Nedir arkadaslar tayt giyen kizlarin sizden cektigi nasil gorunuyor gozunuze nden bu kadar bahsediyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılgaleri12.uludagsozluk.com/.../...en-kiz_692128.jpg
şimdi sadece resme bakıp düşünelim. gizli saklı hiç bir şey kalmamış.
sizin beklediğiniz erkekler hiç etkilenmeden geçsin, ama erkek olmadığınız için anlayamıyorsunuz. ve erkekleri dinlemiyorsunuz.
bu görüntüden tahrik olmayan erkek zaten ilişki yaşamış erkektir.
ha giyinik ha çıplak ben fark göremiyorum, ama eminim çıplak gezse bu kadar dikkat çekmez.
ve malesef bir çok kızımız böyle ve sıfır empati. kurulmayacaksa neden var o zaman bu empati...41 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHiçbir şey olarak görmüyorum, yakışana çok yakışıyor ve gayet de güzel seksi duruyor. İnsanları giyimine kuşamına göre yargılamak çok yanlış, önemli olan zihniyet zaten ben şahsen tayt giyen kızlara karşı asla önyargılı olmam, olanları da sevmem. Tayt, güzel bir seyahat elbisesidir, giyen bayan kendini rahat hisseder, bacaklarını sağa sola yukarı aşağı rahatlıkla oynatabilir. Bu yüzden teytlar çok tercih edilir.
1925 Yorumla- +1 yıl
@piral rica ederim :)
@renda bayanlar taytı orasını burasını teşhir etmek için değil rahat ve hafif olduğu için giyiyorlar. Ancak malum herkes bakınca ister istemez bu durumdan rahatsız oluyorlar. Amaç burada teşhir etmek değil, o artık bakan erkeğin zihniyetiyle alakalı. - +1 yıl
Onlar zaten hemen fark edilir :) eksileyenler de halinden pek memnun değil sanırım, gerçekler bunlar yalan yok bende :)
- +1 yıl
Önemli olan zihniyet sözünden yola çıkarak sormuştum Tayt giyen kızların tamamının zihniyetini nereden biliyorsun ki şunun için giyerler bunun için giyerler diyosun hepsi ile tayt giyme nedenlerini tek tek görüşmüş gibi yazman çok tuhaf ben bizzat kendi ağzıyla "tayt sexi gösteriyor, sexi görünmeyi seviyorum" diyen kız biliyorum.. bence sen sosyolojik analiz yapmayı boşver verilen cevaplara bir bak..
- +1 yıl
Sexi görünmek için giyinmesi başka ama bazı erkekler de var sırf tayt giydi diye kız ''kaşar'' muamelesi yapılıyor, halbuki kim ne isterse onu giyer. Elbette kızlar erkeklerin kendilerine bakmasından hoşlanırlar, dikkat çekmeyi severler ama bakmanın da bir sınırı var, eğer sen rahatsız edecek düzeyde dik dik bakarsan bunu hiçbir kız istemez. Emin ol ki çoğunun amacı rahat olduğu içindir, ben hak veriyorum şahsen. Tayt rahat ve kullanışlı bir kıyafet çünkü bu yüzden her kız tercih eder. Beni de ne amaçla giydiği ilgilendirmez ve hiçbir taytlı kıza da abaza gibi dik dik bakmam. Gerisini düşünmek sizlere kalmış...
- +1 yıl
Ne amaçla giydiği seni ilgilendirmediği gibi beni de ilgilendirmez soruyu soran tayt giyen kızların ne olarak görüldüğünü sormuş ve eminim buradaki herkesin aynı düşünmeyeceğinin bilinci ile sordu ve ihtimal kaşar teşhirci vb. İfadeleri de duyacağını biliyordu yoksa herkesten aynı düşünmesini beklemek ben böyle düşünüyorum siz de düşünmelisiniz aksi takdirde gözümde abaza görgüsüz sapık olursunuz demeye gelir. Sen burada senin gibi düşünmeyenleri abaza yaparak kafanı nasıl dar kalıplara sıkıştırdığını gösterirsin.. İyi yani Tayt giyip vücut hatlarını erkeğin gözünün içine sok, bakanlarda abaza de..
- +1 yıl
Ne demek istediğimi anlayan anladı... Normal bakmak sorun değil ama bazıları bakmanın da dozunu kaçırıyor. Tayt bir cinsel obje değildir, tayt giyen kız rahatlığı için giyiyordur (istisnalar hariç) bunu artık aziz Türk milletimizin öğrenmesi gerek. Devir modernlik çağdaşlık devri, dış ülkeler bu sorunları çoktan aştı, adamlar Ay'a Mars'a gidiyor biz hala uçkurla, elalemin giydiğiyle uğraşıyoruz. Neyse fazla uzatmanın hiç gereği yok. Kim ne isterse onu giyer. Nokta.
- +1 yıl
haha @renda tam isabet cevap
- +1 yıl
renda'ya katılıyorum, cevaplayan kişinin yazdığı her satır baştan aşşağı çelişki
- +1 yıl
@inegölonaltibucuk tebrik ediyorum güzel bir anlatim olmus 👍👍
- +1 yıl
@Merflikesyou Teşekkür ederim :) benim söylediklerimi anlayan anladı, ben taytı cinsel obje olarak görmüyorum ve bayanlara da yakıştırıyorum. Belki çoğu kişinin zoruna hitti ama bu durum böyle... Kimin ne. giydiği beni ilgilendirmez ha tayt giymiş ha mini etek ha da pantolon... İnsan olsun yeter. Taytla ilgili sorularını görmekten de bıktım artık giyen ne giyerse giysin.
- +1 yıl
@inegölonaltibucuk sana katiliyorum ve hakta veriyorum önemli olan hangi niyetlen giydigindir ve insanlarin dis görünüsüne bakip yargilamakta adelet degildir
- +1 yıl
Kesinlikle ya bir bayana "bayan" olduğu için, ilerde anne olacağı için değer vereceksin. Şunu da unutmamak gerek önyargılar insanı her zaman yanıltır, benim ne taytlı arkadaşlarım oldu üniden hepsi sempatik ve konuşkandı, hatta en yakın arkadaşım gül desenli tayt giyerdi ve yüzünden tebessümü eksik olmazdı, konuşkan aklı başında bir kızdı... Yani burada niyet ve zihniyet önemli, namus beyinde ve kalptedir, bacak arasında ya da giydiğin şeylerde değil...
- +1 yıl
Vay sonunda bana katılan bir erkek çıktı :) dedim ya en baştan beni anlauan anlıyor diye, boş muhabbet yapmanın hiç lüzumu yok, tayt giyene de saygım vardır giymeyene de. O kız taytı giyiyorsa heralde erkekler baksın etsin diye değil rahat olduğu için giyiyordur. Hiçbir kız yoksa cinsel organını teşhir etmeyi sevmez.
valla tayt giyer bişey derler
etek giyer yollu derler
mini giyet yoluu kaşar derler
Sana tavsiyem ne istiyosan giy bee. ohhoo onların lafına bakarsak...11 Yorumla
+1 yılHicbir sey olarak gormez ( normal , gorgulu erkek ) kotu gozle bakanlar ya tasrada yasiyordur ya da abazadir net.
412 Yorumla- +1 yıl
Butun malzeme ortadayken nasil iyi gozle bakalim abla::)
- +1 yıl
Kadini mal olarak mi goruyorsun malzeme ortadaysa onu ilgilendirir ki tayt giymeyen mi kaldi ya 3 yasindaki cocuklar giyiyor amaciniz ne @addoo53 @cokokerem89
- +1 yıl
Sen hangi semtte yasiyorsun ya :) haha kahkaha attim dogrusu gel elit semtlere de medeniyet gor azcik ya :( @addoo53
- +1 yıl
3 yasindaki bebekle kiyasliyosun beyin fakiri sen ac a mi g tu toplum icinde gezmeye devam et kaldr milletn s kni:)
- +1 yıl
galeri12.uludagsozluk.com/.../...en-kiz_692128.jpg bunun neresi savunulacak ki.
- +1 yıl
Kim saygisizlik yapio ya
- +1 yıl
bunların amacı tayt falan da değil artık, kadınlar istediğini yapabilir, erkeklerin yorum yapma hakkı dahi yoktur. amaç budur, ben ne istersem yaparım sen karışamazsın bana, iyi o zaman erkekler de penisini belli edecek bir şekilde giyinsin, ereksiyon halinde gezsin a q :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
171Cevap
+1 yılYakisan giysin tabi ki yakismayan giymesin demiycem giymek isterse giyer kisinin kendi tercihi ama dusunuyorum ki her bayan cekici gorunmek ister sonucta ama hani kilolu asiri kilolu kisiler giymesinin taraftari degilim giymek isteyen giymeli kimseye de laf soylemek dusmez acikcasi
32 Yorumla- +1 yıl
Hayiir isteyen giysiin diyorum kilo su bu onemli degil kisinin kendi istegiyle ilgili :) bana kalirsa kilolu arkadaslar giymesin bana kalirsa yani benim hosuma gitmez mesela kilolu birinde bu demek istedgim :)
+1 yılOnu bunu bilmem, ama bence fiziği iyi olanları sportif ruhlu , kilolu olanları ise strece sarilmis dana eti gibi görüyorum.
38 Yorumla- +1 yıl
Giymek gibi bir zorunlulukları yok sonuçta , herkes üzerine yakisani gitmeli yapisani değil.
Yinede ozgursunu :) - +1 yıl
Bak şöyle düşün.
Bacagi kil yumagi gibi olan biri rahat diye sort giyiyor , sanirim buda size itici gelir. - +1 yıl
Çok uzattim neyse , isteyen istediğini giysin.
Bana bulasmasinlarda :DD
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel organ ve kalçayı kapatmıyorsa vücuda yapışık kıyafet teşhir olur. Birde kilosu olupta giyenler var onlar tam komedi. Siyah ince giyip güneşin vurma yönüne göre transparan bir kıyafetle gezmek bence akıllı bir kadının yapacağı birşey değil.
100 Yorumla
+1 yılNe olursun ki? senin canın mesela hiç şeftali çekti mi? cebinde paran olmadığında ne hissettin söyler misin? sen hiç kızarmış tavuk ekrandan görüpte kuru ekmekle yedin mi? Kemal Sunal gibi. onu da bırak abla sen canın hiç acıdı mı? ya da bir erkeksin sıkıntı değil boğazına düğümlenir her şey. bir şey diyemem giyin ama seni canı çeken birisi var istemesini bilmeyen aptal birisi ama canı çekiyor ne yapacaksın? onun vebalİ nasıl vereceksin. Sen ölmeyecek misin? bu güzelliğin sona ermeyecek mi? bunun sonu gelmeyecek mi? zaman kısa. sen gençliğini bitirmeyecek misin?
10 YorumlaKalcalarini gostermeyecek sekilde giyenlere saygi duyarim.
Fakat her yerini belli edecek sekilde giyinip gezenleri teshirci, kendini begenmis, kendini avlayacak aslan arayan gerizekali bir geyik gibi goruyorum.
Geyik demisken sisman olupda geyikli tayt giyen kizlar inaninki onlar geyik degil bufalo20 Yorumla
+1 yılhala anlamamakta ısrarcı olan bayan arkadaşlar sizin tayt giymenizi şöyle örnekliyim:
abartılı olmayan güzel kas yapılı bir erkeğin üstsüz gezip de dikkat çekmemesini beklemeniz gibi bir şey. bu örnekle de anlayamıyorsanız sormayın soru falan direk doktora gidin beyin tomografisi şart var mı yok mu bir baksınlar!20 Yorumla
+1 yılBen rahatsız olmuyorum olmam içinde bir sebep yok. Isin özünde kızlarımızın bu tarz kiyafetler giymesi günah evet bunu kabul ediyoruz ama sonuçta bunun vebalide onların boynuna olduğundan bizi bağlayan hiç birşey yok. Bunlarin disinda tamamen fiziki olarak düzgün vucutlu kızlara hoş duruyor. Durmasada bizi bağlamaz. Herkes istediğini giymekte özgür oldugundan bu soruyu sorarak kendinle celistigini düşünüyorum:)
00 YorumlaErkeklerin ne düşündüğü beni hiç ilgilendirmez istediğimi giyerim ben
34 Yorumla- +1 yıl
don istesen onuda giyip cıkarmısın?
+1 yılgüzelim sen hiç görmedin mi tayt giyince ne olduklarını :) ya ben bir çok kez gördüm içinde ki kilot belli oluyor bazı taytlarda bunu giymesin deki amaç ne yani rahatlık değil bence rahatlık olsa bacaklarına yapışan değil bol olanı giyer genelde rahatlık bol kıyafette olur :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgaleri12.uludagsozluk.com/.../...en-kiz_692128.jpg eğer bu resme hala normal diyen bir erkek varsa gitsin gay barlara takılsın artık onun kadınlarla bir işi olamaz.. yine normal diyen bir kız varsa sakın böyle gezmesin normal diye girdipi bu hal uşu orta okşatmasına mıncıklatmasına sebep olabilir
20 Yorumlatayt giyen kızları gruplara ayırıyoruz
düzgün fizikli ve düzgün fiziği olmayab
düzgün fizklilerde kendi içinde ikiye ayrılıyor
teşhirci olan, teşhirci olmayan
yani içine çamaşır giyip belli edenler
ya da önden bakıpta arasına kadar görünenler vs :)10 Yorumla
+1 yılErkeklerdeki bu tayt düşmanlığını anlamıyorum. Biz gayet rahatiz içinde.
36 Yorumla- +1 yıl
Valla bizde rahatiz manzara guzel oldukca:)
- +1 yıl
az empati yaparsan anlayabilirisin. galeri12.uludagsozluk.com/.../...en-kiz_692128.jpg bizi rahatsız eden bu ha giyinik ha çıplak.
- +1 yıl
evet aynen abla rahatsınız sıkıntı değil sıkıntı benim veya neyse işte
- +1 yıl
Ben tunikle kombinledigim için böyle nahoş görüntü olmuyor.
@cokokerem89
@ZamaneErkeği - +1 yıl
Tunige her zamn eyvallahim var abla:)
+1 yılBende tayt giyiyorum ara sıra gayet de düzgün duruyor insan kendine yakıştırıyorsa giyebilmeli herşeyi sen onlara takılma
31 YorumlaBişey olarak görmek değilde. Gerçekten bişey olduğu için abartılı bir tayt giyen tipler var. Yani içine çamaşır giymeyip mahrem yerini belli eden ve hatta ayıptır söylemesi iki dudağı ordan kendini belli edecek şekilde taytlar giyenler var. Sen söyle sen onları ne olarak görüyosun?
00 Yorumla
+1 yılabi yeter artik su giysi meseleleri.. millet hadron carpistiriyor biz hala neler tartisiyoruz
46 Yorumla- +1 yıl
artik takmiyorum bu gerizekali milleti
- +1 yıl
Siz takmayınız acaba Tanrı parçacığını ya da anti maddeyi mi bulacaksınız bu millet bu haldeyse bunun sebebi ne peki sadece sizin onun bunun arkanızdan baksın diye giydiğiniz Kıyafetler mi yoksa başka birşey mi bir düşünün anlık zevkler anlık yaşayanlar içindir siz nütün erkekleri aynı sanmaya devam edin olur mu
- +1 yıl
@masbi tayt giymeyi sevmiyorum..
- +1 yıl
Ya yemiştim kıyafetini taytı nı bu ülkenin bu halde olmasının sebebi dogru Eğitim'in olmaması ve insanlara cinselliğin kötü birşey miş gibi sunup onu dahada cez ettirmek kızlarımızın çocuğu maalesef aklı ikili ilişkiler derdinde aşk meşk erkeklerin ÇOĞU malum dertte hepsinin derdi para yasam seks gerisi yok fizikten muhabbet etmeye kalksan maalesef kızlarımızın ÇOĞU bilim dalı olarak fizik olarak anlamaz görünüş olarak fizikten anlar sen ben istediğimiz kadar yakınalım ülkenin büyük bölümü hep Özenti ve yukarıda yazdıklarım akıllarında başka birşey yok
+1 yılNormal bir kız olarak görüyorum farklı birşey görmemız gerekmiyoooki :)
23 Yorumla- +1 yıl
Yok yok gayet normal düşünme yakştırıyorsan kendine giy
İnsanların ne giyidiğine karişmak yakişmaz ama bir erkeği çeken görüntüsü var ama su hakki vermez laf vs.
10 Yorumlanormal kız görünüyor ne görüncek. 90 kilo kız giyerse kendini rezil eder benim umrumda olmaz şahsen. yakışana da çok güzel yakışıyo zaten
20 YorumlaPoposuyla dikkat çekmeye çalıştığını düşünürüm, he popo kısmını kapatanlar içinse rahatlık açısından giydiğini düşünürüm
31 Yorumlaİnsan olarak goruyorum:) kim nasil gormek istiyorsa oyle gorur herkes istedigini giyebilir ancak asiriya kacmadan cinsellige ac bir ulkeyiz o yuzden kizlarin biraz dikkat etmesi lazim
10 YorumlaValla uzun arka ve önü kapatacak kadar bir elbise giyilirse hiç bir şey demem onada laf yapıyorlarsa kendi abazalıkları oluyor ama
50 Yorumla
+1 yılKendini reklam eden, özenti, ucuz mahluklar. I mean it!
30 Yorumlasokakta çıplak dolaşmaya hevesli kızlar olarak görüyorum. sonuçta * dahil herşey görünüyor. e ne yani? * sokakta sergileyen kadına da ev kızı muamelesi mi yapalım?
10 YorumlaKimin ne düşündüğü neden umrumda ki. Bırak kendi küçük dünyalarında yaşasınlar.
20 Yorumla
+1 yılKimin ne düsündügü umrumda degil 😉
Begendigimi ve kendime yakistirani giyerim30 YorumlaOldukca cool buluyorum yalnız arkasıni ortecek birsey giymeli
30 YorumlaHavalar cok soguk oldugu zaman pantolonun. altina bende giyiyorum tayt sicak tutuyor :)) tayt iyidir :p
20 YorumlaBana göre gayet seksi ve iç açıcı zaten kızlarda rahatlıgını konusuyor ama ne kadar dikkat çekici olsa da bence gayet yakısan bir giysi ben sadece seksi durdugu kanaatindeyim ne olarak göruyordan kastın nedir?
00 YorumlaTayt giyen kızlar olarak görüyorum. Fantaziye gerek yok :)
20 YorumlaOhoo , ohuu..
www.lojiport.com/.../michelin-man.jpg00 YorumlaKotu vucudu bile sekle sokabilen sihirli bir icat tayt kim neden cekio anlamadim yakistigini soylemekte ne var mini etek ve kisa sortkarda cok tatli oluyor mesela. Dize kadar olan etekler de blablabla...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenım gozume cok sexı gozukuyorlar tayt gıyen kızlar herkeze yakısmaz tabı yakısanı var yakısmayanı var yanı :P resmen erkegı azdırıp tahrık edıcı hareketlerde bulunuyorlarr sonra tecavuz olayı oldugunda bız sucsuzuz dıyorlar gıymeyın erkeklerı tahrık etmeyın kı onlarda sızı rahatsız etmesın yanı...
30 YorumlaSokakta pijamayla dolasan hanzo yavrucuklari olarak goruyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahrik edici buluyorum :)
Sonrada diyorlar neden tacavuz ediyosunuz neden laf atıyorsunuz atılmıcak gibi değil ki yani vidyoya ceksek yürürken size izletsek o taytı birdaha elinize almazsınız.10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek binek AT olarak görüyor ama aslında erkeklerin eşofman giymesi gibi görüyorum ben
10 YorumlaTayt giymisnkiz olarak goruyorum ne olarak gorucem baska. Yakisan giysin yakismayan aklina getirmesin bile ama. Oyle toplu bayanlarda falan cok cirkin oluyor daha bir sisman gozkuyorlar.
10 YorumlaDüzgün Bir Şekilde Gİyerse Kendi Secimidir Onlara Birşey Diyemem Ama
Sırf Dikkat CEkici bir şekilde giyip Hareketleriyle Göz Cekiyorsa İyi Düşünmem onun hakkında00 YorumlaKapalı olupta tayt giyeni gördükten sonra söyleyecek bir şeyim yok
40 YorumlaKız olarak görüyoruz giyindiklerinde uzun bir tişört ve bluz giyerlerse daha iyi gözle bakarız.
20 Yorumlaestetik gorunyuyor ve seksi geliyorr.. oyle aman aman da derine inmeye gerek yok.. gercekten yakısann kadina ayrı bir cazibe katiyor.. hepsi bu
18 Yorumlabana maymun gibi geliyorlar eve alıp besleyesim var..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyaz külot üzerindeki ayıcık resmini görebiliyorsam, sen düşün artık :) herkes böyle değil tabi ama benim gördüklerimin çoğu böyle
118 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle ya :) mağazanın kapı önündeki ürünlerini incelemek için domalmış bakıyodu, ben de geçiyodum ordan :) çok var hangisini anlatayım. sapık olduğumu düşünmeye başladım ha :)
Cevap sahibi+1 yılbakmakta haklı mıyım peki? :)
Cevap sahibi+1 yılannem fazla çarşıya çıkmaz, yılda 1 ya da 2 defa, bu yüzden pek görmüyo. babamla birlikte çarşıya çıktıklarında da babamı dürtüyo şuna bak nasıl giyinmiş diye. babam da ne bakcam ya diyo. annem kafasını zorla çevirip gösteriyo :D ikisi de muhafazakar insanlar. "anan beni zorla günaha sokuyo" diye şikayet ediyo bize :)
Cevap sahibi+1 yılben haklı değilsem dikkat etsinler o zaman. hatunun 160 boyunda, en az 100 kilo, tayt giymiş, içinde kırmızı slip külot var ama tangadan farkı kalmamış :D yanında da sevgilisi var 175 boyunda 70 kilo el ele tutuşmuş gidiyolar :)
Cevap sahibi+1 yılannem de babam da işleri yoksa çarşıya çıkmazlar, gezmek için parka bile götüremiyoruz, babam pek tınlamaz ama annem pek görmediği için şaşırıyo işte :)
Cevap sahibi+1 yılya normal kalın taytlar tamam lafım yok ama ilk bahsettiğim kız zayıftı, baya baya çorap giymiş gibiydi. altındaki deseni bile gördüğüme göre yani :)
Cevap sahibi+1 yılsen de dikkat et bence, hangi şehirde yaşıyosn? ben Denizli'deyim. Denizli insanı İstanbul gibi bakmaz bu tür şeylere
Cevap sahibi+1 yılyaşadığın yeri bu yüzden sordum :)
Cevap sahibi+1 yılannem üvey annesinden çok şey öğrenmiş, babamın da ne yapıp yapmayacağını bildiği için çekinmez :) dedemlerin 30 yıl çocuğu olmamış, defalarca hamile kalmış ama hep düşmüş çocuklar. sonra dedeme bir eş bulmuş. "benden olmuyo bari bundan çocuğun olsun " demiş. ilk çocuk ta annem :) öz annesinden daha çok sever onu.
Cevap sahibi+1 yıliyi o zaman skıntı yok :)
(ERKEKLER TAYT GIYEN KIZLARI NE OLARAK GORUYOR?)
sorusuna ancak erkeler tayt giyen kızları tayt giymiş kız olarak görür başka ne olarak görecek00 YorumlaTayt giyince, üzerine uzun birşey giymesi lazım kalçasını kapatıcak. Yok giymiyorsa, gevşek olarak görüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
bende seni yobaz olarak görüyorum kimin ne giydigi kimseyi ilgilendirmez rahatsız etme hakkida vermez
- +1 yıl
Niye zoruna gitti? Kiloduna kadar belli olduğunda sen modern oluyosun ben bunu hoş karşılamadığım için yobaz mı oluyorum? :) Bu benim fikrim seni ilgilendirmez. Öyle giyinmekte senin fikrin bunada ben karışmam.
Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni, Desene Hayvanlar Bizden Daha Medeni..!
Mehmet Akif Ersoy
+1 yılYakışana yakışıyor. Çok seksi sade ve çekici duruyor.
Yakışmayan kendini biliyor ve ekliyorum : "Lütfen giymeyin" :(00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılwww.taraf.com.tr/.../
bak haberde ne diyor07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaber öyle yazmış ben nabim?
Cevap sahibi+1 yılZihiniyete bak ya
Her paylasım haklı ya da haksız oldugnu onaylıyorum demek degildir.
bakıs acını degiştir biraz
Cevap sahibi+1 yılkomiksin ya cidden gereksizlerle sohbete degmez
tüm erkeklere yorman çok saçma olmuş. EDEPLİ tayt giyenlerin 1 b*k çektiği yok. kocaman götünüzle tayt giyip kısa tshirt giyerseniz daha çok çekersiniz.
00 Yorumlakamuya açık alanda giymelerini tasvip etmiyorum. bana göre ortalık yerde giyenler yollu kezbandan başka birşey değil. sadece bana göre, zoruna gitmesin kimsenin
00 Yorumla
+1 yılTayt giysin üstünede uzun bir t-shirt giysin bakan olmaz o ne öyle mal meydanda göze batıyor
30 Yorumla
+1 yılaklı başında, imani kuvvetli biri giymez gerisi zaten secimini yapmış. ne diyelim hayırlı isler :)
30 Yorumla
+1 yılTayt değilde kiloltlu çorap gibi ici görünen seylerden giyince fakir diyesim geliyor :)
00 Yorumlaben laf falan atmiyom hic hatta hosumada gidiyor giysinler tabiki ama aramaizda sapiklar cok tabiki, isiniz zor
10 YorumlaŞahsen şok oldum soruyu görünce ne olarak görüyor muşuz ki?
02 Yorumla- +1 yıl
Bende tayt giyenler hakkinda bir iki yorum okudum sok oldum ondan sordum cunku bende giyiyorum hatta bir kac gjn once biri bana buz tayt giyiyor musun diye mesaj atmis ne alakaysa buz tayt nasil olur onuda bilmiyorum bende dedim nedir bu erkeklerin tayt giyenler hakindaku dusuncesi
+1 yılGotu guzelse bakarim. Bir de uzerine kisa tisort giymisse, ic camasiri, kivrimlar her sey belli oluyor.
Rahat diyerek giyilen en seksi sey bence tayt.00 Yorumlayakıstıramıorum. benim hosuma gitmesi önemli değil die düşünüorum.
00 YorumlaTayt giyen kız olarak göruyorum. Dogru olan bu degilmi zaten.
00 Yorumlakarışık... *rospu... *aşar... kendisini bütün erkeklere beğendirme... zengin erkek tavlama... vs. vs.
10 Yorumlaaşırı derecede berbat görünüyo millet öncede iç çamaşır olarak giyerdi :D :D :D
00 Yorumlazayıf kızlar; sexi ve çekici
şişman kızlar; streçe sarılmış dana eti31 Yorumla- +1 yıl
:D ahahahahaya koptum yaaa...
+1 yıltaytlı kızlar olarak görüyorum güzel olanlarda oluyorda kilolular giymesin lütfen. herkes kendi bedenine göre giyinmeli
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem