Dudakları çıkık, ve bu görüntüyu hiç bir erkek beğenmediğini söylüyor. Tedirgin oldum🙁
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hayır dudakları dışa dönük ayrık ve çıkık olması karşı tatafı bence daha çok tahrik ediyor ben bile okurken tahrik oldum ortası mükemmel yalanır bence
Ciddi misin
Evet aşırı tahrik oldum ve ben çok beğenirim. Ayrıca vajinayı beğenmeyen erkekleri anlamıyorum sanki kendi penisleri dört dörtlük gibi
Ağzım sulandı ya 😂
Doğru söylüyorsun 🙏
Ya bide vajina da renge göre isteğe geliyor bazı erkekler ben bunu yanlış buluyorum her kadın müsait değildir o tarz açık giyinmeye
Haklısın valla
Dediklerimi çekemeyen bazı erkeklerde gelip burada “ şuna verin birtane de rahatlasın “ gibi saçma sapan cümleler kuruyorlar. Sence de bu erkeklerin sonu gelmeli mi
Gelmeli
Sen kaç yaşındasın bu arada
Takilma bu kadar. Beğenmeyen kendi seyine baksin. Sanarsın herkes bereket tanrısı...
Ayrica oyle olmasının da avantajı bile var 👍
Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. Ben sadece gercegi soyledim. Hiç tedirgin olma, kafana da takma...
Hiç önemli değil. Onu görecek, içine girecek kadar yaklaşmış bir erkek onun şeklini sorun etmez.
Eden varmış ama
Sorun eden erkek s.. alaktır.
Bulmuş da, dudakları dışarı çıkık diye beğenmezmiş pez.. venk
🙁 estetik düşünüyorum
Yapma işte bunu...
Başka çarem yok. Kendimi kötü hissediyorum
Meme estetiğini (dikleştirme, büyütme gibi) anlarım da, dudakları güzel görünmüyor diye yapılan vajinal estetiğe de gerek yok yani...
Doğru söylüyorsun ama maalesef yapacak başka bir şeyim yok:(
Saçmalama... Seni hayatına dahil edecek erkek, seni kusurlarınla (ki bunun kusur olup olmadığı tartışılır) kabul edip sevebilmeli...
Böyle bir insan yok 🤷🏼♀️ ben kabul ederim ama beni kabul etmezler.
Kalıcı bir sakatlığı olan insanın "beni kimse böyle kabul etmez" demesini anlarım da, "özel bölgem güzel değil, beni kimse böyle kabul etmez" diyen bir kadını anlamam mümkün değil. Vulvanın estetik kriterlerini bile size sosyal medya dayattı. Yok pembe olsun, yok dudaksız olsun, çizgi olsun diye... Estetik cerrahlar da vajinal estetik, beyazlatma diye sizi söğüşlüyorlar. Para tuzağı, başka bir şey değil. Neden erkeklerin beğenilerine ve isteklerine göre vücudunuza bu kadar müdahale edilmesine göz yumuyorsunuz?
Sevdiğim adama itici gelmesini istemem, o yüzden aslında
Erkekler de, sanki 30 tane görmüş gibi, vulvaya kusur bulmayı öğrendiler sosyal medya sayesinde.
Bence önemi yok yüzüme de oturabilir :) Çok takıyorsan bununla ilgili bir operasyon oluyor diye biliyorum :)
Ne kadar sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun?
Ayda 2 falan. Mastürbasyona alışmak istemiyorum
Belki o mu etkiledi dedim. Çok iyimiş senin için yeterli geliyorsa. Hiç gören erkek oldu mu vajinanı?
Hayır olmadı
Yani erkekler pek takmaz. Mutlu olur bütün vücudunşa ilgilenir. Boynun göğüs uçların her tarafta dudaklarını parmaklarını gezdirir.
Valla dudakları çıkık olmayan biriyle evlenmem bile. O yüzden kafaya takma. Evet kimi sevmez de kimi de benim gibi erir gider
Ciddi misin
Valla dedim daha ne demem gerekir 😅 tabi ciddiyim
😊 iyiymiş
Benim boy kilo göğüs boyutu gibi şeylerden bile daha önem verdiğim bir şey.
Nedir
Hatta flört ettiğim kızlarla bile aşırı ilerletmeden şeklinin nasıl olduğunu görsel atarak sorarım. Vajina şekilleri görseli var internette. Eğer uygun değilse bana çıkık değilse uzatmam flörtü. Ciddiye gidip bu yüzden bitirmek kadına karşı yanlış
Bu bahsettiğin durum işte önem verdiğim şey. Diğer türlü tahrik olmuyorum yeterince
Harika 😊
Evet. O yüzden takılma böyle şeylere. Her erkek farklıdır. Kiminin tiksindiği şeye kimisi erir gider
Ben çok özgüvensizim ama şu an daha iyi oldu bu mesajı görmem
Yaşın kaç senin
22
Normal böyle şeylere takılman. Zamanla daha da aşarsın:) sanırım ilişkin olmamış hiç. Dikkat et. Bugüne dek saklamışsin biraz daha sakla. Kendini evliliğine sakla. Bekaretini kaybetmiş ve içten içe pişmanlıktan mahvolduğu halde ters psikoloji gereği ne gereği var ki diyenleri de boş ver sırf birkaç kız düşürmek için bekaretin hiçbir önemi yok diyen erkekleri de boş ver.
Doğru söylüyorsun 🙏🏼 şu an çok iyi hissettim sağol
Ve ben dahil ılımlı konuşan seni rahatlatıp ardından özele gelir misin diyenlere kanma. Bu site ananim olduğu için nerdeyse çoğumuz cinselliğe vuruyoruz işi
Hmm peki
Öyle
Bunlar için üzülmeye gerek. Önemli olan vajinanın içindeyken alınan zevktir.
erkeklere bakma sen yatakta gözleri hiçbir şey görmüyor
Sanki gördüler de beğenmediler diyorsun öyle bile olsa onlarınki çok mu kusursuz hayırdır laaaa hem onu da geç bence kötü görüntü olacağını sanmıyorum
🙁 doğru
O yüzden dert etmeyi bırak bence
Okadarda bakmak detaya inmek sacmalik ya orgazma hazza istege arzuya pozisyona bakar bu is
İstekliyim ama şekli beni üzüyor
Alis ozguvenini kendin dusurme
Saçma. Orayla altta ki arkadaşın işi var ben takılmam oraya 😂😂
😀
Endişelenme yani iyidir her penis’de düzgün değil sözüm meclisten dışarı tabi.
gelir şimdi at da göreyim öyle yorum yapayım gurmeleri
Geldiler bile:(
sen de iyi yere tezgah açmışsın win-win temalı bir soru
bu sitede 10 erkekten 9 u sever. gtunu bile yalar bunlar. dert etme.
🤷🏼♀️
Değerlendirebilirim ben seviyorum bahsettiğin tiptekileri.
Görüntü önemli değil, işlevi önemli.
kokmasın ve lazere gidersen iyi
Lazerli
tm
Alla alla bir bakım 😄
Bence kötü değildir o anda bu durum fark edilmez
kafaya takılacak bir konu değil.
Kaç tane erkekle beraber oldun :/
Kimseyle
nasıl yani, deri sarkması gibi mi?
Evet
görmeden bir şey diyemeyeceğim, senin için sorun olmazsa fikrimi söylerim.
Kim gördü ki beğenmediğini söyledi
Kimse
Neden beğenilmesin ki o zaman
Bilmem
Bence gören beğenir
Estetik olmayan yoktur bence
Yani neden memnun değilsin knk
Görme imkanım olsa objektif olurdum
Görmeden yorumlanamayacak bir şey değil ama
Bir kıza yaşatılması gereken en özel zevk kukusuna zevk alarak oral yapan biri
Ben o tür seviyorum
Çok güzel