+1 yılSelülitsiz ve sık duruyorsa bu tarz fizik gerçekten seksi geliyor bana da ama pantolonun içinde böyleyken çıplak olduğunda selülit ve çatlak çok oluyor soğutur adamı
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Niye insanları belli bir kalıba sokup aşağılamaya çalışıyorsunuz? Böyle insanlar illa sağlıksız olduğu için kilo almıyor, bazı hastalıklar sonucunda da kilo alımı olabiliyor
66 Yorumla- +1 yıl
Ahhhahhhh 😂 yalnız bunlar popo ve kalça büyütme implantı var ahhhahhhh 😂
- +1 yıl
Böyle bir vücut ancak estetikle olur yoksa imkansız
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa bu bir şeyi değiştirmez. Sonuçta kendi kafandaki doğruya uymadığı için insanları dışlama eğilimine giriyorsun
- +1 yıl
Ne alakası var ya beğenmemek dışlama olmuyor göze estetik gelmeyen ve estetik olan bir şey dışlama falan olmaz
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa soruyu sorma tarzın "ciddi misiniz böyle saçma bir şeyi nasıl beğenirsiniz "tarzında ve bir yorumunuzda "iğrenç" diyorsunuz. Bence insanların görüşlerine ve zevklerine saygı duymalisiniz
- +1 yıl
Erkek olduğunuz bu tür estektiksel olmayan şeyleri beğenmeniz çok normal bir Kadın gözüyle beğenmedim haklıyım da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman estetik istemiyoruz vs demeyecekler çünkü bunların hepsi estetik bu kadar ince bel bu kadar büyük popo bu Kadar diri göğüsler estetiksiz olmaz.
200 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki bunlar abartı.
10 Yorumla Bu bildiğin bowling 🎳 kukası gibi. Alt kısım geniş, üst kısım dar. Kamerada bir çekim hilesi yoksa orantısal olarak kafada küçük. 🧐
Evrimsel açıdan bakacak olursak geniş kalça, büyük göğüsler ve kilo kadının doğurganlığını temsil ettiği için erkeğin bilinç altına üreme içgüdüsünü ateşleyen sinyaller yolluyor. Bu kadın saglıklı, bununla üre.
90 Yorumla
+1 yılKimse kendi fiziğini kendisi yaratmıyor bu kızlarda bariz popo kalça büyütme implantı var. Sanki erkeklerin fiziği on numara da önce kendi fiziklerine baksınlar
331 Yorumla- +1 yıl
Ve bu kızlarda aşırı derecede itici ve iğrenç
+1 yılben daha bu bu beyaz tenli balık etli kadın gibilerini seviyorum siyah saçlı olan tam aradığım beyaz ten siyah saç balık et
711 Yorumla- +1 yıl
Bunlar balık etliyi geçmiş
- +1 yıl
@DreamGhosters onu bunu bilmem beyazlı gibi bir kadın tanımıştım hayatımda gördüğüm en güzel kadındı
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBu çok kilolu alt bacağı kalın ameliyatlı vücut olduğu belli ama bundan 10 kilo zayıf bir vücut düşün öyle (kendimi anlattm) jxjd
41 Yorumla- +1 yıl
Seninle harika olur zaten
+1 yılOlabilir ama çoğu kadında böyle fizik yapmaya çalışıyor ya da kilolu ama kendini fit ve balıketli sananlar var dar giymeler koca memeli koca götlü iğrenç
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar s1k1lmelik karı diye tabir edilenlerden. Yağın vücutta depolandığı yer seksepalitede o kadar önemli ki. Mesela o g0tteki bacaktaki yağlar gelsin göbekte belde depolansın ne oluyor.
20 Yorumla
+1 yılHoşlanan kesinlikle var.
maalesef ki komik geliyor.
Sadece dikkat çekmek ve ilgi odağı olmak yapılan herşeyden nefret ediyorum.50 YorumlaObje kadın görüntüleri.
Ben mesela minyonum, 47 ve kiloyum bu kiloya rağmen almaktan korkuyorum 😂 ister beğenin ister beğenmeyin 👌🏻21 YorumlaSağda ki beyaz tenli gibi fiziğiniz olsa zaten tanrıça ilan edilirsiniz. Kezbanlara bak nasıl da delirmişler alkjdfmdsfgdsl
30 Yorumla
+1 yılYok ne ne oldu valla ben kıskanç adamım bu kızlar gibi olmasın Allah korusun lan iki doğum da ölür gider
20 Yorumla
+1 yılErkek nefsi böyle kadin ister tabii ki. Ben erkek olsam yalan yok ben de böyle bir fiziğe sahip kadin isterim.
28 Yorumla- +1 yıl
Erkek olmadan nefsini ne biliyorsun.
Benim nefsime hoş değil. - +1 yıl
@Honnéte___ görsen üstüne atlardin.
- +1 yıl
Popo avuca gelecek.
- +1 yıl
Büyük iter beni.
- +1 yıl
@Honnéte___ yaw he he..
- +1 yıl
Seni kırıcı bir sey söylemedim umarım
- +1 yıl
Gerçekten uymaz.
+1 yılKadın dediğin zenci olmalı zarif olmalı
50 Yorumla
+1 yılhayır böylesinden hoşlanıyorum
417 Yorumla- +1 yıl
tr nin en iyisi
- +1 yıl
Bu güzel ama
- +1 yıl
çok güzel bizim oralı
- +1 yıl
Yani hereli
- +1 yıl
bulgaristan göçmeni
- +1 yıl
onlyfansı var ne sahibi aasdgsdg
- +1 yıl
Adı ne bunun bence spor da yapiyo
- +1 yıl
Sinem özgür yazınca çıkıyor bu arada evet spor yapıyor @Kirginimcokk0
- +1 yıl
Bn de spora miyazilsam çok güzel kuz
- +1 yıl
herkes spor yapmalı Instagram profilinde zayıf hali var
- +1 yıl
Merak ettim
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 spor yap ama ne olursun fit olmak için yap sonra avatar Atakan gibi geziyor bazı kadınlar midem kalkıyor onları görünce kaslı maslı hiç hoş olmuyor 🤮😂
- +1 yıl
Ama yalnız sevgilisi yok dggb
+1 yılArmut tipi vücut
Her meyvenin yiyeni vardır kardeş 😜🙃
21 Yorumla- +1 yıl
Hakli
Tek gecelik bile isteseler, ikisini de çöpe atmazsam önümdekini kökünden keserim.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. bu kişisel bir tercihtir genelleme yapmak yanlış olur
10 YorumlaCiddiyim en sevmediğim fizik, kadını cinsel obje görenlerin sevdiği fizik.
20 Yorumla
+1 yılBazı erkekler evet. Mesela benim sevmediğim bir fizik bu yağ fıçısı gibi
26 Yorumla- +1 yıl
🙂 teşekkürler
- +1 yıl
Ya hayırrrrr benim en sevdiğim fizik buuu 😄😄 yazsana bana özelden
- +1 yıl
Yok be bacaklar çok kalın yani kalın bacak güzel ama bu görseldekiler çok kalın orantısız vücut yani
Yemin ederim i ğ r e n ç
122 Yorumla- +1 yıl
Başka amaçla hoslanilmaz çünkü böyle birileri
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen böyle bir fiziğe diyecek bir şey bulmama arkadaş bu nasıl fizik ben daha benimkinden rahatsız olurdum çok şükür benim ki daha güzel bir fizik
22 Yorumla- +1 yıl
olculer ne?
Cevap sahibi+1 yılSöylemek zorunda değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAaa poponun kızı var sgshsjsj bu ne ya çok iğrenç, hiç estetik değil, seksi değil saf iticilik abidesi resmen
20 Yorumla
+1 yılKolları bacaklarım kadar, bacakları da belimden kalın. No, thx
10 YorumlaHep uç noktalarda yaşamayı seviyorsunuz örnekleriniz bile dengesiz ve uç noktalarda
🤢
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır ne amaçla olursa olsun dönüp bakmam.
10 Yorumla
+1 yılBuraya takılıp böyle fizikli kadınlı istemek😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılBu fizik degil, kimya!! Kimyası bozuk bu kızların ıyyggggh
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Yoo bu ne ya inşaat bidonu gibi kalça tığ gibi bel çok itici
00 Yorumla
+1 yılsacma ya kadin dedigin kucuk olur citi piti bunlar sacmalaik bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
İyyyykkkkkkkkkkkk iğrenç bana göre beyaz tenli ve zayıf yani (50-60kg)
00 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum bu aşırı ortanin altı balık etli olsa güzel olur
00 Yorumla
+1 yılYooo bence hoş dwgil bu fizik.. ben erkek olarak yanima bile almam.. bu ne yaa
00 YorumlaNe hoşlanırım nede koluma takip kadın diye gezdiririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılTam kum saati vücut, aşırı kadınsı ve doğurgan gözüküyor. Her erkeğin hayali.
116 Yorumla- +1 yıl
Yoo her erkeğin hayali değil erkeklerin yorumlarını okuyun çoğu iğrenç ve estetik bulamadıklarını söylüyor yalan söylüyorlar demeyin kim niye durduk yere yalan söylesin konu kadın olunca bi de
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa tubacım sen neye sinirledin böyle ne bu şiddet bu celal. 10 erkekten 10'uda demek istememiştim hemen her erkeğin hayalindeki kadın vücudu. Çünkü araştırırsan eski çağlardan beri bu vücuda sahip kadınların erkeklerde daha iyi annelik yapabileceği hissini uyandırdığı için hep bir tahrik ediciliği olmuştur. Günümüzde ise göğüs ve kalça kısmının geniş, karın kısmının dar olduğu yani 90-60-90 dediğimiz hat erkeklerde ön plana çıkmakta.
- +1 yıl
Bunları çok iyi biliyorum zaten sizin söyleminize gerek yok zaten alttaki erkekler hiç de iyi şeyler söylemiyor herkesin zevkli farklı herkes seviyor demek doğru değil.
- +1 yıl
Baya bir araştırma yaptım da bilgisiz değilim güzellik anlayışlı görecelidir eski çağ ile şimdi ki güzellik cağ anlayaşalı çoktan oldu oysaki.
- +1 yıl
Değişeli *
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Güzel en azından sallamasyon bilgi vermiyoruz ikimiz de bilgimiz dahilinde konuşuyoruz, bu hoş bir şey. Mavi üyelik yorumlarını açıkçası ben pek baz almıyorum çünkü sitenin mavi üyeleri gerçekten tuhaf, bu kızlardan biri yanında dursa dibi düşecek nutku tutulacak, dili dolanacak tipler çirkin ya da güzel diyebiliyor.
- +1 yıl
Ben sizin gibi düşünmüyor sizin göz zevkinize göre güzel gelmiş olabilir onlara göre güzel gelmemiş olabilir siz nasılsa açık acik yalansız düşüncenizi dile getirmişseniz onlarda aynen yalansız düşüncelerini dile getirmişler. Ve ayrıca bu kızlar doğal bile değiller popo kalça büyütme implantı var bariz hem de bunu söylememe gerek bile yok görüntü desen estektik bile durmuyor
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa Peki sana göre güzel görünen kadın vücudu nasıl olmalı? Bir görselle ya da betimleyici bir anlatımla ifade edebilir misin?
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa katılıyorum hiç estetik değil
- +1 yıl
@Tuğçe0806 tamam estetikliğin tanımı ne sizlere göre açıklamadınız hala kızlar
- +1 yıl
https://youtu.be/M-KFgQrau1g bunlar gibi dans edemezler 😂mesela
- +1 yıl
@Tuğçe0806 o vücuda sahipse dans etmese de olur 😂😂
- +1 yıl
Estetiğin tanımı herkese göre değişir yani bunun için net bir şey diyemeyiz
- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
👍
+1 yılHayır be zaten penisim küçük içinde kaybolur bu ne böyle
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi canım diyor onu ya 😂 bune böyle İVECO tamponu gibi bi şey 💁♂️ onu diyen fake erkek profiline sahip bir kadındır ya da böylelerini seven erkek varsa da yokluktadır 🙄🤮
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada Sa*lak kelimesini de canım diye düzeltmesi ayrı bir tuhaf
+1 yılBiz erkekler fotoshoptan hoşlanıyoruz 🤣😂🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Hoşlandığım kadın vücut tipi bu evet ve çok tahrik ediyor00 Yorumla
+1 yılKalın bacak sevyioruz ama bu kdrda değil tabikide :D
00 Yorumla
+1 yılBundan en az 10 kilo az olacak alt bacak kalça daha ince olabilir
10 Yorumla
+1 yılHip dips olmayan fizik mi olur çok tuhaf bir fizik yapısı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy bende çok seviyorum böyle fizik
Aşağa yükarı böyleyimde biraz sporla beli bukadar olmasada inceltebilirim herhalde10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fiziğü güzel de tek bu fizikten de hoşlanmıyoruz. Zayıf seven var balık etli seven var minyon seven var
Var da var00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi erkek? Genellemek doğru olmaz. Benim favorilerim bu tarz değil ama gideri de var tabi. Tek bir kadın seçmek zorunda değilim.
00 Yorumla
+1 yılHayır çok itici ve abartı hiç sevmem böyle yapay vücutları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkunç görünüyorlar erkekten daha iriler bir kere , erkek bunu çekip çevirmek için tüm gücünü kullanmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyy kocaman go.. tleri var kokarda hemen iyy. yukarıda bi zevksiz in ağzının suyu akıyor iğrenç 2 kız paylaşms oyk kusacagm🤮
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
Cevap sahibi+1 yılTm ben erkek olsam b.. kumu si.. kerim bu koca go.. tluleri sikmrm. Bi arkadaşm vardi koca götunden deliği bulamiyo. m diye yakinirdi kokuyor derdi
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
+1 yılCanım bu tarz erkeklerden uzak dur çünkü böyleleri kadınları sadece obje olarak gören tipler mesela çok geniş kalça istemiş neden acaba çünkü kafası bel altına çalışıyor bu tarz insanlar benim en nefret tiplerdir abaza kılıklilar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir fizikten hoşlanan vardır da böyle bir fizik doğal olmaz onu geçtim bana göre güzel değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy bune ne ya , allahtan belim ince kilom az ve vucudumun oranları yerinde hiç birine ihtiyacım yok
04 Yorumla- +1 yıl
Görüş arasında kendine bi reklam filmi yaptın çabuk çabuk
Cevap sahibi+1 yıl@gugulliuşak öyle mi oldu
- +1 yıl
öyle olduu :D
Cevap sahibi+1 yıl@gugulliuşak 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler yaramazlık yapmadan usluca uyusun diye sorulmuş bir soru
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece göğüsleri ve teni dikkatimi çekti başka bir şeyi hoşuma gitmedi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. göthünü arı kolonisi mi sokmuş bunların :D :D
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle tam olarak budur (biraz daha büyük göğüslü de makbul)
10 YorumlaBu abartı ama bu şekil severiz kat kat göbek li tabiki sevmeyiz fiziği güzel uzun boylu kizlar güven verir asalet
00 YorumlaÇok yanlış seçim yaparlar bence çünkü balık etliler evlenince kilo alıyolar ama zayıf hatunlular 40 yaşa kadar garantili 😂yinede siz bilirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya garenti mi kırk yaşa kadar hergün sexe de acık dır demi
Cinsellik ön plandaysa evet ama erkekler yinede seksi kadın isterler
00 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum bu goruntuyu ama beğenenler var denk geldim
00 Yorumla
+1 yılFizik olarak güzeller ama evlilik konusundada hersey fizik olmamalı
10 Yorumla- Devamını Gör (167)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri