zamanla sever mi oramı da alışır mı sizce?
Yüzüm bebek gibi cinsel organım b*k gibi?
zamanla sever mi oramı da alışır mı sizce?
bu konuda kullanabilecegin genital bolge renk acicilari var krem olarak. birde lazer epilasyon gibi renk acma islemi var annemin kozmetik firmasi var bildigim bir konu oldugu icin bu kadar emin konusuyorum bu konuda problemi olan tek kisi sen degilsin baya ciddi bir problem oldugundan cesitli cozumler mevcut :)
işe yarayan denenmiş bildiğin bir renk açıcı krem var mı peki
çoook teşekkür ederim :)
www.biolyn.com.tr/.../?products=beyazlatici-krem
paylastigim linkteki urunu kullanip memnun kalan tanidiklar varmis bu urunu tavsiye edebilirim
teşekkürbederim bunu deneyeceğim, sonra yazarım ben de
Güldürdün be halasının kuzusu. Yüzündeki dudaklardan başka dudak görmeyecek dudak sahipleriyle birlikte ol derim...
çok tatlısın ya sağol güldürdün
Estetik ile hem rengi hem sarkık kısımları düzeltilebiliyor fakat bunun için gerçekten problem var mı bilgi sahibi olmak lazım. Tek derdiniz kendinizi mutsuz hissetmeniz mi şekli ve renginden dolayı.
evet kendi kendimi mutsuz hissediyorum görünce
Cevap
27Cevap
Evet bazıları genetik oluyor mesela ben hoşlanırım öylesinden öbürü dümdüz oluyor böylesi daha güzel bu genetik ameliyatı vardır ama yaptırma derim bazı vajinada iç dudak daha büyük oluyor hoş bence yazık etme kukuna.
:)) bence hepsidr ayni ayni zvkide verr yüz güzel degilse azdirmaz bnce itici olur vajina değil :))
Oda bulmuş başka şekilde olanını aramış takılma ;) oynatma oran buranla seni seven vajinan içinmi yoksa sen olduğun için mi seviyor
sen şimdi kendine bakireyim mi diyosun ciddi ciddi?
sanane, ayrıca kastettiğim oraya bir şey yapılmadı el sürülmedi yine de sarkık normlde kullanılınca sarkarmış
Şimdi çocuk diyodur bzm hatunda karpuz gibi çıktı dıştan güzel gözüküyo içi kelek çıktı adfjjgsjfzd
Cocuk hıyarlık yapmıs. ne yanı bursa seftalısımı beklıyordu
Delik aynı delik arkadaş gir çık kokmuyorsa sıkıntı yok hafif loş ışıkda daha iyi olabilir ;-)
Senin erkek salak be ama görmeden de birşey diyemem foto at bana
evet kesinlikle beyz tene kapkara bir vajina sarkık dudaklar yakışmaz dar mı bari içi?
içi dar da dışı kötü soğur mu benden her yerimi sevsin istiyorum
yok çok temizdi
cildim sıkı beyaz o böyle dümdüz bir şey bekliyodur benden hayal kırıklığına uğramıştır :(
he ya sanki başka birinin şeyini yapıştırmışlar gibi oluyo evet. gördüm öyle kötü gerçekten ya
Cocukla dusunuyo musun bilmiyorum ama cocuk seni yataga atmak istiyor gibi.
ya bir günde çok güzel kızın cinsel bölgesi güzel olsa böyle sarkık dudaklı kapkara iğrenç oluyor sonra da kızın güzelliği bile 5 para etmiyor
çok kötüsün ya
sende yüzü b*k gibi orası çok güzel birini bulursun inşallah o 5para eder senin gözünde
sen kendi tipine bak önce zaten yüzü güzel birini bulamazsın bari orası güzel olsun
benim sevgilim sana bin basar tipin itici bir de bikız bulunca önce şeyine bak öyle al çoğu kızınki çirkin zaten
gördü kaçmadı herkes senin gibi sadece orasına bakmıyor
herkes senin gibi değil orası çirkinse kızın güzelliği beş para etmez diyosun hala seviyor o beni konuştuk bugün güzel mi çirkin mi anlamamış bile daha önce hiç görmemiş üzüldü benim üzüldüğüme senin gibi düşünse deprosyana girerdim sen kendine bak her şeyin mükemmel mi en azından benim geri kalan yerlerim çok güzel
ben de duamın arkasındayım vajinası hayal ettiğin gibi olsun yüzü ve vücudu b*k gibi onu öper seversin
napıcan evlenmeden kızın şeyine mi bakıcan :D
bak ama mutlaka yoksa kızın hayatını mahfedersin vajinası çirkinse
Allah senin gibi biriyle karşılaştırmasın kimseyi
hayatta en çok neyi önemsersen onunla sınanırsın sen de bunu unutma
ben rahatladım zaten erkek arkadaşım benden soğumadı
ya manyak mısın adam oral yapsa neye takayım kafama çirkin diye
seni başından atmak isteyen git erkek arkadaşım var diyordur tipine bakıp
hayır çirkin çok çirkin değilse de güzel hiç değil
niye ağız değiştirdin
Bn olsam yalar yutardim nie sorun olsunki
Kanka istersen orani camasir suyuyla bir yika
Canlandırdım da harbiden kötü galiba...
kötü de çok mu önemli yani onun dışında her yerim güzel ama oramı da sevsin istiyorum, sevmiyor :(
Hayır tabiki seni sever de orayı sevmesi için zorlama işte. Üstüne gidersen ilişkiden soğur öyle söyleyeyim.
valla o sevmezse sevecek biri bulunuru merak etme
Resmini yollasana gördüğünden kotu degildir
iğrenç
dayı kendine malzememi arıyon nedir yani?
Seni seven sorun etmez-jinekologlar kısaltıyorlar.
Organla mı aliyor artık insanlar
dediğin kadar güzelsen benim için sorun olmazdı.
Cok mu mastrbsyon yaptin zamaninda
ne alakası var çok yapmadım hep böyleydi
Cok alakası var. Hormonlardandır
yüzün güzelse asagısı cok önemli olmaz
ZAmana bırak zamanla herseu olur
Elleme bence tahrik edicidir canım
Seni oyle sevsin bence.
* bulmus kilsizini ariyo derler bilirmisin?
kılsız zaten sarışınım ama orda ten rengim koyu
mecazi anlam kardesim hic duymadinmi bu sozu?
hepsi tatlıdır aynıdır sorun etme
benim için farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar