Güzel bir bayan olduğum için kendi istediğiyle bana köle olabilecek yüzlerce erkek adayı var ama ben uzun süreli istiyorum şu ana kadar 2 kölem oldu birisi 2 aydan sonra diğeri de 5 aydan sonra kaçtı ayak işlerimi hallettiriyordum güzel oluyordu.
Cevabın nedir?
+1 yılBen size taparım efendim hergün size kölelik yaparım. Ayaklarınıza eve hergeldiginizde güzel masaj yapar onları sıcacık dilimle yalarım öperim kokusunu içime çekerim. Bütün ev işlerinizi yaparım. Hizmetçi giysileri giyer bir emrinizi iki etmem. Sizden fantezilerime dair ilgi de beklemem tek istediğim ayaklarına kapanıp tapabilecegim bir efendi. Asla kaçıp gitmem efendim beni tasma ile bağlarsınız yemeği önüme atarsınız sizin itiniz aptal köpeğiniz olurum. Siniriniz bozuk oldugunda beni dövebilir, diger kız arkadaslarınızda evde eğlenirken hepinize kölelik edebilirim hepinizin ayaklarına sırtına masaj yapar ayaklarını yıkarım. Tek şartım ortamda erkek olmasın cunku bir erkeğin kölesi olmam asla ama siz bayanlara ne isterseniz yaparım ben size hizmet edip sizi eğlendirmek için varolan bir itim. Sahibim köleniz olayım sahibim
717 Yorumla
Soran+1 yılolmaz erkek arkadaşlarımında ayaklarını yıkiyacaksın
- +1 yıl
Ooo bunu hicbi fetis kabul etmez bence sorry..
- +1 yıl
kölen oluyum onuda yaparım
- +1 yıl
yalnız ALLAHA tap günaha girme yazdığın söze dikkat etttt
Soran+1 yıl@Sevdalıyım01 form doldur
- +1 yıl
ne formu
- +1 yıl
@Farelerveinsanlar bana ulaşır mısınız
- +1 yıl
İnsta yazın
- +1 yıl
Köle erkekler
- +1 yıl
@Edanur3412 fatihyedek34
- +1 yıl
- +1 yıl
@Edanur3412 MystıcsShelby
- +1 yıl
@Edanur3412 efendim sahibem
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe gibi ayak islerin ki?
Uzun sureli iliski dusunulilur ama beklentilerin nedir339 Yorumla
Soran+1 yılher türlü ev işini yapacak! 20 yaşındayım zaten 25 yaşına kadar bir köle arıyom sonra evlenip coluğa cocuga karışırım.
Cevap sahibi+1 yılNerde yasiyorsun
Soran+1 yılizmir.
Cevap sahibi+1 yılMesafeler mesafeler..
- +1 yıl
Yom diye konuşan bir öküz "ölüyorum bir bardak su ver "dese bardağı yere atarım
- +1 yıl
İzmirdeymiş. Bana ulaş ben sana bu konuda yardımcı olurum :)
- +1 yıl
Görgüsüz !
- +1 yıl
ben hala haberinizi bekliyorum efendim.
- +1 yıl
@emrinizeamade köle misin
- +1 yıl
@SlaveErsin köle olucaksan ben arıyorum
- +1 yıl
Hala arıyor musunuz köle
- +1 yıl
çamaşırları makinadan çıkarır asar ütülerim perdeleri çıkarır yıkar takarım bulaşık cam ve pencere silme toz alma yerleri halıları süpürür silerim wc ve banyo temizliği vs. bütün ev işlerinizi yapar kulübemde yani tuvaletinizde parmak şıklatmanızı beklerim siz cagirmadan asla çıkmam oradan
- +1 yıl
Merhaba Efendim ben 22 yaşındayım İzmir Buca dayım bir buçuk yıl kadar kölelik yaptım deneyimim var tamamen pasifim dilerseniz cd olabilirim ilgilenir misiniz
- +1 yıl
@Elenanigtjon evet öyleyim efendim
- +1 yıl
Ben aşçı yim dünya mutfağı italyan fransız meksika uzak doğu yemekleri makarna salata sosları tatlılar vs vs vs
- +1 yıl
Kolen olmak istiyorum
- +1 yıl
Beni gör çağırdığın an İzmire gelebilirim
- +1 yıl
Lutfen olabilir miyim
- +1 yıl
@Elenanigtjon ben mazoşist köleyim dileyen sahibeme kültablası da oluyorum özelden konuşabiliriz efendim kendimi tanıtırım
- +1 yıl
Ben istediğiniz kişiyim mazoşistim ev işi yaparım hobi olarak müzisyeniz sizi eğlendiririm ehliyetim var özel şoförünüz olurum yenilebilecek kadar yemek yaparım sigara kullanıyosanız kültablanız olurum
- +1 yıl
ben sadece kölen olsam
- +1 yıl
o benim sanırım. gerçekten ruhuyla köle olan birisiyim. benden memnun olmayan sahibe hiç bir köleden memnun olmaz. türkiyede meshur olan sahibelerin ilk kölelerindenim ve cok kucuktum ozaman. mrslavemiss@hotmail. com adresine mail atabilirsiniz sahibem.
- +1 yıl
@Elenanigtjon ben köleniz olabilirim
- +1 yıl
Benim tadima baksaydiniz, şart koymak yerine beni Koleni olarak elinizde tutmak isterdiniz. Musad3nizle kraliçe.
- +1 yıl
Merhaba istediğin benim
- +1 yıl
selam kölenizi bulabildinizmi bulamadıysanız ben olabilirim
Gayet normal bence benimde elimde var ve size yardimci olablirim İzmirde guvenilir itaatkar arabasida var benimkinin arkadasi isteğiniz herşeyi yapar ben temizlik bulasik yemek falan dusunmuyim sağolsun ayaklarimi yikar masaj bilir oda seviyo bende seviyom mutluyum izmirden eğer lazimsa bana ulasabili yardimci olabilirim hemcinslerime
1612 Yorumla- +1 yıl
beni de kullanmak ister misiniz?
- +1 yıl
neden sizin gibi hanımefendiler sadece sanalda bulunurlarki? zaten şansım olsaydı...
- +1 yıl
@ozguro34 sadece ALLAHA TAP AĞZINDAN CIKANA DİKKAT ETTTTTT
- +1 yıl
Yanıtınızı bekliyorum Efendim
- +1 yıl
@haklıbedevi gerçek bir köle olabilir misin
- +1 yıl
Bana yardımcı olabilirsin ikinci kolem gitti izmirden genç yeni bir köle arıyorum
- +1 yıl
@Sahibegzde köleniz olabilir miyim
+1 yıl:D boyle kole varsa bende istiyorm
1922 Yorumla- +1 yıl
buradayım efendim.
- +1 yıl
ben bir köleyim ve sahibe arıyorum sahibemin hergün ayaklarına masaj yapar öper yıkarım sahibemin bütün işlerini yaparım onun tek işi bana emir vermek olur asla emir seçmem ne denilirse yaparım sahibem beni azad edene kadar asla kaçmam ona hizmet ve itaat ederim böyle bir şey isteyen yani köle arayan varsa yorum yazması ya da mesaj atması yeterli lütfen bir bayan beni kölesi olarak hizmetine alsın çünkü bir bayana hizmet ve itaat etmeyi çok istiyorum
- +1 yıl
Melek tanrıça efendim ben aşçı yim dünya mutfağı italyan fransız meksika uzak doğu yemekleri makarna salata sosları tatlılar vs vs vs ben sana kul köle emrine amade olurum melek tanrıça efendim
- +1 yıl
Bnde varim majesteleri :))
- +1 yıl
Ben olurum yeni actim bu hesabi mesaj yolliyamiyorum tanisamazmiyiz ya lutfen😂
- +1 yıl
@Denizzz453 kesinlikle hiç birşeye hatır. demem
- +1 yıl
@İtaatkar334 anlamadim
- +1 yıl
Ben ilkim 😂🤗
- +1 yıl
Ben varım
- +1 yıl
@İtaatkar334 Ulaş bana köle
- +1 yıl
ben mazoşistim ve sigara fetişiyim yani sigara içen bir sahibe hanımefendiye kültablası hizmeti veriyorum mazoşist olarak dilediği şeyi yapabilir scat pissing hariç herşeye razıyım hobi olarak gitar çalıyorum ev temizler masaj yaparım yeterki acımadan kültablası olarak kullansın beni
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
240Cevap
+1 yılOnlarla cinsellik yaşıyorsun, değil mi? Adamı sadece çalıştırmak olmaz. İşini iyi yapıyorsa onu iyice bir ödüllendirmek lazım. Bu konuda belki pek marifetli değilsindir, ondan kaçmıştır.
Bu arada, habire "kölen olabilir miyim?" diye mesaj atanlar var burada. bir hayrına el atsaydın şunlara da.94 Yorumla- +1 yıl
Yuuhh.
- +1 yıl
arayıp da bulamayana şaşarım ben zaten. Hele bu ülkede.
- +1 yıl
nasıl bir ödül bu Isabella hanımefendi?
- +1 yıl
İtaatkar bir köleyim beni huzuruna kabul edecek bir sahibe arıyorum ist
Soruyu soran kişi (temsili)
https://www.capsomat.com/media/created/ur3qxq.jpg
Benim bu soruya cevabim (temsili)
https://i.hizliresim.com/4RnqnL.png
Soruyu soran kişinin erkeklere yapmak istedigi (temsili mi bilmiyorum )
www.mailce.com/.../%C5%9Fi%C5%9Fman-kad%C4%B1n.jpg00 Yorumla
+1 yılBen sizin köleniz olurum efendim ne isterseniz ne isterseniz yaparım elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmam hertürlü ayak işinizi yaparım bulaşık çamaşır evin temizliğini yaparım ayağınızı yıkarım yeter ki beni köleniz yapın bir işe de girerim kazandığım paranın hepsini size veririm efendim gündüz çalışırım akşamda size hizmet ederim sizin hizmetçiniz olurum yeter ki siz isteyin
28 Yorumla
Soran+1 yıltam aradığın köle adayı ama maaşını çekip bana vericeksin aksama olmicak.
- +1 yıl
dediğizi tam olarak anlayamadım efendim ama siz nasıl isterseniz öyle olsun maaşımın tamamı sizindir efendim ne dediyseniz nasıl istediyseniz yapmaya hazırım
Soran+1 yıltamam gel ikametgah belgesi 1 adt vesikalık resim bir de i phone 6s plus al gel köleliğe giriş şartları bunlar.
- +1 yıl
emredersiniz efendim
Soran+1 yıliphone 6s nerde?
- +1 yıl
@köle42
- +1 yıl
@köle42 benim kolem ol
- +1 yıl
@Phoebebuffay1 merhaba melek tanrıça efendim ben aşçı yim dünya mutfağı italyan fransız meksika uzak doğu yemekleri makarna salata sosları tatlılar vs vs vs ben sana kul köle emrine amade olurum melek tanrıça efendim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
+1 yılbenim istediğimde tam olarak uzun süreli ve artı birşey daha var, kadın yani sahibem ne zaman gel derse gelecem git derse gideceğim fakat dışarı çıkmalar olursa normal erkek arkadaşı kuzeni gibi takılacağım tabiki hürmeti eksik etmeden. dilerse erkeksi dilerse kadınsı görünümümle de hizmet verebilirim sahibemin tercihi. yakışıklıyım uzun boylu sayılırım. kadınsı haliminde güzel olduğu söyleniyor. tercih sizin. mail adresimi bırakıyorum sahibem dilerseniz mail atabilirsiniz. her zaman giremiyorum ama okudugumda mutlaka taleplerinize cevap vereceğimdir. ve memun olacağınız biriyim. sadece kölelik olarak degil genel olarak tümüyle beni seveceksiniz. kölelik deneyimim türkiyede meshur degilken baslamıstı oldukca tecrübeliyim ve en önemlisi lafta değil gerçekten ruhuyla köle olabilen birisiyim. şimdiden teşekkürlerimi ve saygılarımı ayaklarınızın altına sunuyorum. sizden gelecek haber için sabırsızlanıyorum umarım bende uzun süreli sahibemi bulmuş oolurum.. mrslavemiss@hotmail. com
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
kolenizhakan@gmail. com
+1 yıl"her türlü ev işini yapacak! 20 yaşındayım zaten 25 yaşına kadar bir köle arıyom sonra evlenip coluğa cocuga karışırım. "
Evlenene kadar başkalarını kendine köle arayan, evlenince (evlenmeden önceki işleri) aynı işleri kendisi yapacak olan bir insan. Önce efendi, sonra köle. :D
Allah'ım ya ne günlere kaldık. :D10 Yorumla
+1 yıl"Ben guzelim "yazdim simdi abaza erkeklerin ben sana kolelik yaparim diyip egolarimi tatmin etmelerini istiyorum" basit ve ucuz numaralar. gecin bu isleri.
91 YorumlaKurgu saglam. Lakin sikimsonik bir abartma içerisine girmissin. Yüzlerce kole erkek adayi? Milyon tane ornek insandan birisin cidden. İnsan olduğun bile muamma ^^
81 Yorumla- +1 yıl
bana da çakma geldi.
+1 yılNokta atışı yapman gerek..
Pirinç tarlasında Cumhuriyet altını aramak kolay değildir
İlgili siteler var
Niyetin ciddi ise ; ciddi olanlarla zaten tanışır konuşursun..
5 sene uzun bir süreç ama "ilgili " dediğim sitelerde , uzun zamandır bu komunitenin içersinde , bu süreyi geçirenler var..
( acil çıkış )00 Yorumla
+1 yılElbet senide köle edecek bir babayiğit çikar. O zaman diğer kölelerinin ahı cikar aheste aheste. Güzelliğinde fayda etmez gül misali solar gidersin. Seni köle edinecek erkekte zalimin tekiyse yandin gülüm keten helva:) bu okuduklarin aklina gelsin. Kibirli ukala simarik kız kurusu seni
30 Yorumlaerkeklerin güzel olan kadınlara kölelik derecesine tapdıklarını ima etmeye çalışan çirkin güven eksikliği yaşayan erkeklerin bir türlü ilgi göstermediği hoşlanmadığı insan ya da bayan malesef haklı tabi bütün erkekler için bunu sölemek doğru olmaz.!
23 Yorumla
Soran+1 yılsana ispat etmek zorunda mıyım hadi ikile.
Soran+1 yılbak ya ağzına s neyse
+1 yılburada çok var. gizliden çık köle istiyorum de hemen gelirler. olmadı ben sana isim bile veririm
71 Yorumlasen şuna desene 2 tane erkek flört ettim olmayınca gittiler :D ne günlere kaldık be sanırsın zincire vuruyo :D
80 YorumlaYüzlerce erkek?
Kezban?
Kezbanus?
Hayal dünyası?365 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
:) bu ıyıydı
Soran+1 yılkes
- +1 yıl
cahil
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada sürekli bir kızın kölesi olmak istiyorum diye soru paylaşan vardı. Onu al beraber mutlu olursunuz
52 Yorumla- +1 yıl
ahahhahaha
Okurken bir hayvan günlüğü okumuş gibi hissettim kendimi asdfg
293 Yorumla- +1 yıl
Hahaha allahm beni su halde inan guldyrebilen cikti ya sasirdm Allhta seni guldursun bende senin gibi hissetmistm cümleye dönünce çok
- +1 yıl
Cümleye dokunce çok komik olmus
- +1 yıl
Ahahaha +1,
Gizli Üye(30-35)+1 yılSitenin ne kadar gereksizi varsa toplanmış..
Tam teslimiyet sahibi, kadının üstünlüğünü hayatın her alanında benimsemiş tamamen pasif feminen köle erkeğim iki bayana bir buçuk yıl kadar kölelik yaptım deneyimim var efendim
Dilerseniz cd olabilirim bayan kıyafetleri giyiyorum keşke İstanbul da olsaydınız...00 Yorumlaefendim aradığınız adam benim gerçekten herşeyi yaparım efendim herşeyi yeter ki beni köleniz yapın çok itaatkar ve sadık bir köleyimdir ne isterseniz yaparım 1 dediğinizi 2 etmem asla herzaman size hizmet ederim hem elimden her işte gelir bulaşık çamaşır ne isterseniz yeter ki sizi memnun edeyim lütfen beni alın sahibem lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaş altı kabul etmiom.
Niye erkek? Sen kim oluyosun ki köle lafi biraz fazla agir değil mi? Hayirdir hayir?
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer tarihi filmleri falan izlediyseniz, erkek köleler aklınıza gelebilecek her işi yapıyorlar. Örneğin banyoda bile, kese ve lifleme gibi işlerini dahi yapıyorlar o kadının, tabi kesinlikle cinsel bir yaklaşıma giremiyorlar, kadın emretmezse.
Bunları biliyormuydunuz ve razımısınız hepsine?00 Yorumla
+1 yılÇok uslu biriyim her dediğini yaparım seninle olurum her gün bağlarsıb gerekirse gerçekten hiç sesim çıkmaz ama il mesafesi var biraz nasıl gelebilirim ki
00 YorumlaYa varyaa hani boyle soru görünce cizgimden dusup senin gibi kizlari sikm.. gerek dicem neyse.
113 Yorumla
Soran+1 yılkapat sayfayı ve kaybol
- +1 yıl
Çok yaşa sen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılMelek tanrıça efendim ben sana kul köle emrine amade olurum melek tanrıça efendim yemek temizlik çay kahve istediğin herşey yaparım sana efendim köle olarak melek tanrıçam hizmetin de olurum ben aşçı yim dünya mutfağı italyan fransız meksika uzak doğu yemekleri makarna salata sosları tatlılar vs vs vs
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyak işlerini halletiriyorsun demek :) İsterdim bir karşıma çık ayak işlerini bir göstereyim sana bizzat :)
21 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar aciz iradesiz ve zavalli bir türunuz var görmüş oldunuz :D köle olmak... mis:) @SinirliBiber
Allah cezanı vermesin senin. Senin gibiler yüzünden bizede yapışıyolar hep senin gibilerden yüz buluyolar.
aha başlarını bulduk @ÖzGürstanbuL416 Yorumla- +1 yıl
@Nemsi aaa burada kole tıcaretı yapılıyor aman Allahım yok boyle bırsey yaa :) oldu olacak kolenın vasıflarını da yazsın :) EIC olan kabul etmıs kolelıgı... bunlar en ustun ırk olmalı :) helal olsun bunlara :) kız dırek utanmadan yazmıs hakarekete bak kole arıyorum dıye. deneyımlı deneyımsız farkeder mı acaba :D daha onceden kolelık yapmıs 20-25 yasların unıversıte mezunu kaslı yapılı uzun boylu kole aranıyor gıbı yazsaydı tam vasıflarıda cıkardı :D yuhhh bee yazıklar olsun sana kız gıbı..
- +1 yıl
@Nemsi yok bee bu senın dedıgın dın degısme sakın gıbı bır sey :) ben boyle bırseyı asla yapamam tahammul edemem.. ben kendı cınslerım ıcınde utandım gercekten boyle azıtmıs ınsanların varlıgı ne kadar utanc verıcı.. yabancı uyruklu bırı duysa dolusur burada yana yana kole ararlar.. ıste bunların yuzunden turkıye lekelenıyor ınsanlarımız asagılanıyor. . acaba bu kole ısteyen bes sene sonra kıdem tazmınatı verıyor mu aylık sıgorta yatırıyor mu haftada kac gun ızın :) kolek olacak kısı sorsun bunları :)))
- +1 yıl
@Nemsi cok ıyı cok guzel cok dogru soyluyorsun da gelde bunları o kolelere anlat.. ınsanda haysıyet sefef onur olur yaa.. bu soruyu zaten sayın karekterden yoksun kızda utanmadan buraya boyle bırsey yazıyor.. ayıpta ar edepte kalmamıs bunlarda. nasıl mahlukatlar var dunyada.. kabul edenen kolenınde amacını bılıyoruz da bu amac ıcın serefsız olacaksa olene kadar kole olarak yasamına devam etsın mezarına toprak atan bulamaz..
- +1 yıl
@Nemsi bende senın onunde saygı ve sevgıyle egılıyorum ladym :) yurdumun delıkanlı has bayanısın sızler eksık olmayın ınsallah.. :)
- +1 yıl
@Nemsi dogruya dogru sımdı ne dıyelımm :) su kolelere soyleyelımde senın ayaklarına da halı sersınler beeee :) cok merak edıyorum kac kısı şu an kole olmak ıcın can atıyordur :) halk pazarlarında ustlerıne assınlar kıralık kole dıye :) belkıde araba pazarlarında da olabılır :)
- +1 yıl
@Nemsi benı yıne sasırtmadın bekledıgım cevabı verdın.. :)
aynen tozu bıle sana bulamasın o pıslıklerın.. . ısıklarını acıp kapatsınlar tabııı buda guzel fıkırr :))))) afıs olsalar keske ne guzel olur gecelerı cok kole cıkar buradan.. :) ben sunu ıyı anladım kı.. artık ınsanlar cınsellık ıcın kolelıgı kabul eder olmuslar.. ya da bır sevgılım olsun dıye..
ac kalırım ölürüm valla daha ıyı :) - +1 yıl
evladım olsa hayvan barınagına bırakırdım orada beslensın dursun polıslere zorluk cıkarır sonra bı ton sopa yer karakolda :) cezaevıne dusse mahfederler :) onu baksa hallere sokmak lazım : ) kole degıl mı barınakta tasmayla dursun :) bak ne dıcem :D yakında sanal kole arıyorum dıye sorarlar :)
- +1 yıl
@Nemsi _ sahibi ona acısın bız neden acıyacaz kı.. o zaten bunu kabul etmıs bır ınsan.. herseyıde goze alacak.. madem zevkı sefa veya baska seyler ıcın kole oluyor herseye katlanacak.. onlar ıcın kutsal bır vazıfe mı acaba merak edıyorum..
+1 yıl20 Yorumlaburada vardı ya biri köle olmak isteyen bulur birazdan seni merak etme :D
43 Yorumla- +1 yıl
Sana da lazım mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendim kabul ederseniz köleniz olmak isterim ne isterseniz yaparım yeterki beni köleniz olmaya layık görün lütfen efendim yalvarırım
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel benim kölem ol yeğenlerime bak parayı düşünme yaşın 25 olsun seni evlendirelim m köyün fakiri ile durumlar eşit olur sen ahmaksında ondan köleymiş güzelmişim güzeliğiniz batsın zenginliğiniz batsın böyle insanları görünce iğreniyorum böyle insanlardan Allah ım sen büyüksün sen herşeye kadirsin böyle insanları yola getir allah ım sen onları ıslah et...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sitede dolu onlardan köleyim diyip sapık olan insanlar
53 Yorumla
Soran+1 yılaynen sapıklarını eliyorum ben o yüzden diyorum eli yüzü düzgün bir köle bulum mu 4-5 yıl kalsın diye.
‼️Yav inanmayin daha 20 yasinda aile kizi kole alsa nerde beslicek o koleyi biraz akil mantik lutfen ya‼️
00 Yorumla
+1 yılKölelik konusunda sınırım yok sahibemin istediği her şeyi yerine getirebilirim. İzmir'de yaşıyorum 23 yaşındayım ev işleri olsun ödev olsun her türlü şeyi yerine getirebilirim. Yazmanız yeterlidir.
10 YorumlaBen olsam ağzını n ortasina kurekle vururdum bir tarafi ni kaldirda kendin yap ayak islerini yok sana kole mole
00 Yorumla
+1 yılsenin egon tavan yapmış kızım bir kaç Türk Erkeği sana baktı diye bir havalara girmişsin burası Türkiye Eşeklere tecavüz ediyorlar köle köle derken kölesi olursun birinin
00 YorumlaZenci Köle lazım sana 3 Ayağıyla hizmette kusur etmez...
60 Yorumla
+1 yıllaf gonuşdu bal gabaa goy tabaa ye sabaaa.
bizim sıpa anırmış anası çintek atmış.
kendin bir halt sanan kezban aynada kendisine bakmamış.
sergile bakalım o güzelliğini bir şurada resimlerde de biraz daha inandırıcı olsun...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılOhaa yaa. Adam resmen erkeklere köle bakıyor bizim dangalakların hepsi de atlamış. "nE LAZIM?, NE İSTERSİN? nERDESİN?" Bu kadar düştünüz? Soruyu soran sende ayrı bir tür insansın. İnsan kelimesi belki sana fazla bile geliyordur!
00 Yorumla 5 aylık köle ney layyn? 5 aylık bebek gibi -,-
71 Yorumlaiçeriklerimi yaparsan dövüp asaglarsan kölen olurum bende zevk almak istiorm
00 Yorumla
+1 yılburada sürüyle var gizli kullanıcılıktan çık yazarlar
25 Yorumla
Soran+1 yılsapık ve beyinsizleri istemiyorum.
- +1 yıl
beyni olan sana köle mi olur yaşvak :)
- +1 yıl
Ne vereyim ablama @soran
- +1 yıl
kolenizhakan@gmail. com
Fetisist mazosistim kölelik yaptığım zamanlarda oldu 1 yil kadar sonra benden sikilip beni kapının önüne koydu aleni köpeğiydim
07 Yorumla
Soran+1 yılaferin it
Soran+1 yılitim olmaya hazır mısın
- +1 yıl
hocam ekle konuşalım, birbirimizin eski efendilerine başvururuz :)
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. dediğin gibi köleliklerin zamanı imparatorluk dönemi bittiği için geçti ahbap :)
00 Yorumla
+1 yılKöle edeyim derken dikkat et seni köle etmesin biri. :))) hem sen güzel olamazsın sallıyorsun bence :D
10 Yorumla
+1 yılbir kadına köle olmak
bir kadını köle etmek.
ucuz ve basit olmamalı bu kadar.02 Yorumla
Soran+1 yılsus ya
- +1 yıl
Ölmedin mi sen daha ;)
Ankarada finansal köle arıyorum bir dediğimi iki etmeyecek tam bir köpek.
55 Yorumla- +1 yıl
Ankara 😏😔
öncelikle merhaba
umarım iyisinizdir
bdsm çok karmaşık bir konu tıpkı insanlar gibi o yüzden anlamdırılması açıklanması ve yaşanması çok zor ama yinede sizinle konuşmak ve hissedilen bilen bir evren kurmayı deneyimlemek isteri00 Yorumla
+1 yılBuradakilerin neredeyse hepsi bu olaydan bihaber.. bu para degil ruhen aşk duyulan bir fantazidir..
00 YorumlaYüzlerce erkek hımm.
Alakasız paylaşım olarak şikayeti basayım bari.20 YorumlaSen kendini ne zannediosun Leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D aylık ne kadar veriosun bakalım
00 YorumlaKöle mi pazardan domates salatalık mı alıosun kızım sen ya
10 YorumlaIstersen dünya güzeli ol senin zihniyetindeki insanlardan haz etmiyorum
30 YorumlaBen kölelige karsiyim. Ama sana ihtiyaci olan bir cok kölede var. Bunun farkindayim. Sende egonu tatmin edersin oda.
00 Yorumla
+1 yılsenin ayak islerini halletmek icin 5 ay kolemi oldu sana yuh diyorum ya bu kadar ucuz olmamali bir insan
00 YorumlaO nasıl bişey ya? Cinsellikte oluyor da, ayak işleri ne alaka?
02 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik yok. bana hizmet etmeyi sewiyorlar.
+1 yılTeklifini kabul edecek haysiyeti ve onuru olmayan beyinsiz geri zekalı erkek sayısı çok. Git herhangi bir arkadaşlık sitesine ordan yüzlerceaday bulursun.
00 Yorumla
+1 yılburada dolu merak etme :D
70 YorumlaNe diyecegimi bilemedimm yok boylev biseyy sen neyin kafasini yasiyosunn yaa kole haa senin kolen olacak adamin agzina tukureyim sen guzelmisin dedigine gore adam guzel insan olamamissin maaleseff
00 YorumlaUzun sureli köle bulabilirsin kacan neden kactıgını bilmiyorum sizden kaynaklanan bişiler olabilir..
00 Yorumla
+1 yılzihinen ve maddi olarak fakir komplexli karı görmek isterseniz yukarıya bakın.
00 YorumlaAhh ahh bu işleri bırakmasam ben seni köle yapardım
20 Yorumla- Devamını Gör (222)
Devamını Gör(267)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği