AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
242Cevap
İzmir'de oturuyorum sevişirsen her türlü kölen olurum :D
Hertürlü isini ve her dedigin seyi uzun sureli yabacak bir kolen olabilirim istersen burda ulasa bilirsin bana
19 yaşındayım ebedi kölelik yaparım. Ancak 5 yıl sonra ne olucak ben hayatımın sonuna kadar hizmet etmek isterim. Senin için okulumu bırakıcam sonra nasıl işlerini yoluna koyacağım?
uzaktan kölem olursun bir işe gir çalış izin günleri gel ev işlerimi yap maaşının %70 ini de bana ver.
Tamam. Sana nasıl ulaşabilirim
ben yapabilirim bunları
Selam efendim brbrtklam789@hotmail. com facebook adresindenn ulasirmisiniz
Allahım deliricrm neler duyuyorum sakamisiniz siz ya :)) ya illa köle olacaksanız gidin ananıza olun yazık kadınlar yaslanirlar hayırsız veletleri bir bardak su vermez
benide köleniz olarak değerlendirir misiniz efendim. saygılar
Tamaaaaam sakin ok seninde bir gun sevgilin olacak... AMA ev islerini sen yqpacajsin her gece kocani mutlu edeeksin...
Ben olurum erkek arkadaşının da senin de bütün istediklerinizi sorgusuz sualsiz yaparım sadık bir köleyim bana ulaşmak isterseniz twitterım @Heyhey82598655
@Edanur3412 arayışınız devam ediyor mu acaba efendim
Merhaba bayan ben ayak ve tüm işlerinizi halledebilirim isterseniz ne isterseniz yaparım lafı uzatmıyorum numaramı bırakıyorum 5395579953 bir alo demeniz yeterli bayan... sevgilerimle
5 yıl boyunca itaatkar bir köle olurum istediğiniz zaman istediğiniz şeyi yapabilirsiniz geri dönüş yaparsanız özelden konuşur görüşürüz benden ıyısıni bulamazsınız 😘
Efendim bende her istediğinizi yaparım ayak işlerinizi getir götür işlerinizi para meseleside dert değil hepsi sizin olsun yaşımda uygun ben köleniz olurum yeter ki ayağınızın altında olayım
sende haklısın suç bizim abaza erkeklerde seni bu kadar kaldırmışlar
Seni kendine köle ettirebilecek kadar uzun olan şey lazım.
Bu nasıl tiptir, nasıl özgüven ne kadar lüzumsuz tipler türemiş yaa
parasızlıktan fanteziye vuruyon işi dimi köle filan. kız gündelikçi tut kendine az para verde cimri karı seni ayrıca deneme süresi 6 aya çıktı tazminatsız feshedebilirsin köleni
ben olurum, ne is olsa yaparım elimden her is gelir.
dalga geciyoz la eksilemeyin hemen, espriden de anlamıyo millet ya.
4 yillik kölelik okulu mezunuyum.. Sizeköle olmak istiyorum ahshsj
https://hizliresim.com/dqNOaQ
Böyle insanlar cidden varsa beyinlerine sokaym. NET!!
hahah güldüm l*n :D
abi saatlik falan anlarımda yıllık ne
Ben hicbir guzel kizin kolesi olmadim Ol deselerde olmam ben sade guzel severim
Sana nye katlaniyolardi ne veriyordu onlara... ve sikiyorsa acikdan yazsana bu dediğini gizliden yazmak kolay;)
Evlendikten sonra bile kolelige devam ederim, bana iletisim adresi ver.
Efendim köleniz yoksa hala ben köle adayınız olarak size yalvarmaya hazırım. Her emrinizi koşulsuz yerine getiririm Efendim.
Ordamısın
@ilyess ben burdayım Efendim
Ücret ne veriyorsun zenginmisin bari. Ssk yol yemek işi nasıl oluyor. Yoksa sadece yatak tamı veriyorsun ücretini.
Hahahaha koleyi bile kaçırcak naptn merak ettm :D
I have experience of Europe for 8 years. Sahibem köleniz ve köpeğiniz olmak için hazırım.
Ben bir kıza ömür boyu köle olmak isterim. emir vermeyi ve ayağını öptürmeyi seven kız yok mu
Ben kole ruhlu biriyim sahibem olursan size itaatkar sadik bir kole olabilirm
bn crossdreerim ilgilenirsen dön bana istediğin ben olabilirim
Ben
kisiliksizlik ve karaktersizlik kategorisine atıcaktın soruyu, yanlış olmuş.
I have experience of Europe for 8 years. Sahibem köleniz ve köpeğiniz olmak için hazırım.
Resim at bakalim sende bkole bulabilecek got varmii 😆😆😆😆😂😃😄
Bak burada var taniyorum köle olmak isteyen erkek dicem ama erkeklikten uzak insan onlar ;-)
Sen kendini ne saniyosun koleymis asil kadin erkeginin hizmetkaridir
Ben bir bayana köle olmak istiyorum beni her türlü kullanabilir kendine onun istediğin şehire gidebilirim
18 yasindayim sahibe ariyorum her isedigini yaparim bana ulasin o guzel ayaklarinizi yalama dilegiyle 😛😛😋
arayışınız hala devam ediyorsa, evliliğinize kadar köleniz olup her türlü ayak işinizi halledebilirim.
ben ayak isleri konusunda iyiyimdir. dilerseniz koleniz olabilirim. duzgun biriyim mail verirseniz konusabiliriz.
Ya ne biçim bir insansın zengin olabilirsin ama insanları kole yapamassın oyle bir hitap şekli yok yardımcı arıyorum de bari
Nerde yasıyon anam bababam bacım İstanbul :D hayata bakbe.
Bende İstanbul
Hahah cok eglenceli ya:)) nepaytırıyordun o safa tam olarak?:)
temizlik, ütü, bulaşık, yemek, alışveriş cart curt ayak işlerimi yapıyor işte.
Ohaaa banada bitane bulamazmıyiz kanka😄😄
canım her sabah 2 saat dayanabilecekmisin bu kölenin isteklerine atmıyorum ciddiyim. şimdilik gizli yazıcam tamam
Senin köleniz diyorlar sırf seni yatağa atabilmek için sen onların kölesisin lafta köleyiz diyolar sadece :D
bir yaşıma daha girdim yemnederim
Sende dene bence 😉
Oralardaysan hala bana yazar misin egitim durumum iyi anlasabiliriz
Ev işlerinin hepsini ve alışveriş gibi işleride yaparım aylık ne kadar veriyorsun?
ne paspasçıymış bu millet ya :D sen o ayaklarla anca önümdekini oynatabilirsin kedicik.
Çık gizliden sana mesaj atarlar bu arada köle ne oluyor -_- saçmalığa bak
Gizli kullanıcı olman zaten herşeyi anlatıyor. Sen kendini kontesmi sanıyorsun sen kimsin ya=)
Bir erkege * vereceksin oda senin kölen olacak senin amini essege siktirmek lazim ancak doyarsin o*
ben hem kölem olacak birini arıyorum hem sahibim olacak birini arıyorum
Nerde yaşıyorsun ki?
Ben olurum köle
Bırakın dümeni ya burada resmen kafa buluyorsunuz millette azıcık delikanlı olun
Sizs yalvarırım Nolur efendim beni koleniz olarak kabul edin
Köle ariyorum bayan olsun ve +18 yas olsun istanbuldayim bana ulaşsin
Her daım emrınıze hazırım gel demenız yeterlı efendım
Merhaba mesut ben tanismak isterim sizde isterseniz bekliyorum
merhabalar efendim köle arayışınız varsa sınırsız köleyim efendim!
ben varım
ben ciddi sahibe arıyorum yakışıklıyım ciddiyim sahibearar insteg
Nerde yaşıyorsun
Bana ulaş köpek yapıyım
@Sahibegzde hav
@Domina06 kölemi arıyorsunuz nerede ikamet ediyorsunuz
@Sahibegzde nerede ikamet ediyorsunuz
Her yer kole dolu facebook teitter instragram yaz bir yere
ben bu konuda çok tecrübeliyim hanımefendi. izmirin neresindesiniz?
Hiçbir kadına köle olmam. Ama karıma yardım ederim ev işlerinde falan
ben her türlü ayak işinizi yapabilirim. lütfen yazar mısınız? haberinizi bekliyorum.
Resmin varsa bir goreyimde kole bulacak toto var mı bir bakiyim 😆😊
hayal dünyan iyiymiş ama şunu söylim onlar seni kullanmış be güzelim alacagını alıp kaçmışlar
Köle yapiyomuss bak bak valla sana bir korumm ayaklarin yerden kesilir sonra görürsün ebeninkini