Ben evlenmeyi bekliyorum bana gülüyorlar. Sizce doğru olanı yapmıyor muyum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBazı geri... zekalı karılar laf söylemiş. Çoğu da 18-24 yaş arası.
Eğer yaşları doğruysa 18-24 yaşındaysan ve bakire değilsen. Seks yapmışsan penis vajina ilişkisini kast ediyorum. Çoğu kız ağızdan arkadan yaptırıyor. 18-24 yaşında daha üniversite bile bitmemiş, iş yok güç yok hayata karşı bu kadar savunmasız ve aileye bağımlıyken neyinize güvenerek düzüşüyorsunuz? Ulan ertesi gün hapı içe içe yumurtalıklarını mahveden kadınlar var. Onu da yapamayan geri çekilmeyle ya da kondomla korunduğunu zannediyor. Bir kaza gebeliği olursa ki ihtimali yüksektir. O herifin sizinle evleneceğini ya da kürtaj masrafınızı karşılayacağını nereden biliyorsunuz? Belki bir anda ortadan kaybolacak. Çok var böyle herifler. O heriften bir şiddet, şantaj bir şey görseniz kime sığınacaksınız? Nasıl mücadele edeceksiniz? Polis mi koruyacak? Savcı mı koruyacak? Ananız babanız öğrense yanınızda destekçi olacak mı sizle mücadele edecek mi? Kaza hamileliği vs olduğunda üzülme kızım olur böyle hatalar gidelim kadın doğuma aldıralım kaldığın yerden hayatına devam edersin diyecek mi aileniz? Ben bu coğrafyada bu kültürel atmosferde bunu yapmayı canını sokakta bulmak olarak görüyorum. Aksi taktirde bir kadının seks yapması, bekaretini vermesi hiç ama hiç zor değil. Kadın bu ülkede seks yapacaksa önünü ardını düşünerek yapacak. YAPMAK ZORUNDA. Sen önce eline mesleğini al, maaşın olsun, ayrı bir eve vs çık ya da dediğim gibi düzenli bir işin mesleğin olup kendi ekonomik özgürlüğünü al ondan sonra nasıl istersen öyle yaşa. Bunu bu ülkede kaç kadın başarabiliyor? Gidin istatistiklere bakın kadınların çoğu üniversite mezunları da dahil okul biter bitmez pat evleniyor. İstihdama girme oranı öyle %50 falan değil. %15-20 falan. Evde ana babayla geçinmek zor seks isteği baskın geliyor. Kaç tane arkadaşım sırf bundan yangından kaçar gibi evlendi. Kimi mutlu kimi mutsuz kimi tahammül ediyor. Bunlar üniversite mezunu olan anne babaları ise ya memur ya çiftçi ya da esnaf. Öyle doğunun bağrında yaşayan köylerde kırsalda yaşayanlardan da değiller. E iş güç olmayınca kendi kendine yetemeyince evlilik de kötü gidince boşanabiliyor mu? Hayır çekmek zorunda kalıyor ya da boşansa da anne baba evine dönmek zorunda kalıp hayatı daha boktan oluyor. O yüzden biz kadınlar bir şeyleri elde etmek için hormonlarımıza ket vurmak zorundayız MAALESEF! Bunu yapmayıp yaprak peşinde koşanların hali genelde güzel olmuyor. Peşinde koştuğunuz yaprak zenginse, yiğitse, mertse, şefkati bolsa, tutkusu seksi bolsa, sadıksa her durumda yanında olacaksa ona sımsıkı sarıl bırakma ama böyle herif yok denecek kadar az.
347 Yorumla- +1 yıl
Yine böyle insanların karşınıza çıkma ihtimali düşük olduğu için gidin önce iş, maaş meselesini halledin biraz bireysel yaşamaya çalışın. Bu süreçler içinde de karşınıza çıkan adayları deneyin. Ama öncelik iş, maaş, ekonomik özgürlük.
- +1 yıl
Yoksa o herifle sevgili olup bunları yaşadıktan sonra sizle evlenmeyince kendinizi kullanılmış hissedersiniz. Çoğu kadın seks yaptıysak bekaretimi verdiysem evleneceğiz diye düşünüyor ilk birliktelik ilk sevgililikte böyle oluyor. Seks yaptığınızda evlenmeme ihtimaliniz olduğunu ve sonrasında tanıştığınız heriflerle yaşacağınız birlikteliklerin evlilikle devam etmeyeceği fikrine kendinizi alıştırmanız lazım. Yaş ilerledikçe erkekler bekar hayatına alışıyorlar seksi de bir şekilde hallediyorlar. Evlilik ise güzel yanları olan ama sorumluluk istediği için tercih etmedikleri bir şey oluyor. Bu yaş ilerledikçe oluyor. Genç olan erkekler de askerlik, iş güç, para olmadığından ve başka çiçeklerin de tadına bakmak cazip geldiğinden kendilerini tek bir kadına genç yaşta adamak istemiyorlar. Genç kızlar bunlarla düzüştüklerinde ekseriyetle evleneceği heriften geçmişini saklamak zorunda kalıyor. Söyleyen de zaten kolay kolay evlilik aşamasına geçmiyor. Yani yalnız, bireysel bir hayatı kabul etmiş oluyor. Bunun için öncelik iş- maaş- bireyselleşmek olmalı.
- +1 yıl
ertesi gün hapı dediğin şey yılda 3 kezden fazla kullanılmaz onun dışındaki doğum kontrol hapı da zararsız tabi onuda ara vererek kullanılması gerekiyor hem evlenmiceği kişiyi de tanır herhalde erkeğin her davranışından belli oluyor biraz gözlem ve Araştırma yeterli o dediğin hamile kalma olasılığı falan korunma yöntemiyle düşük bi ihtimal zaten kürtaj yöntemi de bebeğin büyüklüğüne göre fiyatı artıp azalır
işin maaşın olsada kadınlar kötü biriyle evlenince boşanmıyor ki benim annemde öyleydi diyorum boşan hiç bişi yapmıyor saf sözde öğretmen ama o yüzden iş vs bakmıyor bu işler kafaya bakıyor kendini ezdiricek yapıdaysan istersen hakim ol - +1 yıl
@xPsychopath bal gibi de işe maaşa bakıyor. Senin annen boşanırsam çocuklar babasız kalır diye düşünmüş. Ama boktan bir babaya sahip olacaklarına hiç olmasınlar daha iyi. Kürtaj dediğin konu öyle basit değil. Ucuz herkesin yaptırabileceği bir şey değil. Ben sana çalışmayan, ailesine ekonomik bağımlılığı olan bir kadının rahat rahat yaptıramayacağından bahsediyorum. Yine doğum kontrol haplarının zararsız olduğunu biliyorum ama onları seks yapsan da yapmasan da kullanman gerekiyor. Millet seks yapacağı günler içiyor onları. Seksin olmadığı günlerde içmiyor. Düzenli kullanım gerekiyor yani. Yine ertesi gün haplarını kimse yılda 3 seferle sınırlı tutmuyor öyle olmada en çok kullanılan tüketilen haplar arasında olmaz. Yazdığım şeylerin hepsi gerçek. Sizin görmek istemediğiniz gerçekler.
- +1 yıl
yok be nerde beni düşünecek zktir git diyen baba mı olur artistlik taslıyor gbrdi de kurtulduk
- +1 yıl
aa öyle olur mu kürtaj tabikide ucuz ama bebeğin büyüklüğüne göre fiyatı artar
- +1 yıl
bana çok abartı geldi ya
- +1 yıl
@xPsychopath nerede ucuz? Kaçtan başlıyor?
- +1 yıl
hayat bu kadar kasmaya gelmez
- +1 yıl
2000 vs başlıyor bebek büyüdükçe masrafda büyüyor alet vs değişiyor ya
- +1 yıl
@xPsychopath hangi şehirde kaç paradan başlıyor? Çoğu kadın ilk hamileliğinde hemen anlamıyor zaten hamile olduğunu. 2 haftalıkken 1 aylıkken anlayabilen kaç kadın var ilk seferinde?
- +1 yıl
@xPsychopath 2000 tl’yi çalışmayan kadın nereden bulacak?
- +1 yıl
asgari ücret bile 5000 ya hani
- +1 yıl
garsonluk falan yapsa 1 ay tamam
- +1 yıl
veya düşürme iğnesi vardı galiba
- +1 yıl
onlar istisna daha doğurdıktan sonra anlayan da var
- +1 yıl
anlamamak için aşırı saf olmak lazım yani kusura bakma da
- +1 yıl
sonuçta bi ilişki yaşamış az çok belirti var dimi insan biraz lafa yürütür hesaplar
- +1 yıl
@xPsychopath garsonluk yaparak hayatı boyunca mı geçinecek? Hani düzenli iş, düzenli maaş? Bu kafayla giderseniz haliniz hal değil. Garsonluk yapacakmış.
- +1 yıl
çok bile yazmışım xd
- +1 yıl
düzenli iş demedim zaten hamile olursa kürtaj parası için
- +1 yıl
@xPsychopath adet düzensizliği yaşayan biri kolay kolay anlayamaz onu. Hemen mide bulanısı baş dönmesi yapmıyor. En az 1,5-2 ay geçmeli. Neyse ben ihtimaller üzerine yaşayan biri değilim. Garsonluk yaparak bir hayat devam ettirilmez. Ve hayat ciddiye alınması gereken bir şey. Sen hayatı ciddiye almazsan hayatta seni ciddiye almaz oradan oraya savrulursun.
- +1 yıl
okuyunca da aynı maaşı alıyon annem öğretmen 5.000 maaş alıyor ee şimdi fark ne
- +1 yıl
abartma 2 hafta sonra belirtiler görünür
- +1 yıl
@xPsychopath cinsel hayatın olmasını istiyorsan bireysel bir hayatın olması gerekiyor. Kendi kendine yetebilen bir hayatının olması gerekiyor. Garsonlukla falan olacak iş değil o.
- +1 yıl
garsonluk ne alaka ya okumadın mı yazdığımı düzgün okusana
- +1 yıl
ohooo sen kendine hayat kurana kadar
- +1 yıl
@xPsychopath o verdiğin linkteki ücretler vs bunlar doktordan doktora değişir. Şehirden şehire değişir.
- +1 yıl
@xPsychopath annen öğretmense 5000 tl maaş almaz. Annen kaç yıllık öğretmen eski zamanlarda öğretmenler direkt atanırdı annenin aylık en az 20-25 bin maaşı var şimdi. Eski öğretmenlerin hiçbiri 5000 tl ye çalışmaz o akp döneminde üniversite mezunu olup dershanede asgari ücretle çalışan öğretmen maaşı.
- +1 yıl
ev oldu 1 milyon sen şimdi bu parayı biriktirceksin evin eşyası masrafı suyu elektriği ek eşyası bilmem nesine para ayırıcaksın maaş düşük her şey pahalı o evi alana kadar kaç yılın gitcek belkide kirada oturcan
- +1 yıl
tamam işte istanbulunmuş o
- +1 yıl
max gördüğüm 2000di
- +1 yıl
valla anneme soruyorum o kadar alıyor
- +1 yıl
ayrıca 25.000 doktor almıyor ya
- +1 yıl
dayım doktor mesela 16.000 maaş alıyor ama ek iş yaptığı ve emekli olduğu için 7.000 alıyor maaşı kesiliyor
- +1 yıl
@xPsychopath demin baktım. 24 yıllık 1/4 bir öğretmenin maaşı en az net ek ders vs olmadan 12-13 bin tl bandındaymış. Ek derslerle falan o 15-20 bini bulur. Branşa göre geçebilir bile. Doğuda kaldığı süreye göre de artabilir. Kimse ev al demiyor. Ama alacağın maaş senin yalnız tek başına yaşayacak düzeyde bir maaş olmalı. Kirada oturursun ama alacağın maaş kirayı ve diğer ihtiyaçlarına yetmeli. Ve o iş geçici bir iş değil daimi bir iş olmalı. Yani bunu elde etmeden cinsellik minsellik falan hakkın değil.
- +1 yıl
ohooo çürürsün o zamana kadar ya ne zevki kalır
- +1 yıl
dinen bile evlenicek durumda olan hemen evlensin deniyor
- +1 yıl
Internetteki bilgiler yalan ya
- +1 yıl
@xPsychopath vücudunun her yerinde sinir hücresi geçiyorsa, belden aşağın felç değilse zevk almamana imkan yok. Diğer türlü onun bunun sırtında yük gibi yaşamak daha berbat bir şey. Yattığın herifin seninle evlenmesini beklemek daha kötü bir şey. Evleneceğin herife geçmişin konusunda yalvarmak seni alsın diye yalvarmak daha kötü bir şey. Böyle yaşayan insanların sonu genelse böyle oluyor. İş yok, meslek yok. Hayata dair bir güvence yok.
- +1 yıl
yaş arttıkça libido çöker bunu biliyorsun herhalde dimi
- +1 yıl
hem fizikte eskisi gibi olmaz
- +1 yıl
@xPsychopath ahahaja internetten link veren sensin. Senin verdiğin bilgi doğru da benim verdiğim bilgi mi yanlış? 😂😂😂😂
- +1 yıl
evlenme konusunda haklısın tek beklenti o olmamalı
- +1 yıl
ya bak bazı bilgiler yalan oluyor bende o maaş şeylerini falan çok araştırdım bizzat işi olanlara sordum
- +1 yıl
@xPsychopath maaş konusunda kıdem derece önemli. Eğer annem öğretmen diyorsan senin annen yaşındakilerin hepsi devlet memuru ve emekliliği gelmiş ama emekli olmayan öğretmenlerdir. Onların emekli olamamasının sebepleri devletteki öğretmen maaşının emekli maaştan yüksek olması. Ek derslerle bunu arttırmaları. O yüzden okullarda 60-65 yaşına kadar çalışan öğretmenler dolu. Ha, mesleğe yeni başlamış. 9/1 bu adamın maaşıyla ya da 5 yıllık öğretmenin maaşı bir olmaz. Öyle işte neyse çok uzadı bu mesele hoşça kal.
En İyi Cevaplar
En iyisini yapmışsın aslında tuhaf değil ama biraz erken evlenseydin iyi olurdu sana gülmeleri aslında evde kalmış manasında getirmeye çalıştıkları için gülüyorlar sana açık açık evde kalmış diyemiyorlarda bakire olduğuna gülüyorlar yanlış anlama evde kalmış değilsin ama gülenler sonuçta toplum cehaleti ezelden beridir böyle karşındaki kişi sanki çokmu temizdir diyen beyinsizlere bakma onlar evliliğe gelince namus için en iyi rajon kesmeye gelen namus bekçileridir onlar sadece kendi çıkarları için laf yaparlar hani herkes verici olsunda bizimde isimize yarar arada bur buluruz bize vereni bu kafadalar çok iyi biliyorum bu sapık zihniyetleri karşındaki nasil olursa olsun senin temiz olman hem ahiretin için hemde senin için en iyisidir ve en doğrusudur
11 Yorumla- +1 yıl
@H2__o Al işte kıvıracak dedim bacın yoksa bile varmış farzet ya da ilerde kızın olabilir onu düşün kız kuzenin vardır belki onu düşün yani düsunmen için bir sürü kişi varda kıvıriyorsun işte ben mağarada yaşamayı tercih ederim ama kıvıran dansözlerle clupta olmayı tercih etmem ailene laf gelmesi nasılda zoruna gitti anlıyon mu bu sorunun sahibide bir aile evladıdır: en son sağlam yiyeceğini anladigindan dolayı engellemiş bebe
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama milletin ne yazıyor umurumda değil senin gibi kızları bulmak çok zorlaştı müzelik oldunuz..
Sakın kendini bozma İnşallah kısa zamanda kısmetini çıkar olur.
. Tabii ki mahalle baskısı oluyor akraba vesaire baskısı oluyor ama hiç onları kafaya takmayacaksın herkes konuşur bir gram faydaları olmaz ama konuşur
.
.
.
Yanlış anlama bir şey sormak istiyorum görüştüklerin olduğu zaman nasip olmadı
Yani güzel misin mesela?
bazıları beğenilmiyor bekar kalıyor bazıları beğenmiyor bekar kalıyor
Ben de 30 yaşındayım birtakım özel sebeplerden dolayı nasip olmadı
Arkadaşlarımın 3 tanesinin 5 yaşında çocuğu var
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapıyorsun. Bakma onlara sen. Ne güzel muhafa etmişsin. Ne mutlu sana. Böyle kötü bir zamanda iffetini muhafaza eden kadınlar nadirdir. Ayrıca helal olsun sana. Kısa dünyevi zevkler için fani zevkler için de edebi zevklerden mahrum kalmamak yürek ister.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
210Cevap
+1 yılHer toplumun kendi değerleri vardır ve her birey de ait olduğu toplumun değerlerine uyumlu olmak ister.
Toplumlar yine de zaman için de değerlerini oluştururken insan doğasına uygun kurallarda geliştirmişlerdir. Mesela bekaretin son derece önemli olduğu toplumlarda, evlilikler genelde 18-20 arasında veya 20'li yaşların başında olur. Toplum kendi içinde izole bir yaşama sahiptir ve genç bireyler hemen eşleştirilir ve evliliğe yönlendirilir. Bu bakımdan hem toplumun değeri korunur hem de insan doğasına karşı gelinmemiş olur. Sağlıklı ve düzenli bir toplum oluşmuş olur.
Ama son 20-30 yılda toplumlar öylesine iç içe girdi ve şehirler öylesine büyüyüp, metropol hayatları başladı ki artık toplumun yönlendirmesi ile eşleştirilecek ve evliliğe yönlendirilecek mekanizma kırıldı. Toplumların kendi içinde ki izolasyon kırılmış oldu. Bu da olmayacak yaşta bekaret veya toplumuyla çatışan ve bunun sancısını çeken bireylerin yaygınlaşması gibi sorunlara yol açtı. Bu bakımdan artık bireylerin ve toplumların ya değerlerini modifiye etmesi veya yeni sağlıklı kurallar geliştirmesi gerekli. Ama bu da zaman alacaktır.
Birey olarak ise sana bir tavsiyem olamaz. Sancısını çekmek istemediğim bir duruma girmektense, bildiğin değeri korumayı tercih edebileceğin gibi, yaşadığın Dünya'nın değiştiğini kabul edip, kendi bireysel devrimini de yapmayı tercih edebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılBu devir ve zamanda evet garip..
neden derseniz 32 yaşında bakir erkek ( gönlünüze göre ) bulmanız imkansız.
Hayat çok kısa , bence istediğiniz gibi yaşamalısınız. Bakire olarak boşuna beklemeyin derim. Çünkü hiç bir erkek buna değmeyecek ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız.
Bu sitede ne güzel bir şey diyenlere aldanmayın onların zaten bakireyle yatma fantezisi var.
Bir kadının ilk i olunca başları göğe erecek sanıyorlar.
İlle de bekleyeceğim diyorsanız , hayat sizin nasıl olsa belli bir zamandan sonra pişman olacak yine sizsiniz.47 Yorumla- +1 yıl
25 yaşındayım bakirim
- +1 yıl
@MertAltubkynk adınıza sevindim. Umarım kendiniz gibi bir insan bulursunuz. Ayrıca 25 yaş büyük bir yaş değil..
- +1 yıl
- +1 yıl
Kendim gibi bakire Bi kızı zor bulurum
- +1 yıl
@MertAltunkynk yaşın fazla büyük değil , bu yaşlarda bulursun dert etme. Belli bir yaştan sonra ama imkansız ilerisi için konuşuyorum
- +1 yıl
@MertAltunkynk özelden kimse ile konuşmuyorum.
- 1 yıl
32 yaşındayım bakirim. Günah günah
+1 yılDoğru bir ilişki beklemek, yanlış bir ilişkiye maruz kalmaktan iyidir; etrafınızda sizi kışkırtanlar sadece sizin mutlu olmanıza değil bakire olmanıza takışmışlar. Kısaca (sözümü yanlış anlamayın) yani bu zamana kadar görmedin yaşamadın, nasıl durabiliyorsun. Yani hiç mi arzulamıyorsun gibi aptal düşünceler içinde oldukları için seni evlendirmenin telaşındalar. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin, tercih senin. Evlenmenin yaşı yoktur! Bankacı bir kadın komşumuz 42 yaşında evlendi 45 de anne oldu. Hiç sıkma canını hayat senin hayatın. Kendine iyi bak...
30 Yorumla
+1 yılYahu neden insanları bukadar takıyorsunuz ki. Yani senin görüşün senin hayatın. Senin kuralların. Ben bakır değilim. Kime ne yahu. Bakir olsam kime ne olmasam kime ne. Kilodumun kahyası mi bunlar. Bir gün tramvayda iki yaşlı teyze Atatürk'e diyor şu ki. Çok kadınla düşüp kalkarmis çok içermiş. Dayanamadım. Herald sizi de dikti Atatürk seks hayatını bukadar bildiginize göre dedim. Mal gibi kaldılar. Umursama insanları. Senin kanunların. Senin hayatını yönetir. Başkasının kanunlarına dayatma kendini.
20 YorumlaTuhaf değil, doğru alan bu. Sıkıntı olan şey, yeni nesilin evliliğe ihtiyaç duymak istememesi. Evet bütün kızlar evlilik dışı ilişkiden uzak dursa, erkekler daha çok evlenmek ister. Bu şekilde her çiçekten bal almak hoşlarına gidiyor ama kadınların çoğu onların gözünde değerini uitiriyor. maalesef kızlar kendi değerleeine zarar veriyorlar.
Birde kimin icad ettiği belli olmayan, uydurulmuş bir "elektrik" meselesi var. Ondan elektrik alamadım, bundan elektrik alamadım" diyenler, topraklamada ki sorunu hiç görmüyor. Zavallı masum, hanım hanımcık kızlar, kendilerinde olmayanın peşine düştükleri için, sorunlu, kavgacı, baş döndürücü hızda yaşayan çocuklardan elektrik akıyorlar. Düzgün çocuklar, sıkıcı geliyor vehayatları perişan olabiliyor maalesef.
10 YorumlaBekaretini eşine saklama konusu, kişinin kendi tercihidir. Kimse buna dair sözle veya imayla yargılama hakkına sahip değildir. Eğer yargılananlar varsa da onları yakın çevrenizden uzaklaştırmanızda fayda var. Çünkü bu durum, size ve kararlarınıza saygı duymadıklarının bir göstergesidir..
52 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü 32 yaşına kadar bakire kalınmaz tuhaf yani pek de normal bir şey değil 32 yaşına kadar kimseye bir şeyler yapmamak yaptırmamak dokunmamak vs yani gerçekten tuhaf 32’ye kadar bir şey yapmadıysa sonra da yapma zaten ne gerek var çok bir şey kalmamış belki öbür tarafta artı tam puan kazandırır
30 Yorumla Evet zina yapmadan evlenin bırakın gülsünler. Hem herkese anlatmayın ya ne gerek var. Bu zamana kadar aklınıza gelmediyse kendinizi günaha sokmayın. Günümüzde normalleştirilse de zina normal değildir. Lütfen böyle devam edin. Kezo diyenlere aldırış etmeyin. Kendi yanlarına çekmek için uyguladıkları saçma sapan bir mobingtir bu
21 Yorumla
+1 yıl32 yaşındaki birinin arkadaş ortamında bundan bahsetmesi ayrı bir tuhaflık..
Ortamın da buna gülmesi ayrı bir tuhaflık..
İnsanın iffetini muhafaza etmesinin neresi komik?
İnsanın iffetsizliğinin utanılacak bir şey olması gerekirken, bununla övünülmesi ayrı bir tuhaflık..
Ben olsam böyle bir ortamda bulunmam..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bundan yaklaşık 10 yıl önceydi sanırım bir Türk dizisi vardı ismini unuttum. Neyse 2 kadın işte başka bakire bir kadına " sen hala yapmadın mi bekaret kemerin mi var? Biz önce veriyoruz kalıyorsa seviyor demektir. Sonradan olunca anlamıyorsun "diye dalga geçiyorlardı. Sanki bir kadın için yapmak çok zor da bir de alay ediyorlar.
10 YorumlaTuhaf karşılaşmasının sebebi artık insanlar buna önem vermedigi için oluyor bence çok güzel birsey ben tacize ugramasa idim belki bende hala bakire idim ama sen en doğru şeyi yapmışsın burada canım saçma yorum yapan kişilere aldanma sakın sadece ben nasıl dayandığını çok merak ettim
21 YorumlaYanlış anlama ama ben de gülüyorum :))
Hangi çağda yaşıyoruz, evleneceğin insan ilk kez seninle mi olacak sanıyorsun?
Cinsellik ihtiyaçtır ve bunun için evliliği beklemek saçmalık bence.Ama sen mutluysan sorun yok, saygı duyarım, ama yine de bana tuhaf geliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Dostum bacının bekareti var mı diye sorsana yoksa gülmemen için onu patlatabilirim çok genişsin gibi konuşmuşsun bi yorum yaparken bacınıda düşün onun böyle mutlu olmasından ziyade evleneceği kişi bir tamam diye oda yemek zorunda değil anlatabiliyormuyum bence işine gelmeyecek kıvıracaksın şimdi
Tuhaf bir durum değil ama 40 yaşından sonra çocuk doğurmak iyi değil hem sağlık açısından hemde çocuğunuz açısından. Düşünsenize siz 80 yaşındasınız çocuğunuz sizin yaşınızda olacak bence bu üzücü Bir durum. Çünkü ben ve annemin arasında 20 sene var. Abla kardeş gibiyiz ✨tabi herkesin tercihi ayrı.
12 Yorumla- +1 yıl
Anneden abla kardeş olmaz benimle annem arasında da 20 yaş var güzel değil.
Bakireyim derken sevismedin öpüsmedin hic bir şey yasamadın diye dusunuyorum digerlerini yapıp bakireyim demen sacma olur. Hayat senin istedigini kendine saygı duydugun sekilde yaşa senin hayatına girecek kişi gecmişinle seni kabul etmeli yoksa gelmesin hayatına
00 Yorumla
+1 yılDoğru veya yanlış olarak ayıramayız bu durumu evlenip cinsel ilişkiye girsen sonsuza kadar evli kalacağının da garantisi yok boşanabilirsin bu sefer de sana yine o gözle bakacaklar topluma göre hareket etmemelisin kendi içinden nasıl geliyorsa öyle hareket etmelisin karşına sevdiğin bir insan çıkar cinsel ilişkiye girersin belki evlenirsin sonsuza kadar mutlu olursun her şey iki bacak arası değil o yüzden içinden geldiği gibi yap sevgi ve aşk ile olan cinsellik en güzel olan cinselliktir
00 Yorumla
+1 yıl38 yaşındayım bakirim ne var bunda illa seks yapacak değiliz ya helalimizi bekliyoruz belki aslında seninle benim bu durumu yaşamamız normal bunda hiçbir anormallik görmüyorum ben şahsen bende evlenmeyi bekliyorum ne demişler eğri tası dik tut ama devirme
10 Yorumla
+1 yılHiçbir erkeğe tam olarak teslim olmuyoruz suçlu oluyoruz
Versen Adın bilmem neye çıkar
vermezsen böyle laf ederler
Kendimizi korumakta kabahat oldu saçmalık
50 YorumlaAllah rızası için eşinizi bekliyorsanız büyük bir değer taşıyorsunuz.
Kızlık zarının değil, sizin değeriniz...
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana öyle söyleyenleri dinleme, onlar kendini orada burada harcadıkları için seni görünce, aa sen neden hala yapmamışsın bu konu erkekler arasında da olur hiç yapmamış erkek ile dalga geçilir hep, bu tercih meselesidir kimisi yapar kimisi kendini eşine saklar, sen güzel olan bir düşünce ile ilerlemişsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşındayım ben de bakirim ve evlenirsem eğer kendim gibi birini isterim onun bunun altında gezmiş kızı istemem asla kimse istemez altına aldıkları kızları kimse istemiyor kabul etse de o evlilik uzun sürmüyor zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gün aynı sorular yahu. Niye anormal olsun ki herkes cinsellik yaşamak zorunda mı neyi tuhaf geliyor mesela. İnsanlar evlilik dışı yapınca madalya veya ödül vermiyorlar ki. Ne güzel işte kendini saklamissin. Sen ne için kim için sakliyorsun kendini. Elalem ne der diye mi Allah katında en büyük günahlardan biri olduğu için mi yoksa eşimle yaşarim diye mi? İnsanlar yapıyor diye normal olmuyor aksine ortam bozuldu zina arttı ne yazık ki bakire olmayanlara farklı gözle bakılmaya başlandı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl40 yaşında bakireyim ama bunu sohbet konusu yapmıyorum ki hiç. Yapanı ya arkadaşlıktan silerim, sanalsa engellerim. Bunu tartışmaya açmamalısın. Herkesin özel hayatı kendine. Laçka oldu maşallah ahlak zaten aew
59 Yorumla- +1 yıl
Hic evlenmedinizmi.. neden evlilik dusunmediniz
Cevap sahibi+1 yıl@handsomee88 düşünmekle değil bu işler. Nasip le alakalı
- +1 yıl
Evet dogru diyosunuz.. cok secici birimisiniz peki
Cevap sahibi+1 yıl@handsomee88 hayır ama özellikle İnternet üzerinden olmamasına gayret ettiğim dığru
- +1 yıl
Nasil birisiniz peki kapali birimisiniz..
Cevap sahibi+1 yıl@handsomee88 evet
- +1 yıl
Neden bisey yazmadiniz.. merak etmeyin rahatsiz edici bi tip degilim
Cevap sahibi+1 yıl@handsomee88 üzgünüm. Ben burada efendi birine rastlamadım. Sözüm meclisten dışarı ama kusura bakmayın
- +1 yıl
Sen beni yanlis anladin.. bende flort edelim diye konusmak istemedim sizinle.. arkadasca biseyler sorucam sadece.. sorun olursa engellersiniz
+1 yılHiç tuhaf değil senin vücudun senin seçimin istersen ömür boyu bakire de kalabilirsin başkası dedi diye yapmak zorunda değilsin ya yapmiyorsan ya da istemiyorsan kendini dinlemelisin sonra da pişman olmazsı
10 Yorumla
+1 yılHerkes kendi düşündüğü şekilde yaşamakta özgürdür, bekaret mevzusu da buna dahildir. Millet çok fazla Amerikan gençlik filimleri izliyor olsa gerek ki, milletin ilişkiye girme yaşıyla dalga gecebileceklerini zannediyorlar.!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım bekarım bakireyim
Bazen duvara tirmanasim geliyor o yaşta evlilikten umduum kalmazsa kendi kendime bozarjm. Ztn o yaşta bana gelen adam da temiz olmaz.
62 Yorumla- +1 yıl
temiz derken?
+1 yılBu senin tercihin.. ve kimseyi alakadar etmez..
Yorumlara vakfında biraz şaşkınım bunu kadınların daha fazla tuhaf karşılamasına🤔
Bı senin Değerlerın.. umarım senın gibi düşünen bir Eş adayı cıkar karşına 🤍💓00 Yorumla
+1 yılErgenler dolmuş nurlara bu sizin tercihiniz ve dostlarınıza bu durumdan onlara ne istersen yaparsin istemezsen yapmazsın bence onların sana saygısı yok böyle dostlar olmaz olsun ben yerinde olsm yavaş yavaş keserom iletisimi
00 Yorumla
+1 yılBence en harikasını yapıyorsun! Ve aynı yolunda devam et! Herşeyden önce senin kararlı tutumun ve iraden harika! İnan bana, evlenmeden önce yaparsan pişman olursun, özünde masturbasyondan daha farklı bi zevk oluşmuyor vajinanda!
00 Yorumla
+1 yılKim neden sana bakiremisin diye soruyor ki onlara ne bence söğleme bu sana ders olsun bu senin özelin senin tercihlerin Bu özel bir soru farkinda misin? de buna cevap vermek istemiyorum kalitesiz insanlarla vakit geçirme
00 Yorumla
+1 yılherkes 14de analdan veriyor 16sında kızlığını veriyor sonra hepsi pişman oluyor herkesin kendi hayatı sen doğru olanı yapmışsın kimin ne dediğine takılma
10 Yorumla
+1 yılNormal herkes bakireliğini bozacak diye bir şey yok isteyen cinsellik yaşar ya da yaşamaz.32 yaşında kendini 1 kişiye adamayı istemek tuhaf karşılanmamalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana da nasıl dayandın diyen çok sanki yiyene madalya veriyorlar boş ver biz kendimize bakalım elalem ne derse desin
61 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanane
+1 yılkendini saklayan erkek yokken senin kendini saklamam evet tuhaf yaşlanınca da eski zevki kalmıycak
48 Yorumla- +1 yıl
Kendini kandırma, yediğin halt seni ilgilendirir. Buradaki erkeklerle genel kanıya varamazsın.
- +1 yıl
ben evliyim ayrıca istediğim yorumu da yaparım seni ilgilendirmez
- +1 yıl
gayette evlenir asıl bakir olmayan erkek evlenemez sırf parasına bakar kadın
- +1 yıl
Evet gördüğüm her görüşte saçmalıyorsun, saçmalama hakkın var.
- +1 yıl
niye takip mi ediyon beni
- +1 yıl
Hayır, görüşlere bakarım bilgi verici oluyor bazıları, bazıları da bilmeden saçmalıyor işte.
- +1 yıl
özellikle de erkekler
Niye cevrenize bekaretinizi koruduğunuzu söylüyorsunuz ki.
Kime ne en güzelini yapıyorsunuz umarım gönlünüze göre birini bulursunuz ve evlenirsiniz umursamamak tercihiniz olsun 🙃🌷00 Yorumlaher şey yerinde ve zamanında güzel bir şekilde olacak. Su akar yatağını bulur.
Dua et ve tevekkül de bulun.
Sen en iyisini yapıyorsun.. bakma kimseye🙏🏻
00 Yorumlayaw ben gülmeye eğlenmeye geliyorum bana ciddi yorum yaptırtıyorsunuz😅 senin düşüncen senin kararın. millette ne milletin düşündüğünden sana ne. kasmayın.
00 YorumlaYani, gülenecek bir durum yok ortada. Herkes istedigi gibi yasar, kimisi 12 sinde yasar cinseligi kimisi de 70 inde yasamadan hayata veda eder.
00 YorumlaKime göre neye göre ? Simdi inanci olmayan insanlar bakire olmayı ayiplarlar sen onlara bakma.
Senin inancına göre doğru olan kendini sadece evleneceğin insana sunmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen bakireyken anal seks yapiyordum. ilk baslarda biraz garip geldi, ama alistiktan son cok hosuma gitti. Halen zaman zaman anal seks yapmaya devam ediyorum. Deneyebilirsiniz.
320 Yorumla- +1 yıl
O zaman bakire olmuş olmuyorsun
- +1 yıl
@EricaFeuer bu hanımefendi evleneceği adamı kandırmak için bu yola başvurmuş. Soran hanımefendi kendine yakıştıramadığı için seksten uzak kalmış. Karakter farkı...
- +1 yıl
Umarım bakire adı altında böyle insanlar gelmez karşıma.
- +1 yıl
sana ne ki sanki bakir erkek varda onla bunla yatın kadın yapınca laf atın hayırdır lan
- +1 yıl
@xPsychopath Bak ne dedim yorumumda "Bakire olmamasına razıyım" Seks yapmış olabilir, evlenmiş boşanmış olabilir. Yani Bakire olmayabilir evleneceğim kadın. Ama analdan verip de bana "İlk kez seninle s*qişiyorum" derse onun validesini bütün İstanbul s*qsin. Bu durumu savunuyorsan senin de valideni...
- +1 yıl
kes ulan sana mı kaldı öylesi
- +1 yıl
önüne gelenle yat bakire ara
- +1 yıl
kaç yaşına gelmiş bi de utanmaz
- +1 yıl
@xPsychopath sen de git önüne gelene domal. G*tten ver. Kocana da "Ben çok namusluyum" dersin
- +1 yıl
sende git her kızla ol ondan sonra ilk senle yaşadım dersin
- +1 yıl
kızın hayatından sana ne ulan bi kere
- +1 yıl
siz anca skor tutun namussuzlar
- +1 yıl
@xPsychopath Benim öyle bir şeye ihtiyacım yok.
- +1 yıl
he her inandık
- +1 yıl
@xPsychopath inanma çok da şeyimde
- +1 yıl
utanmaz herif zg o zaman
- +1 yıl
@xPsychopath işine bak
- +1 yıl
yol al
- +1 yıl
Nasiii
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlız emin miyiz arkadaş hala bacak aranda duruyor mu yoksa yer çekimine yenik düşmüş olabilir. 🥴😂 32 yaşında kocana dahi bakirim desen komik olur zaten neyin bakirliği 32 yaşında. Koca karı olmuşsun.
13 Yorumla- +1 yıl
Eğer yaşın doğruysa 18-24 yaşındaysan ve bakire değilsen. Seks yapmışsan penis vajina ilişkisini kast ediyorum. Çoğu kız ağızdan arkadan yaptırıyor. 18-24 yaşında daha üniversite bile bitmemiş, iş yok güç yok hayata karşı bu kadar savunmasız ve aileye bağımlıyken neyinize güvenerek düzüşüyorsunuz? Ulan ertesi gün hapı içe içe yumurtalıklarını mahveden kadınlar var. Onu da yapamayan geri çekilmeyle ya da kondomla korunduğunu zannediyor. Bir kaza gebeliği olursa ki ihtimali yüksektir. Oo herifin sizinle evleneceğini ya da kürtaj masrafınızı karşılayacağını nereden biliyorsunuz? Belki bir anda ortadan kaybolacak. Çok var böyle herifler. O heriften bir şiddet, şantaj bir şey görseniz kime sığınacaksınız? Nasıl mücadele edeceksiniz? Polis mi koruyacak? Savcı mı koruyacak? Ananız babanız öğrense yanınızda destekçi olacak mı sizle mücadele edecek mi? Kaza hamileliği vs olduğunda üzülme kızım olur böyle hatalar gidelim kadın doğuma aldıralım kaldığın yerden yaşarsın diyecek mi aileniz? Ben bu coğrafyada bu kültürel atmosferde bunu yapmayı canını sokakta bulmak olarak görüyorum. Aksi taktirde bir kadının seks yapması, bekaretini vermesi hiç ama hiç zor değil. Kadın bu ülkede seks yapacaksa önünü ardını düşünerek yapacak. YAPMAK ZORUNDA. Sen önce eline mesleğini al, maaşın olsun, ayrı bir eve vs çık ya da dediğim gibi düzenli bir işin mesleğin olup kendi ekonomik özgürlüğünü al ondan sonra nasıl istersen öyle yaşa. Bunu bu ülkede kaç kadın başarabiliyor?
Cevap sahibi+1 yıl@nicksevmeyenlerden zaten senin gibi biri yapmasın seks felan 🥴😛 Adam daha boşalamadan olumsuz karamsar düşüncelerinle adamı yumurtalık kanseri yapıp öldürürsün 👏
- +1 yıl
Senin gibi kullan at mastürbatörlerle yapsınlar daha iyi. 😂😂😂😂
Tuhaf değil, ruhsal sorunlarının olduğuna delalet eder. Git profesyonel destek al, çılgın bakire
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru olanı yapmışsın ama bu süreçte sadece oturup bekleme kendini geliştirmek için çabala bir şeylerle meşgul ol. Böyle insanların dediğini de otomatikman takarsın kafaya bir şeylerle meşgul olmayınca ve psikolojin bozulur.
10 Yorumladoğrusunu yapıyorsun emin ol , o gülenler senin de düştükleri çukurun içinde görmek istiyor , olay bu
10 Yorumla
+1 yılTuhaf tabi bakalım karşındaki insan senin kadar temiz mi sakladığına değecek mmi
20 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapıuorsun. Asıl onlar normal kardeşim. Zina bataklık.
20 Yorumla
+1 yılElmas sanki ablacım yanlış anlama da biraz hayatı yaşayın saklayarak nereye kadar
21 Yorumla- +1 yıl
Sen saklamayi sevmiyon herhalde 😆
Ben 27 yasinda bakireyim çok takma 😂 zamanı gelmemiş demek
27 Yorumla- +1 yıl
27 yaşında bakire😵💫
- +1 yıl
@MertAltunkynk Allahim yarabbim sanane
- +1 yıl
Ulan bu yasa kadar hiç skso bilemi çekmedin OT gibi yasadin
- +1 yıl
@MertAltunkynk evet
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm bir çok zevkten mahrum kaldin
- +1 yıl
@MertAltunkynk tercih meselesi diyelim 😉
- +1 yıl
Peki ileride o zevkleri tatman dileğiyle🤌😀
+1 yılYa başak burcusundur , ya da yengeç 😄 ikizlerde olabilir. Bu üç burcun birisindir kesin, değilsen söyle 😄 ?
00 Yorumla
+1 yılTuhaf karşılayanların ahlak değerleri yok olmuştur. Çocuk gelinlere tepki gösterdiler ortalık çocuk kadınlar ile dolu.
00 YorumlaHerkesin hayatına kimse karışamaz. Beden senin bedenin. Gülenlere "haddinizi bilin" demen yeterli olacaktır bence.
00 Yorumla
+1 yılYok hani bir tane zar parçasına çok da takılmam umurumda da değil kendi isteğinle ne yaparsan sıkıntı değil
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi doğrusunu yaşar ve sonucunu alır. Kimsenin bir başkasının bekaretini yargılamaya hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılKimine göre doğru kimine göre yanlış Allah korkun varsa ve zinadan uzak kaliyorsan doğru lakin bir inancın yoksa yanlış yapiyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var ank benim inancım pek yok. İnanç konusunda şüpheleri olan biriyim ben de bakireyim 28 yaşındayım kimseyle öpüşmedim bile. İnançsız insanları dünyadaki her zevki sınırsızca ve azgınca yaşıyor diye niye düşünüyorsunuz siz? Sizin demek ki inancınıza bir zeval gelse seks partilerinde, gay/lez/biseks ilişki yaşayıp mezarlıkta kedi kesip kanını içeceksiniz demek ki? Kuran falan yırtıp tepineceksiniz demek ki? Benim yapmama sebebim mesela aileyle yaşamak. Ailem muhafazakar bir aile. Evlilik öncesi sekse karşı. Ben ailemden sevgilim olduğunu gizleyemem. Seks yaptığımı da gizleyemem. Babam öğrenirse ağzıma sıchar. Onlarla yaşamam da zor olacak o saatten sonra. Mesleğim var işim yok. Beni silken bir herifle mecburen evlenmek zorundayım çünkü kendim sıfırdan asgari ücretle işe girip de hayatımı kuramam. Ola ki hamile kaldım kazara oldu. Herife dedim anlattım diyelim. Evlenmeye niyeti yoksa ne olacak? Benim kürtaj masrafımı bile karşılamayıp izini kaybettirecek pezzolar var. Oo heriften yana başıma bir bela gelse kim koruyacak? Tek başıma baş edebilecek miyim? Polis mi koruyacak beni? Babama desem babam da çek cezanı beni niye dinlemedin der. Valla doğru düzgün bir maaşım olsa, bir tane kirada ya da kendime ait evim olsa kendi ayaklarım üzerinde dursam evliliğin anına koyarım. Bana ne ank. Ömür boyu aynı salatalık mı yenir. Bir herifle yattım diye ömür boyunca onun kölesi olup yemeğini çamaşırını bulaşığını yıkayıp koynuna mı girilir. Ailesine mi katlanılır. Akıl karı değil. Ama olayın inançla zerre alakası yok.
- +1 yıl
İyide güzel kardeşim ben her inançsız diye bir şey demedimki yaw para için neleri yapanı var Allah'a inanmış olsa sence vücudunu sonra karısını vs satarmi sence
+1 yılSana göre doğru, bence doğru değil saçma bence kendini evlendiğin insana saklamak.
Tuhaf değil ama, kendi tercihin.00 YorumlaAhir zamanda böyle olması normal. Sen doğru olanı yapıyorsun ama yanlış olanlar seni yadırgıyor. Salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılEvli değilsin veya hiç evlenmemissindir umarım...
Vajinusmus olabilir... bakarsan ihtiyacını sansl veya sexiting yapabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. arkadaşım bakire kalmak ya da kalmamak kişisel tercihtir. buna kimse laf söyleyemez yorum yapamaz.
herkes doğru bildiği yolda gitsin kime ne.00 Yorumla
+1 yılO kadar süre nasıl dayandıniz tebrik ediyorum
Büyük bir şey basarmissiniz.
Sabriniza hayran kaldım.
Tanışmak , tanımak isterim eğer mumkunse00 Yorumla35 yaşında hiç sevişmemiş hatta mastürbasyon yapmamış kadın gördü bu gözler, öpüşmeyi bile bilmiyordu evlendiyse Alllah kocasına sabır versin
02 Yorumla- +1 yıl
Sanki atla deve p*rno sitelerine girse öğrenir kocası da 1 hafta sabretsin
İnsan kendine yakışanı yapar elin biri ile ilişkiye girip kullanıp kullanıp attığında acaba buradaki zevatlar ne diyecek
00 Yorumla- Devamını Gör (219)
Devamını Gör(264)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem