama
Cevap sahibi+1 yılNormalde ic camasiri varken sarkik olma diye bir problem olmaz zaten anlasilmaz ki onun icin rahat ol
Soran+1 yılIc çamaşırı olmayanica ne olcak. Elbet bir gün birisiyle evlencem ve kocam olacak. O zaman ic çamaşırsiz görcek. Dusunsene ic camasirli dik duruyor ama cikinca adamin hayalleri suya dusecek
Cevap sahibi+1 yılGoguslerin oldukca buyuk ve olgun oldujlari icin gerisi hic onemli olmayacaktir sahsen ben kesinlikle sarkik falan diye gormezdim daha da buyuk olmasindan dolayi daha hosuma giderdi
Gizli Üye(36-45)+1 yıltuhaf duruyolar ya da fotoda öyle çıkmış
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet fotoğrafta öyle çıkmış olabilir
kaç yaşındasın bilmiyorum ama sarkık gibi geldi.
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Yandan olanda tam gözükmüyor. Başka yokmu.
02 Yorumla
Soran+1 yılFotografta doğru düzgün çıkmıyor en net cikanlar bunlar
+1 yılSarkık bide bu yaşta üzüldüm adına
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya daha cok gencim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüpermiş :)
en sevdiğim :)012 Yorumla
Soran+1 yılSarkik mi en sevdigin
Cevap sahibi+1 yılstatic.visplash.com/i/meme-cesitleri-517433.jpg
yeşil elma, kayısı, armut, kayak rampası ve volkan :)
Cevap sahibi+1 yılgaleri12.uludagsozluk.com/.../...leri_625764_m.jpg
üstten 1 ve 4 :)
Soran+1 yılBenimki şu ikinci linkteki 4. olan malesef
Cevap sahibi+1 yılgüzel işte :) ne var ki
arayıp ta bulamadığım
Cevap sahibi+1 yılbeğenmeyen mi var
Soran+1 yılEvet var
Cevap sahibi+1 yılsevgilin mi
Soran+1 yılSevgilim yok. Burada yorumlarda begenmeyen var
Cevap sahibi+1 yılherkes beğenecek diye bir kural yok ama
bütün insanlık aynı hislere sahip olsaydı bir anlamı kalır mıydı?
ameliyat falan olma, spor yap sadece. yorum yapanlara da takılı kalma
ne kadınlar var böyle göğüslere sahip olmak isteyen
benim sevgililerimde hiç böylesi yoktu
sevecek olan erkek bu sebepten senden vazgeçecekse sevmesin zaten
boşuna üzülüyosn.
cinsel yönü işin şakası
bence gayet estetik duruyor
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim :)
keşke benim sevgilim olsaydın :)
Bayaaaa sarkık. Kötü duruyor.
10 Yorumla
+1 yılBüyük değil hatta çok güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. İçinde sutyen yok herhalde kaç beden göğüslerin
01 Yorumla
Soran+1 yıl85 d Cup evet sütyen yok
Saga ve sola dogru kaymis diklestirmeye calis
04 Yorumla
Soran+1 yılYapabilecegim hepsini yaptım nerdeyse olmuyor
Soran+1 yılEvet ama iz kalıyor
buyuk.. buyuk ıyıdır.. ama sarkık mı bılemedım..
01 Yorumla
kac beden kı 80 C var mı
05 Yorumla
Soran+1 yıl85 D Cup
Soran+1 yılYa ama sarkık iste iz kalmasa ameliyat olmak istiyorum
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği