Sırf bu sesten dolayı cşinsellikten kaçıyorum. Çok rahatsız hissediyorum kendimi. Ne yapabilirim?
İlişki yaşamış bayanların hepsinde her ilişkide olan birşey mi?
İlişki yaşamış bayanların hepsinde her ilişkide olan birşey mi?
çok normal bir şey ıslanmış bir dar yere penisin girip çıkmasın da o ses çoğu zaman çiftlerin daha çok kudurmasına sebep oluyor... Takma kafanı o ses bu işin çok iyi yapıldığının göstergesi mutlu ol..
NEDEN OLUŞUR? SONUÇLARI NELERDİR?
Vajinanın bollaşması ya da genişlemesi sonucu meydana gelen bir durumdur. Bu nedenle vajinanın genişlemesine neden olan her etken vajinadan gaz çıkışı ya da ses çıkışına neden olabilir. Rahim sarkması, idrar kesesinde sarkma ve idrar kaçırma gibi problemleri olanlar, zor doğumlarda (büyük bebek doğurma) oluşan yırtık ya da doğumun kolay gerçekleşmesi için yapılan kesiklerin iyi dikilememesi vajina da genişlemelere neden olur. Vajinadaki bu genişleme, vajinanın penisi tam kavrayamamasına sebep olur. Vajinadaki genişleme sadece vajinadan ses gelme problemini doğurmaz. Buna ilaveten genişlemiş vajina, cinsel ilişkide, ilişkinin rahat gerçekleşmesini sağlayan sulanmaya da engel olur. Sulanmanın engellenmesi demek, cinsel ilişki problemlerini daha da artırır. Gerek erkeğin gerekse kadının hissedeceği zevkin düşmesine neden olacaktır.
Girip çıkarken havada giriyordur normaldir önüne geçmen zor ya girdimi hiç çıkartmadan bitirecek öyle girer yine hava bir yerden boş ver takılma zevk almaya bak.
Bu normal bir sey. Utanip sıkılmana gerek yok.. hic bir erkek de bundan rahatsiz, olmaz ya, da gulmez..
Cevap
21Cevap
O muhtemelen senin orgazm olup vajinanin asiri islanmasi ve genislemesi sonucu olabilir bacaklarini omzuna koyup vajinani bacaklarin yardimiyla sikaeak daralt
tamamiyle yeterince ıslanamamandan kaynaklanan bir durum özellikle dogy yaparken olur
Buna takılmamak lazım, emin ol kocan umursamıyor bile. ben umursamıyorum en azından. Sen bundan dolayı ilişkiden kaçarsan farkında olmadan eşini masturbasyona sonrasında da aldatmaya yönlendirmiş olursun diyim ben sana
Ben de genelde yaşıyorum sorun değil, ama arkadan ilişkilerde daha çok oluyor genelde. Onu da sorun etmem, çünkü ötürrüyorum demek ki derim :D
önceden bendede olurdu ama artık olmadığını farkettim çok hızlı olmasından ve bölgenin kuru olmasından dolayı hava giriyor sanırım:)
vajinanın geniş penisin küçük olmasındanda kaynaklanabilir
oksijensiz ortamda sevisin mesela ay olur venüs olur jupiter olur :D
pozisyon değiştir. vajinana baskı uygulamalısın. çıktığında fazla boşluk olmamalı.
pozisyon zenginliğinden olabilir ;) doggy de yaşanır bu daha çok
aynen :)
doggy yaparken popona tokat atıyorsa sağa sola yaptığı için hava giriyor o zmn teşhisi koyduk artık :) illa tokat atacaksa sağlı sollu girişmesin hep aynı yönde tokatlasın canım ;)
Bacaklarini kapatip darltmaya calis. Muhtemelen esinin penisi kucuk
farklı pozisyonlar deneyin hep aynı sekilde yapmayın sesli olması gzledir.
vajinan geniş mi ya da eşinin penisi ufak mı?
posizyon değişmelisiniz
Normal bu. Halk dilindeki ifadesi 'am osuruğu'
Vajinan çok bollaşmış
uzman konuştu.
Ses normal bisey yani takma kafana
Eniste iyi ponpalamis ;)
doggy çok mu yapıyorsunuz?
Eşim seviyor ama çok değil.
Yapıyoruz ama.
Evet.
hiç bir şey olmaz zevk almaya devammm
vay osurukçu vay