Çok zor beğenen biriyim bu da benim şu ana kadarki tek f*ckbuddy’mdi. Yatakta çok iyi ama onun dışında sorunlar yaşamaya başladık. Ben dert tasa olmasın diye fb ilişkisi tercih ettim ama beklediğim gibi olmadı. Başkasını da kolay kolay isteyemiyorum öyle herhangi biriyle olamam. Genç, bakımlı ve tecrübeli birini nasıl bulabilirim? Nerelerde aramalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güvenli biri olmalı, işin profesyonel olursa hastalık kapma riski olur, en çok eşiyle ilişkisi olan uzak çevreden seni tanımayan biri olmalı, fb nin temel prensiplerine uygun biri bulabilirsin onun içinde diyalog sart
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi nasıl biri olmalı diye sormadım nereden bulabilirim diye sordum.
En İyi Cevaplar
+1 yılFB ilişkisine duygu karışınca sıkıntı olmaya başlar ve emin ol erkek duyguyu karıştırmıştır sizin düşünceniz mantıklı dert tasa olmadan gülüp eğlenip geçmek ama karşı tarafta sorun var galiba
09 Yorumla- +1 yıl
Bu arada parnerin ile senin yaşın kaçtı
Soran+1 yılBen 22 o 23. Yatak performansı çok iyi bana çok güzel davranıyor ve fazlasıyla doyuruyor ama buluşacağımız zamanlar hep pürüz çıkıyor hiç sorunsuz bir buluşmamız olmadı.
- +1 yıl
İşte her türlü bı konu çıkıyorsa uzatmanın manası yok
- +1 yıl
Seni boş yere yorar yani
Yaşlarımız aynı aslında bana şans vermeye ne dersin?
Soran+1 yılHangi şehirdesin?
- +1 yıl
İzmir sen nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılİstanbul.
- +1 yıl
Dönüş yapacak mısınız?
Soran+1 yılHayır ben istediğim zaman buluşabileceğim birini istiyorum, sürekli İstanbul’a gelmeni bekleyemem. Teşekkürler iyi günler.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılFb ilişkisinin kural ve sınırlarını içselleştirecek kültür ve olgunluk seviyesine sahip insan bulmak çok zor bu ülkede. İşin zor yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle tutuumunuzu ve cevaplarınızı okudum gerçekten çok seviyeli bir yaklaşımda bulunuyorsunuz karşıdaki kişiye gerçekten güvenilir olduğunu hisettiriyor konuşmanız umarım aradığınız kriterlerde birini bulursunuz genelde tinder c2 vs gibi yerlerden buluyorlar ama maalesef herkes güvenilir ve saygı çerçevesinde böyle bir ilişkiyi götürebileceğini düşünmüyorum bunun için bi platform oluşturulsa her kadın her istediği gerçek kriterlere uygun bireylerle tanışabilse
19 Yorumla
Soran+1 yılBu sitede dilimden anlayabilen ve iletişim yetileri gelişmiş birini görmek beni mutlu etti şu an, teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılbu sitede aynı durumdan ben de şikayetçiyim ara sıra gelip ufak bi zaman geçirip gidiyorum genelde eğlence için geliyorum. :) aslında ağlanacak hallerimize gülüyorum ama toplumun bazı konularda kendini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum ne yazık ki instagram da bile paylaşım konusu oluyor bazı sorular
Soran+1 yılKalitesiz ortam. Son zamanlar soğudum buradan bayağı. Twitter’da falan takılacağım.
Cevap sahibi+1 yıltwitter hesabımda mevcut ama ikili ilişkiler konusunda orası da aynı özellikle konu cinsellikse bi anormal oluyorlar gerçekten erkekler çok bayıyor. (Bir erkek olarak bu yorumu yapıyorum!) instagram olsun twitter olsun çok af edersiniz ama delik olsun aptallaşıp elleri şeyinde geziyorlar resminin altına dm ye saçma sapan resimlerle dolduruyorlar topluma bi reset veya çok acilinden görgü dağıtılması gerekiyor. Parayla alınsa da uçakla serpiştirsek her yere :D
Soran+1 yılBilmiyorum açıkcası tw’de pek takılmadım kimseyle tanışmadım. Instagram’da da çok nadir. Soğudum her şeyden ya. Umudumu kestim gerçekten. Beni mutlu edecek kişi benim hayatıma çıkmaz.
Cevap sahibi+1 yılumut mutluluğun düşmanıdır lafına inanıyorum ama tamamen hayal kırıklığı moduna girip her şey den vazgeçmenizi istemem hayatta bazen bazı şeyleri zamana bırakmak gerekmekte diye düşünüyorum zaman sana gösterir her şeyi sabırsız olma sabırsızlandığın noktada hata yapıp kaybedersin hayat her noktasındaki uyguladığım felsefem denebilir. Sabırsız olduğum noktada dikkatimi başka yönlere çekerek zaman kazanıyorum elbet bir sonuca ulaşıyorum. Bazı şeyleri kovaladıkça kaçırırsın
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim sizin gibi biriyle sohbet etmek güzeldi değerli vaktinizden bir miktar bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Vakit nakittir!
İyi forumlar..
Soran+1 yılEstağfurullah ben teşekkür ederim.
Ya ufff. Hayatında izlediği videolar dışında ta. şak görmemiş, evde pijamasıyla çayın demlenmesini bekleyen hanımlar, böyle senaryolar yazıp prno yıldızı gibi "fakbadim şöyle böyle" diyor ya, hastayım.
Çay demlendi bu arada01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah dayı kendisi fb bulamıyor diye millet de bulamaz sanıyor inanmıyor o yüzden 😂
Başka yerde yaşa aşağılık kompleksini.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka bulursun da nasıl güvencen yarın öbür gün ifşalasa
44 Yorumla
Soran+1 yılOrasını sormadım.
Cevap sahibi+1 yılDikkat etmek lazım işte
Soran+1 yılSorduğum soruyla alakalı bir fikrin var mı? Çok biliyorsun madem yardımcı da olursun.
Cevap sahibi+1 yılBulmak zor işte bulma diyorum başına iş falan açar aman
+1 yılOoo burada dolu sorduğun sorumu yaz birine al sana fak badi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet burada sazan çok ama beklentilerimi karşılayan az kişi var.
- +1 yıl
Allah alla burada öyle adamlar var ben tanıyorum sivilce bile bulamazsın canim
bence olgun biri senin için daha iyi olur,
gereksiz duygusal bağ ve sornlar yaşamazsın.
düşünürsen...18 Yorumla
Soran+1 yılHayır 30 yaş üstü istemem.
Soran+1 yılOlgun biriyle yaşadım. Tecrübeliydi gayet iyiydi. Ama şu anki partnerim hem genç hem tecrübeli. Çoğundan çok daha iyi. Neyin ne olduğunu biliyorum teşekkürler.
Soran+1 yılYok ya şu kalitesiz insanları ve yorumları görünce kendi fbmin değerini anladım.
Soran+1 yılHerkes aşırı özgüvenli. Ben biliyorum ki hiçbiri partnerim kadar iyi değil. Bırak daha iyi olmayı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkanka fb ile sorun yaşıyorsan fb olmamış o. fb dediğin ilişki kafa rahat olsun diye tercih edilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamada yazdım ben de onu. Okuduysan asıl sorduğum şeyi cevaplayabilirsin.
- +1 yıl
dediğin yaş aralıklarından güvenlir fb olmaz. nerden bulacağını bilemem.
Soran+1 yılNeden olmasın ne alaka? Şu anki fbm 23 yaşında. Gayet de güzel hissettirdi bana bu kadar süre.
- +1 yıl
bu yaşlar aşık olan tiplerdir. fb nin dışına çıakr. ki zaten sorun yaşamaya başlamışsın. sorun yaştan kaynaklanıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani mekanlarda takıla takıla birinin sana gelmesini veya cesaret edip kendin konuşma teklif esmen lazım. Baktın muhabbeti sarıyorsa gerisi ten uyumuna kalır
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama böyle de çok uzun sürer. Ben hemen bu amaçla tanışılsın istiyorum. Naber nasılsın muhabbetlerine hiç gerek yok. Ama reel hayatta gidip birine “fb istiyorum kriterlerim şu” diyemem.
Cevap sahibi+1 yılAma önce biriyle tanışman lazım dimi?
X kişisine mesaj atıp ben böyle olmak istiyorum dersen kimse ciddiye almaz ki
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sana nasıl yazıyorlar sen ciddiye almıyorsun sana da aynısı olur
Cevap sahibi+1 yılya da buradaki reel profillere bak en kısa yoldan sonuçta herkes gerçek kişi
Soran+1 yılBurada eli yüzü düzgün biri bile yok ki bir de aradığım kişi olsun. Başka platform yok mu bildiğiniz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdan bulursun ya da instadan falan olmadı tiner dene 😂 183 78 25 yas açık ten sert seven doyumsuz +1
06 Yorumla
Soran+1 yılAçık ten sevdiğimi kim söyledi?
Cevap sahibi+1 yılKendimi tarif ettim
Soran+1 yılHangi şehir?
Cevap sahibi+1 yılİstanbull
Soran+1 yılGizliden çıkarsanız ulaşayım size
Cevap sahibi+1 yılTabii😈
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaş aralığını ve memleketi söyle bulursun ama hastalık kapma olasılığın olabilir dikkat et aslında hiç yapmasan böyle şeyi daha iyi ama
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul yaş aralığı 22-28
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor beğeniyorsan sıkıntı. Hele hele fb ilişkisi dışında başa bela olacak beklentileri varsa bulman çok zor.
04 Yorumla
Soran+1 yılNereden bulabilirim diye sordum başka bir şey sormadım.
Cevap sahibi+1 yılBurdan, başka sosyal medya mecralarından. Seçenek çok.
Soran+1 yılBen o sosyal medya mecralarını sordum zaten. Instagram dışı. İsim verin.
Soran+1 yılYoksa ben de biliyorum sosyal medyadan bulunacağını.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurası tam yeri bende f. badyim değiştirmek istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBurası tam yeri falan değil. Burada sadece abazanlar var. Hem genç hem bakımlı hem de tecrübeli insanlar yok.
Cevap sahibi+1 yılYooo öyle düşünme bence sonuçta sende buradasın sende abazan mısın
Soran+1 yılBen kadınım.
Cevap sahibi+1 yılAbazan kadın yok mu? Sadece erkek mi? Yanlış düşünüyorsun 3.5 kişi karşına cıktı ise herkes öyle olacak değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. buradan bulursun. turnike bile kurarsın talepten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. o zaman sadece seks için buluşun sonrası olmasın
06 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bu şekilde istiyorum. Fbliğin ne olduğunu biliyorum merak etme.
Soran+1 yılAnlamadınız galiba. Biz seks için buluşma planı yapıyorduk, başka bir şey için değil. Ayrıca kendisi seks dışında da buluşmak istiyor, ben hiç kabul etmedim orası ayrı.
Soran+1 yılMesela geçen hafta regl olmadan buluşalım dedim işleri varmış buluşamadan regl oldum. Bu hafta da plan yaparken X semtinde buluşalım diyorum Y’de buluşalım diyor neden diyorum ben X semtini bilmiyorum nasıl geleyim diyor. Ben de sinirlendim yeter bunlarla mı uğraşıcam dedim. Ama dün tatlıya bağlayıp buluştuk her şey yine çok güzeldi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılözel bir şey sorabilir miyim
ama ''özel'' lütfen
08 Yorumla
Soran+1 yılSorumla alakalıysa ve bana faydası olacaksa sor. Sırf merakını giderecek boş bir muhabbetse sorma.
Cevap sahibi+1 yıltamamen sizin sorunuzla ve arayışınızla ilgili
bana yazar mısınız rica etsem
Soran+1 yılHayır yazamam. Buradan soruyorsanız sorun.
Cevap sahibi+1 yılbence siz ne istediğinize henüz karar verebilmiş değilsiniz, bol şanslar diliyorum
Soran+1 yılHahahah mesaj atmadık diye triplere girdi amcamız
Cevap sahibi+1 yılbirincisi benim ve sizinle ilgili değildi söyleyeceğim şey, 50 tane yere yazmışsın genç istiyorum diye, dolayısıyla bu gayet iyi anlaşılıyor, buna ek olarak da yaşım bu değil, henüz amca olmaya çok var, neyse tekrar bol şanslar
Soran+1 yılSöyleyeceğin şey benimle ilgili değilse zaten söyleme ne alaka yani
Cevap sahibi+1 yılanlaşamıyoruz :)
sizinle ilgili kısmı ok
siz ve ben tarafı diye bir şey yok yani o amaçla bir şey söylemeyecektim
bu arada çok cevval birisiniz, sizin aslında kimseye ihtiyacınız yok, görüş anlamında bile
işin doğrusu ve özeti bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç zaten ihtiyaçlar doğrultusunda sizinki sevgililik gibi resmen
14 Yorumla
Soran+1 yılYa alt tarafı ihtiyacımız olduğunda buluşup yapacağız bu kadar. Bunu bile o kadar zorlaştırıyor ki. Ne gerek var uğraşmama? Bulayım yenisini gitsin.
Cevap sahibi+1 yılYenilikler insana iyi gelir boş ver gitsin bu kadar basit
Soran+1 yılBenim için bu kadar basit olduğunu kim söyledi? Yatak performansı çok iyi. Bana davranışları çok güzel. Hiçbir buluşmadan sonra pişmanlık yaşamadım. Hiç değersiz hissettirmedi. Çok yakışıklı fiziği mükemmel zaten kendisi model. Tek olay y*rrak değil yani. O yüzden basit değil.
Cevap sahibi+1 yılBana göre çok basit diyelim o halde
- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım buna en uygun uygulama Tinder olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdan olur çevrenden olabilir güveneceğin biri varsa
011 Yorumla
Soran+1 yılYakın çevremden birini istemiyorum gizlilik içinde olsun istiyorum yoksa yakın çevremde çok var.
Cevap sahibi+1 yılBurdan biri olur mu
Soran+1 yılÖyle biri varsa olur önemli olan nereden olduğu değil nasıl olduğu. Genç ve bakımlı istiyorum.
Cevap sahibi+1 yıltamam ben varım
Soran+1 yılGenç diyorum beyefendi okuyamıyor musunuz GENÇ
Cevap sahibi+1 yılBenim yaşlı olduğumu nerden biliyorsun
Soran+1 yıl34 yazıyor. Benim genç kategorime girmiyor.
Cevap sahibi+1 yılYazana bakma sen 😉
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşundayım
Soran+1 yılO zaman öncelikle yönetime mesaj at ve yaşını düzelttir.
Cevap sahibi+1 yıltamam tşkler
+1 yılBaşkasını bul her yer dulu
04 Yorumla
Soran+1 yılNereden bulurum diye sordum zaten okusan keşke önce.
- +1 yıl
Tinder dolu
- +1 yıl
Nerelisin
Soran+1 yılİstanbul. Tinder hiç kullanmadım ama bakayım o zaman teşekkürler.
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. yaşın kaç nerde yaşıyorsun da
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 İstanbul.
Max 28 yaş birini istiyorum.- +1 yıl
anladım
+1 yılNe kadar genç olacak
012 Yorumla
Soran+1 yıl22-28 arası. 18 yaşında olup çok iyi olan bir partnerim de oldu ama her zaman olmaz tabii öylesi.
- +1 yıl
Benim olma şansım var mı 23 yaşındayım
- +1 yıl
Ordamısın
- +1 yıl
Buldun galiba
Soran+1 yılNe bu ısrar? Görünce cevap vericem zaten. Aç izlenimi veriyorsun bu şekilde.
- +1 yıl
Yok ben istekli birini kaçırmak istemiyorum
Soran+1 yılHangi şehir?
- +1 yıl
Ankara
- +1 yıl
Sen
Soran+1 yılİstanbul. İyi günler.
- +1 yıl
Haftaya ordayım ama okul için
- +1 yıl
İstanbul da üni okuyorum
+1 yılHangi şehirdesin?
014 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul.
- +1 yıl
Ben de. Tanışmak ister misin?
- +1 yıl
İstediklerinden fazlasını bulacaksın, zamanla görürsün zaten :)
Soran+1 yılAçıklamayı okudunuz mu? Genç diye belirtmiştim çünkü.
- +1 yıl
Yaşlı mıyım ben :D Belki görünce fikrin değişecek :)
- +1 yıl
Tecrübeliyim, bakımlıyım. Yaşım 33 diye yaşlı mı oluyorum :)
Soran+1 yılBen genç birini istiyorum. Daha genç
- +1 yıl
Daha genç ama tecrübeli :D :D Bencil de olmayacak ve kendi boşaldıktan sonra sırtını dönmeyecek :) Bol şans.
Soran+1 yılEvet. Aynen şu anki fbm gibi. Galiba çok şey istiyorum ve bunları bana kendi fbmden başkası karşılayamaz gibi. En iyisi ben fbmi bırakmayayım. Değerini çok iyi anladım şu an.
- +1 yıl
Başkası gayet de tabii karşılayabilir, daha iyisi de çıkabilir. Sorun sende.
- +1 yıl
Kötüsü de denk gelebilir, açık olman lazım. Bir şeyi denemeden nasıl olacağını bilme şansın yok sonuçta.
Soran+1 yılBeyefendi ben 30 yaş üstü istemiyorum ilgimi çekmiyor bu kadar. İstersen dünyanın en iyisi ol. 30 yaş üstü İS TE Mİ YO RUM bu kadar. Hayır seni istemiyorum diye sorun neden bende oluyor anlamadım 😂😂
Ben nasıl ki genç tecrübeli ve çekiciysem karşımdaki de öyle olacak bu kadar basit. Aynı şu anki fbm gibi. Ben tazenin tadına bir kere baktım bir daha bayat yemem bu kadar.- +1 yıl
Mesele beni isteyip istememeni çoktan geçti zaten. Mesele yeniliğe açık olmaman. Hem öyle olsun hem böyle olsun istiyorsun. O zaman buna yönelik birtakım şeyler yapacaksın. Hayat hiçbir kounuda win win değildir.
Soran+1 yılYeniliğe açık olmamam derken? 30 yaş üstü biriyle olmadığım için yeniliğe kapalı mı oldum? O zaman ben de size b*k yemenizi tavsiye ediyorum. Yeni bir şeyler denemiş olursunuz ne dersiniz? Yeniliğe açıksınız ya hani?
Kriterine bakmak lazım öncelikle
04 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamada belirttim genç bakımlı ve tecrübeli. Ek olarak uzun boylu spor yapan ve aletinin boyutu da iyi olan.
Soran+1 yılZor değil. 2022 yılındayız. Partnerim 23 yaşında ve şu ana kadar tanıdığım en tecrübeli ve performansı en iyi olan insan. Zaten bu yüzden bayağıdır bırakmak istemedim onu ama artık bardak taştı.
Kaç santim verelim ablama
06 Yorumla
Soran+1 yılBoş yapma. Ciddi bir soru soruyorum cevabın varsa konuş yoksa sus.
Soran+1 yılBaşlarda duygusal yaklaştı onu çözdük. Ama şu anki sorun plan yaparken pürüz çıkarması. Yarın şu semtte şu saatlerde görüşmek istiyorum diyorum. Yok ben orayı bilmiyorum, gelmem zor olur bilmem ne. Nasıl erkek bu? Ben de gittim zamanında bilmediğim semte. Beyni olan herkes gidebilir zaten. Bununla mı uğraşıcam? Benim ihtiyacım olduğunda buluşup seks yapamıyorsak anlamı kalmıyor zaten olayın.
Soran+1 yılSürekli buluşalım diyen kendisi ama. İlişkiyi bitirmek istediğimde o istemiyor başkasını istemediğini söylüyor. Anlamadım. Yatakta bu kadar iyi olmasa hiç düşünmeyecem. Ama fazla iyi zalımın oğlı
- Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yerdesindir umarım😅
04 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabını biliyorsanız yazın sırf yazmak için yazmayın.
- +1 yıl
Tamam gel deneyelim oldu mu?
Soran+1 yılEn azından dürüst. Zarfsız.
- +1 yıl
Peki
- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılBurdan ara olmaz mi🤪😜
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsaydı arardım böyle bir soru sormazdım değil mi?
Soran+1 yılÇoluk çocuğa laf anlatamam. Olgunlaş biraz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi sorunlar var ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılGeçen hafta cuma buluşacaktık ama benim reglim yaklaştığı için pazartesi veya salı olsun dedim işleri varmış ayarlayamamış. Konuşunca da biz cuma diye anlaşmıştık diyor. Geçen yine buluşacaktık X semtinde buluşalım diyorum Y’de buluşalım diyor. Neden diyorum ben orayı bilmiyorum nasıl gelicem diyor. Adam daha yol bulamıyor (ki ben ona binmesi gereken otobüsü falan da söyledim) ama işine gelmiyor böyle biriyle mi uğraşıcam ya. Yatakta iyi ama onun dışında başımı ağrıtacak birine gerek yok.
Cevap sahibi+1 yılBen de duygusal meseleler var sandim
Soran+1 yılBeğenemediniz sanırım hanımefendi kusura bakmayın. O meseleleri ilişkinin başından hallettim ben. Davranışlarıyla az çok belli etse de dile getiremiyor.
Cevap sahibi+1 yılBeğensem ne beğenmesem ne? Beni ne ilgilendirir? Sadece merak edip sordum
Soran+1 yılSen gidip anaokulunda arkadaşlarınla deney falan yap bence. Bunlar senin yaşını aşar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlimisin peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki saçmalamayın.
Cevap sahibi+1 yılNe saçması evlilerin yokmu fbadyi
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılCok kolay
06 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi kolay mı zor mu diye sormadım nereden bulacağımı söylerseniz ben karar veririm kolaylığına zorluğuna.
- +1 yıl
İsmi ve sms yerini ac yazan olur
- +1 yıl
burada cok var
Soran+1 yılBuradakiler bakımsız ve yaşlı abazanlar. Her yazanla ilişkiye girecek de değilim.
- +1 yıl
Bakimsiz olduklarini nerden biliyorsun. Abazan diyorshn ama sende abaza ariyorsun
Soran+1 yılAbazanın anlamını bilmiyorsun anlaşıldı.
+1 yılburada cok var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılA101'de 9,90 na
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çoluk çocuksunuz biliyor musun?
+1 yılBasit ki
06 Yorumla
Soran+1 yılYöntemi söylersen ben karar veririm basit olup olmadığına.
- +1 yıl
Burdan olmaz
Soran+1 yılNeden olmasın? İkimizin bileceğini elbet başkaları da bilebilir. Özellerimizi paylaşmıyoruz sonuçta.
- +1 yıl
Yok ozmn boş ver
Soran+1 yılBence de. Senin boş muhabbetlerini merak etmiyorum.
- +1 yıl
Bos muhbt degl
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026