+1 yılTabiki evlenebilir. Eğer erkek partnerinin bu işi başka erkeklerle yapmadığına dair bir kanıya sahipse, kızın ilk defa kendisiyle yaptığını biliyorsa, aşıksa, iki taraf da kendini kontrol edemediyse iş bir kaza sonucu olduysa olabilir. Bunun dışında sevişen kızla evlenmem diyen erkekler kendilerini çok ahlaklı görüyorlar. Oysa sen zaten sevişiyorsan zina yaptığının farkında değil misin? Böyle bir algı oluşmuş maalesef. Kızlar ahlaksız oluyor da erkekler bu durumda ahlaklı mı oluyor. Kaderde ne varsa o olur. Başka söze gerek yok. Seven adam evleneceği kızla yapabilir demek dinen doğru mudur? ancak evlenecekleri kesinse de neden seviştikten sonra evlenilmesin.
53 Yorumla- +1 yıl
herşey tamamda kaza sonucu ne ya?
- +1 yıl
aslında istemediği halde şeytana uyarak nefsini kontrol edememek demek. bir de bilerek isteyerek yapmak var sonuçta
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 729 cevap paylaştı. Mantıklı ve onurlu bir adamsa evlenebilir..
Ama tabi sevgilin "her çıktığımla yatayım, ama alacağım kız bakire olsun" diyen kekolardan biriyse o zaman "yattığım kızı asla almam" deyip ortada bırakabilir.. Böyle tiplerden dolu var piyasada..
"seven erkek cinsellik yaşamaz" diye bir şey de yok.. "seven erkek cinsellik yaşamıyorsunuz diye ayrılmaz" doğrusu budur..
Ama ben şahsen hayatımın geri kalanını birlikte yaşayacağım kişiyle cinsellikte de uyumlu olup olmayacağımızı deneyip görmek isterim..60 Yorumla
+1 yıl21. yy oldu hala daha neyin kafasındayız. Bakirelik neden bu kadar önemli. O zaman her boku yiyek kızlık bozulmasın ama bakire olalım ne kadar temiz bir yaşam bu? Bence buradaki en önemli konu kişinin karakteri. Düzgün bir kız ise veya erkek evlenilir. Sonuçta sevişme sevdiğin insanla anlamlı ve güzel. Şerefsiz erkeğe şerefsiz kız lazım arkadaş. Sen erkeksin diye her şeyi yap sonra el değmemiş kız de :S
122 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEvlenmez bu kadar net. Sana tek tavsiyem sakın evlenmeden böyle bir hata yapma. Evlense bile başına kalkar bunu. Temiz ve masum olarak evlenirsen her zaman kıymetli olursun.
1812 Yorumla- +1 yıl
hangi köy?
- +1 yıl
Mogadişudanım hayırdır @whatupnigga
- +1 yıl
Helal olsun kardeşim benden bir + çok kral bir bayansın.
- +1 yıl
Tam evlenilecek kızsın hatta düşünebiliriz istersen :)
- +1 yıl
Ne diyor bu biri türkçe mealini atsın.
- +1 yıl
Yasak bölge ihlali ne? Onu yapan da temiz ve saf olmuyor.
- +1 yıl
Bir uzaklaş ya cidden evlenmeden birini öpmek bile iğrenç. Siz evleneceğiniz insanları kendi zihniyetinizden seçin o zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
+1 yılAlakası yok asıl evlenmeden önce sevişmişseniz ihtimal daha düşük adam senden istediğini alıp başkalarınada gidebilir karakter meselesi , ama kötü olur yani , seven erkek dokunmaya kıyamaz. Edit: sevgilimle 7. Ayda öpüştm. com
46 Yorumla
Soran+1 yılTabi sonra biraktin dimi :)
Ilk opusme nasildi- +1 yıl
Hee bıraktım , aynı dershanedeydik dersler geç bitiyordu okuldan sonra gidiyorduk her akşam tek başına gitmesin die evimden 3 km uzaktaki evine bırakiyordum her akşam yanımdasn bebimlesin saol canımın içi dedi o öptü , ben o istemedikçe birşey yapmiorum gereksinimim yok
Soran+1 yılPeki her erkegin dusuncesi ayni degildir ne diyim. s
- +1 yıl
Herk erkeğin ki aynı değildir ama her ADAMİN düşüncesi aynıdır.
Soran+1 yılHalacikiyomusunuz barim
- +1 yıl
Evet 1,5 yıl oldu
+1 yılÖncelikle genel cevaplayacağım sonra kendime göre cevaplayacağım.
Her erkek sevdiği de olsa birlikte olduğu kızla evlenmiyor. Sebebi ise kaç kovala oyununa dönen ilişkiler er ya da geç bitiyor.
Başkasını bilemem ancak ben sevdiğim hayatımdaki kadının evlenmeden bekaretini almamak için çabalarım. Olur da bir şekilde hata yaparsak ve ilişkiye girersek ben sonuna kadar arkasında olurum o beni terk etmedikçe onunla evlenmek olur niyetim. Allah da söylediğimin aksini yaşatmasın ;)110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an evliyim ve olay şöyle oldu biz gerçekten birbirimizi seviyorduk sonra bir gün birlikte olmaya karar verdik ama o benim bakire olmadığımı zannediyormus neyse o bekaretimi aldı ve o an anlımdan öpüp evleniyorum dedi evliyiz ve 2 aylık bir oğlum var
43 Yorumla
Soran+1 yılOhhoho masal gibi. Herkese seninki gibi dusmez yanliz
Cevap sahibi+1 yılBen benim bakire olduğumu biliyor zannediyordum meğersem o değilim zannediyormus
sewdiğim kıza o gözle bakmam we sewdiğim kızla öyle şey yaşamışsam şayet o benim şerefim namusum olmuşdur bir an ewwel ewlenip nikahıma almak isterim..
50 YorumlaÇok şaçma seven erkek cinsellik yaşamaz diye bir şeyi kim söylemiş. Asıl sadece sevdiğiyle yaşamak ister. Evlenedebilir evlenmeyedebilir burada ki önemli nokta kızı seviyormu yoksa sadece takılmalık mı?
40 Yorumla
+1 yılCinsellikte yaşamın parçası olduğundan tabiki de evlenilir. En nihayetinde kimse yatakta buzdolabı gibi bir partner istemez. Seven erkek cinsellik yaşamaz da ne demek, cinsellik karşılıklı istekl ile gerçekleşen bir eylem, zorla birbirlerine sahip olmuyor ya insanlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır evlenmez bir erkek gerçekten bir kızı seviyorsa yani ona aşık sa onun elini tutmaya dahi korkar yani bir erkek sana cinsel yönden bakıyorsa ve senden cinsel arzular bekliyorsa o seni sevmiyor demektir çünki seven biri sevdiği kişini sadece elerini tutarak gözlerine bakarak ona sarılarak ve onu öperken içindeki ruhun bir parçasını ona vererek yaşar ve hayatı boyunca sevdiği kişi ondan bir şey beklemediği sürece onun kılına zarar vermeye yeltenmez hata ölmeyi göze alır ona zarar vermektense.
10 Yorumlaadamına göre değişir lakin mantıken düşünürsek eğer evlilikte yasanması gereken bir olayı bastan yasarsa kişi. zaten mükaafatı almıs demektir. evlilikten vazgeçebilir yani şuna benzer bu kupayı bastan veriosun. sonra süperlige takımı çıkartıosun :)
20 YorumlaBak şimdi ben bir kızı seversem ve önüme iki seçenek koyarsan sevişmek mi öpüşmek mi diye ben sadece öpüşmek ve sarılmak derim başka bir şey istemem çünkü bu kızı gerçekten seviyorum seven adamın aklına o kızla seks gelmez :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladim :)
+1 yılseven erkek yasamaz değil evlenince yasar tabi sen böyle seylere önem vermiyon herhaşde aşıksa seviyorsa demişin gündüzki soruda hamile kalmış erkek ilgisiz olmş böyle olmicağın garanrtimi
10 Yorumlaişte aslında sorun şurda başlıyor: sevğili olunuyor ve cinsel ihtiyaçların karşılanması isteniyor ama evlenmek için de henüz erken deniyor. ya evleneceksin, ya da uçkuruna sahip çıkacaksın ya da bekareten vazgeçeceksin.
10 Yorumla
+1 yılSeven erkek sevismez diye bir mantik yok , sevismek seven iki cift arasinda olur sevismenin anlami budur duygularin bedenlere vurulmasidir. Seks farklidir duygusuzda olur yapar gecersin. Sevisiyorsam sevdigim kadindir ve evet evlenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenen erkek aldatmaya musaittir karisini kiskanmaz karisininda aldatmasina goz yumar guven yoktur ne icin evlendiklerini kendileride bilmez 2 ayda bilemedin 2 yilda boşanirlar sevisenlerin evlenmesinden hayir gelmez
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem.. sevdiğim kızla evlenmeden ilişkiye girmem.. ilişkiye girdigim kızı sevmem.. sevmedigim biri ile de evlenmem
10 YorumlaHepsi mahalle baskısı bezeli kapalı gerici toplum safsatası. İnsan sevdiğiyle cinsel ilişki yaşar. Şartlar uygun olursa, evlenir de. Abartılacak bir durum yok.
00 YorumlaSeviştiği kızla evlenmez. Bakire arar. Peh... Evlenirim arkadaş. Mümkünse evleneceğim kız bakire olmasın.
31 Yorumla- +1 yıl
böyleleriyle evlenebilirsin :D
ben evlenmem diğerlerini bilemem oldu kerhanedeki tüm karıları nikahımıza alalım
86 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D bu defa iyiydi romeo :D
bir erkek neden bir kızla sevişmeden evlensin ki:/
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek her halükarda cinsellik yaşar ama onu vermeden erkeği elinde tutabılen kısıye asık olur evlenir bence seviştiğiyle ciddi düşünme ihtimali ne kadar bilmiyorum yani
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seven biriyse evet tabii ki de evlenir. Yapılan cinsellik nolmaldir
022 Yorumla- +1 yıl
Seven erkek seviyorsa gözlerine bakarken bile can çekişir zorlanır.. :)
- +1 yıl
Sen erkeklerin şahısın seni tenzih ediyorum. 😉
Soran+1 yılVayy. Ama ben aasik oldugum erkegin gozunun taa icine bakiyorum ben asik degilmiym smdi
- +1 yıl
Sana dedi harun 😊
- +1 yıl
Ben bakamam ta ki helalim olana kadar...
Soran+1 yılTsk ederim.
sen evlisin ne mutlu sana bende evli olsmsa bu gunaha dusmek zornda kalmasm- +1 yıl
O evli degiiil 😊
Soran+1 yılAma profilinde evli yazio. d
- +1 yıl
Yalandan ;)
- +1 yıl
Henüz evlenmedik ahah 😃
Soran+1 yılKiz baksana benmeski sevgilim izmirden.
sen izmirin neresindesim- +1 yıl
Ben bu kizi alicam :)
- +1 yıl
Ahah kısmet 😃 @TuhafKarakter
Gaziemir ve buca kimsenin sevgilin 😊
Soran+1 yılAaa :) allah mesut etsin ikinizide :)
Soran+1 yılBenim eski sevgilim karsiyaka daydi. Allah belasini versin ya cok pis biriydi
- +1 yıl
Yok canım şakasındayız işin sevgili falan değiliz 😊
Soran+1 yılHaha tamam :)
- +1 yıl
İzmirdeki butun erkekler böyle canım...
Hepsi aynı
Soran+1 yılHadi ya neyse. Ucuz yirttim. Ama izmirin kizlarina hep kasar diyodu. Opusmeyin sevgilinizle noluurrr.
arkadan demediginizi birakmyolr- +1 yıl
Canım ben Bursalıyım zaten izmirli değil
Haklı evet 2 günde hepsi yatakta sana o kadr söyleyeyim...
Soran+1 yılEvet soyledi bana. Demekki iliskiyede girmisti o zaman. Ah allah kurtardi beni
- +1 yıl
İzmir'de o kızların içinde ilişkiye girmeyen yok denecek kadar az... Aynn kurtulman iyi olmus
+1 yılher cinsellik yaşadığıyla evlenseler harem kurardılar...
10 Yorumla
+1 yılSevistigi -> evet.
Seks yaptigi -> belki.
Kuru git-gel yaptigi -> hayir.10 Yorumla
+1 yılSeven insanin sanki cinsellik hormonları durdurulmuş gibi oluyor
İnsan sevdiği kisiye yan gözle bakmaz
İnsan seviştiği kızla evlenir
İlk sorun sacmaymis00 YorumlaYalan yalniş ben arkadaşım vardı bayan uni okurken sevgilisiyle ve bir tane de bayan arkadaşla ev tutular bildiğin her gece ilişki yasiyorlardi dün nisanlandilar
00 Yorumla
+1 yılgerçekten seviştiği kızla nasıl bir cumle anlamadım.. yalancıktan sevişiyoruz diye birşeydemi var.. her erkek ya da kadın her seviştiğiyle evlenseydi ohoo ortada bu kadar veledizina olmazdı :P
00 Yorumlaevlenir. Aynı şekilde kız seviştiği erkeklere evlenmek istemeyebilir. Yanı kızı erkeği yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle sorulunca evlenir diye cevap verilir ama olayın iç detayları nedir bilmiyoruz asıl sorunun cevabıda detaylarda gizlidir.
00 YorumlaSevişmenin kökü sevmekten gelir evlenebilirim. Tabi benle birlikteyken başkalarınla sevişmiyor ise. Benle birlikte olan benimdir.
10 YorumlaÇok ileri gitmedilerse evlnir tam tersi de olBlr bilmem
00 Yorumla
+1 yılEvlenilede bilir. evlenilmeyedebilir. cok göreceli bir kavram.
00 Yorumlaseven erkek cinsellik yasamaz denmesi sacma asil sevdigine dokunmak istersin
30 Yorumlabu tarz kavramlarla kafanı karıştırma her insan farklıdır genelleme yapılamaz
10 Yorumla
+1 yılSeven erkek sevdigine dokunur ama zamani ggelince ama simdikiler kizlari kullaniyor ne evlenmesi kendine guveni yokki hersey gunubirlik oluvermis malesef
10 Yorumla
+1 yılyahu niye evlenmesin eğer kızda aynı şeyleri hissediyorsa onlar zaten evlidir.
20 Yorumla
+1 yılyalandan sevişiyorsa evlenmez. gerçekten sevişiyorsa geç boşalır sadece. sorduğun soruya mırlıyim.
00 YorumlaBen bakir bir erkeyim ama şahsen sevişdigim olsa evlenirdim. Zaten bu soruya gerek birakmazdimki cunki direkt sevib evlenir daha sonrada sevisirdim
00 Yorumlabence cisnsellik yasadığı kızla evlenmesi daha normal :D
20 YorumlaCinsellik yasamiyosa Allah'tan korkuyorum bunu hala nası anlatamiyoruz bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yılinsanları genellemekten vazgeçmekte fayda var bence gerçekçi olmak gerek
00 Yorumlayok artik, sevismekten ileride gittim evlenmedim herkes hayatini yasasin..
10 Yorumla
+1 yılsevdiği kişiyle seviştiyse olur tabi. bir de abazalık için sevişenler var. Siz siz olun kendinizi riske atmayın kızlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız bakireyse ve aşıksa elini sürmez ama bakire değilse yaşar tabi neden yaşamasınki
010 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye elimi bile surmedim ilk olacak
Cevap sahibi+1 yılSen kafaya koymuşsun yapacaksın yani ama bana kalırsa yapma çok aşıklar var kızı bozduktan sonra habire isteyen ya da aldatan bırakan.
Soran+1 yılHayir sadwce opusmek istiyorum bana da yazik yandim aylardir
Cevap sahibi+1 yılDikkatli ol fazla ileri gidersen öpüşürken sonu yatakta biter onun zaten bu öpüşmelerin sonu hep yatakta bitiyor kendimden biliyorum :)
Soran+1 yılPeki..
bir erkek iliskiye girmedim ama onun disinda herseyi yaptim diyosa yalan mi diyordur o zaman
Cevap sahibi+1 yılHadi bir kız bunu diyorsa inanırım çünkü bakireliği var ama bir erkek diyince inanma bence bende öyleydim zamanında kızlar laf yapıyordu baktım olmıyacak sizmisiniz laf yapan dedim diyiş o diyiş maalesef :)
Soran+1 yılVay alcak. Eski sevgilim seroydu demek
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğin kızla yatağa gidip her şeyi yapıp seks yapmaması çok zor hem kendini tutması zor hemde kızların laf yapması sen gaymısın yoksa filan çok zor yani eski sevgilin büyük ihtimal seni oltaya getirmek için kandırmaya çaışmış :)
Soran+1 yılb*k herif. Illki doner geri ben bilirim ona yapcagmi. d
Cevap sahibi+1 yıl:)) bilmiyorum artık ne yapacağını ama delikanlı adam yaptıysa yaptım der yalan söylemez yeri geldiğinde günahlarının arkasındada durur.
+1 yılSeven Erkek Cinsellik Yaşar Ama Tek Derdi Buysa Sonra Gider...
00 Yorumlacok mantiksiz ikinci soyledigin ama ilki kesinlikle dogru bence ama aklinda evlilik yoksa bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmez. Evlenmeden önce seviştiysen verdiysen her ne yaptıysan değerin düşer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmem nokta. bir kızın kendini kontrol edebilmesi prensip sahibi olması benim için önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven erkek cinsellik yaşamaz diye birşey yok. ikinci çok seviştik beni terketti :/ hala özlüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmek sevişmek ya da sevişmemeye kaldıysa yandık
00 Yorumla
+1 yılBurdakilere inanma. Ben evlenen çook gördüm
40 Yorumla
+1 yılKızın ilkiyse ve erkeğin de ilkiyse kesin evlenir
00 Yorumla
+1 yılBir "ERKEK" evlendigi kızla sevişir.
00 Yorumla
+1 yılevlenede bilir evlenmeyede bilir..
00 Yorumlasevişmekle evlenmenin alakası ne allah aşkına
10 YorumlaSevişiyosak evlenecek. O kadar hahahahah
28 Yorumla
Soran+1 yılTabikide birakirsa cukusunu keserim :D
Soran+1 yılOyle deme kiz ayrilirsak ondan sonraki sevgilime anlatamam bunu vicdan yaparim :(
Soran+1 yıl18 beybi senn
- +1 yıl
Şunu bil ama ayrılmam diye bir şey yok. Yaşın küçük ve bir gün ayrılırsak diye düşünerek de davran. Belki sen onu bırakmak isteyeceksin. Belli olmaz.
- Cinsellik konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seviyorsa evlenir
00 Yorumla
+1 yılSeviştiysem sevmişimdir.
Sevdiysem evlenirim.10 YorumlaEvlenmeden benle yatan kızla ne işim olur
12 Yorumla- +1 yıl
evlenmeden senle yatan kızın senle ne işi olur
YOK öyle Bİ DÜNYAAAA HAYAL KURUYONNN
10 Yorumla
+1 yılAdamin midesine bağlı
00 Yorumla
+1 yılBen kocamla sevismistim ve cok mutluyuz evliyizde
50 Yorumla- Devamını Gör (32)